Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrWhite
tag
válasz SzabóTamàs90 #168597 üzenetére
Köszi. Végignéztem jó pár oldalt az ajánlott kulcsszóra, de ilyen "faék" egyszerűségű terméket nem találtam.
...
-
MrWhite
tag
Keresek egy ilyen eszközt. Azért ilyen kopott szegény, mert a kulcstartómon van. Az egyik vége microUSB, a másik USB. A telefonomat töltöttem vele powerbank-ról, de lecseréltem a mobilomat, és most egy olyant keresek, aminek Type-C végződése van, (a microUSB helyett) hasonló célra. Hol találok ilyet, milyen keresőszót javasoltok? Előre is köszi.
...
-
DeFranco
nagyúr
válasz SzabóTamàs90 #168587 üzenetére
az általam leírtak szerint igen. egy redmi 4x-et nillkin frosted tok mögé rakott lemezzel megtartott eddig minden körülmények között.
a lábak úgy vannak kiosztva, hogy az egyik tengelyen (mondjuk vízszintes, de mindegy) kicsit nagyobb a lábak közötti hely, a másikon szűkebb. igazítani a lábakat levéve javaslom (csavar rögzíti) mert nekem szakadt ki csavar a helyéről amikor feszegettem (többet vettem).
nekem egy jobb alsó típusú elvileg alkalmatlan szellőzőnyílásban is jól tart. előtte hagyományos grillrács volt az előző autómon azon is remek volt.
dobozt ne kérj, felesleges, szerintem egy próbát megér, eleve olyat kerestem amiben erős a mágnes, ezt ajánlották, egy sima csiptetős kétpálcás mágneses tartónál érezhetően erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Megérkezett már valakinek a múltkori 3 illetve 9 $-os ip kamera? Itt volt róla szó. Elvileg ma megkaptam volna csak mivel nem voltam itthon sikertelen kézbesítés olvasható a nyomkövetésnél.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #168585 üzenetére
Tess: [link]
-
nelsonmanian
senior tag
válasz nelsonmanian #168581 üzenetére
Törölhető az előzővel együtt...
-
vince
őstag
válasz SzabóTamàs90 #168580 üzenetére
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Smitiz
csendes tag
Sziasztok
Olyan kamerát keresek, ami wifis és elemről/telepről is tud működni, de nem kell hogy kültéri legyen, beltérre akarom időszakosan feltennni/elővenni, ha pl a gyereket egyedül kell hagynom valamiért 5 percre (4 éves)
-
nelsonmanian
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #168561 üzenetére
Itt ajánlották a csoportban talán függőlegesre is jó: https://a.aliexpress.com/_dY7rg4n
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most van valami ajánlott töltő adapter telefonhoz?
Valami nem kigyulladós, gyorstöltős.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz nelsonmanian #168571 üzenetére
Azt írja jó kültérre. Nekem kell a széles látószög, nem akarom forgatni a kamerát, kipróbálom.
Egy elődje van nálam, az csak középen érzékel mozgást, néha nem kapcsolódik az app, nem tudja a gyorsított visszajátszást, de nagyjából jó.
Xiaomi Mijia Aqara Smart 1080P IP CameraOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vince
őstag
válasz SzabóTamàs90 #168569 üzenetére
A lábai, amikkel a lamellát szorítja, valamennyire hajlíthatóak, nagyon szorosra be tudod nyomni, úgy, hogy alig megy fel a lamellára, fogja is rendesen. A tok problémásabb. Korábbi telefonom (Redmi 4X) egy Nillkin frosted shield tokban volt és mivel annak érdes az anyaga, plusz vastagabb, mint a mostani szilikon tok, ott néha leesett a telefon vacakabb úton. De ennek kizárólag a mágneses rögzítés volt az oka, a tartó a lamellában szorosan fogott akkor is.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz SzabóTamàs90 #168561 üzenetére
Ilyen Blitzwolf mágneses tartóm van, Mi 9 SE telefonomat stabilan tartja a szintén függőleges lamellán.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #168560 üzenetére
Ennek a kamerának mekkora a látószöge?
Xiaovv V380-W2 1080P Smart Wireless Battery Mini IP Camera
80 fok?
Hozzá való 3m kábel:
DIGOO DG-BB-13MW 9.99ft 3m Long Micro USB - Black - 2,5 USD[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
podcast
tag
válasz Saccco #167789 üzenetére
Szerintem sem kell a vámeljárási költséget megfizetni.
Valószínűleg nem is a vámkezelési költségen keres a nav, hanem magán a vámon és áfán.DE
A kérdés az, hogy sok EU-s országban kedvezményes áfa van egyes termékcsoportokra.
Így azokon az országokon keresztül hozzák Európába azokat a termékeket.
Például telefonokat Spanyolországon kereszül, vagy élelmiszert Hollandián át.Ezek is megszűnnek? Vagy a 2021-től életbe lépő szabályozás csak magyar sajátosság?
Fontos lenne ez tudnom. Vajon hol lehet ennek utánamenni? -
w.miki
veterán
BG email only ajánlatokra hogyan lehet feliratkozni? Nem kaptam ilyen emailt, de FB-n láttam:
Xiaomi Mijia 1080P 170°Smart IP Camera + ajándék BlitzWolf® BW-SS4
Ár: 19.99 USD (Email ár)
Allowance kuponnal további -2$Vagy lehet, hogy a gmail tünteti el valahogy a BG-s hírleveleimet?
Itt próbáltam, de nem jó.
You have already subscribed to our newsletters. Thank you![ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
-
-
Sanyi.mTs
addikt
50 cm-es hdmi kábelből mit ajánlotok?
múltkor vettem ugreen-t 4 dollárért és nincs vele gondom, de most kifogyott és kéne mégegy. -
EXIEZ
senior tag
válasz Zoli-bácsi #168548 üzenetére
Nekem ott dekkolt 2+ honapot anno GB telefon, utana amikor megindult el sem hittem 😅 pedig mar azt hittem kez alatt elment
-
tonyrulez
őstag
válasz tboy93 #168541 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen irattartóm van lassan két éve, a műbőrön van egy kis kopás a sarkaknál, más baja nincs. 10 kártyának van "rendes" hely, illetve két végén egy szélesebb tartó, de a 10-esekbe is befér 2db egy helyre. Külső zsebekről és ablakról nincs tapasztalatom, azt nem használom.
Illetve egy ilyen fém kártyatartót hordok magamnál, ha nem kell minden irat, alig nagyobb mint egy kártya, vastagságra most 12mm nekem, 3 kártyával és 2 papírpénzzel.
4 8 15 16 23 42
-
Sanyi.mTs
addikt
ali-n be lehet állítani értesítést egy nem elérhető termékre, hogy jelezzen, ha újra elérhető?
-
nagyúr
Sziasztok!
Valami fasza kártya tartót keresek, amibe be tudnám rakni a legfontosabb irataimat, bankkártyáimat, esetleg némi papírpénzt (ne kelljen már mindig a bukszámat cipelni). Tudtok ajánlani valami tartós-kompakt, viszonylag "szép" megoldást?
-
w.miki
veterán
BASEUS Official Store - ha egy hétig minden nap 9:00-ig végig bejelentkezel 5/10 usd kupont kapsz 2020.08.03.-án
Másik link[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
válasz pilu01 #168531 üzenetére
Nekem a postás végre hozta az elengedett közterhű, de vámkezelt csomagom. Csomag oldalán a kis műanyag tasak, abban a dokumentumok. Nézem és egy közelben lakó vámpapírjai meg postai számlája van benne. Ez szerintem kell majd a postásunknak, így ha észreveszem odaadom neki.
-
pilu01
senior tag
Ma történt velem:
Este 7 körül csöngettek, hogy csomagot hozták a nevemre.
A drága nejem ment le, elmondása szerint egy kedves fiatalember volt, aki sűrű elnézéskérés közepette adta át a kis csomagot ami fel volt bontva.
Két alis óraszíj volt benne, amit kb 1 hónapja rendeltem, (össz. kb. 3000 ft. érték) meg ez a levél:
Ha esetleg olvassa soraim, innen is köszönöm a közreműködést!A kistarcsai posta pedig sokadjára vizsgázott jelesre!
-
addikt
válasz gabe_ #168421 üzenetére
Úgy látom, hogy erősen nem egyedi eset. Alin és banggoodon is észrevettem, hogy szinte minden amit korábban vettem, vagy csak kosárba raktam és jelzi, hogy ingyenes szállítás, azokra ha ráklikkelek már mindegyiknél a 2,5$ Air Parcel Register a legolcsóbb lehetőség.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Gyors töltésre, megbízható kábelt keresnék, olcsóbban. Tudtok ajánlani?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
őstag
válasz Gabócza #168524 üzenetére
Én ebből az ötödiket vettem (silver 2), atomstabilan tartja a telefont: [link] Alul az 5. képen látszik, hogy egy hosszú kapós csőr megy a szellőzőbe, egy gomb nagyon erős nyomására szétnyílik, a szellőzőből a gomb nyomása nélkül szinte lehetetlen kivenni. Az oldalsó 4 és 2 alsó tartóból a gravitáció miatt nálam nem esett ki a telefon még földúton sem.
-
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani telefontartót autóba? Gravity tartók tetszenek és szellőzőre raknám. Volt már drágább ($10) fém és olcsóbb ($2) műanyag, egyik üresen, a másik akkor zörgött, ha benne volt a telefon.
Van esetleg bevált típus? Mert Alin 1000 féle van.Esetleg erről [link] mi a véleményetek?
Köszi előre is...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
andor80
senior tag
Hali aliról van valakinek bevált zöld tea forrása olcsó és sok? Köszi!
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
gyapo11
őstag
válasz zeon.hu #168509 üzenetére
Igen, előfordul, hogy nem válaszol, vagy valami haszontalant, mint a te esetedben is. Ilyenkor el kell engedni, amit kell megtetted, ha ő nem lát el megfelelő információval, az már az ő sara.
Nekem főleg alis eladókkal volt ilyen dolgom, legtöbbször azt mondták, hogy vegyek tőlük bármit azonos áron, és fizetéskor a megjegyzésbe írjam be, hogy ne küldje el, mert ez egy pótlólagos fizetés. Ezután várni szoktam pár hetet, hogy ne lógjon ki a sorból, és visszaigazolom, hogy megérkezett.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Tim82
félisten
válasz zeon.hu #168509 üzenetére
Én ilyen esetben konkrét megoldási javaslatot dobnék be, megírnám, hogy mégis megjött a termék, megfelel-e neki az a megoldás, ha rendelek még egyet a cuccból és jelzem megjegyzésben, hogy ne küldje el ("do not send"), a kifizetés után ő átállítja feladottra a terméket, én meg megérkezettre és értékelem is. Általában rá is szokott bólintani az eladó.
Azon 2-3 alkalommal, hogy AliExpress-en bőven a határidő lejárta után futott be olyan termék, aminél már a pénzemet is rég visszakaptam, így jártam el, működött is a dolog.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
8
senior tag
new I7s TWS 5.0 Wireless Bluetooth Earphone Stereo Earbud Headset With Charging Box For xiaomi All tablet Smart phone earphone
https://www.aliexpress.com/item/33004286055.html4/1 store kuponnal $3.18 = 954.-Ft
Ér ez ennyit?
Elég szar minősítésű bolt btw52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #168512 üzenetére
Olvasd el légyszíves, hogy kinek és mire válaszoltam. És rögtön érteni fogod a válaszomat.
(Nézd meg a magyar posta nyomkövetést.) na erre ment a válaszom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #166342 üzenetére
most érkezett meg az áru, a töltést még ki kell mérni de bekapcsol vele a dashcam fali töltőről.
a mágnese bivalyerős, hamarabb engedi el az usb csatlakozó a foglalatot mint hogy a mágnes elengedjen, mindkét irányba csatlakoztatható a mágneses rész.
az usb apa és anya részek (hagyományos micro usb portok) kicsit lazának tűnnek, stabil a kapcsolódás de az átlagosnál könnyebb széthúzni.
első ránézésre ígéretes.
szerk:
a perem nem ül fel a felületre, kb. az apa nyakából kb. egy mm-nyi rész kilóg az eszköz síkjából.szerkszerk: másik usb anyába teljesen résmentesen passzol
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz szpeti40 #168506 üzenetére
Nem feltétlenül hamis... csak nem regisztrált küldemény...a magyar posta nyomkövető csak a regisztrált küldeményt mutatja,a simát nem...tracket minden csomag kap.. ajánlom az Ali s topik összefoglalót átolvasni...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
macilaci78
nagyúr
válasz szpeti40 #168506 üzenetére
Nem feltétlenül. Én Olaszországból rendeltem egy órát, a kaptt trackinget egy hét után mutatta az olasz posta, a magyar azóta sem. Kb 5 hét elteltével ebay-en az olasz mellett már látszott magyar tracking is, amin a csomag előélete onnantól látszódott, hogy az olaszok felrögzítették nemzetközi csomagnak Magyarország célországgal.
Kér olyan trackinget, amit te is tudsz ellenőrizni. Majd a duspute határidő előtt 1 héttel jelezd, hogy még mindig semmi.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Beni2360
félisten
válasz CHIPman #168504 üzenetére
Erre a számsorra semmit nem ad ki a magyar postai nyomkövető.
Ez nem valós nyomi szám.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest