- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Gabesz87
veterán
Magyarán te azt mondod, AP-ként használjam a routerem!? Ez tök jó is volna, sőt, így használtam eddig, mielőtt ideköltöztünk a házba 1 hónapja. A probléma a HGW, kaptam ezt a csoda Kaon típust, és semmit nem lehet vele kezdeni! Nem lehet beállítani semmit. Látszanak a mezők (sorok) megnevezései, de az értékek, beviteli mezők nem. Ezáltal semmit nem lehet látni, és változtatni. Újraindítás után egy darabig jó, de nem sokáig. Ezért akartam kiváltani a HGW-t, hogy mindent a saját routeremben intézzek (többek közt a Telekomos szerelő ajánlotta ezt). De szerintem be fogok telefonálni, és kikunyerálok egy Sagemcom HGW-t, azzal semmi bajom nem volt ezelőtt. No de nem offolom tovább ezzel a topikot, ITT is leírtam ezeket
-
Gabesz87
veterán
A HGW nem lett változtatva, router módban van, csupán a router van rákötve. Bridge módba nem tudom tenni, mivel van IPTV (ez a kiváltság sajnos csak optikánál megy, koaxon nem). Ezáltal ha jól gondolom, DHCP-t nem kapcsolhatom ki a HGW-n, mert akkor a router nem kapna IP-t. Vagy rosszul gondolom?
-
félisten
a Tv-n át tökéletes minden az erősítőn át nem megy rendesen a dolog.
Ha a Shieldet simán kihúzom , nem altatom, akkor utána jó, erre sikerült rájönnöm eddig, egyelőre most így használom"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
wrathchild
tag
Üdv! Ez most akkor jelenti azt, hogy a Shield-be USB-vel csatlakoztatott bármely külső merevlemezemről le tudom játszani a 4K HDR, esetleg DV Remux filmeket?
Ugyes kolléga válaszából kiindulva nem az én eszközöm a Shield, de a Te megfogalmazásod szerit mégis lehet... (Nem szeretném addig üzembe helyezni, amíg nem tuti, hogy ez nekem a megoldás) Köszönöm! -
LouiS22
veterán
-
captainnemo
aktív tag
Egyelőre nem 100% világos
A serial numbert a DONTDELETE helyére kell írni vagy utána?
Az alábbi dolgokkal lesz ugye probléma a licence okok miatt, ami a rendes release-val jön.
a. You won't be able to install or update Disney+ from the Playstore if you haven't installed it yet or do a Factory reset on this image.
b. HD Homerun DRM channels will not work.A fenti kettő engem nem érint.
-
captainnemo
aktív tag
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/shield-tv/9/389092/dolby-audio-processing-howwhen-does-it-work/
A releváns valasz pedig
The main purpose of this feature is to convert Dolby Digital Plus (EAC3) to Dolby Digital (AC3) on streaming apps for people who use older receivers that don't support EAC3. It does not do any simulated surround processing, but there is an upmix to 5.1 feature in the audio settings that is seperate from this that does upmixing to surround.
Azaz ha az erősítőm nem tudja a eac3 at az nvidia ac3 ra konvertálja. Netflix esetében dolby digital+ helyett dolby surround van csak. Mondhatni akkor az erősítőm nem tudja dekódolni, de ennek elkentmond az tudtommal tudja és kodi alól a dolby digital+ tartalmak működnek. Az erősítőm elvileg a dolby atmoson kívül mindent tud.
-
-
Szpilu__25
tag
Én még ajánlom https://hu.aptoide.com/ alter. áruház alkalmazást, ez nézi az összes alkalmazás frissítését és tudtok szinte mindent is letölteni itt. Én ezt használom.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Nekem egy 65" lg oled C9 tv-ém van és eddig egy himedia q5 szolgált forrásként de kéne a DV meg akár jobb képminőség is.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
képminőségbe milyen ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
LouiS22
veterán
Nekem 2019 van, nem ismerem a régi modell sajátosságait. A legjobban akkor jársz, ha redditen a shield csoportban megkérdezed, ott akár a gyártó emberei is tudnak válaszolni.
Megjegyzem kissé fura, hogy van olyan file, amivel megy neked, van amivel meg nem.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest