- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Nincs semmi baj, velem is előfordult már ez, igaz annak viccesebb vége lett
ejjj ez a billentyűzet kikészített, bocs ha belecsúsztam valakibe a sikánnál de nem igazán éreztem a kocsit Következő verseny meg manikűr és pont most nincs kormányom Valamit tennem kell ezellenWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
Következő futam a Francia Nagydíj!
Pálya: Circuit de Nevers Magny-Cours
Adatok, térkép
Magny-Cours a pilóta szemével
Leggyorsabb Q2-es kör 2008-ból: Kimi Raikkonen
Kimi egy másik köre
Másik versenyző 2008-ból: Lewis Hamilton
Blabla
Múltidéző blabla -
Frenky89
addikt
GG All!
Én is összeszedtem az érdekesebb momentumokat: [link] /remélem a bookmark-ok nem lokálisan tárolódnak, hanem a replay-be menti őket /
-
ervin33
tag
már manikürön köszönjük
-
proof88
addikt
Megvolt a Kanadai Nagydíj!
Időmérő eredmények: link1, link2.
Verseny eredmények: link1, link2.Sajnos volt a verseny elején egy kis bug, Frenky-t a 2. helyre rakta a rajtrácsra a program, Sub-S-t pedig a 3. helyre, stb ... Legközelebb fél 8 körül kéne a szerver restart. Nem tudom mikor volt utoljára, de a mai gyakorló futamon még nem volt gond, szóval az után kéne restartot nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Na csaó.
A verseny maga tök jó volt a 4.körig.Szerintem esélyes lettem volna a 3-6. helyre.A hosszú egyenesbe neki csapódtam a falnak.utána box teletankol aztán lesz ami lesz.Segítsetek légyszi a probléma megoldásába.
Nem nyulok a kormányhoz és magától az autó elfordúl jobra,de azthiszem ezt már írtam.
Nem lehet ez rfactor alapjáték hiba.Nekem a 100MB-od van fenn.
Remélem nem voltam szabálytalan a verseny folyamán senkivel.Ui: Sub.Szép lett volna ha ez lett volna a végeredmény. Toyota 2.-3. hely.
Hát ez van.„C'est La Vie”
-
Speedg
csendes tag
Ilyen rossz futamom még nem volt ! Bocs mindenkitől!!
Nekem minden körömben volt valami ,ezért mondtam hogy már most osszatok ki nekem 6 percet.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
Stirlitz
senior tag
Akkor nagy Grat a győztesnek!
Másodszor, a kérésnek megfelelöen, hogy segítsuk a birók munkáját, a köreim, amikor vmi történ.
1-4.kör teljes izgalom.
7.kör kicsit lecsúsztam egyszer
10-15.ik kör, mindegyikben volt egy-egy kanyar ahol lecsúsztam, és vágásnak minösül.
17.-ik kör vágás
18.-ik kör vágás
19.ik-körtöl kezdve nem foglalkoztam vele, mert mindig meg akartam jegyezni a kanyart is hozzá, és a fenébe, ezért majdnem összetörtem magam párszor.Szabesznek külön grat, nagyon sportszerű volt. És remélem én is. Tetszett a verseny.
[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
reset bocs !!
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
bocs sub nagyon elbasztam
már egy futamot sem tudok befejezni, és másét is jól elrontom -
ace100
csendes tag
Sziasztok!
A felvezető alatt ervin és én összeütköztünk az utolsó egyenesben,belementem hátulról!Vállalom a következményeket az ütközés miatt,ha ervin úgy gondolja!
Bocs még egyszer ervin! -
Tomax_89
csendes tag
Hát nem így terveztem Sorry akinek neki mentem vagy valami...
-
Farkas23
aktív tag
2 hét után ismét VB futam elé nézhetünk, jo hosszú idő volt ez! Nézzük mi is történt ez alatt a 2 hét alatt. Hiába a rengeteg teszt, a sok próbálkozás, sok állítgatás, sok időtöltés, sok gyakorló futam, de mégis csak 17 ember indúl/indulhat a VB futamon a 21 emberből:
Proof: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Szabesz: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Dyno: Nem indúl!
JColee:Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
LaCeen: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Farkas23: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Stirlitz: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Ervin: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Sub-S: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Cila1: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Ace100: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Cobi: Nem indulhat!
Macy: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Speed: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
rESET: Teljesítette az elvárásokat, indulhat! Sajnos nem tud megjelenni a mai VB futamon!
Tomax: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Frenky: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Woody: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Szabi79: Nem indulhat!
Harcos: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Brixx: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!Akik nem tudnak, vagy nem indulhatnak, azoknak reméljük, hogy a következő futamon már tudnak indulni!
Jó futamot mindenkinek!!!
-
Farkas23
aktív tag
Ne felejtse senki, hogy 17:40-től gyakorlo futam időmérője, ami ismét főgyakorlónak minősül!
-
Iron Funeral
őstag
A múltkori gyakversenyen feldobta a pacskert, majd veszek egyet, még nem tudom mikor, mert most Metallica koncertjegyre ment el a pénzem, ill. most nem akarok többet költeni
Majd lehet hogy februárba, vagy január végén veszek, majd kiderülWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #6073 üzenetére
Mi van a kormányoddal?
Woodynak van eladó ha jól tudom. -
Iron Funeral
őstag
Gondolom nem zavarnék senkit ha felmennék a szerverre futam előtt, persze nem versenyeznék mivel kormányom nincs, csak néző lennék
igen, hiányom van
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz ervin33 #6060 üzenetére
nekem aztán ki ne találja a géped, hogy vb futam közben elmegy a kép, te meg nyílegyenesen tarolod le az embereket ha nem tesztelted ki a tuning stabilitását, akkor alapra rakj vissza mindent és úgy játssz, ha lehetséges
Sub-S: rendben, de inkább elővigyázatos legyen valaki ilyen helyzetben, nem? Mármint Speed. Én ezt továbbra is veszélyesnek találom, ami ott abban a kanyarban történt.
-
Tomax_89
csendes tag
Én felteszek mindent holnapra Mindent,vagy semmit...
-
ervin33
tag
kicsit kiapcsolom a gépet mert lassulások vannak már megy 1 napja hátha jobb lesz kb 20-30 azt megyek vissza szerora
-
Sub-S
senior tag
válasz proof88 #6054 üzenetére
Akkor nem fogalmaztam pontosan, nem a "14. kanyar előtt" hanem "kanyarban", ha nem lassít vissza 140 környékére simán el tudott volna menni balról, persze gondolom nem tudta mire vélni, hogy mi van velem és inkább óvatos volt.
Hopp, félreértés esete foroghat fenn, azt nem mondtam, hogy nem szeretnék indulni, viszont az is biztos, hogy nem tudok holnap gyakorlóra menni...
-
proof88
addikt
a 14. kanyar előtt még nem tudott volna megelőzni, mert pont akkor ért oda mögéd, amikor a rázóköveknek mentél.
szerk.: sub-s, ha részt veszel a holnapi vb futam előtti gyakorlón délután, akkor biztos részt vehetsz a vb-futamon is. Viszont akkor a holnap délutáni gyakorlón is lesz legalább 2 rajtgyak. Feltéve, ha ezért nem akarsz holnap versenyezni?
[ Szerkesztve ]
-
-
cila1
aktív tag
Én jártam a legszarabbúl.Engem nem sajnál senki?
Szeva csapattársam.Már azt hittem diszidáltál.Próbálom tartani a frontot(olyan nyugdíjjas tempóba)de ezek a taknyos kölykök nem tisztelik a koromat és mindig jobb időt autóznak.
MACY MÁR NYUGDIJBA VONÚLT.NEM BÍRJA IDEGILEG. -
Farkas23
aktív tag
A verseny tempod nem volt meg , mer sokszor falnak csaptad és sokkal hamarabb is kellett fékezned. Resetet elengedted miután az alagutban nekicsaptad a falnak, engem a sikánban elengedtél ok, meg utána JColee-t is, de Speed, Ervin és Laceen-t már nem! Végül a sikánban balesetveszélyesen berepültél a pályára, miután lesodrottál az ivről és a rázokövön visszaugrattál! Speednek még szerencséje volt, de ervin és Laceen balesete nem véletlenül volt! Mögötted mindenki lassitott , Laceen már nem vette észre! Ezér kaptál hátrébb sorolást! Mer elv a másik veszélyesztetése kizárást von maga után.
Amugy meg elengedés eggyszerübb lett volna, ha olyan helyen állsz meg ahol meg lehet!
Pl: visszafordito után a hid alatt, v az alagutbol kifelé a sikánban megállsz! 2 hely is volt ahol férre lehetett volna állni, anélkül, h baleset lett volna belőle! na mind1, nem poénbol kaptad a büntit, és nem is szivesen adtuk, de ezeket megkell előzni!De most már nem lesznek gondok, mer Proofal modositattunk a szabályzaton, amit elv mindenkinek elkellett fogadni, v irnia, h mi nem tetszik! proof remélem mindnél hamarabb felteszi az oldalra is!
Amugy nem tom milyen durvábbik estre gondolsz! -
proof88
addikt
A 8. kanyarig egyébként egyetértek veled, mert az elengedés is balesetveszélyes azokon a szűk helyeken, sőt akár az alagútban is az lehetett volna. De mindegy, mert a szabályzat akkori verziójában még nem volt ilyen feltartósdiról szó.
A büntetésről:
Speedre húztad rá a kormányt, ha nem így lett volna, nem kellett volna hirtelen fékeznie. Valószínűleg nem érzékelted a kettőtök közti távolságot elég közelinek, ezért nem engedted el. Az eredeti szabályzat szerint, ha a ráhúzással veszélyezteted a másik versenyét, akkor a pontjaid is elveszítheted. Mivel ervin és laceen sérültek az incidens miatt, és speed-et közvetlenül veszélyeztetted, pontjaid elvesztése járna, mi ezt cseréltük az utolsó pontszerző helyre való sorolással.[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
Először is B.U.É.K. mindenkinek azután visszatérnék picit a korábbi verseny első köréhez, amiről már sokan elmondták a véleményüket, az enyém a következő.
"- Sub-S: a legbonyolultabb eset. Az 1. körben elvesztette első szárnyát a 4. kanyarban, ekkor a 2. helyen állt. A többiek szorosan mögötte voltak. Mivel a 4-8. kanyarok között a pálya viszonylag lassú, nem jelentett olyan nagy hátrányt mögötte autózni, de már lehetett érezni, hogy kicsit feltartja a többieket."
A 8-as kanyar után még másodpercen belül voltam hozzád képest, így addig szerintem feltartásról nemigen lehet beszélni, véleményem szerint közel optimális megoldást választottam, elengedésbe kezdeni sem volt okom hiszen versenytempót autóztam, nem veszélyeztettem senkit sem, illetve az elengedés veszélyesebb manőver is lett volna, ami több balesetveszélyt is rejtett volna magában.
Ezt követően az alagútban balra húzódtam, elendegtem rESET-et, utána a sikánnál elment Farkas illetve JColee-t is elengedtem.
Speedg elengedése nem lett teljesen zökkenőmentes, nem hittem, hogy annyira visszalassít majd, illetve azon is meglepődtem, hogy nem balról hanem jobbról akart elmenni mellettem. Azt sajnálom, hogy ervin és LaCeeN koccantak.
Következő kanyarban elengedtem ervint is, majd versenytempóban közlekedtem a 18-as kanyarig, amit igyekeztem a lehető legszűkebben venni, azután bekanyarodtam a boxba."A jelenlegi szabályzatnak ez a pontja jöhet szóba a Speedg-vel a 14-es kanyarban való viselkedésért.
Kiszorítás, másikra való kormányráhúzás: időbüntetés: +10 mp. Ha a kiszorítás vagy a másikra való kormányráhúzás olyan durva, h veszélyezteti a másik versenyét, akkor még a versenyen szerzett pontokat is elveszítheti a bűnös!"Érdekes értelmezés, de ugyan hol húztam rá a kormányt illetve mi volt ott a kiszorítás?...
"egyébként ilyen notórius eset nem volt még a korábbi versenyeken."
Ennél sokkal durvábbak voltak például a korábbi valódi kiszorításos esetek...
A büntetésem konkrét indoklása elhangzott már korábban? Nem rémlik hogy olvastam volna.
-
Farkas23
aktív tag
Senki nem akar gyakorolni holnap? Mi ez a kihaltság? Ébresztő gyerekek! Holnap vb futam!
-
Farkas23
aktív tag
Jó Regelt!
Mai nap du. lehetnek gyakorlók, bár nem garantálom, hogy én itthon leszek, de este leszek, akkor is lehet gyakorló!
Holnap (vasárnap) 17:40-től lesz 1 időmérő, 18:00-tol egy futam, utána pihenő, majd 19:30 tali a szerveren! 20:00-tol vb időmérő maximum 20:45-ig! Majd a futam! -
LaCeeN
tag
Nah eszméltem én is Megjártam Debrecen-t szilveszer alkalmából úgy hogy én most kívánnék mindenkinek Boldog új évet és sok egészséget/örömöt más nem számít
-
macy
addikt
Hű, már tök ideg vagyok. Csinálnám anyámék gépét de az istennek nem bootol be se dvd-ről se cd-ről. Már egy egész évre valót összekáromkodtam.
-
macy
addikt
Sose értettem hogy a tökömbe lehet controllerrel célozni. Főleg mikor kurva gyorsan rá kell fordulni az ellenre
-
proof88
addikt
egyébként nem hülyeség használni a controllert, pl egy gyerek is írta, hogy ő szereti rendesen kihasználni a dolgokat, amikre pénzt költött, ezért ő úgy játszott a hl2-vel, hogy a pedálokra állította be az ugrást, tárazást, meg nemtommit még amúgy igaza van, nem?
ervin: egyébként szerintem meg tudod csinálni, hogy a logitech profilerben csinálsz egy új profilt asszem, megmondod neki h a mw2-höz kell és beállítod, hogy a controller gombjai milyen billentyűt meg egérgombot szimuláljanak. Jó mondjuk a kormányforgatást talán így nem lehet szépen társítani hozzá.
-
ervin33
tag
-
ervin33
tag
-
macy
addikt
-
ervin33
tag
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
ez nem jo
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
BUÉK mindenkinek fiúk és lányok!
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
Nekem is jó lenne.
ervin felrakhatnád ismét azt a montreali packot, mert már nem lehet letölteni! Hangsúlyozom, hogy ne a múltkori linket rakd ide, hanem tedd fel újra és azt linkeld be! És ugyanígy a setup iskolát is, mert múltkor annak is csak a linkjét raktad be, pedig már nem volt elérhető! -
Stirlitz
senior tag
Szevasztok! Aszem kicsit megpörkölödött a májam.... BUÉK!
-
cila1
aktív tag
BUÉK
Linkelje be valaki a Montreali packot.
Ujra kellett telepíteni a játékot.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
woody724
csendes tag
boldog uj évet kívánok mindenkinek B.U.É.K
-
Farkas23
aktív tag
Boldog Új Évet kivánok Mindenkinek!
Remélem mindenkinek jó volt a szilvesztere! Aztán most már fejben készülhetünk a hétvégi Montreal futamra
-
Brixx
csendes tag
Boldog újévet nektek meg persze cilának is meg nekem is nagyot buliztunk cila mester!! Puszi mindenkinek!!proof mostmár tudom hogy msnen te jelöltél be!
Tóth Brigitta
-
Frenky89
addikt
BÚÉK!
-
macy
addikt
Most kaptam smsben: Sül a malac, zsírja fröcsög, Boldog Új Évet te köcsög!
-
Speedg
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.