Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Vaterát nem értem. Naponta raknak fel több tucat videókártyát horror áron. Nagyon hülyék, vagy tudnak valamit, amit én nem?
GTX1050Ti 77k
https://www.vatera.hu/giga-byte-geforce-gtx-1050-ti-windforce-oc-4gb-gddr5-videokartya-2786354588.html?utm_source=autoresponder&utm_campaign=cron&utm_medium=emailGt730 2GB 30k körül
https://www.vatera.hu/szamitastechnika/pc-asztali-szamitogep-alkatreszek/videokartyak/egyeb-videokartyak/index-c1781.html?&obd=2&q=GT+730&tmpsb=Sz%C5%B1r%C3%A9s -
Astroboy
őstag
válasz seniman #51594 üzenetére
Én is, vietnámi szomszéd hozta és borzalmas volt. Elméletileg ezek a helyi "pálinkák", de sose láttak lepárlót így nem is túl sterilek, csak valami kétes eredetű ~30'-os rizscefrébe áztatott siklólevek.
Hálát adok az égnek, hogy kajsziból készült házi ágyassal kínálhattam vissza tudom is én szürkemarha-pálinka helyett... -
Migráns
tag
válasz Wesder #51591 üzenetére
Amúgy ez a "pacek" szerintetek mit jelent a szlengben?
Én úgy tudom,hogy a nyílt,de akár erőszakos megoldás vállalását jelenti.Tehát,ha valaki odaáll " pacekra".....az nem sunnyog,hanem nyíltan felvállalja akár a fizikai konfrontációt is.
Persze itt nem akadémiai székfoglaló-szintű nézeteltérésekről van szó,legtöbbször a " Mit néző? Ne nézzé! " vagy a " Ne hesszöld a romnyimat" témakör dominál.
Popes:
Ez se nem paranoia,se nem előítélet! A szó - amit keresel - a következő: tapasztalat!!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
Csalòsban egy újonc "pacekricsi" névvel. Ilyen nick-kel csak is becsületes
buckalakòember lehet.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz seniman #51579 üzenetére
Működött, úgyhogy sima kamu ezüstszínű paszta lehetett. Nem is volt gond a kártyával, asszem a vízhűtéskor szedtem szét és derült ki a turpisság, ez egy HD6870.
Az alsó egy GTX280 ami 105 fokig melegedett full ventifordulaton és elkezdett színes háromszögeket dobálni, gondolom a tulaj próbálta megoldani, de jobb nem lett. Aztán miután én is összeraktam ugyanúgy 105 fokos volt, így végül eladtam a francba hibásként aztán kínlódjon vele akinek hat anyja van. -
koby11h
őstag
-
gban
veterán
Mindig is kiakasztottak a madárkereső marketing dumák.
Nem kell messzire menni, 775-ös gép, amin az apró szerint optimalizálta a sebességet, és konfigurálta a rendszert, hogy akár megvétel után is egyből használható legyen.
Ekkora kamu dumát hogy valami madár azt higgye hogy ez a gép nem az a gép amit bárki simán összerak, ez bizony sebességileg optimalizálva van, akármit is jelentsen....
A szoftveres részbe már nem is megyek bele hogy az mennyire legális, azt nagyjából ki lehet dumálni.Postázást nem vállalok.
-
seniman
veterán
válasz envagyok #51569 üzenetére
2011-ben jelent meg az 560,én arról beszélek.Az IHS modot meg ne keverjük a sima pasztázással,nem mindenki tudja lemelegíteni/levágni a kupakot a gpu-ról,hogy alatta kicserélje a megkövült pasztát.A GT széria számomra nem létezik,értéktelen vacak,egy jobb IGP kiröhögi.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
envagyok
veterán
válasz seniman #51568 üzenetére
Ez nem madárság kérdése. Valakinek kicsi tápja van, vagy nincs pcie tápcsatija, vagy keveset játszik, arra bőven jó.
7 alatt még a nulla értékeléses kitudjakik se adják:
[link]
Akkor nem tudom a 8k-s árral hol lőttem félre---
De a tíz évvel is nagyon el vagy tévedve: Release Date
Jun 18th, 2014
Inkább 5 az a 10.
Pasztázni meg mindenki tud, aki már rakott eztazt a gépébe.A gtx560 meg pont olyan erős, mint egy GT1030.
[link]
Ahhoz képest ajándék egy 10k körüli ár érte.[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz envagyok #51567 üzenetére
Hogy te ennyiért sóznád rá a madárra az itt nem mérvadó. Tíz éves kártyákról beszélünk,a fermi pont abban a korban van,amikor a paszta kiszárad a kupak alatt és megsül hűtés hiányában.Egy IHS modot meg nem minden hétköznapi júzer vállal be otthon.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
koby11h
őstag
Na ne nevettess a GT740-el Egyszer volt nálam egy ilyen, hogy szereljem be, kimondottan játékra vették. Végül hála Istennek kiderült, hogy nem vakbél gyulladásom van csak izomláz a röhögéstől...
Sőt eredetileg GT710-et akartak venni - mert az is 2 Gbyte, meg GDDR5, és elég lesz az a gyereknek. Végül egy talán 760GTX lett az utolsó állapot.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Cs1csó
félisten
Egy tezsvír árulja.
"Nagyobb játékokat is gond nélkül viszi" = több GB méretűeket is
"A gép 15000FT váltás miatt ennyi az ára!!! " = Kell a pénz az új gépre
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
érdekes gép és kép
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
Chaser
legenda
kméti topikból loptam
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Cs1csó
félisten
Mélyláda eladó (ahogy nézem CSAK a mélyláda )
-
opr
nagyúr
Pontosan. De nekem ez igy jo. Mondhatnam ugy is, hogy amig atszamolva 650kHUF-ert veszek hibatlan allapotu IS250-et, addig pont lesz@rom.
Jo, ok, csalok, fel evig vartam a jo vetelre, addig elvoltam az elodjevel (IS200), amugy inkabb 900kHUF korul vannak a jo vetelek. De ezt se az ara miatt vettem meg, hanem mert tokeletes volt, az, hogy olcson is vettem meg (mert a bus picsa kellos kozepetol picit balra arultak, ahova mar senki nem hajlando itt elmenni az ilyen barmokon kivul, mint en, hogy vegyen egy regi hasznaltautot ), az mar csak extra. Jo extra, nem azert mondom, de csak extra.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Starchm
őstag
Ha már mindenki olcsó vga-t akar, akkor itt egy brutál akciós darab. Nem eszik annyit mint egy rx570 és olcsóbb is valamint tökéletesen kiszolgál 2 kijelzőt is egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Városba vagy autópályázásra amúgy jó a jobbkormányos is, csak egy teleszkópos csipeszt be kell szerezni a parkolóházak miatt
(#51540) opr
"hogy hosszu autopalyas utan ne legyen azonnal leallitva"Nem azt mondom, hogy berongyolva a pihenőbe téphető ki egyből a kulcs, de pályán egyenletes terhelést kap a kocsi, ha a lehajtón szépen hagyod kigurulni, az elég neki.
Városi dinamikus terhelés sokkal jobban megterheli, ott már nem baj, ha amíg összepakolja az ember a cuccát, járatja a motort."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
opr
nagyúr
válasz #89309696 #51541 üzenetére
Nem tartottunk be semmilyen hulye gyari csereperiodust. Sose szoktunk. Minden szurot es folyadekot 10.000km vagy egy evente cserelunk, kiveve a valtoban az olajat, ami elvileg orokke tart, azt minden 50.000km utan csereljuk. Hidd el, torodve volt az autoval rendesen, hidegen sose nyomtuk neki, rovid utakat ritkan kapott, stb. Mindegy, azota sok viz lefolyt a dunan, ket fajta autom soha tobbe nem lesz: uj es nem szivobenzin (vagy majd egyszer elektromos, ha eljut addig, hogy szamomra is hasznalhato legyen).
Egyszeruen pazarlasnak latom az uj autot, sokkal ertelmesebb dolgokra is el tudom egetni a penzem. Plane, hogy angliaban rohejesen olcso a jo hasznaltauto, a szerviz meg nem sokkal dragabb, mint otthon, ugyhogy az uj modszer az, hogy kinezek egy kenyelmes, megbizhato, 2000-2008 kozotti szivobenzines autot, aztan lesben allok arra a vetelre, ami nekem jo addig, ameddig kell. Fogyasztas ujabban nem erdekel, annyit nem hasznalom, hogy szamitson, kb havi 3-400km-t megyek vele atlagban ugyis."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nullpoint
őstag
válasz #89309696 #51541 üzenetére
Hdi motornál tízezrenként cserélek olajat és minden szűrőt, köztük az üzemanyagszűrőt is. Nagyon ocsmányul néz ki mindig, pedig prémiumot tankolok csak, és nem járok vargáné kútra (auchanra sem). A gyári előírás 60ezer lenne, ami tényleg egy vicc.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
törölt tag
Hengerfej az tipikus hidegen elindulás, retek modern dízel rákfenéje, hogy nem melegszik be, hiába körözget vele az ember az utcában akár és ahogy megindul vele nem egyenletesen melegszik. Ez nap mint nap csak az idő előtti deformálódást adja ki, a V6-ok bírják jól, mert a három hengert lefedni jóval kisebb hengerfej kell és jobban bírja.
A befecskendező halálát a gagyi és ritkán cserélt szűrő is okozza. A DCI főleg érzékeny erre, 20-30 ezrenként kellene a szűrőt cserélni a gyári 60 ezer helyett és pár évente a tankot is le kell venni kipucolni, meg nem kellene kifogyasztani lámpáig se. Ki az aki manapság ezekkel foglalkozik... Egyszerűen idő nincs rá, meg életkedv. Én se foglalkozom mindig az autóm gyenge pontjaival, hanem használom, nem vitrintárgy. Úgyhogy tönkremennek, olyan autót még nem találtak fel ami nem ment tönkre az életében legalább egyszer.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz #89309696 #51538 üzenetére
Haaaat, a HDI-vel nekunk voltak bajaink rendesen, pedig oda volt ra figyelve. Jo uzemanyagot kapott (shell extras dizel), mindig figyeltunk ra, hogy hosszu autopalyas utan ne legyen azonnal leallitva, aztan megis ra kellett kolteni majd 600.000ft-ot, mire elerte a 8 evet. Utana meg hengerfejes lett, az tette be vegul a kaput, meg elojott a sok elektromos hulyesege szegeny autonak. De addig imadtuk, kenyelmes volt, jol ment, csendes volt (mondjuk aki a valtojat csinalta, azt pofan vernem, de ez ilyen).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
törölt tag
Elektronikára kényesek, egy két tűs csatlakozót nem tudnak normálisan legyártani, hogy ne legyen idővel kontaktos, én is egy nagy flakon WD40-nel és fogkefével járkálok és már sokszor kellett is. Ebben balfaszok nagyon.
Azon kívül komolyabb bajuk nincs, van pár gyenge típus, de az megvan németnél, japánnál ugyanúgy. A HDI és a DCI is jó motor, csak kicsit oda kell figyelni rájuk és nem ehhez szokott a tídíáj fanatikus réteg. -
opr
nagyúr
válasz seniman #51535 üzenetére
Jo, de ez nem fair osszehasonlitas, a C5 ilyen szempontbol konkretan legendas volt, kenyelemben igazan csak a joval dragabb markak vehetik fel vele a versenyt, es azok se mindig.
Nekem amugy az a tapasztalatom, hogy az elso 8 eveben nagyon jo a francia auto, csak annal tovabb megtartani hiba (plane dizelmotorral)."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
törölt tag
válasz seniman #51533 üzenetére
A Kangoo talán a legkényelmesebb ezen árú dobozosok közül fél éve adtam el az enyémet, de összességében nézve egy személyautó társához képest (Megane pl.) nagyon kacat még így is. Nagyon munka jellegűre vannak ezek a dobozosok mind csinálva ebben az ársávban.
Nem minden francia kényelmes, a 206 egy kacat egy Cliohoz képest. Nem szar a francia, csak a magyar ember van megbuzulva a német és japán autómámorban, nem látva a valóságot tőle. Most is francia autóm van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seniman #51531 üzenetére
Akkor keverem valamelyikkel, nem arra a nagy furgonra gondoltam. Hanem a kis dobozos Mercire.
Mindegy is igazából, mert az alsó-középkategóriás Caddy, Combo, Kangoo stb. vonal az soha nem a kényelemről, minőségi beltérről és sok magas felszereltségről szólt, ezektől nem is várható el.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Most az 500ft-os kijelzővédő fóliámat akarja megvenni valaki, utánvéttel. Mondtam neki felőlem rendben, de only Jófogás GLS játszik ami +2400ft. Válasz még nem jött.
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz MasterDeeJay #51509 üzenetére
Alsó középkategóriában minden dobozos munkásautó fapados, full extra felszereltséggel is. Ezeknél az elvégzett munka a mérvadó, fullextrával tudja azt amit egy személyautó fapaddal. Akinek kényelem is kell annak a magasabb kategóriájúak között kell nézelődnie (Sprinter pl).
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz MasterDeeJay #51521 üzenetére
A "jade" az melyik? Arrol meg nem hallottam.
-
addikt
válasz MasterDeeJay #51521 üzenetére
Meg a 710-es alkatrész
-
-
koko52
nagyúr
válasz koby11h #51512 üzenetére
Kb 12 éves a purgyé, de lehet érettségije ha zseni és az általánost és a gimit kettesével végezte. Mondjuk erre nem sokat tennék fel.
[link][ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
South Velen
addikt
válasz forintuser #51508 üzenetére
A Kedy biztos jómunkásautó... vót valamikó..!
-
válasz forintuser #51508 üzenetére
Kedddiii
Jó kis autó az, szívódezsővel olyan mint a nyomorúság. Csak kényelmetlen, nem megy, büdös, hangos... Naponta megyek ennek egyel újabb verziójával. -
cbmfan
őstag
válasz Gyuri27 #51502 üzenetére
műholdas TV mellé is lehet előfizetésed mobilra, csak nem mindegy, hogy hol laksz. itt a térkép lefedettségről. plusz kell egy telefon Oreo-val mert az alatt nincs VoLTE/VoWIFI, mert anélkül nem lehet érteni egymást.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
TaaT
nagyúr
"VALAKINEK LENE FELESLEGES OSB LAPJA AZSE BAJ HA NEM EGÉSZ"
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest