Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Total War: Warhammer!!4!!
ÁÁÁÁááÁÁÁÁ!
A Slime draws near! Command?
-
Xerxész
őstag
Attól, hogy a Gamepod nem írja meg, még létezik ilyen...
-
-
Alg
veterán
válasz Plazmacucci #5 üzenetére
RTS-t nem lehet konzolon játszani, valószínűleg ezért van mostanában kevés belőle (meg egy jó RTS-hez gondolkodni kell... mármint a játékosnak)
Én valami Homeworld-féle űrstratégiát szeretnék, ha valaki tudna hasonlót...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
camillus
tag
Jó hogy visszahozzák a családfát a Total War-ba. Hiányzott, hogy nem lehetett felépíteni egy művelt/harcos családott. Semmi kötődés nem volt a hadvezérrel. Remélem lehet majd szövetséges seregeket is irányítani. A foederati elve lényegében ez volt és ha jól kezeljük őket, akkor (talán) asszimilálódhatnak, cserébe elnézünk nekik pár dolgot. Ha Róma nem lett volna olyan arrogáns a gótokkal Trákiában, akkor talán ma is a latin lenne a diplomácia nyelve*, vagy valami egyéb csavar lett volna a történelemben.
*Ami csak azért lenne rossz, mert a latin rohadt nehéz, de történeti kutatásokhoz pl. ma is elengedhetetlen.
http://i.imgur.com/Ea58ASu.jpg
-
Jól látod, egyre kisebb a kereslet. Egyre kevesebb játékos akar elmélyülten gondolkozni és hosszú, komplikált játékmeneteket átlátni.
A többség legalábbis az "instant kielégülést" biztosÍtó, sokszor kicsit bugyuta játékokat favorizálja. Csak rá kell nézni, milyen népszerű a mobilos a játékpiac, vagy pl. arra, hogy a szerintem még mindig eléggé ecccerű LoL hány 10 millió játékost vonzott be, és pl. az ismerettségi körömben a játékosok többsége a bonyolultság csúcsának tekinti. Mert nem játszottak Europa Universalis IV-gyel vagy Crusader Kings 2-vel, vagy Hearts of Iron III-mal.(#39) gantum
Nézz rá az Act of Warra.
Nagyon jó a hadjárat része, látványos, pörgős, magával ragad a sztori. Csak Skirmish-ben vagy Multiplayerben már előjön, hogy mennyire kiegyensúlyozatlan a játék, és mennyire nem gondolták végig a játszhatóságot, amikor a harcrendszert kialakÍtották.Az Act of Aggression meg konkrétan az Act of War folytatása/továbbfejlesztése, de látom annyira nem lett utánanézve . Az egységek meg fejlődtek már abban is. Ott a US Army, a Task Force Talon, meg a Consortium volt a három frakció, valószÍnűleg csak kicsit átnevezték a harmadikat. És nem, nem latin legények, hanem mindenféle zsoldosok, különböző multimilliárdosok által felbérelve.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
gantum
tag
óóóóóóóóó!!!
ez az Act of Aggression nagyon bejön, alig várom, hogy tolhassam.
-
BlackDevil
aktív tag
-
feregember
csendes tag
1. Nekem nem jön be az SC scifi világa a kietlen bolygókon élő űrlény fajokkal, nem is tolom, ellenben a történelmi beállítású, mitikus tetszene, mint a WC3. WC4 nem feltétlen konkurencia, inkább többeket bevonna a stílusba.
2. Kétlem hogy a történet kitalálás nehézsége akadályt jelenete.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Amennyire tudom az Artilleryből se kép, se videó, se játékmenet-részletek sem jöttek még ki, így nehéz lett volna írni róla. Én a magam részéről a bejelentéskori "ez a játék öli meg a konzolokat" nagyképűséget sem tartottam szimpatikusnak, főleg egy böngészőben futó F2P játéktól. Persze ettől függetlenül lehet, hogy jó lesz...
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz #85552128 #32 üzenetére
A fejlesztők állították, hogy lezárul a sztori, minden ismert karakter sorsa megnyugtatóan véget ér.
Ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem lesz több StarCraft, de jó eséllyel a Xel'Naga történetívnek vége lesz, és ezeket a karaktereket sem biztos, hogy viszontlátjuk egyhamar (oké, a Heroes of the Stormon kívül).
-
Ghoosty
őstag
válasz HUNNIA1920 #25 üzenetére
Nem tudom, miért furcsa. Ezt a fajta hadsereget mindig is hordának hívták. Itt van egy cikk a tatárokról. Elég sokszor nevezi őket hordának és a Rubicon nem egy tinimagazin, hanem szakmai újság. Attila serege se volt más, mint a tatárok.
-
Kakaduku
senior tag
Total War Attila nagyon várós és az Arena még jobban. Nem is hallottam eddig erről. Kíváncsi vagyok rá nagyon és remélem kipróbálhatom (akár megjelenés előtt) mivel Rome 2 tulajdonos vagyok.
-
KYZRR
őstag
Hihetetlenül várom már a Protoss kampányát a StarCraft sorozatnak, kíváncsi leszek, hogy hogyan zárul majd a történet...
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
wjbhbdux
veterán
Kimaradt a felsorolásból az Atlas kódnevű fejlesztés, a Day[9] (legnagyobb Starcraft/RTS szakértő, ha valakinek nem ismerős) által tervezett játék, bár még csak a beta fog elindulni idén.
/s
-
CARNIVAL
csendes tag
warcraft 4 nem lenne konkurencia egyik blizzard játéknak
warcraft (rts) és wow történet pedig megint 2 külön dolog nincs semmi közük egymáshoz, azonkívűl hogy azonos világban játszodik a 2 játék.az meg hogy a hagyományos rts haldoklik az meg baromság,régen volt kb csak 1 féle rts típus most van több, ettől még nem fog kihalni egyik sem...
total war arena alap koncepciója nagyon jó, kérdés hogy fogják megoldani...szurkolok nekik.
10vs10 sztem túl sok,sokat kell majd várni matchmakingnél+10 emberrel a kommunikáció nehézkes akik egész hadat irányítatanak...mobánál 5v5 van és ott őrület van, néhány koreai moba verziót láttam még több játékossal de az korea és nem egész hadat/hadműveletet kell irányítani...
kommunikáció nélkül 10vs10 játékossal, az inkább vmi random warhammer csetepaté lesz ahol a vér a lényeg és nézheted a brutális harcot -
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
De csak az első DoW. A második sem volt rossz COOP-ban, de a fullos első azért tele volt tartalommal és sokkal több időnk volt benne. Ott csücsülnek a Steam accomon valamit lehet ki kéne találni azok még futnak is talán a laptopomon.
Egyébként itt az idő ráhangolódnom az SC2-re. A Protoss volt mindig az én világom és végre itt vannak. Nekem már az is elég ha egy közepes ligában tudnék néha szoros meccseket tolni. Már nincs időm napokat rácuppanni 1-1 játékra, de azért néha ott motoszkál bennem a bizonyítási vágy és ezek a mai MOBA és hasonlók nem igazán fekszenek nekem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
A Total War: Attila - ba nem lehet játszani a hunokkal ez kb. olyan, mint a Rome: Total War-ba nem lehetne játszani a rómaiakkal.
Ez a mondat elég furcsán hat: "Merthogy, mint említettem, néhány évtizeddel a kampány indulása után megérkezik keletről Attila hordája..." Mi ez valami ork horda, vagy valami szedett-vedett csőcselék?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
addikt
Én egyiket sem vettem meg ezért. Nincs már se kedvem, se időm koreaiakkal versengeni, a kampány meg hiába érdekes, nem fogok érte 30 rongyot kiadni. Már az első megjelenésénél megfogadtam, hogy majd a 3 részes kiadást veszem meg leakciózva 2020 körül
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
félisten
A konkurencia végülis reális érv, bár a WOW sikere után nem hinném, hogy ez a pénz kiesés többet vinne el, mint amenniyt a hype hoz, de lehet h tévedek.
A sztori lehet mellékszál, amiről eddig nem volt szó, vagy előzmény, vagy mondjuk a WOW után ~30 évvel.
Szerintem ha akarják, akkor meg tudják oldani.
Bár, a WOW történetét nem ismerem, így itt lehet hogy tévedek.D1Rect: Szerintem rengetegen rácuppanának.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
macman507
aktív tag
Act of Agression jól néz ki, kíváncsi leszek rá.
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
wikings2
őstag
Sehol egy jó kis medi építkezős rts, mindig csak ezek a total warok meg a blizzard az sc-vel. Elszomorító.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Cathulhu
addikt
+1 Grey Goo, tudom, hogy a petroglyph név nem annyira fényes mint a megboldogult westwood, de mégis csak róluk van szó. És egy igazi oldschool RTSt nem szép kihagyni a listáról
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
-
félisten
Én a Warcraft 4-et várom már nagyon.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Balrog
tag
Mintha csak rólam írtad volna, dettó így vagyok ezzel én is.
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
cskamacska
addikt
Jön a hasonló Etherium is, bár nem tudom a Stellar Impact készítőitől mit várhatunk. De a Focus Home azért borzasztó játékokat nem szokott kiadni.
saelin: A MOBA játékok elég népszerűek, ezért mostanában nagyon sok stúdió gondolja úgy, hogy ezzel nagyot szakíthat. A valóság ezzel szemben az, hogy a Valve Dota 2-jén, és a League of Legends-en kívül a többinek egyáltalán nem megy jól, az EA lelőtte a Dawngate-et, a Trion World az MMORTS irányból MOBA irányba fejlesztett End of Nations-t, és az új Command & Conquer játék is állítólag MOBA szerű lett volna, de lelőtték még béta előtt.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
félisten
Haha, na ezt az SC2-t már nem veszem meg 40€-ért, hogy végigtoljam a kampányt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
saelin
veterán
Az a TW: Arena, csak szerintem lesz kaki? Folyton harcolni x számú térképen, 0 diplomáciával... Jobban izgatna egy mmo belőle, ami a rendes TW-re épít. Jah, hogy abban munka van? Én kérek elnézést.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
celafat
aktív tag
Szerintem kereslet még csak-csak lenne, de szinte alig jelenik meg valami érdemleges cucc.
-
félisten
Valamiért úgy érzem rts-re egyre kisebb a kereslet. lehet csak én szoktam el tőle.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dawn of War folytatást akarok! Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Tény hogy nem annyira népszerű mint ezek, de azért ez is jónak tűnik: Grey Goo és ha minden igaz hamarosan (január 23) megjelenik.
@Gertrius: A legutóbbi "Oblivion" alcímmel ellátott trailer szerintem kifejezetten lehangoló volt, 80%-ban újravágott képkockákból állt ami azért 2 év után nem kicsit csalódás főleg, hogy a Blizzard trailerek mindig is nagyon jók voltak.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Szerintem mint minden Blizzard játéknál és kiegészítőnél - itt is elhatározom, hogy na ezt már nem fogom megvenni, tartom is magamat hozzá...
...Aztán kijön a trailer, leesik az állam, instant előrendelem, éjfélre megyek érte ahová lehet, le sem fekszem amíg a kampány ki nem pörög......Majd végül játszok fél tucat multi matchet, ismételten észreveszem, hogy ehhez sík hülye vagyok és elteszem a polcra amíg nem jön a következő rész.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB