Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A hangokról van szó a videóban. És FM7-ben azért a viharos versenyek elég hangulatosak. Ahogy villámlik és dörög az ég a pálya körül. Dübörög a füledbe a dörgés hangja..
Ami még feltűnt nekem az előbb linkelt videóban, hogy álló helyzetben, nem mozdul a karosszéria a GT7-ben, a gázadásokkor.
-
.LnB
titán
Forza Horizon 5 és Gran Turismo 7 motorhangok összehasonlítása: [link]
-
.LnB
titán
válasz
BusinessGuy #40 üzenetére
Mivel én a GT-t csak kontrollerrel játszottam, azt hittem, hogy be lehet jobban durvítani a szimulációt, ha kormánnyal és teljesen kikapcsolt nehézségekkel játszol. De akkor túl optimista voltam.
-
.LnB
titán
válasz
BusinessGuy #44 üzenetére
Én nagyon megértelek. Sajnos minden félelmemet igazoltad.
Gondoltam, hogy ezeket a dolgokat majd megtapasztalom én is ha megveszem a játékot, dw így most nem került előrébb a prioritás listámon.
-
.LnB
titán
válasz
BusinessGuy #38 üzenetére
Biztos nem lehet a kormányt jobban testre szabni? GTS-ből is komoly esport események vannak. Ott meg már ez nélkülözhetetlen.
A többi kritikát, így látatlanban is elhiszem sajnos. A HUD kimondottan gáz, és teljesen ugyan az mint a GTS-ben.
Egy belső nézetben meg meg lehet nézni a Project Cars-t, ott a helmet cam iszonyat hangulatos.Itt írtam én is korábban, hogy "sótlan" az egész játék. Kellene bele valami jópofaság. És pont ezekre értettem ezt, amiket leírtál.
Engem is érdekel majd a játék, de pont ezek miatt nem rohanok még megvenni.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Egyébként ezt a Music Rally-t kicsit méltatlannak érzem a sorozathoz. Sokan kiemelik, hogy nem lett túl erős, jól kidolgozott, vagy érdekes. És ez a State of Play-es bemutatón is látszódott már. Akkor meg nem igazán értem, hogy minek?! Szegények rááldozták az energiát, de gondolom érezhették, hogy nem lesz ez annyira "acélos" opció.
-
.LnB
titán
Érdekel, szóval van nálam is kíváncsiság. De minek vegyem meg első nap? Még vannak betervezve mostanára játékok. Lehet mire a GT7 elé jutok, kap egy akciót is.
Korábban én is megvettem mindent day1, aztán sorrakerültek amikor sorrakerültek. De ez az új Sony ex árazás + az XSX és Gamepass megléte, kicsit megváltoztatta a hozzáállásomat.
-
.LnB
titán
Sajnos választ kaptam a legfontosabb kérdésemre, legnagyobb félelmemre.
Én nagyon tisztelem ezt a sorozatot. Sőt, minden komoly, szimulátor autós játékot. Sokat játszottam én is Assetto Corsa-val, RaceRoom-mal, még iRacinggel is. PC-n, kormánnyal.
De ma már nincs időm, energiám, órákat gyakorolni egy-egy pálya és autó kombót. Nincs időm komolyan multiplayerezni, bajnokságokban hétről-hétre részt venni.Laza kikapcsolódást keresek az autós játékoktól. Engem például a Forza Horizon 5 kapcsol ki (ha autós játékhoz van kedvem). Tudtam, hogy szenzációs lesz a GT7, Yamauchi neve, egyenlő a minőséggel. Ezért egyetlen kérdés foglalkoztatott csak, hogy az egyjátékos játékmódot mennyire csinálják élvezhetővé? Mennyire csinálják tartalmasra?
De ha jól olvasom, maradtak a régi receptnél sajnos. És bár a GT Sport-nál bővebb tartalom van itt (nem volt magasan a léc). Még mindig egy sótlan menüpont az egész (sokszor a szó szoros értelmében ("étel")menü ugye?)
Ráadásul itt a több millió kreditbe kerülő autók megszerzése sem egyszerű, se nem túl izgalmas.Megértem én ha a GT széria el akarja kerülni ezeket a "bulis" elemeket. De bizonyos mértékig, szerintem elférne benne. Mondjuk egy szórakoztatóbb, változatosabb karrier mód.
És pont ezért nem rendeltem elő ezt a részt most. Mert a Forza Horizon 5 után, tudtam, hogy ez a játék komolyabb lesz.Pedig ezekre a dual sense feature-ökre nagyon kíváncsi lennék, jó volt olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- Kirby Super Mario Land 1 2 3 tetris Turtles Zelda (Nintendo Game Boy) gameboy color advance ÚJ ÁRAK!
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Kiváló állapotban,Tökéletes működéssel eladó,VAGY CSERE,olvass kérlek.
- PS3 kontroller bontatlan
- Playstation 5 digital
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest