Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
2x4GB 2133MHz Fury-t valaki 25k-ért? gari nélkül persze
szerintem jónak tűnik..
-
Alg
veterán
válasz envagyok #52779 üzenetére
milyen kár ha esze van az embernek.
Ajánlom Kehlmann-tól A Világ Fölmérése című könyvet ha még nem lett volna meg. Gauss figurájával sajnos nagyon tudok azonosulni (kollégám is szegről-végről ), mensa adaptív teszt szerinti top 5%-osként (125+, eddig mér a teszt...)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Migráns
tag
Hagyjuk ezt a közlekedés témát! Mindenki maradjon a francba otthon!
Inkább vegyünk otthonról egy jó kis C2D E8400-at a Hardverapróról! Most véletlenül pont árulnak egyet......hatezerért!
-
szebe
addikt
válasz #24845312 #52778 üzenetére
Mondjuk én speciel sokkal szívesebben vezetek BP-n, mint máshol.
Fel kell venni a ritmust, és onnantól okés, míg máshol szerintem arányaiban több a hülye."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
törölt tag
-
envagyok
veterán
válasz Chaser #52777 üzenetére
Már párszor én is elgondolkodtam azon, hogy milyen kár ha esze van az embernek.
Az ostobákat sokkal kevesebb dolog nyugtalanítja. Elmegy melózni, gyártja a kölyköket, munka után sör, foci, este meg megdugja az asszonyt. Kell ennél több?
Itt közlekedésben van Budapest+agglomeráció és minden más.
Én is rühellek BP-re menni.
Egyébként ha meg nem lennének, nem pörögne így ez a topik, és sokkal kevesebb vidámság lenne az életemben.A 2 napisz@r oldal (.hu és .com) is unikum az életemben, sok örömöt tud okozni.
Ma is 2 jelentkező volt 1 hirdetésemre, amiben világosan le van írva, hogy számla: ausztriai, alkun nincs.
Egyik jelentkező kérdése: magyar számlát tudsz adni hozzá? A másik ökör meg az 50k-s árat próbálta 30-ra lealkudni persze nem csak szimplán, hanem tudományosan elmagyarázva, levezetve, hogy (szerinte) miért ér csak annyit.Gyuri hova tűnt?
Belement a napba?
Neki is feldobott ma vki aprón félórája egy csíkozós RX570-et 35-ért
A kártya hibátlanul müködik csak a vga csatija nem valami jó mert csikos a kép picit[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz horush #52772 üzenetére
Amúgy ez csak logika. 70-es iq-val érettségizett le az egyik osztálytársam, egy napot sem hiányzott, még betegen is bejárt, bár ez népegészségügyi szempontból necces (buszon, osztályteremben, folyosón fertőzheti népeket).
A lényeg, hogy ha választhatnék, akkor én is 70 körüli szifon júzer lennék, aki képes elhinni, hogy egy kütyütől jobb lesz az élete. -
szebe
addikt
válasz Komi28 #52773 üzenetére
Ezzel az a baj (a türelmetlen hülyén kívül), hogy a kamionosok is aztán tudnak követési távolságot tartani (nem), így esélyed sincs kettő közé behúzódni addig, amíg elmegy melletted.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Komi28
senior tag
válasz koby11h #52766 üzenetére
Autópályára beélesíteném a matricafigyelő rendszer sebesség átlagszámoló funkciót. Azt mondják elméletileg működik csak jogszabály nincs hozzá. Ennél már nem lenne 150+ haladás vagy ha igen akkor pihizik, lehül egy kúton mielőtt lehajt a pályáról. Így viszont nem lenne értelme a rohanásnak, meggondolná, talán
Ja azt szeretem mikor 6-7 kamion megy külsőben, belsőben megyünk el mellettük vagy 15-20 autó kb. 110-120 tempóval és hátulról jön és villog-indexel ezerrel. Ilyenkor mit gondol a többi autó köddé válik előtte vagy mindenki lehúzódik mert Ő jön? -
envagyok
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Lord Myn
senior tag
-
koby11h
őstag
válasz Lord Myn #52764 üzenetére
Idő kell az átállásra minden esetben.
De amíg vesszük a 2 tonnás 15-20 litert fogyasztó 200-al száguldozó terepjárókat és a közútra nem való sportkocsikat és parkolunk velük az út közepén vagy a sétáló belvárosban, meg levillogunk minden 130-140-el haladót az autópályán addig semmi sem fog változni.
Nekem is Opel-em van, ebbe még beleférne Mindenhol használom.Tárgyat én sem bántok, állatot sem, embert sem szívesen, de ha muszáj akkor embert sokkal könnyebben...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz envagyok #52762 üzenetére
Az adatok hasra ütés szerűen írtam, példaként. Azt döntse el valaki más, hogy mi az ami arany középút.
Lehet tőlem jeladós limiter is minden kocsiban, belterületre érsz leveszi 50-re a maximumot... autópályán meg enged előélettől függően 120-150 között... sok megoldás lehetséges.
Ha meg nincs bekapcsolva a limitered akkor autó elkobzás, elárverezés, jogsi ugrott. Zéró tolerancia!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Lord Myn
senior tag
válasz Chaser #52759 üzenetére
de igazuk van, használni kell, nem babusgatni
Ez addig ok, amíg a sajátodról beszélsz, de az én tulajdonomról ne döntsön rajtam kívül senki... Egyébként is többre értékelem a gépeket, mint az embereket. Pl. sose tudnám egy haragosom autójának kiszúrni a kerekét vagy leönteni kromófággal, ellenben ő neki bármikor kiszúrnám a szemét vagy leönteném kromófággal és meggyújtanám különösebb lelkiismeret furdalás nélkül (igen tudom, én is érzem, hogy a szociális érzékenységem az elmúlt 10-15 évben eléggé lecsökkent...).
(#52761) koby11h: Ezzel az a baj, hogy eléggé lecsökkentené a használható autók számát, én pl. minden tekintetben kiesnék belőle (kivéve fogyasztást), pedig csak egy középkategóriás Opelem van.
Viszont a jogosítvány elvétellel maximálisan egyetértek, ha rajtam múlna az emberek 90%-nak nem lenne jogsija...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
koby11h
őstag
válasz envagyok #52762 üzenetére
Lehet jó kasznit építeni és nem kell hozzá 250-es végsebesség. A kettő nem zárja ki egymást A motor annyira legyen erős, hogy a kasznit tudja hajtani 150-el, és ehhez lehet páncélautó is...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
envagyok
veterán
válasz koby11h #52761 üzenetére
"Igen van kocsim, nem volt soha büntető pontom, közel húsz év alatt nem okoztam balesetet sem, rendszeresen bicajozom is mert jó időben megtehetem és jól is esik."
Ezzel én is így vagyok, mégis 170-250LE közötti autóim vannak, ráadásul a sok sztereotípiától szenvedő 3 betűs márkától.
Mégse hajtom szét, betartom a közlekedési szabályokat
Nem azért jó az erős kocsi, mert 250-et megy, hanem mert élve maradsz benne, ha baj van.
Meg esetleg veszély elhárításához van benne elég erő.
Egyszer volt az autópályán egy olyan balesetem (130-al), mikor az előttem lévő autóról leesett egy összetekert szőnyeg, és beszorult a hátsó kerekem és a dobjárat közé. Az autó eleje-hátulja ledarálódott, de egyben szálltam ki belőle.
Múltkor kereszteződésben egy suzuki swift II utasaként ültem a kocsiban, és túl bement az előttünk lévő kocsi a kerszteződésbe, visszatolatott, hogy ne lógjon be, és épphogy nekünk koccant.
A lökhárító, a motorháztető, az első sárvédő, fényszóró minden gallyra ment, a sárvédő 3cm hosszan rátolódott az ajtóra.
Na ilyen kocsiban nem biztos hogy országúton a 90-et tartva egy esetleg elénk hirtelen kiforduló autó miatt nem halnánk meg. -
koby11h
őstag
válasz horush #52756 üzenetére
Nem olyan rossz a hazai közlekedési morál, mint azt sokan mondják, bár lehetne javítani.
Pl kivonni a közúti forgalomból a túl gyors, túl erős, túl hosszú, túl sokat fogyasztó ... pl. 150 Km/h, 130LE, 430 cm hossz, 9 liter/100 fölötti bezin és hasonló disel autókat.
Az ilyet trailerrel vigye ki egy pályára, hajtsa ki a belét, aztán trailerrel vigye haza és járjon közben egy normális járgánnyal.
A jogosítvány egyszer lehet megszerezni és egyszer lehet elveszteni is - de ezt pl. rokkantsággal vagy élet kioltásával járó balesettel, havi jövedelemmel vagy autó árával megegyező károkozással azonnal. Vissza út NINCS, onnantól járjon biciklivel vagy sofőrrel.
Zéró tolerancia, nem pontokat osztogatni hanem 1 pont = 1 heti eltiltás! Ismétlődés esetén az éppen vezetett gépjármű azonnali elkobzása és elárverezése de nem bagóért hanem minimum árral.
Sokat javulna a közlekedés.
Igen van kocsim, nem volt soha büntető pontom, közel húsz év alatt nem okoztam balesetet sem, rendszeresen bicajozom is mert jó időben megtehetem és jól is esik."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
envagyok
veterán
Gyerekek, ez van.
A 90-110-es IQ-jú emberek az átlag népesség kb 50%-a
110 felett 25%-a
90 alatt 25%-a, és ez már eléggé korlátolt szint, egy szakmunkás is simán megvan 100%
A kb 10M magyarból 2.5Millió csökkent képességű.
Lehet ezen háborogni, de ez így volt, így van, így lesz.
Ez a dolgok rendje -
szebe
addikt
válasz Cs1csó #52753 üzenetére
Ugyanígy az oltásellenesek, laposföldesek, balatontagadók stb...anno a helyi krimóban a deci kevert mellett osztotta az észt, most meg ott a FB...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Cs1csó
félisten
válasz envagyok #52741 üzenetére
már írtam máshol is az ilyen hirdetéshez 2 dolog kell:
1. fényképezős WIFI-s okosteló - használtan 10k-ért is lehet venni
2. ingyen WIFI - pláza stb. - és már kész is a hirdetés25 évvel ezelőtt: pl. az megyei apró újságot kellett megvenni, az abban lévő kupont kitölteni és leadni, hogy megjelenjen a következő újságban, ami talán hetente jelent meg ez azért visszatartó erő volt.
Fehér Farkas
Kétféle alkoholista van:
1. az "elméleti" aki naponta megiszik az ebéd mellé egy pohár bort, vagy egy felest és ennyi de az alkoholizmus "rendszeres" alkoholfogyasztást jelent tehát ő már alkoholista
2. aki gyakorlatilag is alkoholista - folyamatosan kell innia de nála már csak a szinten tartáshoz kell.Nálunk ezért van sok alkoholista mert sokan vannak az első kategóriában is ami "alapvetően" nem veszélyes ha ez ténylegesen kimerül ilyen alacsony mennyiség napi szintű fogyasztásában, de az alkoholizmus fogalmi meghatározása ilyen mennyiségi kitételt nem tartalmaz.
-
Astroboy
őstag
Viccesbű'
-
Chaser
legenda
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Teljesen lényegtelen. Itthon az emberek idegbetegek és stresszesek, ez vetül ki a közlekedési morálra is, tök mindegy hogyan szerzik meg fiatalon a jogsit, ha később válnak mássá. Az átlag elbutulás meg egyszerű történelem, politika, ördögi kör amiből kimászni elég sok erővel lehetne.
-
SP4C3
veterán
válasz Astroboy #52744 üzenetére
Gyere át sEArbiába. 1000 eur a jogsi 200-300 eurós fizetések mellett, egy évig tart mire megszerzed, de legalább kultúrált vezetésre tanítanak. 1 évig próbajogsis vagy (a megengedett sebesség 90%-ával haladhatsz, zérótolerancia, (asszem) 85kW-ig vezethetsz járművet, stb.)
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
koko52
nagyúr
válasz #38075904 #52740 üzenetére
A képen az nem is tetőléc az a vicc. Lesz ott hullámosodás.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
törölt tag
Amúgy maga az ország eddig is ennyire padlón volt, vagy most így 2020 környékére romlik a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Beretvás
veterán
Ez sem semmi.. Face csoportból..
"Eladó hekkelt Sony PS3 2db dzsijsztikkel,120GB HDD amelyen már vannak telepítve játékok.
Ajándék egy függőleges állvány a jobb hűtés érdekében.
A hdmi kábel hiányzik.
Vannak játékok cd-n is." -
törölt tag
válasz Trailblazer #52712 üzenetére
Csak a szokásos.
-
Trailblazer
veterán
Persze utólag megint nem látni ott, mi váltott ki ekkora indulatokat...
Csalósra gondoltam, nem Trumpnéra, csak közbeékelődött.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
envagyok
veterán
válasz #89309696 #52706 üzenetére
Tényleg vicc olvasni.
És főleg nem az a gond hogy az eladók csalók, hanem hogy a vevők hülyék.
Én többszáz vételen vagyok túl, mindig Megkaptam az árut, talán ha 2x volt gond a minőséggel.
De én odafigyelek, nem utalgatok ész nélkül friss regeseknek.
De az se megoldás, ha beflamelsz oda[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Majd akkor befirkálok én is, hogy ne gondolkozzon hanem megtegye. Nem kell az a topik bassza meg mert egy kibaszott fertő, ezt már beláthatná végre ő is. Tipikus esete annak mikor a diliházban dolgozók is dilisek lesznek idővel, annyit variálnak időnként már maguk sem tudják mit akarnak.. Kicsit határozottabban.
Flémeljétek szét a topikot amíg be nem lesz zárva.[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
Helyben 2x512 DDR valakinek 3k-ért?
Ajándékba adtam az 1500 Ft-os laphoz ugyanezt...
Ugyanitt 2x1 GB 4200-ért, de ez gagyi Kingston, ha kell van Kingmax is 7k / 2 db
Meg sok notebook ram az asztali ram kategóriában, tuti még sokáig látjuk mert el nem viszik az biztos.Csalósban meg megint egy post ami miatt Kalandor elgondolkodik hogy biztos vissza kellett állítani?
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest