Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Gabesz87
veterán
Magyarán te azt mondod, AP-ként használjam a routerem!? Ez tök jó is volna, sőt, így használtam eddig, mielőtt ideköltöztünk a házba 1 hónapja. A probléma a HGW, kaptam ezt a csoda Kaon típust, és semmit nem lehet vele kezdeni! Nem lehet beállítani semmit. Látszanak a mezők (sorok) megnevezései, de az értékek, beviteli mezők nem. Ezáltal semmit nem lehet látni, és változtatni. Újraindítás után egy darabig jó, de nem sokáig. Ezért akartam kiváltani a HGW-t, hogy mindent a saját routeremben intézzek (többek közt a Telekomos szerelő ajánlotta ezt). De szerintem be fogok telefonálni, és kikunyerálok egy Sagemcom HGW-t, azzal semmi bajom nem volt ezelőtt. No de nem offolom tovább ezzel a topikot, ITT is leírtam ezeket
-
Gabesz87
veterán
A HGW nem lett változtatva, router módban van, csupán a router van rákötve. Bridge módba nem tudom tenni, mivel van IPTV (ez a kiváltság sajnos csak optikánál megy, koaxon nem). Ezáltal ha jól gondolom, DHCP-t nem kapcsolhatom ki a HGW-n, mert akkor a router nem kapna IP-t. Vagy rosszul gondolom?
-
wrathchild
tag
Üdv! Ez most akkor jelenti azt, hogy a Shield-be USB-vel csatlakoztatott bármely külső merevlemezemről le tudom játszani a 4K HDR, esetleg DV Remux filmeket?
Ugyes kolléga válaszából kiindulva nem az én eszközöm a Shield, de a Te megfogalmazásod szerit mégis lehet... (Nem szeretném addig üzembe helyezni, amíg nem tuti, hogy ez nekem a megoldás) Köszönöm! -
captainnemo
aktív tag
Egyelőre nem 100% világos
A serial numbert a DONTDELETE helyére kell írni vagy utána?
Az alábbi dolgokkal lesz ugye probléma a licence okok miatt, ami a rendes release-val jön.
a. You won't be able to install or update Disney+ from the Playstore if you haven't installed it yet or do a Factory reset on this image.
b. HD Homerun DRM channels will not work.A fenti kettő engem nem érint.
-
captainnemo
aktív tag
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/shield-tv/9/389092/dolby-audio-processing-howwhen-does-it-work/
A releváns valasz pedig
The main purpose of this feature is to convert Dolby Digital Plus (EAC3) to Dolby Digital (AC3) on streaming apps for people who use older receivers that don't support EAC3. It does not do any simulated surround processing, but there is an upmix to 5.1 feature in the audio settings that is seperate from this that does upmixing to surround.
Azaz ha az erősítőm nem tudja a eac3 at az nvidia ac3 ra konvertálja. Netflix esetében dolby digital+ helyett dolby surround van csak. Mondhatni akkor az erősítőm nem tudja dekódolni, de ennek elkentmond az tudtommal tudja és kodi alól a dolby digital+ tartalmak működnek. Az erősítőm elvileg a dolby atmoson kívül mindent tud.
-
-
Szpilu__25
tag
Én még ajánlom https://hu.aptoide.com/ alter. áruház alkalmazást, ez nézi az összes alkalmazás frissítését és tudtok szinte mindent is letölteni itt. Én ezt használom.
-
LouiS22
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest