Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaaT
nagyúr
Megkaptam az első megmondóemberemet a Jófogáson.
Give them hell Ukraine!
-
-
-
Én magamtól rájöttem, hogy ha nem kelek fel hétig, akkor az a nap el van kef****
8-9 körül kelve mire összekaparom magam, és elkezdek valami értelmeset, ebédidő van.@qnadam : Napfelkelte néha még korábban is van
@Fiat : Aha... egyszer kifogyott a benzin, és azóta nem jó... véletlenül sem sz@rrá hajtották
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
Én azért nem cserélnék velük a koránkelés miatt. Az öregedésnek van csomó más hátránya sajnos.
(#68767) mpo: függetlenül attól, ki bagoly, ki pacsirta, az öregedéssel az alvásigény is csökken.
Főleg, ha van délutáni szundítás is, akkor teljesen normális, hogy éjszaka pláne nem alszanak 7-8 órát.
Erre még rátesz, hogy aki most öreg (értsd 70 feletti), ők még abban a felfogásban nőttek fel, hogy alapból korán kelnek, nem a pesti 9 órás irodai kezdéshez szoktak.
Szóval többtényezős. De az biztos, hogy idősebbekből arányaiban többet találnál ébren hajnali 5kor egy kósza telefonnal, mint más korosztályból.(#68769) mpo: Jaja, rajta van a bakancslistámon
De persze csak a hosszútávú terveim között szerepel.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
BiP
nagyúr
Hajnali 5-kor nyilván nem. Délutáni szundikálásra gondoltam.
Reggel 8 előtt nyilván senkit. Ahogy valóban, este 8 után sem illik.(kivéve, ha meg van beszélve). Nekem volt már olyan, hogy este 9-kor fél óra chatelés után megbeszéltük, hogy hívjuk már fel egymást, úgy egyszerűbb, és akkor 5 perc alatt lerendeztük szóban.[ Szerkesztve ]
-
"Az ilyen délután 5-kor hív a lidérc, és akkor éppen alszom, stb. dologra: - ez nem annyira általános, az érdeklődő honnan a jó életből tudná a másik menetrendjét?"
Hajnali 5kor NEM hívunk fel senkit. 8-9 után sem. Mármint nyomós ok nélkül. Alapvető illem.Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
válasz envagyok #68751 üzenetére
"Akármi van, a megvan még akkor is felesleges kör."
Vedd úgy, hogy ez a hirdetések "How do you do?"-ja
Az a baj ezzel, hogy Te tudod, hogy megvan még, a saját hirdetéseidet ismered, vállalod érte a felelősséget, stb. de amennyi hülye hirdetővel találkozik az ember, én bizony nem érzem teljesen feleslegesnek. Oké, előbb-utóbb ígyis-úgyis kiderül, hogy tényleg megvan-e még, de nem egyszerűbb konkrétan rákérdezni?
Ha meg zavar a kérdés, ugord át. És válaszolj úgy,mintha ezt a felesleges kérdést fel sem tették volna.
Ne ennyire egy oldalról (eladói oldalról) nézd a hirdetéseket.
Vevőként ugyanezt gondolhatja a hirdetőkről sok érdeklődő, hogy milyen köcsögül válaszol egy egyszerű kérdésre, Sosem alkalmas neki, el sem akarja adni a cuccot, stb.Az ilyen délután 5-kor hív a lidérc, és akkor éppen alszom, stb. dologra: - ez nem annyira általános, az érdeklődő honnan a jó életből tudná a másik menetrendjét?
Aki alszik, némítsa le, ha nem alkalmas, nem veszed fel, ilyen egyszerű. Aztán ha megvan a szándék, megtaláljátok egymást.(#68753) koby11h: Aki a telefonnal ennyire fillérb*szó, az az üzlet során is az lesz.
A rendes kommunikáció aranyat ér.(#68754) envagyok: Mondjuk ha eltűnik a Megvan-e még? után, akkor úgy valóban felesleges kör
-
-
törölt tag
-
envagyok
veterán
-
koby11h
őstag
válasz envagyok #68751 üzenetére
10 percenként amíg ebédideje volt, következő nap - a negyediknél - már fogtam kézben a telefont és felvettem, de csak a kinyomást halottam. Kíváncsiság - örök átok - visszahívtam ki a fene ez.
- Hát Ő már vagy hatszor hívott (négyszer) és hogy meg van-e még az alaplap mert Neki kéne, de Neki feltöltős van és nem olyan olcsó ám, hogy arról beszéljen és hogy vissza szokták hívni azt aki csörget!
- Akkor kérem írjon HA, vagy Jófogáson. Viszhall.
Elvitte más, aki rendesen tudott kommunikálni.Pl. első email amit díjazok:
"Szia, ha meg van még akkor érdekelne előre utalással, posta Siófok postán maradóra.
Abban segíts, hogy egy beeper-t és egy sata kábelt tudsz adni hozzá - plusz pénzért is érdekel. Ha ok, írj árat, és számlaszámot, én küldök hozzá név, mobil, email. Üdv Jani"
10 levél volt, beleértve a "Megkaptam, kipróbáltam, minden ok." is!
Nem kért számot, tudta mit vesz, nem kért még + 6 képet, nem kérdezett rá a leírtakra...hcl: én is adtam hozzá ingyen a kábel és a beepert, megérte így üzletelni
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz #24845312 #68750 üzenetére
Azt én sem, hogy én vigyem - sokan nem tudják a netikettet, de egészségükre, max. nem vesznek semmit Sok az idióta, erről szól a topic.
Én néha adok ingyen postát, stb., amikor belefér, mert sokszor azért viszi el az idióta a cuccot, mert nem kell fizetni a postáért.Kedvencem az volt, aki azt akarta, hogy vigyem el oda a terméket, ahonnan éppen hazafele mentem. A hirdetésben az volt, hogy esetenként el tudom vinni (mert néha járok ott). Nem értette, miért nem viszem
-
envagyok
veterán
válasz #24845312 #68750 üzenetére
A legjobb a megcsörgetős....
Aki várja, hogy visszahívd, mert sajnálja azt a 10 forintot.
Ilyenből volt jópár. Az egyik minden nap reggel 7.01-kor pont vagy egy hétig .
Mivel akkor már fent szoktam lenni, pár nap után már telefonnal a kezemben vártam, és sikerült is azonnal felvenni, de egyszerűkém nem jött rá, ahelyett hogy beleszólt volna, folytatta.
Na ezért se adunk lidérceknek telefonszámot.@Bip
Akármi van, a megvan még akkor is felesleges kör.
Mert ha nincs meg, akkor írja úgyis, ha meg megvan, akkor egy felesleges kérdéssel kevesebb. -
törölt tag
Családtag/ismerős más téma, ők természetesen hívhatnak 0-24-ben, ha valami olyan dologról van szó. Na de egy vadidegen...
Azt se szoktam érteni, ha valaki venni akar tőlem valamit, és elvárná, hogy elküldjem neki a saját költségemen, vagy elvigyem ide vagy oda (szintén a saját költségemen), esetleg én hívjam fel őt. Én akarok valamit tőle, vagy ő akar tőlem? Ha ő akar, akkor majd ő eljön hozzám, majd ő felhív, ha pedig ő akar csomagküldést, akkor majd ő fizeti. Régen ezek teljesen természetes dolgok voltak az emberek számára, én nem értem, manapság miért nem azok.
-
-
törölt tag
-
válasz envagyok #68726 üzenetére
Nekem nem szokott gondom lenni a vasárnappal, csak jöjjön el érte, és fizesse ki Amúgy elég lett volna annyit írni, hogy ma nem jó, máskor jó. Mondjuk nekem sem szokták felfogni, hogy pl. csak este 7 után vagyok otthon
Nekem is volt, hogy PH-s, helyi fórumos arc hívott, hogy hogyan kell bekötni egy konnektort. Azt se tudtam, ki az, régebben vett tőlem valamit
Segítettem neki, de mondtam, hogy nem vagyok helpdesk"Erre jön egy válasz. Odamegyek, átveszem, és ennyi."
Sokszor nem ilyen egyszerű. Én is inkább adok/kérek telefonszámot, mert ha b*ik ott lenni időben, akkor pl. felhívom, hogy mi van. Ilyesmi.Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
válasz envagyok #68745 üzenetére
"De nem kérdezem, hogy megvan még ? (Ez a halálom) "
Pedig jogos kérdés. A topic a bizonyíték rá, hogy rengeteg a b*lf*sz hirdető. Én is mindig megkérdezem. Mert csomószor van, hogy már nincs meg, csakb*szottelfelejtette levenni a hirdetést, vagy már van rá vevője, de nem jegelte, stb.
De volt olyan is, amikor erre a kérdésre derült ki, hogy megvan, de csak 2 hét múlva lesz eladó, amikor meglesz az új videokártyája, addig nem adja el a régit.(csak már előre feltette a hirdetést)Az én halálom a jelölj be facebookon, hogy tudjunk messengeren egyeztetni. Mondom wtf? Az itteni privát üzenet mire való?
A facebook ismeretségemet nem a lidérceknek tartogatom, hanem azoknak, akiket ismerek is.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz koby11h #68744 üzenetére
Már agyaltam hogy megkönyörülök a sok telefonszám fetisisztán, és szerzek egy feltöltős kártyát.
Tényleg sokan visszaélnek vele, mert ha látja, hogy otthon vagy számtech témában, azt hiszi a 19000ft-os i3 gép mellé még életfogytig tartó nonstop 7/24 telefonos assistance szolgáltatást is kap.
Pedig rosszul hiszi.Szerintem sokkal jobb írásban egyeztetni, információt adni kapni, mert a szó elszáll, az írás megmarad.
A HDD hirdetésnél volt kép a termékről, volt hdd sentinel kép, mindez le is volt írva + átvételi lehetőségek.
Ezt megvenni jöjjön, ne nézegetni.Én ha érdekel valami, megírom, hogy szeretném megvenni, hol mikor alkalmas az átvétel.
Erre jön egy válasz. Odamegyek, átveszem, és ennyi.
De nem kérdezem, hogy megvan még ? (Ez a halálom) nem kéregetek még 3 elérhetőséget, hiszen itt is tudunk kommunikálni, ahol felveszem a kapcsolatot, és nézegetni a fotón is tudom.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Én kb. 3 hónapja megadtam a számom egy akkori átvételhez, erre ma délután felhívott, hogy van-e eladó hdd-m. Mondom nincs. Akkor köszi. Ezért ébresztett fel... Szóval van aki "visszaél" vele.
Ha el akarnék adni hdd-t akkor minimum hirdetném...
Ma ez az 1 hívásom volt, ez is minek[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #68736 üzenetére
A gondolkodas nem tartozik az erossegei koze
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #68736 üzenetére
Lehet, de kevesebb a stressz.
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #68734 üzenetére
Amúgy ez is egy módszer:
kikötöd, hogy csak helyi arcoknak adod el vagy távoli arcoknak de elvárás mondjuk a minimum 10 év tagság PH-n minimum 2000 hozzászólás stb. -
Trailblazer
veterán
Hirtelen felindulásból vettem ma egy vga-t. Az elhatározástól a tettig nem telt el egy óra. Helyi volt a hirdető, és rugalmasak voltunk mindketten - ellenpélda sok zsörtölődős, nyögvenyelős üzlettel szemben.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
kenwood
veterán
Jaja, az ilyeneket el kell engedni. Inkabb egy ezressel tobbert megveszed egy rugalmas eladotol, aki normalis,konstruktiv valaszt ir. Ha egy elado masodik keresre sem hajlando megadni a szamat, azt nalam buko is,es nezem a kovetkezot.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
elder troll
őstag
Nem illik személyeskedni a fórum felületén (azt privátban kell ).
Amúgy jófosáson én is kérek telefonszámot, mert ha hetente lép be az eladó, úgy nehézkes egyeztetni, és a képen szereplő vevő jelölt is hasonló okból próbálhatott telszámot kérni. Kicsit egyszerűbb egyeztetni telefonon.[ Szerkesztve ]
-
-
envagyok
veterán
Hétvégi áradat...
Egyik vasárnap reggel jönne 6-kor, másik délben /mikor máskor?/
A harmadik vasárnapi egybites:
Mit akar?? Nézegetni? Vasárnap??
Menjen a plázába nézegessen ott.
És mindenki telefonszámot követel, amin zaklathat éjjel nappal délben, vasárnap.
Én még a közeli ismerősöket sem hívom 11-fél3 között még hétköznap sem, vasárnap meg csak ha tényleg muszáj, ezek meg most szombat hajnali 4, ma (vasárnap) 4.30[ Szerkesztve ]
-
-
Semmit. Ha i9xx chipsetes, akkor esetleg Linux + Core Duo + SSD + amennyi RAM belemegy, és akkor már nagy nehezen használható is, de ezek többe kerülnek, mint venni egy Core2-est, ami már jó is valamire.
Eladni aprón 1-5 ezer Ft-ért, és a kapott lét elinni[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Gtx 470 hirdetesben
"Aki ismeri annak gondolom nem kell bemutatni a teljesítmènyèt."Hat,annak biztos nem.
10 eves kartya,egy kicsivel erosebb az ujabb integraltaknal. Valszeg a belepo szint legalja, rx550, 750ti meg a 1030 is elpicsazza barhol
Csak azok elmennek tapcsati nelkul,akar passzivban is,ez meg 2x6-ot ker,es a gep megemelkedik,amikor beindul a blower rajta.
A Gtx770 jellemzoen 2-4x gyorsabb,es az se mai csirke.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Hali!
Őskövület Sulinetes Fujitsu-Siemens Amilo L7300-x laptoppal mit lehet kezdeni?
Ilyen, csak a szóban forgóba tettem valami újabb Pentiumot 10 évvel ezelőtt: [link]
Tegyem fel apróra 1000 Ft-ért? Adjam le az elektronikai hulladéknak? Működik amúgy. Tegyem el és 40 év múlva adjam el egy múzeumnak?
Ki mit tenne?Elfogadom a sütiket.
-
-
szebe
addikt
válasz envagyok #68709 üzenetére
Az én kártyámra az van írva, hogy MasterCard emblémával ellátott fiókban leadható (OTP). Gondolom a többi is ilyen akkor, egy plázában meg csak van bank...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Syl
nagyúr
OTP + ApplePay = soha nem volt vele gond! Ahol ment a terminál, ott tudtam fizetni. És még soha-de soha nem kért PIN kódot, pedig gyakran fizetek vele 30-40 ezret, egyben.
Más.
Bankkártya fotózásnál meg ha nem ért a képszerkesztéshez a gyökér, akkor ragassza le a kártyaszámot és a dátumot és úgy fotózza. Szigetelőszalag vagy akár budipapírból egy csík rá és kész. Máris segített a kártyatulajdonoson![ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #68705 üzenetére
Értelek, egy személyigazolványt érdemes visszajuttatni pl. lehet a Facebook-on megtalálod írsz neki.
Nekem volt egy hasonló: egyetemi koliban ahol laktam a portásfülke üvegfala mögé be volt téve egy diákigazolvány méghozzá egy középiskolás, csodálkoztam is kérdeztem a portást tud e róla valamit mondta nem valamelyik váltótársa tehette oda. Mivel emlékeztem, hogy már vagy két napja is ott láttam elkértem megnéztem az adatokat majd rákerestem a Facebook-on, az arc és a név stimmelt, írtam neki egy üzenetet, hogy a diákját hol találja. Talán még aznap délután jött is érte. -
chopin42
addikt
válasz Cs1csó #68704 üzenetére
Nem azt akartam ,leírni, hogy ez nekem különösebb bosszúság/teher volt (mert igyekszem becsületes lenni), hanem hogy erre egy telefonnal, meg 8 általánossal simán képesnek kellene lennie mindenkinek. Sajna a többség nem képes rá, és lehet, hogy nem leszek népszerű, de az emberek többsége alapvető problémamegoldó képességgel sem rendelkezik. Ha egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, kérlek ignoráljatok, nem akarok vitát robbantani, csak felidegesít, mikor az emberek egyszerű problémákat úgy oldanak meg, hogy beleszarnak-mindenbe, már ha egyáltalán észreveszik, hogy gond van.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
-
szebe
addikt
Én is csak azért tartom magamnál a kártyát, mert ha valamiért kp kéne, akkor tudjak felvenni.
Ha több lenne a paypass-os automata, én is kiraknám otthon.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest