Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
-
-
-
Szerintem magánember is állíthat ki 'számlát'. Mivel az adományozás is jelentésköteles valaminek lennie kell róla. Más kérdés hogy hogyan kell adózni vagy adózik-e egyáltalán utána az illető. Vannak az ÁFAtv-nek kivételei pl speciális adószámmal vagy melléktevékenység adott körben, ha jól rémlik.
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Igen működik, de mivel nem lehet csak úgy "anonim módon" utalni, (elvileg hajléktalannak sem adhatsz pénzt, ha nem ad róla számlát, bizonylatot, akármit, és nem adózik belőle) Szóval minden támogatást szívesen fogadunk, de azt akkor előre meg kell beszélnünk, és én adok róla számlát
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét tárt karokkal, rengeteg retro számítógéppel és egyéb látványos dolgokkal vár a BRSZK!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politikai mémek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest