Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
Vajon mire gondolt a költő?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Vakegérke
félisten
Talán ráharap és közli, hogy hajlandó elcserélni a gamer gépét az én szedett-vedett alkatrész halmazomra.
Szerk: 150 körülire értékelte.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gban
veterán
Ez meg aztán tényleg durva, helyben: 1155-ös alaplaphoz hátlap 2k
Postázást nem vállalok.
-
koko52
nagyúr
Szóval Szegedre lemegy 10-ért
Ciccuka: az eredetire gondoltam
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
gban
veterán
Újabb újonc, 0 értékeléses madarász:
Eladnám szeretett számítógépem!
Processzor:Intel i5-3570 (3,4GHZ)
Videókártya:MSI Gtx 1050 (2GB)
Merevlemez:Seagate 1 TB
Ram:8gb (1600MHZ)
Op rendszer: Windows 8Alig dupla áron, 100k-ért, még akkor is dupla ha szeretett.
mod: a lényeg majdnem lemaradt, Gamer a címben, meg hogy DELL
És a kategória is mi más lenne mint gamer.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
koko52
nagyúr
Nekem is tudtam, hogy nem szabad kitörölnöm :-)
Lehet csak nyaralni volt Kalandor és nem kellett az ideg
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Vakegérke
félisten
Mindkettőtöknek köszönöm.
Érdekes, a "csaló" szóra nem dobta ki a kereső.Szerk: A "jelentsd" szó is hatástalan.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
koko52
nagyúr
MEGNYÍLT A CSALÓS
-
koko52
nagyúr
válasz cbmfan #52169 üzenetére
aksi nem jó. aksirol hibátlanul pörög
WTF? Összezavarta magát rendesen.
-
cbmfan
őstag
újabb IQ fighter...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Nem értem a problémád. Szeretett, tesztelt (2 év hiányzik, ezért tutibiztos jó, agyontesztelt) cucc, a garancia rajta keresztül érvényesíthető, nem kell bajlódni a bolttal (és vele se, mert éltűnik, mint szürke szamár a ködben).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
gban
veterán
Ismét beindult a helyi madarász szakkör:
PNY CS900 SSD 120GB 1év Garanciával, ami rajtam keresztül érvényesíthető!
Ára 6990 Ft.PCX-nél 5427 Ft., 36 hó garral.
Valakinek majdnem 30%-kal drágábban, harmadannyi garral?
Postázást nem vállalok.
-
Migráns
tag
Hardveraprón egyébként lehet kapni számítógép hűzat is.Táppal együtt van,óccsó.....de legalább jó ronda hűz.
-
seniman
veterán
válasz forintuser #52151 üzenetére
Utcán is félelmetes látvány............
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz forintuser #52149 üzenetére
Láttam már olyan jeti egyedeket,akiknek a hátán a bundát lehetne vele vasalni.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Chaser
legenda
válasz snecy20 #52143 üzenetére
az ár is nagyon jó, kár h 1660 msi ventus 70-ért van emagnál, ingyenes kiszállítással - tőlük mondjuk nem szívesen vásárolnék, de azért csak picit erősebb és 3 év garos -, 74-ért meg gw van 220v-nál
ilyen gar nélküli 1060-akat már több hónapja is lehetett venni 50e alatt, néha egész jókat is, néha még garral is, néha még értelmes helyre garral is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
snecy20
nagyúr
viszonylag friss hirdetés,
"2017 nyarán vásárolt kártyák dobozostúl eladóak!
Garancia 2019 júliusig érvényes rajtam keresztül lebonyolítható."Akkor abból a gariból még rengeteg lehet vissza, kb. annyi mintha 5 nap próbagar-t vállalna rá { :
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
envagyok
veterán
Igazi BB:
[link]
Nem kezdő, de miért teszi fel ilyeneket ennyiért? -
Cs1csó
félisten
akkor lehet én tippeltem jól?
Mostanában nem a YouTube-on nézek Comedy Central-os videókat vagy Dumaszínházasakat hanem csak átpörgetem a Facebook Marketplace-t és már könnyes is a szemem a nevetéstől. Félelmetesen buták, és kapzsik az emberek és ennek a két tulajdonságnak a kombója a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #52130 üzenetére
az nem, de az igen, h igen elfoglalat üzletemberről van szó, és a komoly vevő majd elmegy hozzá pécsre látatlanban, mivel poros az ótó' és nem fényképzei le ( : és persze nem kenyérre kell neki, de ár az nincs, ha valós és a környéken laknék jól becopatnám' egy rejtett videós fake vásárlással
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zolás
addikt
válasz KaiotEch #52128 üzenetére
Tezsvírek ilyen hosszú mondatokat nem tudnak végigolvasni.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz The DJ #52123 üzenetére
Haverom vett egy fejhallgatót bolti ár duplájáért, mert a franctudjamelyik Dj azt használta. Szóval jól beleizzadt valaki pár éjszakát, már ha valóban ő használta, és ezért drágább lett.
A kérdés, hogy ki ez a híresség, aki használta az autót? Magdi anyus? Vili bá?[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
The DJ
addikt
Oké, mondjátok, hogy ez a leírás meg hirdetés csak egy óriási troll műve: [link]
Mert ha ez valós, akkor én mára is feladom az internetet.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
bobalazs
nagyúr
H81M alaplap + i5 4570 + 2x8GB 1600 mhz
A leirásban szereplő hardver elemek eladóak nem a komplett gép.
Mondja az potenciális okos vásárló:
első jel: "Menyijert adnád oda?"
-nincs kiirva az ára?
-De kíván csak az drága2. szuper kerdes:
"Miért milyen videó kártya van benne?
És milyen operációs rendszer van ralyta?"-szerintem nézd meg még egyszer a hirdetést
Én tudom mivan benne de akkoris ember ez drága azért
Pedig látja mit árulok.
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #52105 üzenetére
Jegyezz el egy új Ryzent, a gyűrűt majd Gyuri állja mer' jóképű és gavallér.
-
Vakegérke
félisten
válasz Trailblazer #52100 üzenetére
Volt, de nagyon jó nézni egy ilyen szimpatikus arcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
- Asus ROG Strix Soar 7.1 Gaming hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest