Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
A Pie alatt hívásnál a hívó telefonszáma vibrál, olvashatatlan. Oreó alatt folyamatos volt. Lehet ezt folyamatosra állítani?
Kösz.... -
hunluigi
senior tag
Az új dex azért nagyon pöpec. És mint a note-nál a telefon paralel használható közben.
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Pite alatt hol találom azt a funkciót, hogy ha hívnak elég legyen a gombot megnyomni a felvétel/letétel elhúzása helyett?
Átnyálaztam mindent, de nem találom.
Köszönöm előre is a segítséget. -
-
sebgutkopf
őstag
A pie-al viszont jött az új Bixby, ami nagyon szuper. Egyrészt gyorsabb a hang ébresztési reakció, meg nehezebb (zajos hely) helyzetekben jobban megérti mit dumálok.
Az eddig is jó volt, hogy komplett action-öket lehetett vele összerakni egyedi hangparancsra, amit most tovább fejlesztettek, így az összetett parancsról akár ikon is készíthető, sőt akár a bixby gombra is ráprogramozható.Egy saját példa: megnyomom a bixby gombot és szépen bekapcsolja a helyadatokat, bekapcsolja a bluetooth-t, majd elindítja a waze-t. Mindez egy direkt gombbal.
Megérkezve a másik hangparancsomra pedig kilép, kikapcsolja amit az előbb bekapcsolt, majd főképernyőre megy és lezárja a kijelzőt.
Tovább gondolva így lehet egy gombos, vagy parancsos megyek aludni konfigot, irodai konfigot stb... beállítani és ehhez most már nincs szükség külső alkalmazásra.Szóval eddig like a pite és új bixby.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Van egy S8-am.
Beégett a kijelzője és egyszer csinált olyat, hogy fullra töltés után felmelegedett az akksi és lemerült a teló negyed óra alatt.
2 év gari van rá, tehát a kijelzőt biztos cserélik majd, de úgy tudom, hogy az akksira csak 1 év gari van.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Ubul86 #51481 üzenetére
Nagyobb durranás volt anno az S8 az S7-el szemben, az S9 csak ráncfelvarrás. Én nem ugranék újabb részletbe miatta.
Nekem is nemsokára lejár az S8 részlete végre.Személy szerint ha újra részletre vennék masinát, akkor vagy S10 vagy a Huawei Mate 20 pro jöhetne szóba számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
S8-ról S9-re mennyire éri meg váltani? Kamera érdekelne főleg, a többi igazából nem számít, és most jár le az S8-am részlete, a telekom meg bombáz ajánlatokkal szokás szerint (olcsóbban jön ki mondjuk az S9 részlete mint anno az S8-é)
-
dnelb
veterán
felraktam en is a piet, no FR, szerintem jó lett. Akku idő kb ugyanaz, sebesség jobb(pl egy játék eddig akadt most vajsima), a gesztus vezérlés + a koppintásos aod nagyon kellett már.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
lionshamlet #51474 üzenetére
A Telenor időnként kihagy 1-1 frissítést. A Pie-t szerintem kiadják, flagship készülékről van szó.
-
balintka
addikt
A százalékos akksi kijelzést hol lehet bekapcsolni Pie alatt (fent, az óra sávjában)? Sehol se találom.
-
lionshamlet
senior tag
Telenoros s8+ fuggetlenitve lett a szolgaltato altal a hűségidő lejartat követően.
De a biztonsagi frissites meg mindig 2018.december 1.Tehat mivel meg a 2019 biztonsági frissitest sem kaptam meg, en mar nem is reménykedhetek az újabb biztonsági frissítésben?
Másnak is van 2018.dec biztonsagi frissítés?Illetve ez a frissítési gyakoriság nem sok jot jelent az Ota pie-ra az esetemben
[ Szerkesztve ]
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Nekem még nem dobta fel a telefon a frissítési lehetőséget (független) ehhez az odinos megoldáshoz pedig nem értek, de türelmetlen vagyok a one ui-al kapcsolatban. Van aki lenne esetleg olyan kedves segítene vagy dobná fel nekem főváros kornyeken?:/
vagy napokon belul talalan megérkezik az a frissítés vajon?🧐 -
Zoló1981
tag
válasz
[Prolixus] #51470 üzenetére
Szerintem is telenorra utalt...
-
rantothus
csendes tag
Használja/ta még valakiba Data usage nevű edge panelt? Működik neki pie alatt, nálam hiába van telepítve nem akarja megjeleníteni a pie-os frissítés óta...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
babati #51469 üzenetére
Inkább szarkazmusnak hívják. De mit vártál? Felteszed a rossz kérdést (az hogy hogyan lehet frissíteni triviális, megjelenik a telefonodon a frissítés, letöltöd majd Install és kész), a jó kérdés helyett (Hogy-hogy én még nem tudtam frissíteni?) és megadsz egy teljesen irreleváns információt, hogy kék telefonod van. Vagy ez arra akart utalni, hogy Telenor-os vagy? Mindenesetre még ha így is van, a használható infó az lenne hogy jelenleg milyen firmware van a telefonodon.
-
babati
aktív tag
Üdv. Megmondanátok nekem hogyan tudom hivatalosan frissíteni a kék s8am?😃 mert a teló beépített telepítője még nem látja de nektek már suhan a telón😃 előre is köszönöm. Üdv.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
$atirka #51463 üzenetére
Nem fogják Oreo-a is kiadni a biztonsági frissítéseket, amikor már Pie-nál jár amúgy az oprendszer a frissítésekben. Az új biztonsági frissítések már Pie-ba lesznek belesütve.
Én is visszamásztam Oreo-ra, de ez azzal jár hogy lemondok a biztonsági frissítésekről, és 2019. januári lesz az utolsó.
Esetleg olyat lehet, hogy lesz olyan régió ahol nem lesz Pie frissítés de kiadják a régióra a biztonsági frissítéseket..és azt a ROM-ot használni.
-
$atirka
őstag
Súgja meg nekem valaki, hogy melyik oreo verziót kell vissza tenni, hogy ne akarjon pitére frissíteni, de biztonsági javítást még kapjak ota-n.
Egyáltalán létezik ilyen? Vagy odinozzak ha kell frissíteni...
Vagy ilyen sem lesz??
Köszönöm.Ja, független az s8+, 3x xeh.
Tobey:
Indítsd el a Bixby-t majd azon belül beállítás és ott lesz a gomb programozása.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Bixby gomb programozható lett pie alatt?Rátenném a kamerát gyorsindításra
-
LoGeN90
aktív tag
Csak en erzem rosszabbnak a ram managementet Piten?
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok! Nálam is felment a Pie, de két komoly bugot fedeztem fel. Vagy béna vagyok.
1. Már olvastam másnál is, hogy a Samsung Internetet használva letettem a telefont és kb. 5 perc múlva ugyanúgy figyelt, nem zárta le a képernyőt.
2. Autóban, Bluetooth- hoz csatlakozva az értesítések hangja mindenképpen a bt-n keresztül megy, viszont ha nem azon a forráson vagyok az autóban nincs semmilyen értesítési hang. Ez nagyon bosszantó.Van ezekkel másnak tapasztala esetleg megoldás?
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok.
Aki esetleg Nova-t használ az tudja használni a kéz mozdulatokat a navigációs sáv helyett valahogy?
Előre is köszi. -
Gee_-
tag
Rendszeresen tisztítom a csatlakozókat. A jacken csak hangfoszlanyok jönnek ki. Igazából sose működött csak nem vittem szervízbe mert nem volt rá szükségem. Most tovább fogom adni a telefont és gondoltam előtte beviszem a szervizbe. Jó lenne ha aksit is cserélnènek ha már beadom 😂
Telekomos gari levélel adjam be? Vagy ők az imei számból tudni fogják mikor vettem a készüléket?
Vissza kéne rá raknom az eredeti rendszert vagy maradhat rajta a crap végű Oreo? Nézik ezt egyáltalán?
-
sgeza
veterán
Aki DBT kóddal tette fel a végleges pie verziót, de a magyar kártya miatt ugyebár XEH-re állt be a CSC, annak no para! Ugyanaz a kiadás érkezett meg ma a XEH kóddal, ami a DBT is. Konklúzió: JÖNNI FOG AZ OTA!
-
MrBazsi
senior tag
Üdv srácok. ,
Megjött a pite, nem rossz, tetszik, kicsit smoothabb is a teló, de van néhány furcsaság.
Órát vissza lehet tenni a jobboldalra az akisikielzés mellé valahogy?
Material black témát használtam, minden szép fekete volt ha rányomtam a beállításokra, de most hiába van ugyanaz a téma beállítva, fehér háttere van, és azon belül vannak fekete bubikban az egyes beállítások. elég furcsa...
kezdőképernyő alsó 5ikon alól eltüntek a megnevezései. ezek visszaállíthatóak?
a tárcsázó is fehér az eddigi fekete helyett...[ Szerkesztve ]
-
Zoló1981
tag
válasz
thedarkfox #51444 üzenetére
Én csökkenőben vagyok
-
Zoló1981
tag
Csak én olvasom a fórumot a legfrissebbtől visszafelé?!
Nekem a fentebbi hozzászólások lentebb vannak... -
viktorhu
veterán
Nálam a MyVodafone app nem megy az új droidon.
-
AliasB
senior tag
Üdv! Ma megkaptam én is az értesítést, hogy elérhető a pie
1.6 GB
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Grande Ale #51433 üzenetére
Beáll/speciális funk/bixby gomb(de csak arra tudof belőni, hogy 2x nyomásra induljon el)
Messenger lite
Akinek hibát dob fel az play áruház adatok törlése és jön is le....[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
A bixbit hogyan tudom kikapcsolni?
-
Quqesz
nagyúr
Na fent a pite, volt gyári vissza. Minden megvan, beállítva(fuuuudekatyvasz), viszont a play áruház csak a sima messenger-t engedi feltenni, a lite verzióra hibát ír.......asszony pocophone telóján szintén pite, arra simán felment...nektek?(újra is indítottam a telót, nem segített)
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Közvetlenül szervizbe vidd szerintem! A tálcára úgyis azt mondják majd, hogy te törted el. A jack csatlakozót próbáltad megtisztítani? Mi a tünet? Irgalmatlan mennyiségű szösz tud láthatatlanul összegyűlni az alján, ami megakadályozza, hogy teljesen a helyére tudjon kerülni a dugó.
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
szeretném gariba beadni a telefonom mert a jack csatlakozója nem működik, és a sim tálca is törött ha jól láttam. A telefont a telekomnál vásároltam. A samsung szervizbe vihetem rögtön? mit szükséges még leadnom a telefonnal együtt? A telekomos garancia jegyet vigyem mellé? Milyen tapasztalatok van a szervizel kapcsolatba?
-
kozma1986
tag
Hát jól levették a füles hangját. Powerampot használom. Valahogy lehet rá hangot adni még? Ez így kurva szar
-
polonic
félisten
Fent a pie. Csináltam FR-t. Viszont ezután nem találom, hogy kéne bekapcsolni, hogy az akksi ikon mellett százalékosan is mutassa a töltöttséget.
-
lasse001
senior tag
Valakinek napokkal ezelőtt volt gondja az Adhellel. Egy kis adalék hozzá. Ma újra raktam az s8+ omat és gondoltam a licencem már csak 1 hónap ezért ujjat generálok és azzal állítóm be. Na de miután kiírta hogy elfogadta a kulcsot a program mindig le állt. Na mondom ok próba cseresznye régi kód. Simán elfogadta. Azzal megy. De mi lesz 1 hónap múlva?
-
szilrobi
aktív tag
Ha vissza rakom Odin-nal az oreo-t, akkor lehet valami probléma a keszülék garanciát illetően?
-
tetova
tag
No, most akkor azt mondja meg valaki, ez a verzió miben különbözik az előzőtől (DBT), mert azt felrakva is XEU/XEH/PAN volt a telóm?
-
Probert75
addikt
Ha repülőmódba teszem a telót este, majd reggel vissza, akkor prüntyög a hálózat miatt. Ki lehet ezt kapcsolni valahol?
És az egyérintéses hívásfelvevést megtalálta már valaki? Vagy kihagyták ezt is a pitéből?(#51403) gabosz02 Beállítások/Zárolt képernyő/Face Widgetek és alul van, hogy Mutatás az Always On Displayen. Always On Display órán kettős kopp és húzgálhatod is.
[ Szerkesztve ]
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is felkerült az új 9-es frissítés. Kérdéseim volnának, ha valaki esetleg tud bennük segíteni azt köszönöm.
A lezárt képernyőn eddig lehetett jobbra-balra lépkedni, ébresztőóra, zene lejátszó stb., ezt az új rendszernél valahogy vissza lehet állítani?
Illetve a billentyűzeten a emojiknál mindig az előzmények jönnek be elsőre, azt be lehet-e úgy állítani, hogy ne az legyen az első amit feldob?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vicces képek
- Windows 10
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...