- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Hát, az LG-n lévő de-judder elég szépen teszi a dolgát. Mondjuk engem ez azért nem zavart eddig sem, mert alapból a filmmaker módban nézek mindent, így elkönyveltem olyannak a képminőséget, ahogy a marketingesek szerint a rendezők megálmodták. Most játszottam vele, be lehet vajsímára állítani a képet, de nem élek vele, mert alapból úgy tetszik, ahogy van.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is megvan az összes előfizetés (minusz Disney, ami nincs még itthon hivatalosan), de egyik sem akad.
Részben azért is adtam el a 4K-t, mert nem kezeli a Dolby Atmost külső forrásból, ami számomra nélkülözhetetlen feature. Ennek a hiányával egyébként is tele van sírva az internet, csak audio passthrough címszóval kell keresni. Valamiért erre azriuk az alma. Ha majd engedélyezik, akkor abban a pillanatban megyek én is vissza erre a vonalra.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #2106 üzenetére
Oké, meglett a megoldás... [link] és [link]
NAS-on az SMB speciális beállításain belül ki kellett venni a pipát az "Opportunistic Locking (alkalmazkodó zárolás) engedélyezése" opcióból.
Eddig azért nem találtam meg, mert sosem gondoltam volna, hogy a "slow start" kevés lesz a hatékony kereséshez... kellett a "30 seconds" is ahhoz, hogy megtaláljam a megoldást... csak a franc sem gondolta, hogy le kellene méregetni a homokóra idejét és esetleg arra gondolni, hogy folyamatosan fixen 30 másodpercig homokórázik.
Most már pöccre indul végre minden tartalom... hogy rohadna meg. Mennyi álmatlan éjszakám volt ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Annyit vettem észre (hogy eddig türelmetlen voltam) és nem vártam ki, hogy mi történik a karikázás után. Az összes tartalom fixen 30 másodperc után indul el. Olyan, mintha bufferelne... persze erre beállítás nincs, de simán lehet, hogy bug. Ráhagyom, majd javítják, egyelőre akkor használom az embyt, amin pöccre indul minden.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Egy ideje (de az Android 11 telepítés óta megállás nélkül) szenvedek a Plex munkára bírásával.
Egyszerűen hibába állítok be szerintem mindent, a nyamvadt filmeket és sorozatokat nem indítja el. Indítás után pörög a kis karika a vételenségig és már lassan ott járok, hogy kivágom a francba az egészet.
Bezzeg minden más kliens (emby, kodi) pöccre elindítja a tartalmat, illetve a TV-n lévő Plex is hibátlan.
Más nem tapasztalt még ilyet?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #2010 üzenetére
A tápból kirántva tudtam csak kikapcsolni, de utána jó lett. LOL...
Aztán hiába töröltem fájlokat a Plex könyvtárból, egyszerűen nem növekedett a merevlemezen lévő elérhető üres háttértár... lol... szóval lehúztam a merevlemezt is róla, majd visszadugva ez is megjavult...
Zseniális lett ez az Andorid 11 frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1998 üzenetére
Oké, továbbra is egy rakás... A hotfixnek hála egyszerűen nem reagál a rohadt Shield sem szinte semmire, olyan mintha kifagyott volna, de bőszen nyomogatva a kilépés gombot, azért visszatér az életrbe. A sima beállítások sem jön be, az appok nem indulnak, a Plexet meg hagyjuk is. Mindjárt kivágom a p@csába az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1977 üzenetére
A hotfix megoldotta a gondot, bár újra fel kellett venni a mappákat a szerverre, de annyi baj legyen.
-
ForRedGlory
félisten
Ilyennel találkozott már valaki Sheild TV Pro-n (2019)? 2 napja ezt a szart mutatja és hiába megyek az updatere, homokórázik, de semmi nem történik hosszú percekig. Marha boldog vagyok tőle, semmit nem tudok nézni. PC alól látja a Shielden lévő tartalmakat, de Shielden semmit nem csinál. A Play Storeban sem lát frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Amit djnice is írt nagy vonalakban. Apple TV 4K-n kritikán aluli a Dolby Vision megjelenés, de általánosságban is jobb minőségű rajta érzésre minden. Nem tudom mennyit tesz hozzá ez az Enchanced AI upscaling (szerintem nem sokat), de a TV-n valahogy jobban néz ki. Az, hogy ez most leginkább a TV miatt van vagy sem, nem tudom. Minden esetre elég sok embert idegesít az interneten a téma.
Ettől függetlenül az A4K is marad, mert jó cucc, plusz kaptam hozzá 12 hó előfizetést. Egyedül az Infuse hiányzik, de a Plex is megteszi.
Egy baj van, hogy néha összeakad a kettő. Bekapcsolom az egyiket és bekapcsolódik a másik is, plusz a TV is átvált a másikra. Minden hülye CEC dolgot kikapcsoltam, mégis. Mind1, együtt tudok élni vele.
-
ForRedGlory
félisten
Néhány napja használom már az Nvidia Shield Tv Prot (2019-es) és baromira elégedett vagyok vele. Keresztbe lenyeli gyorsaságban (és főleg képminőségben) az Apple TV 4K-t.
Egy dolgot nem értek, bár ez lehet inkább Plex kérdés. Hogy tudom lejátszani mobilról a filmeket Plexen keresztül, ha a Plext servert futtató Shield nincs bekapcsolva? Véletlen elindítottam egy filmet és meglepetésemre el is indult, miközben a Shield nincs bekapcsolva. Ez valami feature vagy inkább magic.
-
ForRedGlory
félisten
Éppen előbb került az alzán raktárra. Le is csaptam rá. Holnap megyek átvenni.
Mondjuk felbontott, tehát valaki visszavitte 14 napon belül, de pont nem érdekel, mert nem az a termék, ami elhasználódhat. Plusz így 70-ből megúszom, ami a csodás euró árfolyam miatt kb az új ára alatt van. Boldog vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Szpilu__25 #229 üzenetére
Napok óta nincs, bár amilyen felárral dolgoznak. Lassan már az sem érdekelne, max veszek hozzá náluk +3 év garit, hogy jó drága legyen, de legalább hülyére legyen biztosítva. Már nagyon venném, hiányzik a saját filmes Dolby Atmos.
Elvileg az amazon.de-n lesz 1 héten belül. Meglátjuk...
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként ilyen szinten hiánytermék a Shield TV 2019 Pro? Akárhol nézem, sehol sincs raktáron. Kínomban már az amazon.de oldalon is megnéztem, de ott sincs.
-
ForRedGlory
félisten
Jah, hülyeséget írtam. :) A/V akart az az A/R lenni, azaz a hangrendszer.
Viszont örülök, hogy megy. A Shield TV Pro bemegy a hangrendszer HDMI bemenetébe, a hangrendszer meg ARC-on csatlakozik a TV-hez.
Kb ugyanígy van most is, csak jelenleg a PC-ből megy az a HDMI, ami akkor majd a Shieldből fog.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki segítsen már, mielőtt heregörcsöt kapok. Teljesen rá vagyok feszülve a témára, mert hamarosan új lakásba költözünk, ahol a PC és a TV külön szobában lesz és nem szeretnék lyukra futni. (Potyára meg pláne nem szeretnék venni egy Shield TV Pro-t).
Amennyiben a Shield TV Pro-ra rákötök egy külső merevlemezt, amin van Dolby Atmos hangsávval megáldott film, akkor az át fog menni az A/V receiverbe? (Nyilván HDMI-vel lenne összekötve a Shield és az A/R, míg az A/R HDMI ARC-on kapcsolódik a TV-hez.
Nagyon nem akarok lemondani az Atmosról, mivel pont nemrég vettem egy Samsung HW-Q90R soundbart, amit jó lenne továbbra is kihasználni.
(Amúgy hihetetlen, hogy az Apple TV 4K nem játszik le 4K/HDR anyagot youtube-ról, a Shielden meg nincs a Netflixen Atmos. Milyen jó is lenne, ha valami végre mindent tudna.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hóban vigad a ló
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest