Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ha te a 4. évad után még tudod nézni a Big Bang theoryt akkor ritka nagy mazochista lehetsz
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
SylverR
senior tag
-
SylverR
senior tag
válasz #57919488 #12 üzenetére
Hát, köszi. Nem az a gond, hogy nincs mit nézni, hanem, hogy Mortal Kombat témában nincs mit.
Mint mondottam a Conquest-et szerettem, de ez a modern ez nem jó. Semmilyen irányból.
A listádból a Walking Dead elmegy. Falling Skiesból egy részt láttam, nem vonz igazából.
The Big Bang Theory, Star Trek TOS, TNG, DS9, Voyager. StarGate SG1, SG Atlantis.
Sajnos jelenleg futó sorozatokból nem igazán jeleskedem. Illetve pár animációs sorozat fog futni idén is. Meg talán a TBBT 7-ik évadja. De ezzel ki is fújt az amit várok is.[ Szerkesztve ]
Nem!
-
SylverR
senior tag
Jesszum... Mi ez a ....? :S Rosszabb mint az első évad, pedig már az is idegesitett...
Nem!
-
Televan74
nagyúr
Nagyon ott van a hangulat.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Kanczy
veterán
Ettől sírva fakadok, olyan jól nézett ki
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
CocooN-z
őstag
azaöregbácsiafilmből?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Xerxész
őstag
Hogy is ígérték? Március vége?
Csöppet csúsztak... -
oriic
HÁZIGAZDA