Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
hogyan kell visszanézni a replaykat?
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #4692 üzenetére
én Barcelonában mentem a legtöbb kört, kb 700. De én ez évben kezdtem az rFactort
-
macy
addikt
Subbal mentünk pár kanyart monacoban /RFT/. Faszául törik a verda, de ez az "állat" ezzel is 1.12 valamennyit ment
Bazz, iskolások
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #4682 üzenetére
jó!
egyébként készül 2. flash beadandóm, jövő hétre kell leadni, remélem nektek is tetszeni fog!macy: én majd szívesen felmásznék egyszer egy ilyen szerveredre, de csak a téli szünetben!
-
macy
addikt
Megy az RFT szeró, ha van vállalkozó kedvű egyén akkor hajrá.
-
proof88
addikt
lálálálálálálálá
-
proof88
addikt
válasz Stirlitz #4677 üzenetére
Szerintem a rajt utáni incidenst leszámítva fegyelmezett verseny volt, pedig ha megnézed, voltak izzasztó szituk, pl. amikor 4-en egymás mellett-mögött harcoltak egymással körökön keresztül és vigyáztak egymásra.
Sub-S, amúgy nagyon komolyan megelőztél a verseny végén. Tudtam, hogy nem foglak tartani, de hogy olyan hamar megérkezel, ehh. -
Stirlitz
senior tag
Azért pozitívumot is emeljünk ki a tegnapi napból. Ilyen volt például a pontos kezdés. Időben lezajlott minden. 21.10-re végeztünk is.
-
Farkas23
aktív tag
Monaco a legjobb pálya!! IMádom a pályát, sose hagynám ki!!
Remélem franko futam lesz rajta! -
Iron Funeral
őstag
Remek, már most látom, hogy pedálozhatok a lefaragandó másodpercekért
banyek pedig amikor mentem kb. 8 kört, és 1:13.9 volt az időm, azt hittem, valamire ráéreztem, de látom nem na majd egyszer lesz új kormányom akkor odapörkölök persze így sem teszek le a dologrólWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ace100
csendes tag
Megígérem,hogy ezentúl jobban vigyázok!Még egyszer bocs a tegnapiért!
-
proof88
addikt
az adapterére ez van írva:
AC INPUT: 230V körül
DC OUTPUT: 24Vdc (1,5A)Arra gondoltam, hogy esetleg azért, mert nem földelt a konnektor? De JColee azt mondta, hogy ez nem lehet az oka. Akkor csinálja, ha nedvesebb a kezem, mert megizzadok. G25, a közepe fém, meg a váltó fülek is. Máshol nem csinálta ezt, azóta csinálja mióta itt van nálam. Ezért is gondoltam a konnektor földeletlenségére, meg azért is, mert múltkor a monitor is kicsit megbizsergette a kezem, mikor hozzáértem, azt hiszem pont az üvegéhez.
Az az érdekes, hogy úgy vettem észre, ha rendesen fogom a kormányt, ill. nyomom a pedált, akkor nem érzek semmit. Akkor van gond, amikor hozzáérek a kormány fém részéhez. Vagy ha óvatosan teszem a lábam a pedálra (a pedálok is fémek). Tehát abban a pillanatban, amikor hozzájuk érek. Utána már jó. És ez nem olyan érzés, mint amikor leveszem a műszálas pulóvert magamról és megérintek valakit, akkor kicsit megcsípjük egymást, mert itt pl. ha hozzáérek a mutató ujjammal a váltó fülhöz, akkor a bizsergést nem feltétlen az ujjam hegyénél érzem, hanem a csuklómban.
Múlt hétvégén vasárnap hoztam el magamhoz a kormányt, amikor este volt 2 gyakorló futam (VB-futam gyakorló futammá alakulva). Hamar kiestem, tehát nemvolt időm megizzadni, nem is éreztem semmit. Utána valamelyik nap, talán kedden 1 órát voltam fenn a szerveren és vezettem, és néha éreztem a vége felé, hogy kicsit fáj a csuklóm vagy az ujjaim, de nem figyeltem rá, nem tűnt fel annyira. Aztán kb a 10. ilyen után egy érintésnél úgy megrázta a jobb kezemet, hogy csak néztem, akkor döbbentem rá, hogy mitől is fájt a kezem eddig. Igazából nem fájdalmat éreztem, hanem a döbbenet volt nagyobb, meg az, hogy szerintem már mozgatta is a kezem, de ezt lehet csak úgy éreztem, mintha ... Azóta nem is játszottam, ma vettem elő ismét. Kérdezgettem a lakásfelújítós topikban, mert gondoltam van ott valami villanyos ember, de nem nagyon tudtak mit mondani.
Nem fogom a kormányra, mert mondom, a monitor is csinált már ilyet egyszer vagy kétszer. Pár hónapja hoztam be a gépet a szobámba, elvileg eddig földelt konnektorba volt dugva, de amióta a szobámban van, azóta nincs. Tehát ezért gondoltam elvileg erre. Régebben a monitor sem csinált ilyet a másik konnektorba dugva a másik szobában.
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, szóval azt sem tudom megmondani, miért is baj, ha nem földelt egy konnektor, csak annyit tudok, hogy ajánlott, meg hogy konyhában meg fürdőszobában elvileg az van mindenhol, és számítógépnél is, ha földeletlen a konnektor, kicsit megcsíphet a ház, ha hozzáér az ember. Csak hát a kormánynál nem egyszeri csípésről van szó. Hanem folyamatos rázásról. -
proof88
addikt
Amúgy a kesztyűvel nem rázott a kormány, pedig eléggé leizzadtam a futam alatt. Igaz, néha bizsergett a talpam a pedáltól, de nem volt zavaró.
-
macy
addikt
válasz Iron Funeral #4657 üzenetére
Monacot tesztelgetjük éppen, elég elszomorító időket megy Sub: 1.12.264 meg Proof: 1.13.176.
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #4657 üzenetére
hát ami az elsö körökben folyt abbol inkább ne akarlyál ellesni. komolytalan ez az egész. össze vissza megy mindenki. örület! nekem nagyon elment a kedvem az egésztöl.
-
Tomax_89
csendes tag
Énis gratulálok Mindenkinek!! Szép volt!!
-
cila1
aktív tag
Tomax gratulálok .Szép volt.Persze mindenki másnak is
-
ervin33
tag
ace!! grat! részemröl ennyi!
-
Tomax_89
csendes tag
Nem tudok visszalépni szerverre Azt írja ki h csatlakozási idő lejárt...ilyenkor mi a teendő??
-
Szabesz
őstag
Mivel ez egy távoli szerver, nincs grafikus felület amin keresztül lehetne vezérelni.
Van FTP hozzáférés a fájlokhoz, ill webes felület ahol ki van linkelve a indítás/leállítás/újraindítás művelet.
Szóval ha tudsz mondani egy fájlt, amiben vagy le lehet tiltani az SC-t, vagy bármi más módot, akkor megcsinálom.¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
-
macy
addikt
válasz Iron Funeral #4636 üzenetére
Frapssal.
-
Farkas23
aktív tag
Mit szolnátok ahhoz, hogy ha a sc kocsit lecserélnénk 1 átfestett f1-es autóra? Akkor lenne rendes tempo is elv!
-
ace100
csendes tag
Sziasztok!
Látom többen is írják a tegnapi SC-os dolgokat.Én direkt mentem bele.De csak mert tudtam hogy új futam lesz.Csak kiakartam próbálni mi lesz.Elnézést kérek ha valaki én miattam megsérült.Felelőtlen voltam egy kicsit.
Remélem este mindenki jön a gyakorló futamra!!!!!!!
Este találkozunk!
ace100
-
proof88
addikt
elaludtam, ég a gyomrom. És még haza is kell mennem. Lesz dolguk a személyi edzőmnek meg a csapat orvosnak velem, hogy kikupáljanak fél 8-ra.
-
macy
addikt
-
Tomax_89
csendes tag
Sziasztok!!
A mai futam mikor fog kezdődni? Azt tudom h fél 8ra fent kell lenni...időmérő hánytól? Fél 8tól??
-
proof88
addikt
tudom, csak mondtam, hogy már linkeltem én is, és morcos voltam, hogy te nem láttad, mertén segíteni akartam, de nem sikerült!
egyébként én is a képekkel találtam meg, de azokat nem linkeltem, meeeeert egyszer mintha valami hülyeséget ovlastam volna az egyik képen, aztán úgy gondoltam, hogy ezt nem a pdf szerzője írta. Mert ugye a pdf az egy angol cucc lefordítva magyarra, a képek pedig magyar ember jegyzetei asszem. És mintha láttam volna valami hibát benne anno, szal inkább nem linkeltem, mert még valakit félrevezetnek. -
macy
addikt
Mentem egy kört SC-vel. Brutál szar
-
Stirlitz
senior tag
Tommax Te nyertél egy Jagert tegnap?
Ha esetleg valaki nem ismerné, akkor mutatom. Verni kell a jeget!
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz Iron Funeral #4621 üzenetére
Monaco 20-án lesz pont!
Nem tom h mit lehetn-e kezdeni a SC-vel! Én azt se tom h hol lehet kikapcsolni:S
Abban lehet igazad, de nem tom![ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Farkas23 #4617 üzenetére
Monaco melyik héten lesz? Lehet, hogy arra kéne alapból 3 hét gyakorlás, arról nem is beszélve, hogy dec. 20. már én is tudnák indulni
Ha megtelt a mezőny, akkor valaki még jöhetne safety car-al, amikor full sárga zászló van Hátha jobb lenne a tempó
jut eszembe, nem lehet hogy az AI strength befolyásolja az SC-t? lehet csak fel kéne pöckölni 120%-ra aztán értelmes tempót menne egybőlWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
cila1
aktív tag
Van egy ps2-öm eladó,minden kiegészítő van hozzá.Tudom hogy ez nem ide való.
-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt!
Igen abban igazad van hogy sokan nem veszik komolyan az egészet, és ez eléggé elkeserítő
Ugyan ez miatt volt a multkori eset is, a vb futamos, mer nem jelentünk meg gyakorló futamokon!
De meglátszik sajna h sokan nem olvasnak szabályzatot:S Tegnap Woody defektes kerékkel körözgetett, Stirlitzel megint kicseszett:S Nekem már a füvön kellett elmennem, mer nem mertem a pályán! És ez a baj, hogy ezek után még elvárják hogy indulhasson a VB futamon, de így? Sajnálom hogy ezt most így kellett megfogalmaznom, de valahogy megkell értetni az emberekkel, hogy kezdjenek el jobban figyelni!
Monacoban nem tudom hányan indulunk, az egy necces pálya, nehéz szűk, oda jobb odafigyelés kell mint ide! Nem akarok senkit se külön dicsérgetni, és senkit se akarok szídni, de tegnap bejött az uj srác , pont időmérőre, és én is kint voltam meg ő is, mind 2-en mért körön voltunk, és pont beértem, amit nem akartam volna, és miután mért körön volt nem kellett volna elengednie, de ő mégis elengedett, hogy ne tartson fel! Nagyon rendes volt és odafigyelően viselkedett, nem az volt a fejében hogy hu nekem most megkell futnom a kört mindnél jobban, hanem figyelt másokra is, és látta h sokkal gyorsabb vagyokk ezért elengedett!
Na mind1! Jólenne ha mindenki komolyabban venné ezt az egészet, és jobban figyelne!!!
Ha köröznek, akkor nem kezdek el vele csatázni, hanem azt figyelni hogy mindnél jobban elengedni! Ha sérült az autóm, pl szárny nincs rajta, defektes, akkor nem sérült autoval szenvedni a pályán, igy más versenyét is veszélyeztve, hanem azt figyelni h mikor tudok a leghamarabb kimenni a boxba! De ez az egész a szabályzatban benne van! Csak elkell olvasni figyelmesen!Ma este lesz 1 főgyakorló, lehetőleg mindenki jöjjön! Elötte lehetnek 1-2 futamok, bár nem tudom hogy itthon leszek-e!
A 19:30-ról senki se feledkezzen meg, hogy addigra a szerveren kell lenni! -
Frenky89
addikt
Vicces volt ez a tegnapi SC fázis és ahogy látom másoknak is tetszett, nem csak nekem.
Az egész SC dologról meg annyit, hogy most már teljesen biztos vagyok benne - biztosabb mint eddig -, hogy ki kell kapcsolni.
Az még hagyján, hogy félreérhető szituációkat okoz, mert van aki esetleg észre se veszi, vagy hogy Stirlitz meg ace100 szana szét bombázták szegény Mayländer-t hátulról , de az már tényleg luxus, hogy a "8-asok"-ból kijövet, majd utána az egyenesben kétszer is hirtelen 80-100-ra lassít. -
Stirlitz
senior tag
válasz Iron Funeral #4612 üzenetére
Ezek nekem kiesnek a látótérből. az angol makogását a programnak, meg jó lenne lecserélni magyarra Nézegettem a hang file-okat már, de okosabb nem lettem, hogy lehetne összehozni. Pedig zsír lenne. esetleg ha van valaki köztünk, aki kedvet érezz hozzá, jelentkezzen nálam, én is benne lennék egy kisebb magyarosításnak. (csak hang)
Cila az egész pályás sárga zászló-t eddig mindig követte a safety car is. Miután ez megszűnik, csak a szerón nincs kikapcsolva még, reméljük ez a gond sem lesz gond a jövőben. Jah, és azért vezettem a versenyt, mert ekkor volt az amit írtam, hogy Frenky-t beelőztem, de akkor már sárga zászló volt. Csak Ő hamarább észrevette és lereagálta. De mondom, hamar vissza is engedtem magam elé.
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz ervin33 #4611 üzenetére
De ott voltál azon a futamon előttem Frenki kicsúszott én le előztem de utána lelassítottam és magam elé engedtem,tehát az biztos,hogy mi 3-an figyeltük az eseményeket de az,hogy jó pár versenyző utána össze vissza ment az biztos.Stirlitz vezette a versenyt az is biztos.ace 100 mögöttem volt de csak azt láttam,hogy a SC-t is megelőzte vagy beállt mögé.Tehát jó lenne hogyha mindenki tisztába lenne a pozíciójával és ha netalántán azt látja,hogy az előtte haladó kicsúszik sárga zászlónál az ne meccseljen a kicsúszott versenyzővel,hanem engedje vissza magaelé.Ez az én véleményem erről az egészről
-
Stirlitz
senior tag
-
Iron Funeral
őstag
Nem tudom melyik verseny volt, de első voltam az SC után, de hátrasorolt a program az utolsó helyre, megelőzött kb. mindenki, akkor meg írta a program hogy vegyem vissza a helyem... aztán beléd csúsztam hátulról miközben evickéltem vissza, elégé káosz, hogy mit akar a program
(#4613) Stirlitz: a progi hanggal is jelez ám meg, esetleg ki is ír olyasmit, hogy "full course yellow flag"
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.
EGÉSZPÁLYÁS SÁRGA ZÁSZLÓNÁL NEM LEHET ELŐZNI.Ezt azért írtam mert tegnap 4.helyen haladtam ,sárga zászló alatt és jobbról balról keresztbe kasul érkeztek a tisztelt versenyző társak.Azon kaptam magam hogy SÁRGA ZÁSZLÓ ALATT a 4 . helyről a 8. helyen haladok.Szerintem oda kéne figyelni mindenkinek ezekre a gondokra.Vagy autómatikusan a programnak ki kell zárni azt a versenyzőt.A rendes versenyen is ez történik vagy box utca áthajtás.Ez az eset pl-úl a 10 órás versenynél volt.Kérek visszajelzést hozzászólásokat. -
proof88
addikt
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Még mindig az F1RFT viszi a pálmát, abból van a legtöbb szerver.
-
JColee
őstag
válasz Iron Funeral #4602 üzenetére
eddig 6 secről tudtam, lehet azóta változott
-
macy
addikt
válasz ratkaics #4603 üzenetére
Például itt is. Ezt most találtam.
-
ratkaics
senior tag
Értem.
Az autó beállításainak módosításához hol található valamiféle útmutatás?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest