Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blp85
aktív tag
válasz kenwood #121277 üzenetére
Ha eleve gumis szereli fel a kerekeket, lehet nálad pótkerék, de azokat a csavarokat még nem oldod.... Nekem a gyári kerékkulcson kívül még két kulcsot sikerült eltörnöm, de akkor sem jött le az kerékcsavar, a vége persze, hogy mehettem a gumishoz (remélem útközben nem is kapok defektet, bár az a csoda defektspray is bent van a csomagtartóban).
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
veterán
"...Pendrive-ot meg mindig keresni kell, meg más van rajta, stb...."
A 2 telepítő állandó, csak a 250 gigáson van az, amit mondasz, az a változó. De ennyi hely [kép] (mindenféle mentésekhez) általában elég. Keresnem nem kell, 3 kulcscsomóval indulok minden nap. Ez, meg a lakás, meg a munkahelyi.
2024-ben Windows-telepítő nélkül hogy lehet elindulni otthonról???!! Behozzák munkahelyre, "rakd már újra, szar az egész"
persze kiderül hogy 4GB ram, HDD.
Van nálad 10-20 e Ft? Min 8GB ram, SSD, kezdjük! Jah, és a mobilneted korlátlan? (ott nincs wifi) -
berek21
őstag
Hétvégére egy nehezet hoztam.
Lancia Delta III eladó!
-
válasz cs.zs. #121276 üzenetére
Nemtom, nekem itt alig van pendrive használat. Van az itthoni szerveren PXE, csomó mindent lehet bootolni hálózaton. Pendrive-ot meg mindig keresni kell, meg más van rajta, stb.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
kenwood
veterán
válasz szebe #121282 üzenetére
Ne csak a veget nezd. A timestampeket is,meg azt, hogy feltettem ket kerdest, o az egyik felere valaszolt, a masik helyett meg benyogott egy total irrelevans baromsagot.
Nem vettem magamra. Nyilvan nem fogok verkedni, de azert a pajti rairt,es kicsit atalakitjuk a hetvegi programjat,ha meg nem adta el. Megvenni mar nem fogom, de lehet,hogy par megbeszelt idopont az utolso pillanatban valamiert meghiusul
Amugy nem rogton teherautoval mentem volna, szoval siman csak eljovok,ha megis ki van ulve.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
szebe
addikt
válasz kenwood #121280 üzenetére
Ne vedd magadra, de ha leírja amit szeretnél, aztán a helyszínen kiderül hogy nem olyan, akkor az lenne a baj. Lehet jobban jártál, hogy eladta, vagy neked nem eladó.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kenwood
veterán
Hirdetes termeszetesen aktiv meg mindig. Ugy bele tudnek verni a fejebe az ilyeneknekMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
szebe
addikt
válasz kenwood #121277 üzenetére
Renault-ék (meg gondolom mások is) ezt megoldották okosba', a (Bose) gyári mélynyomó a pótkerékben van benne [link] .
Nyilván nem akkora zene, de a semminél több.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kenwood
veterán
Valaki "Pótkerék helyére tehető egyedileg gyártott mélyládát" hirdet.
Ez mekkora otlet mar. Legalabb zene van,amig varsz a gumisraMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
veterán
válasz gozso #121275 üzenetére
Nem is feltételeztem, hogy nincs olyanod,
csak a játék a számokkal,
hogy korábban ezek egy vagyonba kerültek, mindenhez együtt kellett egy bőrönd, KB-ok, MB-ok mozogtak, ma meg gombokért cserébe GB-ok, TB-ok jönnek-mennek, és zsebben elfér.
Mi lesz újabb 25 év múlva?
(nem tudjuk)
(kőbalta?)[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz gozso #121270 üzenetére
Ezek helyett 2024-ben inkább van 1 ilyen kulcskarikám: [kép]
A 8GB pendrive-on kb 4,5 gigát foglal a W10 telepítő, a 16 gigáson kb 5,5 a 11 telepítő, meg ott van minden egyébre egy Sandisk 250GB 3.0, kb 150/50MB/sec tényleges sebességgel.
Tényleges eszközérték kb össz 14-15.000 Ft
-
cidalain
veterán
Fú miket találtam, eredeti szoftverek, gyári dobozban.
50-60k-t vajon megérhet?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
homerhamm
addikt
Egyenesen Amerikából.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
gban
veterán
Valakinek i5-6500 helyben 30-ért?
Nem, nem komplett gép, elsőre én is azt hittem
1 db processzor
Ugyanott 2x8 ddr4 szintén 30….Postázást nem vállalok.
-
Rám ír, hogy megvan-e még a telefon.
Megvan.
Mennyire lassult be? Milyen régi?
Hát, márpedig baromi régi. Meg törött is.
OK, pont erre jár, megveszi.
5 perc múlva csörög, jön, 3 perc alatt megnézi, fizet.Na, ez vevő
@omgfk : Most háborodott fel egy, hogy megbeszéltük, hogy küldm utánvéttel. Ja, miután mondtam, hogy az utánvétet elutalja. De hát minek azt, ő átveszi Mondom ja, az összes ezt mondta, amelyik nem vette át
[ Szerkesztve ]
-
addikt
5 perces reg rám ír ,hogy van-e utánvét. Hát hogy a fenébe ne lenne?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
koko52
nagyúr
válasz homerhamm #121249 üzenetére
19k ccm az már valami. Jövő évi cserfára cseréli?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
homerhamm
addikt
válasz Mecy_Lacee #121250 üzenetére
Az a durva mikor a betűk falkába verődnek!
-
homerhamm
addikt
-
-
-
cidalain
veterán
adbvel kigyomláltam minden nem kellő dolgot a tabletről, és így a FB lite, a messenger, valami nagyon lájtos gépigényű böngésző és szókeresős játék ráment. és nem volt élvezhetetlen, igaz csak játszásból szórakoztam anyu régi tabletjével. (Lenovo A7-40 A3500FL)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz Armagedown #121243 üzenetére
Asus k012 Fonepad 7.
Intel procis, illetve Android 5 - ami egy dolog, azon még elmenne, de egy Play bejelentkezés is percekig malmozik, szóval ha feltelepíted apk-ból a Fb-t, akkor se sok értelme van.Aztán jön, elviszi, rájön, hogy lassú, és balhézik. Kell ez nekem? Ugyan nem, várok értelmes emberre, aki érti, mi az, hogy 10 éves tablet.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Ha odaírnád a végére, hogy ingyen megkapha, aki az első üzenetbe beleírja, hogy Lada, akkor se venné észre a plebsz.
Amúgy milyen tablet az, 1 gb memóriával nem egy mai darab, a Facebook litenak armv7 verziójának elég az Android 4.0.3 amúgy.
Sajnos a programozók közt több évtizedes hagyománya van a bloatware gyártásának, ahol az újabb programverzió nagyobb, lassabb, de a tudása ezt nem indokolja[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
válasz cidalain #121240 üzenetére
Ja, ez elég buta hiba volt
Mikor volt az a Facebook Lite? De mondjuk nem szívatnék egy négymagos, 1GB RAM-os tableten Facebokkal senkit. Megvárok valaki olyant, aki nem erre veszi meg (volt pl. egy kamionos, aki GPS-nek akarta, mert volt egyszer egy ilyenje, ami jó volt - de az meg rájött, hogy a sajátjában leesett az antennacsati, azért nem találja a műholdakat )
@homerhamm :
-
homerhamm
addikt
-
cidalain
veterán
-
-
cidalain
veterán
Dehogy véletlenül. Nézegette az 1 terásat, aztán a neked ajánlott sorban meglátott egy ugyanolyat csak olcsóbb volt egy 10-essel. Gyorsan le is csapott a legjobb dealre. (Ami azért volt olcsóbb mert csak 256 GB-os volt)
-
Illetve : amikor megérkezik az 1TB-os SSD-d... és csak 256-os.
...és nem a bolt küldött mást, hanem véletlenül kattintottál arraMutogatni való hater díszpinty
-
veterán
válasz Armagedown #121233 üzenetére
"Amúgy sem hurcolja az átlagember a laptopját, maximum az egyik szobából a másikba"
Ez így nem igaz.
Max úgy, hogy "vannak akik..." -
válasz Armagedown #121233 üzenetére
A legtöbben hurcolják valamennyit. Még az tetszik, hogy melóban a diákjaink is elkezdik a telepítést akkuról, csodálkoznak hogy lemerül, meg elalszik.
Nekem most végigkérdezte a cé a hirdetést. Meg kért még képet. Direkt volt plusz kép előre fotózva a törött telóról.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Mindig rácsodálkoznak az emberek, hogy nincs akku abban a laptopban, amit árulok, pedig le van írva a hírdetésben.
Amúgy sem hurcolja az átlagember a laptopját, maximum az egyik szobából a másikba.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
-
koko52
nagyúr
válasz homerhamm #121228 üzenetére
Ezek kb minden csoportban beszivárognak. Jobb helyeken azonnali ban.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
homerhamm
addikt
Egy levegővel... Név nélkül, biztos igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Papooo
senior tag
Tegnap este beregisztrált ide, és azonnal írt is.
Ma elsütötte:
"ha kuldesz címet kuldok érte futart, elöre is köszönöm"Írtam neki hogy ez nem játszik. MPL vagy foxpost.
Most várom a választ.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
-
envagyok
veterán
Jófogásra ninden héten felkerül infraszauna varázslatos áron, 60000 körül.
Az eladó készségesen el is viszi benzinköltségért bárhova
Csak fizesd ki előre.
Mindig bekamuzom, hogy elutaltam, várom a szaunát.
Aztán mikor írja hogy nem látja az utalást, megírom neki, hogy jöjjön ide, tisztázzuk a történetet, ha tényleg nem ment el a pénz, kifizetem kp-ban, sőt adok többet is.
Erre már sosincs válasz. -
Papooo
senior tag
Közeleg a farsang.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Ja
Mondjuk az egyik kért Windowst egy SSD-re... Mondom neki, hogy hát nem biztos, hogy menni fog a gépeden, mert ugye AHCI, stb... ja, de van haverja, aki tud telepíteni.
...akkor mé' tőlem kérdiMa meg egy 10 éves tabletet akartak megvenni Facebookra.
[ Szerkesztve ]
-
Utóbbi 2 "hozd ki léCCi" vevőből 2 eljött a cuccért... mi a franc van...
-
homerhamm
addikt
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz Hintalow #121211 üzenetére
Könnyen lehet, hogy éppen azért él egyik napról a másikra, mert ilyen költéseket csinál. Ha ennyire kicentizi egy valószínűleg nem is kritikus cucc beszerzését (bár az igaz, hogy nem tudom mi volt a konkrét cucc), akkor az magyarázatot ad a helyzetére részben. De legalábbis tuti nem segít rajta ha ilyen pénzügyi tudatossággal éli az életét.
Nulla bevételből nem lehet takarékoskodni, de ha már a hardveraprón vásárolgat, akkor nullánál több bevétele lehet... na ez az összeg pont megtakarítható lett volna, legalább addig, amíg a havi megélhetést nem veszélyezteti az elköltése.
De természetesen nem vagyok a helyzetében, csak kívülről ez a véleményem.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
homerhamm
addikt
-
-
cidalain
veterán
válasz gyulaszu #121205 üzenetére
kerülj minden olyat aminek a márkanevében "Fire" van (ezt még a zseblámpás topicban tanultam, igaz lámpára, és akkura is)
azért ebből is az átlag inkább 4800-5200 mAh körül mozog, kevés van 5500-as, vagy felette. valami hazai elemnagykeresnél néznék körbe. elemlámpás topicban a Vapcell K52 és K62 típusokról írnak, hogy oké[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #121033 üzenetére
Visszatérve a 18650 vs 26650 témára.
Azért keresek azt, mert a dupla térfogatba gondolom majdnem dupla energia is fér bele. A jelenlegi eredetileg 5500 mAh-t (20,35 Wh-t) tudott. Ezekből adta meg magát 2 darab, amit pótolni kellene.
Tehát: tud esetleg valaki megbízható forrást?gyulaszu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest