Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #18139 üzenetére
Én is jelentkeznék
Silverben egyszer voltam asszem, télen mikor a csarnokban kb 5 fok volt. Első kanyarban azt hittem el van törve a kormányösszekötő vagy valami, mert mikor elfordítottam a kormányt kis sebességnél, csak csúszott egyenesen előre a hideg csempén a gokart irányváltás nélkül.
3x8 perces jegyekkel voltunk, így elég frusztráló volt hogy 3-4 kör csak a gumimelegítésre ment el, ugyanakkor elég fun volt ezt is megtapasztalni. Aki jobban melegítette a gumit az előbb teljesíthetett jobb köröket. Nagyobb súllyal ez egyszerűbb amúgy. Aztán amikor ugyanolyan hőmérsékletre érnek a gumik akkor máris hátrány a túlsúly. Rengeteg összefüggést lehet élőben megfigyelni egyébként, amit anno csak szimulátorban fogtam fel, ezért szeretek gokartozni.[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #18133 üzenetére
Azt sajnálom, hogy ahhoz képest mennyit szimeztünk együtt, sosem mentünk el pl gokartozni. Én 2013-ban rákaptam a gokartra, kollégákkal jártunk el. Mondjuk jó sok pénzt elvitt már, de nagyon jó, Bp-n lévő összes pályán voltam már sokszor azóta. Mondjuk nemrég nyílt egy elektromos kart pálya a Blahán, na oda még nem jutottam el, pedig az kb 2 év létezik asszem.
Amúgy hamarosan szerzek valami videokártyát (1 éve integrálttal nyomom mert ritkán játszok bármivel is, ha igen akkor az CS 1.6 vagy warcraft 3 LAN ), aztán újra használom a kormányomat is (sajnos lassan 1 éve pihen a kormány is). -
proof88
addikt
válasz Szabesz #18069 üzenetére
Nocsak és jó?
hú én most nagyon szenvedek.
Az FFB-t próbálom minél jobbra varázsolni. Bonyolítja a helyzetet, ami még visszamaradt 2011-ből, hogy vmiért nem mindig ugyanaz az FFB-beállításom van rfactorban. Ezt úgy kell érteni, hogy elindítom a játékot, beülök a kocsiba. Érzem valami nem stimmel az FFB-vel. Vissza a garázsba, megint beülök és most már jó. Ugyanez van, ha ki ALT-TAB-olok, majd vissza, akkor első elindulásnál olyan mintha sokkal erősebbre lenne véve az FFB. Ez 2011-ben történt nálam. Akkor még a G25-tel. Valami plugin szivat sztem. Ez még ugyanaz az rfactor telepítés, amit akkor használtam.
Ráadásul most alapvető dolgokkal variálok, pl sebességérzékeny kormányzás, kormányzár, RealFeel, stb. KTCC-ben nem voltam megelégedve az FFB-vel. Kicsit variáltam, kicsit jobb, de nem elég jó. Aztán néztem FSone-t, na az olyan mint régen. Megnyugodtam. De még hangolni kell. Ez készít ki, hogy minden modnál külön kell majd hangolnom hogy tökéletes legyen. És minden modhoz külön kell majd elmentenem a controller.ini-t.
A neten olvasgatom mások FFB-leírásait. Ebben a kormányban sokkal több van, mint amit alapból mutat, és ki akarom hozni belőle.Tegnap kipróbáltam az rfactor 2 demóját. Nekem tetszik, bár nem értek hozzá.
BMW M3 Challenge-dzsel próbáltam ki először a kormányt, mert az régi kedvencem.
Tegnap a Volvo - The Game-mel is kipróbáltam, de ott valami nem stimmelt, egy kanyarban mindig blokkolósra fékeztem a kerekeket, annak rendje és módja szerint elment az ellenállás fékezés közben a kormányból, de csak 2-3 mp-cel később jött vissza. Ezt minden körben azon a ponton eljátszottam.
Meg kipróbáltam a NetKar Pro 1.3 demóját, nagyon király.
-
HorCsa
csendes tag
válasz Szabesz #17727 üzenetére
De lesz demo.
Csak ez a játék nincsen kész. Ez egy teszt verzió. Az ajánlás úgy szól hogy elsősorban olyanoktól várják, hogy most tesztelik (fizetnek érte) akik pl moddolni akarnak. Így akár már most is el tudnak kezdeni modot csinálni / tesztelni rajta és mikor megjelenik a játék már van rá sok-sok autó és pálya.
Tehát most inkább azt várnák, hogy olyanok kezdik el gyűrni (megvenni a játékot), akik visszajelzéseket küldenek, kicsit komolyabban értik a dolgokat tudják mi lehet hiba (vagy pl xy vidkarin leakad stb...). Azoknak akik ki szeretnék próbálni és utána dönteni hogy kell-e ez nekik még nem jött el az idejük.
Egészen pontosan [link] ("If you are uneasy about purchasing a product without first being able to try it, wait until a demo is available.").[ Szerkesztve ]
''Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.'' http://www.vcrc.hu , http://www.kiccsillag.hu
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #17658 üzenetére
pang a topik, én mondjuk nem is emlékszem h 23-án írtam ide utoljára, az kb tegnap volt
Mi van veletek srácok? Én még tervezem h jövőre visszatérek valahova. De majd kell egy kis rehabilitáció mert berozsdásodtam.
Jelenleg most megint nem dolgozok mer elfogyott a projekt, de majd folytatom, egyetem van meg zűrös nőügyek. -
imibogyo
veterán
válasz Szabesz #17520 üzenetére
Nem baj, majd megpróbálom az egészet újrahúzni, mert most csak a már telepitett cuccokra húztam rá mindent újra, kiegészitve az 1.2.1 hotfix-el.
Indításkor mit indítotok el? CTDP 06 1.2.1, vagy a PhF1team-et? Csak, hogy még ez sem lehessen probléma.
Hát "moddingolt" az rFactor.exe-m, de maga az alapjáték tökéletesen megy.
Csak az F1 pályákat nem látom... -
proof88
addikt
válasz Szabesz #17387 üzenetére
igazából már fenn van minden tábla, rájöttem h egyszerűen meg lehet oldani és pár perc alatt fel is került minden tábla az adatbázisba most csak az az 1etlen gondom van, hogy miért nem tud csatlakozni, holott teljesen jó dolgok vannak a config php-ban ... meg örülnék mondjuk egy részletesebb hibajelzésnek is.
-
zodo
nagyúr
válasz Szabesz #17350 üzenetére
Nem, nem is tudom hirtelen milyen "loaderre" gondolsz.
Ha a Logitech Profiler-re akkor is is mert abban csak egy profil van ami eddig minden módhoz megfelelt és az automatikusan töltődik a win-el.
Ezen belül is állítgattam az értékeket a játékon belüliekkel párhuzamban de sehogy sem lett elfogadható.Horcsa!
Köszi az ellentétes irányú beállítási lehetőséged, de ezen már rég túl vagyok.
Ma ismét egy órát bajlódtam vele mármint a különböző beállítási lehetőségekkel de sikertelenül.
Az ajánlott Leo FFB Tuner 1.01-ről még nem hallottam de lehet kipróbálom. Köszi.Egyenlőre ott tartok hogy újrateszem a módot egy Lite kiadásra egyéb pluginek nélkül.
proof88
Akár az is lehetett volna mert igazából nem érezni nagy különbséget a két állás közt a mostani állapotban. Nagyon érdekes amúgy mert ha játékon belül felteszem az ffb erősségét akkor úgy érzem hogy csak az effektek erejét emelné de pl a kormányzás ugyanolyan "erőtlen". Középre húzás bekapcsolása kissé segít a ffb lyuk eltüntetésével de akkor is korrigálni próbál és így kihúzza az adott oldalra a kormány kereket.
Teljes káosz.
Lehet hogy a régi rF (amire a módot tettem) lesz a ludas amit már agyonhasználtam a kipróbált plugin sereggel a nyakában. Talán a friss telepítés segít majd. -
proof88
addikt
válasz Szabesz #16922 üzenetére
Milyen vinyó?
Nagyon ritkán nekem volt olyan hogy eltűnt egy meghajtó, de restart után ott volt újra és azóta is minden szép és jó.Ha nem jön elő, akkor:
Ha az eszközkezelő látja a hardvert, akkor nincs nagy gond. Gond akkor van ha a gép sem látja, még biosból sem. Mert ha eszközkezelőben látod, akkor valszeg csak logikai gond van, és getdataback-kel visszaállítasz szépen mindent egy másik vinyóra.
Ha viszont nem látod a vinyót se ... akkor lehet hogy szar a sata kábel, kicsúszott, elmozdult, láttam már vicces kábeleket, olyan szar csatlakozóval, hogy ihaj. Van is ilyen sata kábelem, amire ráírtam filccel, hogy SZAR, hogy tényleg csak akkor használjam ha nincs más megoldás. Ha kábel cserével sem jó, akkor másik portra próbáld rádugni, főleg ha van másik vezérlő által vezérelt portod. Ha úgy sem jó, akkor másik gépben próbáld meg. Ha úgysem jó, akkor gari, de akkor meg az adatokra nincs ötletem. Ja de, egy teljesen ugyanilyen vinyót szerezni és az elektronikát kicserélni. És akkor ugrik a gari, de az adatok lehet hogy házilag simán visszaszerezhetőek. -
Mastre
tag
válasz Szabesz #16734 üzenetére
Hivatalos infót nem tudok, csak levlistán olvastam.
Viszont azért tavalyhoz képest még ez is istenes.
Elvi kezdés: 18:00
Neptun lerohadás: 17:58
Neptun visszatérés: 19:10
Tárgyfelvétel befejezése: 19:30Januárban 0:30-kor jutottam be...
No de hál' Istennek vége. OFF-olást befejeztem
-
cila1
aktív tag
válasz Szabesz #16461 üzenetére
Persze igazad van.
Nekem ez a véleményem.Csak az a baj,hogy úgy látom,hogy nagyon elmérgesedett a helyzet és ez nem tetszik nekem.Sokkal jobb lenne ha barátibb hangnembe beszélgetnénk.Elvégre mi itt mindannyian barátok vagyunk!Nem így van?
Ákoska te kaptál tőlem mégpedig akkor amikor eltünt az összes setupod valami miatt.
Azt hiszem Valenciába?
Na inkább azon gondolkozzunk,hogy milyen lesz a kövi szezon.Aki kilép azt picsán rúgom.
Végre van egy összeszokott társaság erre tessék!
Azt hallottam,hogy Macy is visszajön!Nem tudom minek? -
Zoza24
senior tag
válasz Szabesz #16435 üzenetére
az,hogy ezt ki kezdte igazából,szerintem a napnál is világosabb...de ez a Te véleményed, tiszteletben tartom...mióta ide kerültem a ligához, egyetlen személyen kívül,mindenki normálisan közeledett felém s a hangvétel is remek volt...nálam is van egy határ amit ha átlépnek,én sem leszek túl kedves..ez van...
Forza Italy!
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #16425 üzenetére
hát igen ... amúgy nem muszáj F1-ezni, át lehet térni más kocsira is pl formula bmw, vagy formula LeMans, vagy Formula Renault 3.5, meg ilyenek, vagy Truck Racing
igazából setupolás mindenhol van. de azért tényleg 1x kéne egy olyan hogy teljesen egyenlő autókkal megmérettetni magunkat. Hogy tényleg csak a vezetői tudás számítson. Valami fun verseny keretében.szerk.: mondjuk az is érdekes h senkiházi összeverbuválódott suhancokként kezdtünk el szimezni és pont F1-et, ami elég bonyolult. Igaz hogy azért aki akart meg szánt rá időt az már vágja a dolgokat nagyjából setup terén, de nem ezzel kellett volna kezdeni sztem bár mindenki F1-ezni akart szal nem róható fel. De pl NAGT-ben azt is szeretem hogy sokkal érezhetőbben reagál a kocsi a változtatásokra a setupban, ezért sokkal könnyebb elhinnem, hogy amit olvastam a setup leírásban, az tényleg úgy van és nincsenek kétes érzések.
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
válasz Szabesz #16388 üzenetére
Igen igazad van.
Emlékszem erről ment a vita augusztus-szeptember környékén,hogy menjünk ezzel vagy valami kiforrott moddal.Én a kiforrott mellett tettem le a voksomat azt hiszem Ervinnel együtt.Le lettünk hurrogva.Most már mind 1.Az a baj,hogy az RFT-n kívül nincs normális mod.
Ezt majd nyáron átbeszéljük persze ha lesz bajnokság.Remélem lesz! -
proof88
addikt
válasz Szabesz #16217 üzenetére
én nem leszek itthon nagt után, Horcsáéknak is meg fogom mondani hogy interújra nem tudok már maradni .... és remélem gyorsan behúzom az 1. helyet mert mondom rosszkor van a verseny, el akarok menni itthonról
de ha te megnézed egy másik emberrel, akkor az olyan mintha én néznem meg és én hiszek neked ha azt mondod hogy szar. Cilának és Kleroonak nem hiszem el hogy olyan szar
szerk.: mert ők nincs olyan képességük
szerk.: de egyébként most hazajöttem már szóval most nagt előtt meg tudom nézni ... vki feljön velem szeróra? többen jobb ... beszéljünk meg vmi fix időpontot .... 5 és negyed 6 között?
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Szabesz #15989 üzenetére
Az igen, grat!
Sajna nekem gyakom volt 17:45ig, így kénytelen voltam hszkba takarodni, ott meg nem bootol villámgyorsan a gép.
Egyébként ezért szívtam meg, mert nagyon hasított a neptun. tárgyfelvételre én is kíváncis leszek, ha ott se lesz gond, akkor egy csomó ideges posttal szegényebb lesz a Facebook. -
LaCeeN
tag
válasz Szabesz #15937 üzenetére
Azt hiszem a V2-es singplayer FSONE2009-ben próbáltam a KERS-et ami úgy működik hogy két teljesítmény fokozata van az autónak (ugye most 12 van nekünk), és az rFactor beállításai között ki lehet osztani egy "ideiglenes teljesítmény növelés" nevű funkciót egy gombra. Menetközben lehet nyomogatni KERS szerűen. Viszont ha sokáig nyomod akkor leég a motor és azt se lehet szabályozni hogy csak 6.6 másodpercig lehessen használni.
-
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #15635 üzenetére
mert mikor tértünk volna át rá? volt szó róla? ha igen már nem emlékszem, de nem lett fixálva mert akkor beírtam volna a szabályzatba amúgy egyébként az említett embereknél inkább az a gond hogy túl kevés kört mentek. 40-hez képest a tizenx kör nagyon kevés. Tizenx körrel senkit nem engedek versenyezni.
-
zodo
nagyúr
válasz Szabesz #15501 üzenetére
Semmi baj, köszi. Sikerült belépnem.
Gyorsba még egy pár alap kérdés.
FSOne 2009 MP sorozat kell nekem az F1RFT 2009 Track mappában lévő Monzai pályával?
Szeró címét és jelszót hol találom?
Fejlesztések ill. a szerveren használható teljes segítség listát merre találom?
Menü / Audio részben nem szokott lenni egy olyan mező hogy "köridők bemondás" hol lehet ezt kikapcsolni?
Audio részhez még annyit hogy nálam a verseny gombra kattintva megszólal a starthang, menüben mászkálva pedig a csavarrögzítő hangja. Erre van valami megoldás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest