- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Én közvetlenül az Nvidiának írtam gari ügyben, arra kértek, hogy csak a készüléket küldjem el nekik táp és táv nélkül, mert csak a készüléket fogják cserélni, erre küldtek egy bontatlan dobozt készülékkel, táppal és távval.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Nangoo85
csendes tag
Most próba kedvéért letöltöttem egy olyan dokut utorrenttel, amit nem vitt korábban, és viszi. Igaz, mostanában nem sokat foglalkoztam a dologgal, mert párhuzamosan az nvidiával is felvett a kapcsolatot, de ők sem tudtak (nem is akartak) rájönni, mi lehet a baj.
Tehát korábban qbittorrentet használtam, most utorrenttel próbálkozom. Ncore viszont nem támogatja az utorrentet. -
tomp
félisten
Nem, nincs semmilyen app.
Kollégámnak kotlott meg szintén a távirányítója. Elhozta nekem.
Én próbaként nem a Shieldhez párosítottam az ő távját hanem a telefonomhoz. Megjelent a bluetooth eszközlistában és párosítottam. Utána ugyan úgy világít a távirányító és olyan mintha billentyűzet lenne a telefonhoz csatlakoztatva. Mindent tudtam a telefonon csinálni. Utána lecsatlakoztattam, hazavitte a távját és már működött neki a Shielden.
Rejtély mi lehetett a baja. -
tomp
félisten
A Shield távirányítója működik telefonon is mivel bluetooth beviteli eszközként kezeli az android!
Ha telefonnal párosítva megy a távirányító akkor Shield hiba. Ha a telefont se vezérli a távirányító akkor távirányító hiba.
Hidd el működik a távirányító a telefonnal. Simán lehet navigálni a telefonon a Shield távjával.
pl értesítési sáv lehúzás, görgetés, hangerő állítás stbKészítsek róla videót?
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Azok után, hogy vagy nem megy az értő olvasás vagy össze vissza állítasz dolgokat.
ÉN #3206 -ba ezt írtam :
Nem javíthat semmit sehol ahova digitálisan megy a kép/hang ki a shieldből.
Az első válaszod #3210 :
Szerintem ez nem így van. Két perc alatt csinálok egy földhurkot és a shield tápegységén keresztül maga a shield gyönyörűen továbbit hallható módon a hangfal felé (tapasztalat). Tudtommal egy tápegység simán tud produkálni vagy továbbítani rézkábelen olyan zajt, amit a hangfal hallhatóvá tesz digitális jel ide vagy oda.Ez után több hasonló a témához nem kapcsolódó hozzászólás után eljutottál idáig #3225 :
A digitális adatfolyam múködésével kapcsolatban nincs vita, egyetértünk, sőt, abban is, hogy egy tápegység nem ilyen elven működik így a digitális audió jelbe nincs beleszólásaJa és a példádon amit most a végén felhoztál ha nem érzed, hogy mekkora vicc akkor nagyon sajnállak. De egy hasonló :
Ha valaki olyan "hülye", hogy egy HDMI-VGA átalakítóval egy CRT monitort köt a Shieldre szándékosan úgy, hogy azon földhurok keletkezzen annak ajánlott, hogy vegyen egy új tápot. Lehetőleg olyat ami a Shield+ rendes kijelző és még egy AVR árát is meghaladja, hogy biztos jó legyen ...[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Csináltam gyorsan itthon egy kis tesztet! Három dolog van jelenleg rákötve az avr-re: Shield, PC és egy Nintendo Switch. Hang lejátszás nélkül maxra tekerve a hangerőt a magassugárzóra rátapasztva a fülem lehet egy halk, de egyenletes súgást hallani mindhárom forrásnál. Fél méterre már nem hallható. Ha kikapcsolom a forrást, de az avr-t nem, úgy teljesen néma. Nem tudom, hogy ezt a zajt mi okozza, lehet hogy a tápcserével teljesen megszűnne, de mivel nem fél méterről néz senki filmet és hallgat zenét, ezért számomra ez a plusz költség értelmezhetetlen. De amit legutóbb leírtál, az még igaz is lehet, nem erőlködök, mert annyira nem vagyok jártas az elektrotechnikában.
-
gyugyo79
addikt
Indokold meg hogyan és miért.
Példa.
Shield -> Jel átvivő eszköz ami akár a levegőben is történhet vezeték nélkül -> Erősítő -> Hangfal.
A Jel digitálisan = bitek formájában átkerül az erősítőbe a hang maga ott kerül feldolgozásra. Magyarázd el mit javít a hangon a Shield. Mert valójában a jel vagy átkerül egy hibahatáron belül az erősítőbe vagy nem. DE javulni nem fog ...
Hiba kerülhet a digitális jelbe is pld megtört HDMI kábel De pont ezért van egy határ amíg megpróbálja kijavítani azt a feldolgozó egység. Viszont ahoz ez bárhogy javulnjon valaminek nagyon búgni kell ...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
HA a KODI fontos, akkor nyilván semmiben, de egyébként...ahogy ez működik, az a lényeg. Csak csatlakoztasd a tévédre és kezd el használni, akkor látni fogod, mit értettem azalatt, hogy bármire nyomsz, minden azonnal történik és a lejátszás mindenhol frankó. Függetlenül attól, hány app megy a háttérben. (Nekem nincs szükségem RR meg hasonlókra, mert soha nem működött jól...csak jól felcseszte az agyam.)
Akkor meg főleg van értelme, amikor Apple kütyük vesznek körül.
De mint írtam nekem mind a kettő van, A shield nekem másra már nem jó, mint lossless hangminőségű filmek lejátszására. Szeret(t)em a shield-et, de az új apple tv óta én be sem kapcsoltam. Most az is azt mondom: adjanak ki végre egy vadiúj gépet, amin minden frankón működik és az első vásárlójuk leszek.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
A netflix kodiban fut kadenciahelyesen gondolom? Mert az appban kb minimum háromszor kilép mire tud fps-t váltani úgy hogy folytatódik a lejátszás. Prime videoban is próbáltam (alkalmazás) ott szinte sose váltott fps-t mert hibát dob (valami hdmi hibát). Sajnos nekem nem megy a refresh rate alkalmazás így csak a gyári gombnyomásos megoldást tudom használni de azzal szörnyű! Szóval ebben sokkal problémamentesebb az Apple tv tv! Ott nincsenek ilyen szarakodások. Persze az sem tökéletes ott meg más van. Nekem van kodi Apple tv-n is de azért ott nem ugyan az mint itt shield-en.
Gyűrű
Kézi ESN - hez kell írni? Úgy nem jó de máshol nem tudom beírni. Ja és csak a shield /beállítások/névjegy /netflix ESN találtam. A netflix alkalmazásban nincs ilyen lehetőség hogy megnézzem.[ Szerkesztve ]
-
-
morfondőr
őstag
Nem mondom, hogy mindent megpróbáltam, de beüzemelésnél én sem láttam más opciót, csak felrakni a frissítést. Viszont 2 hónapja tökéletesen működik. Az előző Shield Pro-n meg frissítés után meghallt a wifi modul, szerencsére tudtam cseréltetni.
-
Tengri
senior tag
Ez a komment elférne itt is.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Manimaci
tag
Azt nem, de egy fastbootos factory reset és fél óra áramtalanítás után most be tudtam kapcsolni rendesen. Települt a 8.2.3 és a frissitést kikapcsoltam. Kiváncsi vagyok meddig bírja most. De azért jó lenne tudni, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, mert igy nem tudom mi okozza!?
-
Manimaci
tag
Nos, nem tudpm miként, de sikerült az illesztőt telepiteni. Végigfuttattam az egész procedúrát, minden szépen lezajlott. A vágén oem block és reboot. Láss csodát, továbbra is szar. Az nvidia logó után fekete és hangyás kép villog, aztán nincs jel a tv-n. Safe módban elindult, látszik, hogy nem az eredeti android van rajta, más a telepitési varázsló, de itt is van frissités és nem lehet anélkül tovább lépni. Most akkor mi van? Hiába az egész procedúra?
-
Manimaci
tag
Köszönöm, de igy is ugyanaz. Ennél már nem tudom jobban pontosan azt csinálni, amit leír.
Amint az illesztőprogramot próbálom telepiteni, kiirja, hogy nincs infó erről a csatolóról vagy nézzem meg, hogy x64 rendazerhez jó-e!? Ez az a pont, ahol elakadok és nem tudom miért nem jó? Már a második laptopon próbálom, de hiába, ugyanaz a hibaüzenet. Windows 10 Home x64 a rendszer. -
Manimaci
tag
Én sem értem mi lehetett ez, de tény, hogy csak a factory reset segített neki. Mindenesetre nem piszkálom azt a beállitást többet inkább.
Amugy még mindig nagyon szuper a kis gép. Ennyire gyors boxom még nem volt, ami mindent IS tudott, igaz eddig csak a kinai olcsóbbakat vettem. -
Manimaci
tag
Köszi a választ, valóban le kellett futtatni mindenképpen.
A következő kérdés ami előjött, hogy a kezdőképernyőn lévő felső app sávban be lehet allítani saját sorrendet? Eddig csak az applikációk menüben tudtam őket átrendezni.
Egyébként eddig szuper minden, nagyon gyors a kis készülék (SHIELD Pro). -
nagyúr
-
MrTwister
őstag
Lehet már sose tudják kikalapálni ezt a 9.x-es generációt. Ha ekkora problémák vannak mindenkinek vele, akkor miért nem vonják vissza a frissítést!? Ha nem adok neki netet, gondolom nem tudja magát lefrissíteni és akkor marad a jól működő 8.x-es. Kit érdekel a Google fiók, meg vagyok nélküle, nekem is csak NAS-ról mennének a tartalmak... Ma vagy holnap üzemelembe a Shieldemet, én kis naív azt hittem mostanra már jól használhatóvá érik az új Android ezen a vason is, de akkor ez csak egy szép álom marad...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
zazenke
őstag
igen kimértem teljesítménymérővel van hogy 38 wattra is lemegy . régi gép i5 4670 proci gt1030 ddr5 passzív kártya(ennek nincs sok jelentősége kikapcsolt megjelenítőnél) noctua hűtéssel , micro atx gigabyte z87mx alaplap. csak és kizárólag ssd vel (2db). A gép ha nem pereg fel a proci és vele a ventillátor - akkor teljesen hangtalan . Csak onnan lehet megtudni hogy megy hogy ránézek a fényeire. Természetesen ez a méregdrága noctua hűtésnek és a passzív videokártyának is köszönhető . Egyéb házhűtés nincs a gépben csak passzív felső kiszellőzés. szóval hangtalan kisfogyasztású konfig 4k képes video kártyával. Most miközben gépelek is 41 wattot mutat mert hogy ne hazudjak nagyot -bedugtam a mérőbe . Ha most elindítok egy 4k filmet akkor az +10 watt de ugye ezt ne nézzük mert ilyenkor aktívan használom és nem csak a háttérben ketyeg. De még így is csak 50w átlag. Szóval a fogyasztásnak nem sok jelentősége van ezért ezt nem is nézem hátránynak. Sőt valójában van hozzá multimédiás távszabályzó is légegérrel stb . de nem igazán használom mert megszoktam a normál egeret és billentyűzetet . Mint ahogy azt is hogy az atya úristent is viszi valamelyik lejátszóval. Kivéve a dolby Visiont és társait szóval itt van hová fejlődni. A hangzás az nem is érdekel egyszerű sztereónál leragadtam. Bár ezt Xmos D osztályú erősítő dolgozza fel . Szóval csak a kép minőség érdekel.
-
-
LógaGéza
veterán
HDMI 2.1 kábelek
Ventiont is használtam, teljesen jók azok is.
Amúgy kábeleknél ez nem ennyire sarkos, ha tud 48GBit/s átviteli sebességet, akkor jó 2.1-re is. Ez jó minőségű 2.0-s kábeleknél is simán meglehet."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Az Alza sajátmárkása is teljesen jó, nem kell túlagyalni a dolgot. Ha pedig mégis túlagyalnád, akkor ez a minimum: [link]
Szerk.: Mondjuk így, hogy az 1M-es KáCsa kábel is teljesen vállalható árban van, akkor lehet azt venném.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest