Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok, AliExpress-es webkamerákkal, mint pl. ez [link], van a topiklátogatók közül valakinek tapasztalata?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pocokxx #169595 üzenetére
Javaslat: ne vegyél egybeépítettet soha. Ha megdöglik a szenzor, akkor vagy tákolsz rá egy sima mozgásérzékelőt vagy kuka vagy kapcsolósra kötöd stb, ha megdöglik a LED része, akkor a szenzor is kuka. Én ilyeneket használok, külső szenzorral. (Kicsit többe kerül nyilván, de hidd el, a szerelhetőség sok mindent megér.) Arról nem beszélve, hogy a szenzort teheted messzebb, és nem a lámpával együtt kell állítanod.
(Ilyen 230-ba fixen kötött dolgokat, nem feltétlen vennék nonamet.)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok.
Látom ledekről van szó. Kültéri mozgásérzékelős refektort érdemes Kínáól rendelni, vagy jobbak az itthon beszerezhetők?
Valami ilyesmit keresek. [link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
azbest
félisten
válasz nimfas #169592 üzenetére
nem kell pánikolni, világoson le van írva a navos pdf-ben, (letöltődős link [link] ) hogy az a legrosszabb eset (3-as). Amikor úgy rendelsz, hogy a cégnek semmi kapcsolata nincs az eu-val, hanem csak úgy a semmiből érkezik az áru és a mostanival azonos módon kezelik le.
Én az 1-es esetről beszélek.
"Ha az áfa-azonosítószám érvényes, az illetékes vámhatóság (Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal) nem szabja ki az áfát a vámeljárásban."
Ha nem szab ki áfát -> nincs vámkezelési díj sem.
Amúgy az a kiszámolós írás gyalázatos. Semmit sem tud, de még azt is rosszul. Hiszen már jópár hónapja elérhető volt a linkelt pdf korábbi változata is.
Sajnos a svédekről kb semmi infót nem találtam a két évvel ezelőtti bevezetés óta. Annyit tudok, hogy a hírek szerint a wish-sel rögtön kötöttek megállapodást, de hogy például az alival van-e vagy ebay-jel van-e, arról semmi hír.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Egyébként jellemzően 27%-kal magasabb áron is simán megvenném azokat a dolgokat, amiket veszek. Ha tényleg megcsinálják, hogy ne legyen akadékoskodás, eleve az eladó intézze, s akkor itthon nem kell ráfizetni, akkor részemről nem sok minden változik. A svédek rendszerére emlékeztet az eu-s tervezet is. Tudunk valamit arról, hogy a svédeknél hogyan vált be? Már két éve megy ott ez.
Akkor is a magyar posta lesz a szűk keresztmetszet időben és megérkezésben.
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
Jövőre bevezetett adóhoz:
Még abban lehet szerintem bízni, hogy mivel ez az egész EU-t érinti, megnövekednek az EU-s raktárak száma. Szerintem a kínaiaknak is érdeke lesz ez...
El Psy Kongroo
-
nimfas
addikt
Kis "adalék" a jövőre bevezetendő Kínai csomagos dologhoz.
Kedvenc pénzügyi blogom is foglalkozik a témával, és az egyik hsz. minden volt csak nem vidámságra okot adó:
"@Kiszamolo
“Bár ígérik, hogy automatizált lesz a rendszer és közvetlen lehet majd bankkártyával fizetni a NAV-nak, így a Posta jelenleg 3.000 Ft-os vámkezelési díja talán kiesik.”NAV-os családtag szerint nem esik ki, alapdíj lesz az új megnevezése és szintén 3000Ft lesz….."
Ezek szerint az állambácsi átveszi a postától az ügyintézést a maga 3000 Ft/csomagjával. -
spileraaa
senior tag
válasz Mr.Csizmás #169586 üzenetére
koszi a xiomai strip szövegel megkaptam ezt [link]
csak nem tudom menyire biztonságos ezt beszerelni egy házba
vagy a sok opció közül melyik lenne jó választás pl a 2835 vagy 5050
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
vince
őstag
válasz sambenez #169581 üzenetére
Ha a gyári töltőt használod, akkor ki, de tele az internet olyan utángyártott töltőkkel, amelyeknél erre nincs szükség, csak felpattintod az órára, anélkül, hogy a karpántból ki kellene venni a kapszulát.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ztibor
senior tag
válasz Donki Hóte #169575 üzenetére
szerintem csak a Mi Band 4-es 5-ösnél játszik az hogy nem kell kivenni, a régebbieket ki kell.
-
Beni2360
félisten
-
kmarci25
veterán
válasz Donki Hóte #169575 üzenetére
És tényleg. Hogy mik vannak?! Neked is köszi!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz macilaci78 #169573 üzenetére
Na, ez egy remek ötlet! Köszi! Még egy kérdés: a töltés mostanában hogy van megoldva? Továbbra is ki kell szedni a szíjból?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz kmarci25 #169572 üzenetére
MiBand 3-at ajándékoztam el a mőlt héten, mert megjött az 5-ös.
Kijelzi a lépéseket és a távot is a karperec kijelzőjén, beállítod a telefonon, amit kell, aztán letörlöd az appot. Ha nincs csatlakoztatva, nekem 1 hét alatt 10%-ot merült az akkuja a szekrényben.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
kmarci25
veterán
A legegyszerűbb lépésszámlálót keresem. Csak ennyi a cél, hogy a megtett lépéseket (és az ebből számolt becsült távolságot) mutassa. Igazából nem szükséges semmi más, de ezt tudja és minél tovább bírja az akkuja. MI most ilyen igényekkel a best buy? MiBand-em volt, annyira nem szerettem, meg az új széria túl sokat tud az elvárásokhoz képest.
-
tonyrulez
őstag
válasz Saccco #169557 üzenetére
De hogy fizetem be az adót ott, ahol veszem? Az online boltnak tudnia kellene úgy mint ahogy Amazon-on működik, hogy X országból Y országba szállításra rájön Z adó, amit egyben kell kifizetni, ők meg összegezve továbbutalják az országnak? Van n+1 kínai bolt, nem tudom ezt hogy integrálnák - talán PayPal-on keresztül ha más nincs - de pl. AliExpress-re kíváncsi leszek, AliPay-el hogy oldják meg. Nem tudok róla hogy Alinak lenne erre kiépített rendszere, hogy adót is lehessen fizetni rajtuk keresztül.
4 8 15 16 23 42
-
DJGABI
addikt
válasz szpeti40 #169559 üzenetére
+1, anno én is vettem 240-eset, kb rendszer vinyónak. még megy, nem túl gyors. de 15k-ért már itthon is vannak 480-asok. banki váltástól függően azt a 2-3k-t, meg ki tudja mennyi szállítási időt megéri? sztem nem nagyon. anno is mire megjött itthon is annyi volt az áruk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
veterán
-
ktommy91
addikt
KingDian 480GB SATA SSD 40.93$-ért zsákolható, bőven az erre a hónapra érvényes 44,22$-os ÁFA határ alatt.
Termék infó: [link][ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Saccco
nagyúr
válasz tonyrulez #169556 üzenetére
Szerintem pont az lenne a lényeg, hogy a postának nincs dolga ezzel. Befizeted az adót ott, ahol veszed. Ezután a posta csak szállít, nem papíroz.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Nikaré
őstag
válasz szabi__memo #169553 üzenetére
miért mondana le állambácsi a sarcról?
-
Imy
veterán
válasz Véreshurka #169547 üzenetére
Remélem az alisok is majd csinálnak jó sok EU raktárat.
-
veterán
Ha nem lesz elszállt az átalány, akkor nincs is ezzel bajom, csak ne legyen még +sokezer forint az ügyintézési díj.
Ha pl egy 500Ft-os kacatra rászámolnak még egy százast, nem fog zavarni az éjszakai alvásban"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
vince
őstag
válasz Véreshurka #169547 üzenetére
Nem úgy volt, hogy január 1-től már áfaköteles lesz minden?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sing1ep1ayer
őstag
Fene tudja. Ott az anyaghasználatot csillagos ötösre értékelik, de nálam a műbőr huzat és a kemény, kopogós műanyag karfa valahogy nem a top kategória.
Én is kínoztam magam egy ideig ilyen gémer székekkel, aztán vettem akcióban huszonX ezerért egy kompakt fotelt ami ugyan nem döntögethető összevissza és forogni, meg gurulni sem lehet vele (nincs is rá szükségem), de köröket ver ezekre a székekre kényelem szempontjából. Amit még imádok benne, hogy nem nyikorog; nem kerget az őrületbe a nyöszörgéssel. Irodai-, vagy gamer székeknél olyan 100 körül vannak azok, amiket talán bevállalnék.
-
Imy
veterán
Ez nem tűnik valami jó hírnak: [link]
-
edk-
őstag
válasz yuing #169511 üzenetére
A hoc.hu értékelésében dicsérnek egy BW széket (de nem pont azt, amit te linkeltél).
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
spileraaa
senior tag
az ali akciók nagy része lehet olyan mind itt volt
64,9 volt - 5$ akció
most akció nélkül is ugyanannyiba kerülErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
cof
veterán
válasz Véreshurka #169522 üzenetére
Nem használ. Már megemlítttem én is régebben. Tippek, ne használj olyan e-mail címet itt a regisztrációnál ami fontos oldalak alá van beregisztrálva. Olyan jelszót adj meg itt, amit sehol máshol nem használsz. A fizetés már https lesz természetesen, mert átirányít a PayPal felületére.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam van gond, vagy a sincerity-trading oldal tényleg nem használ https-t? Így nem szívesen regisztrálnék...
El Psy Kongroo
-
-
bul07
nagyúr
válasz pocokxx #169516 üzenetére
Ilyen fajta megoldás nem lenne jó
[link]Baseus-nek is van egy hasonlója
[link]Ez meg túl is teljesíti a dolgokat
[link]Ha megtetszik valamelyik érdemes konkrétan rákeresni mert lehet más eladónál olcsóbban is fel lehet lelni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KisApám
addikt
Valaki vett már Massage Gun Muscle Relaxation Massager Vibration Fascial Gun-t?
Bevált?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Legalább 4 portos autós töltőt keresek. Eddig Blitzwolf volt, de annyira nem vált be a csatlakozó kialakítása, ki-kicsúszott. Esetleg más ötlet?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
szabifotos
senior tag
válasz balazs1956 #169489 üzenetére
Hány ilyet vettem én annó a Gearbest-ről a "szépidőkben" 1 dollárért...
-
gyemipapa
senior tag
Ha már elektromos fogkefe, akkor a kerek fejű, vagy a hosszúkás a jobb, és miért?
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #169509 üzenetére
Ezzel sokat nem segítettél.
Azért kérdeztem rá, mert itt a topikban vásároltak Blitzwolf széket, hátha majd a tulaj beszámol a tapasztalatairól.
Igazából keveset lenne használva, ha nem tér vissza az online oktatás az egyetemen... -
törölt tag
válasz alázógyík #169495 üzenetére
Ezt nem ismerem, de annyi modellje van ennek a Seago-nak, mint égen a csillag. Talán a legnagyobb ilyen elektromos fogkefe előállító, és a legtöbb márkának is ők gyártanak.
A Digoo YS-11(vagy Sarmocare S100) mindenesetre nekem nagyon bevált, és ez 31000-es. Ismerősnek meg nagyon rezeg maxon és csak Sensitive módban használja. A Philipsnél meg egyes oldalakon rezgésszám/perc helyett 62000 mozgás/percet adnak meg, ami félrevezető lehet. -
alcapone386
őstag
2020.03.22 csomagom ma érkezett meg :) Tuti a halom alján volt :) Szóval van remény!
-
st6969
őstag
válasz spileraaa #169501 üzenetére
Xiaomi Oclean SE-t vettem olyan másfél éve, kb. 50$-ért. Kiváló minőség, nagyon bejött, ma is ezt venném.
Most épp pótfejeket keresek hozzá. 9$/2db a legolcsóbb, amit találtam. Kicsit drágának találom, Müller szombaton Philips Sonicare fejeket is kapni szinte ennyiért. -
spileraaa
senior tag
válasz alázógyík #169495 üzenetére
akkor van olyan ami elég best buy ár és minőség terén is
ezt cserélném le Alfawise RST2056 mert a potfejek amiket kaptam nem az igaziak túl nagyok https://www.wish.com/product/5d5baf1394e4b95a0efed9d5?share=web
a régi gyári fejek szuperek voltak de amiket vettem nem jönnek beErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest