Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Hirdetem procim : Mindennapi használatban lévő, hibátlan i5 8500 cpu eladó. Posta, Foxpost van, előreutalás esetén. Utánvét, alku, csere, nincs. Köszönöm
ír a tag : - Alkuképes? -
bobalazs
nagyúr
válasz Chaser #55898 üzenetére
Abszolút nincsenek orbitális különbségek. Vega 56 Electricity Cost of Ownership vs. GTX 1070
https://www.youtube.com/watch?v=4X5aIyBa0gs -
bobalazs
nagyúr
H81M alaplap + i5 4570 + 2x8GB 1600 mhz
A leirásban szereplő hardver elemek eladóak nem a komplett gép.
Mondja az potenciális okos vásárló:
első jel: "Menyijert adnád oda?"
-nincs kiirva az ára?
-De kíván csak az drága2. szuper kerdes:
"Miért milyen videó kártya van benne?
És milyen operációs rendszer van ralyta?"-szerintem nézd meg még egyszer a hirdetést
Én tudom mivan benne de akkoris ember ez drága azért
Pedig látja mit árulok.
-
bobalazs
nagyúr
válasz SUPREME7 #50503 üzenetére
Lehet igazad, de eddigi üzleteim során nem kértem számon soha senkit, ha valaki feladta, pláne ha nem újonc, egy ezer forintos tételnél meg véletlenül sem követelőznék képek után. Ha azt mondtam feladtam akkor feladtam, ennyi erővel miért az milyen hogy hazugnak néz?
-
bobalazs
nagyúr
Mai történet.
Árulok hdmi kábel átalakítót a HA.-n.
Kollegának tegnap írtam, hogy ha ma tudom feladom.
Rákérdez, feladtam e? Mondom igen.
Következő kérdése, amitől agyf@szt kaptam: Mikor ér ide?
Már majdnem úgy voltam hogy nem válaszolok inkább semmit, erre jött a következő üzenete, hogy fotózzam le a bizonylatot!
Erre nem is tudom mit kellene írnom, holnap után 14:32kor ér hozzá a postás vagy mit?
Kiborult nálam a bili mert visszakérdeztem hogy miért kéne nekem fotózgatni, a válasz erre az volt hogy Azért hogy tényleg feladtad.
Mindegy ment még a huzavona aztán elküldtem a kért képet, egy szó mint száz hagytam magam táncba vinni, jó hülye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest