Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nodika88
tag
Érdeklődnék hogy valaki használja rendszeresen Waze-t? beégés végett kérdezem, megfordult a fejembe h inkébb veszek csak gps re valami olcsóbb telefont.
-
dkovizoli
addikt
válasz
whiskyslány #49189 üzenetére
A pie elméletileg elhozza a gesztusvezérlés lehetőségét. Hogy milyen mértékben ill, hogy rejthető lesz-e navi sáv, az majd kiderül, ha legalább megérkeznek a bétak hamarosan.
-
Probert75
addikt
válasz
Ilyenre gondolsz, gondolom? Ez csak ROOT-tal megy. Egyébként csak a topikgazda által is leírt dolog működik alapból.
-
marquuard
veterán
válasz
Szia. Navigációs sávot legfeljebb elrejteni tudod, majd pöccintésre előhozni ideiglenesen, ebben ki is merül a funkció tudása. Gyanítom alkalmazással a gesztusvezérlés megoldható, de nem funkciója a rendszernek.
-
whiskyslány
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, ő is benne van a pakliban, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ki lehet e kapcsolni a navigációs sávot teljesen és csak gesztusokkal vezérelni (bocsi ha esetleg volt téma, próbáltam utána nézni de nem jártam sikerrel) köszönöm ha válaszoltok!
-
marquuard
veterán
válasz
Tomiii258 #49176 üzenetére
Végül csak kiderül.
Én Chrome Beta-t használok a saját szűrőmmel, viszont tűzfalkivétel a Chrome 53-as portja, Samsung böngészőnél ilyenről meg nem beszélhetünk.
Viszont az megoldás, ha az általad említett linket whitelist-re rakja a kolléga és újra aktiválja a listát.
-
-
persil
nagyúr
Kosz mindenkinek, megprobalom a tippjeiteket
-
sgeza
veterán
válasz
persil #49175 üzenetére
Szerintem is koszos lehet a csatid, valószínűleg azért jár ki a kábeled. Próbáld meg kipiszkálni a szöszöket! Elsőre nem mindig látszik, de aztán megkapirgálod, és csak úgy potyognak kifelé. Az szokott lenni, hogy a kábel csatlakozója teljesen belepréseli az aljába a szöszt, ezért nem megy be rendesen a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
icemad #49181 üzenetére
Jogos, kozben leesett mire gondoltal, csak koltozes kozben vagyok teljesen szetszorva, plusz melozom is, eszem nincs teljesen a helyen
De delutan megnezem.
Tisztogatassal meg mondom az a helyzet, hogy igy szemre olyan, mintha gyari lenne a cucc, persze ettol meg lehet zsiros is, vagy akarmi, ha hazaerek raprobalok
Ha veletlen port csere lenne esedekes, akkor mit javasoltok hova vigyem? A legfontosabb az lenne, hogy karcmentesen, tokeletesen osszeszerelve kapjam vissza, volt mar rossz tapasztalatom magyar szervizelessel :S
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz
osztszoroz #49168 üzenetére
Mi a tapasztalatod? Gördülékenyebb a stock romhoz képest? Nekem mostanában eléggé akadozik s gondolkodom a rom cserén.(LG G2-vel bele tanultam).
-
persil
nagyúr
válasz
icemad #49177 üzenetére
icemad es beri
Tok mindegy, hogy gyorstoltesnek hivja e a telo vagy sem, a lenyeg, hogy 2 amper koruli toltovel(feszultsegtol is tok fuggetlenul) baromira nem kene 4-5 oraig toltenie
De igen amugy jo par tolto volt velem az utobbi idoben es mindegyiknel ez a helyzet. Kiirja, hogy 4 ora x perc aztan szepen elkezdi toltogetni.Most ilyen "kikapcsolt allapotban hogy tolt" pont nem erdekel, mert tudom, hogy hogy KELLENE es, hogy toltott korabban.
Most nyilvan az 5 ora teljesen abnormalis.Megprobalom kitisztitani, bar szemre teljesen oke, semmi sincs benne.
Koszi a tippeket es a valaszt! -
Beri
addikt
válasz
persil #49175 üzenetére
Egy sima mezei 2 amperes töltőnek 2 órán belüli időket kéne tudnia. Nem fogja gyorstöltésnek hívni a folyamatot a telefon, mert 5V, de attól még nem normális, amit tapasztalsz. Nekem egy régi (de gyári samsung) kábellel csinált ilyet minden 5V-os töltő, de ha te már többet is kipróbáltál, akkor én a portban keresném a hibát, pláne, ha másik telefonnal normálisan működik a töltő.
-
icemad
nagyúr
válasz
persil #49175 üzenetére
2.1 amperes töltő az oké, de hány volton? Mert így első blikkre azt mondom az nem gyorstöltő. Az usbt érdemes kitakarítani fogpiszkálóval, de csak óvatosan. Azt is nézd meg, hogy teljesen kikapcsolt állapotban mennyi idő alatt tölti fel. Lehet, hogy valamelyik program annyira meríti, hogy nem tud jobban tölteni. (ennek kicsi az esélye)
[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
janaman01 #49172 üzenetére
Nálam sem mennek a guglis hirdetések linkjei, úgyhogy elkezdtem próbálgatni és észrevettem vmi furát!
Enter listája jelenleg 14489 címet tartalmaz, mikor ki-bekapcsolom a domain rulest, ezt a számot be is tölti.
Viszont mikor kikapcsolom, akkor azt írja, hogy csak 10457 címet "disabledel".
Miért a különbség?EDIT:
Közben rájöttem, hogy a hirdetések azért nem mennek, mert a szűrőlistában benne van a googleadservices.com, márpedig a hirdetés linkre kattintva a böngésző hibaüzenete is az, hogy a googleadservices.com IP címét nem talája, magyarul az van letiltva, azért nem megy.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy mi lehet az oka a bitang lassu toltesnek? Most vettem uj toltot/kabelt(sony-t sikerult, 2.1 A) es ezzel is. Meg mondjuk minden toltovel, amit eddig kiprobaltam.
Tolt tokeletesen, elsore el is indul a toltes, de ilyen 4 es 5 ora kozti ertekeket ir ki a teljes toltottseg eleresehez, attol fuggetlenul, hogy, be van e kapcsolva a gyorstoltes, ugyanolyan lassan szivja fel az aramot.Pedig emlekszem, hogy korabban nem volt ilyen, "normal" toltessel is ilyen masfel/ket ora lehetett, gyorstoltessel meg egy ora korul. Ehhez kepest a 4-5 kisse zavaro. Kabelt is probaltam szazat kb, az eredetije is mukodik amugy, viszont kijar a portbol, szoval mindenkepp vettem volna ujat.
Elkepzelheto, hogy hibas az usb port, vagy szoba johet mas is?
Elore is koszi!
-
Nodika88
tag
Sziasztok mai nap boldog tulajdonosa lettem egy s8+ nak! Note 4 ről váltottam! Egyenlőre szokatlan ez a gyorsaság illetve ez a tűélesség!
Erről a Hydrogel fóliákról kinek mi a véleménye?
-
dionaea
őstag
telenorra kijött a december elsejei biztonsági frissítés.
-
janaman01
addikt
válasz
pavika #49171 üzenetére
Hálas köszönet a segitségért. Ki, majd be, most már 14xxx van benne de megis letiltja az arukeresőt😂😂 na..feladom nem offolok tovább..
Igazából nem rég tertem át adhell 2 ről, de abban tök egyszerűen működött a dolog. Egy kapcsolóval tudtam az egyes alkalmazásokat engedélyezni illetve tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
osztszoroz #49168 üzenetére
Gondolom azért nem, mert nagy része garis még a készülékeknek.
-
osztszoroz
aktív tag
RENOVATE ICE 15.0
Sajnos ebben a topikban elvétve akad custom rom hozzászólás.most egy kicsit megtörném a kijelzőfólia-OTA-vanegari menetét .
Hónapok óta használom ezt a rendszert.Mindenkinek bátran ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
Tomiii258 #49157 üzenetére
és (#49158) sgeza Én jobb kézben tartom és a kisujjam a jack dugós oldalon van. Arra a kis műanyag betétre gondolok, amivel meg van szakítva a telefon háza, hogy a rádiójelek ki tudjanak jönni belőle. Na azon tanyázik a kisujjam.
Az lehet esetleg hiba, hogy a Hálózati mód-ot 3G/2G(Automatikus kapcsolódás)-ra állítottam, mert a Telenornál még csak így van net telefonálás közben is. Az LTE-n a Telenornál még nincs net beszédhívás közben.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Első tapasztalat újoncként! Nagyon érzékeny a kéz és ujjtartásra telefonálás közben, hogy alul az antenna. Én a kisujjammal alátámasztom a telefonokat telefonálás közben és pont a ház hasításánál van az ujjam. Szóval erről le kell szoknom, mert éppen haverommal beszéltem, mikor jelezte, hogy elhalkultam egy kicsit. Valaki járt már így? Erre oda kell majd figyelnem eleinte, hogy leszokjak róla.
-
Tomiii258
tag
Én a magam részéről átírtam, persze, mert először csak frissíteni akartam egy új verzióra, ahhoz meg azonos csomagnév kellett.
Mivel KLM09 kezdetű kulccsal nem ment, utána maradt a törlés és újratelepítés, de úgyse ment, így jutottam el végül az apk feltöltéséhez és hozzárendeléshez, ami után aztán működött.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
California1 #49148 üzenetére
Már csak a Pie-t kell kivárni, hátha még teljesebb lesz.
(#49150) dkovizoli: Valóban nem, (#49139) janaman01-re akartam válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
dkovizoli #49138 üzenetére
Ha azt a szűrőlistát használod, ami alapból az Adhellben van, akkor amiatt nem mennek a hirdetésként feldobott Google találatok. Azt a listát elég régóta nem frissítik. Itt van az enyém, ami erre a listára épül, és frissül is időnként. Ezt add hozzá, a korábbit meg kikapcsolhatod. Ebből már eltávolítottam azt a bejegyzést, ami blokkolja ezeket a Google találatokat úgy, hogy a "közvetítő" átirányítós oldalakat letiltja, de az Árukeresőre viszont átnavigál.
Nyugodtan lerövidítheted a linket ha úgy egyszerűbb hozzáadnod az Adhellhez, csak én nem szívesen illesztek be rövidített linket ide.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Köszönöm a segítséget aki írt anno mikor nem tudtam valamit a telóval kapcsolatosan. Note 8-ra váltottam pár napja.Elég sok Samsung telóm volt már de ez a gép messze a legjobb volt , ezt nagyon de nagyon eltalálták.
-
sgeza
veterán
válasz
janaman01 #49139 üzenetére
Mert az Google reklám. Valamilyen ad.google.valami jellegű címre mutat közvetlenül, onnan dob át az "igazi" (árukereső, stb.) címre. Kell neki a közbenső lépés, hogy tudja az eredményességét.
És persze pont ezért használunk reklámblokkolót, hogy minden hülye reklám eltűnjön, aminek erre is kihatása van.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
pavika
tag
-
janaman01
addikt
Elvileg a tavalyiak működnek, az ideiek már nem..
-
marquuard
veterán
A KNOX kulcs igénylésnél erre a részre gondoltok? Itt feltölthető az APK, viszont ez nem kötelező lépés, illetve csak egy plusz biztonsági réteget ad, hogy csak a megadott APK-hoz lehessen hozzárendelni a kulcsot (ez esetben az Adhellhez). Ezt kihagyva bármihez hozzárendelhető a generált kulcs.
Én 2018.12.26-tal hoztam létre a KPE kulcsot (KLM06- kezdetű) csomag feltöltése nélkül, és elfogadta az Adhell. Ha ezt a lépést sikerül tisztáznunk, akkor megcsinálom lépésről-lépésre a leírást, csak számomra még kérdéses, mert most van aktív KNOX kulcsom.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Ha már ez a téma..megragadom az alkalmat.
Ha feherlistara rakom a samsung internet domain eket akkor miert tiltja le a reklamos oldalakat? Pl legelső helyen arukeresőt dobja ki ( reklám) ha rakeresek egy műszaki cikkre, de nem nyitja meg..pedig fehérlistan van a samsung internet domains[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Na most már aztán van keveredés rendesen. Kezdem elveszteni a fonalat. Még szerencse, hogy működik az előző kulccsal.
-
janaman01
addikt
Na ez nekem.is új, az apk csomagnevét nem szerkesutettem apk editorral..mindegy most elfogadta😂
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #49130 üzenetére
De pont ez az, hogy eddig is mindenkinek külön csomagnév kellett.
Most is azt az APK-t kell betallózni, aminek már egyedi csomagnevet adtál APK Editorral, hisz azt az APK.t telepíted, nem pedig azt, amit letöltesz.Persze én biztonság kedvéért a fájl nevét is átírtam, hátha így nem szúrják ki
-
dnelb
veterán
Vácin mennyi idő szokott lenni a kijelzocsere? Munkanapban. 19 napja adtam le és semmi hír
-
Probert75
addikt
Új emberként annyit szeretnék kérdezni első körben, hogy a kijelzőt a gyári beállítással, a 2220x1080-nal érdemes használni, vagy a 2960x1440-nel is mehet? Mert a tesztben azt olvastam nem észlelt változás a fogyasztásban, de a hasznutasításban meg azt írja több energia megspórolható, ha gyári beállításon hagyjuk.
Erről valami tapasztalat?
THX! -
-
marquuard
veterán
Nekem most jelenleg működik a korábbi KNOX kulccsal az adhell, akiknek esetleg már lejárt, hogyan aktiválták újra? Mintha lenne egy kerülőút. Összefoglaló vonatkozó részét átírnám.
-
Probert75
addikt
Üdvözöllek benneteket, mint újdonsült S8 tulaj! Galaxy A3 2016-ról jöttem. Biztosra veszem nem lesz gond a telefonnal, de azért jó, ha van segítség.
-
Reinkz
senior tag
Másnak villog a zöld led messengernél? lassan 3 hónapja nem megy, néha újra raktam kb 1 napig ment aztán nem.
Nektek is ez van? ennyire szr az app?
-
Szajo
őstag
Valakinek sikerült már találni S8 ra értelmes fóliát?
-
Beri
addikt
Az arcfelismerő mindennél gyorsabb, gyakorlatilag sosem láttam lockscreent. Az íriszfelismerő tud másodpercekig szöszölni, arra az a megoldás, hogy először rá kell nézni a telefonra, aztán megnyomni a gombot. Ha a feloldás pillanatában nem lát egyből szemet, el tud szöszölni egy darabig. Dunno Y.
-
pavika
tag
válasz
Tomiii258 #49108 üzenetére
Igen. Nálam volt ez a hiba és nálam is ez oldotta meg a problémát. Már másfél napja gond nélkül megy az adhell. Azt hittem nálam van a hiba és ez nem olyan gyakori, azért nem írtam be rögtön a megoldást tegnap. Érdekes volt, mert a fiókból elővett S5- öm elsőre elfogadta az új kulcsot és elindult az adhell. Gondolom mert régebbi rajt a knox.
-
Tomiii258
tag
Valakinek sikerült már idén generált, KLM09-cel kezdődő Knox kulcsot aktiválni az Adhellben?
Nekem elsőre nem ment, aztán frissítettem a legújabb verzióra, úgy sem ment. Ez után töröltem és újratelepítettem, de akkor se.
102-es hiba minden esetben.
(még töröltem is az elsőként generált új knox kulcsomat, biztos, ami biztos alapon csináltam újat, de ugyanaz az eredmény)Szóval jelentkezzen, akinek KLM09-es kódja van és aktiválni is tudta, mert úgy látom ez másnál se működött, így kezdek gyanakodni, hogy nem bennünk van a hiba, hanem megint a Knox-ban volt vmi vakerálás.
EDIT: Discord-ról részlet, KLM09 kódokkal tényleg van vmi gáz, de van már egy workaround:
CitizenV:
they work if you associate/bind a package to them. you basically upload the APK you're going to use, and it lets the key work on that APK
Schn1tt3r:
is that how we're going to need to do it from now on?
CitizenV:
We're not sure. That step is supposed to be optional, so this all could just be from an error.[ Szerkesztve ]
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Par napja kezdte a telefonom, amikor kinyitom egy pillanatra latszik valami kék hatteren , mintha rendszer ellenorzo progi futna. De azonnal el is tűnik. Hogy tudom megnezni mi a fene fut? Nincs a telomon rendszer ellenorzo progi, tehat valami reklam vagy ilyesmi lehet, csak nem tudom mi hol merre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA