Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #18028 üzenetére
Most nézem, hogy kijött az rFactor2, nincs hozzá valami jó F1 mod?
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Wazz most olvasom, hogy mi történt Kubicával
-
Iron Funeral
őstag
Láttátok az új mekklárent?
Nem rossz, csak kicsit ronda az oldalszekrényWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #14694 üzenetére
Majd elindítom most délután aztán csinálok szkrinsátot Őszintén megmondom, hogy nem emlékszem milyen volt az árnyék benne, de nekem nem rémlik semmi olyan ami elvonta volna a figyelmemet Little Jacob "akcentusáról"
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
-
Iron Funeral
őstag
válasz Frenky89 #14664 üzenetére
Kérlek szépen 3 perc van vissza az indításig és: A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
qva jó lesz ez a félév is
fsz kivan ezzel a buzisággal, hogy nem tud kiszolgálni 2000 embert más oldalakat meg millióan látogatják[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Eljött az év legizgalmasabb része... a NEPTUNOS TÁRGYFELVÉTEL
MUHAHA
Vajon sikerül Janinak felvennie a tárgyakat vagy összeomlik a neptun túlterheltség miatt? Stay tuned![ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #14079 üzenetére
Ja, sajnos rosszul jött ki az e félévi órarendem... nem is kicsit rosszul. A másik meg, hogy mindig elb*szom a pénzt mindenre ahelyett, hogy gyűjteném, aztán vennék egy normális kormányt
Nem is tudtam, hogy ervin lelépett[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Kleroo #14011 üzenetére
Lehet előzni ha van tempód a Mirabeu-nál meg az alagút végénél. Persze gyakorlatban ezt még nem sikerült alkalmaznom
Egyébként meg nehogy komolyan vedd, nem akartam bántani Cilát, csak sajnáltam, hogy nem jött össze neki, tavaly a kanadai nagydíjon is nagyot alakított aztán menet közben elromlott a kormánya
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Basszus Cila, megnéztem a versenyt, így kiesni. Örülhetsz, hogy nem bontok szerződést veled
Néztem a versenyt, látom, hogy 3. vagy egész jó pozícióban, már készült is a Cila for President tábla, és akkor BUMMM
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Végre megvan a prog1, már csak a műmatekért fussatok gyors köröket
-
Iron Funeral
őstag
Nincsenek gyári csigazabálók többé
-
Iron Funeral
őstag
ROC-ot néz(te)i valaki? Kova R8 Crash Test?
-
Iron Funeral
őstag
Nem lett volna rossz a Thrustmaster RGT sem, a kormány kalauzban dicsérték, bár én utánaolvastam és driverre panaszkodtak külföldi fórumokon, mondjuk ez kb. egy éve volt amikor beléptem ide, akkor kerestem egy jobb kormányt. Szóval azóta lehet, hogy feljavultak a driverek.
Mindenesetre a DFGT biztosabb vétel[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Farkas23 #13680 üzenetére
Jajj Arrrranka neked is olyan a pedálod mint az én wingmanomé volt... a szezon kezdetekor
Brazil nagydíjra már teljesen KO volt a pedál érzékenység, külön befújtam a verseny előtt WD40-el, aztán annyi. Most már meg is szabadultam a régi cimborámtól Kell vennem egy kormányt isWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13584 üzenetére
Meg vagy válaszolva
(#13586) proof88: Akkor át kell értelmeznem a Spa-i Hat Trickem Bár mintha Frenky a rajtnál beelőzött volna egy kis időre, de jobb helyről fordultam végülis
Jól megmaradt ez, nem úgy mint a Brazil, ahol az utolsó kör utolsó kanyarjában pörögtem ki és buktam vele két helyet
Még találkozunk a pályanWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13570 üzenetére
-> <- Nem vetted észre vagy nem látod? Egy ilyen körbeautózós piszkálás után én felszívtam volna magam és csinálnák egy Hat-Trick-et. A setupolás abszolút nem nehéz, de ha problémáid vannak a kiindulással akkor nézz körül pl. az rfactorcentral.com-on.
Good Luck, and don't be a whiny bitch!
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #13351 üzenetére
Majd küldöm a spéci esőgumikat
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13349 üzenetére
Kár, hogy felszáradt, mert MS 2. lehetett volna simán, de elkéstem az esőtánccal
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #13333 üzenetére
szerintem a nyomtatótól kapott egy kis backfire-t
annak az usb kábele konkrétan rázott... úgy mint amikor belenyúlsz egy gyertyapipába kb. És mindkétszer(3szor) mielőtt ledöglött volna a lap(ok)(2giga és egy msi a rend kedvéért) bekapcsoltak, de nem bootoltak, majd kiírták, hogy az usb vezértlőt nem lehet betölteni... ->restart-> csak a sötétség...
De még a monitor DVI csatija is rázott, arra sikerült rálépnem mezitláb is[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz JColee #13282 üzenetére
Szerintem is csak a hang+kamera különbözik az autóknál. CTDP-nél konkrétan tudom, hogy a multi része 1:1 az összes autónál, még akkor is ha másnak látszik grafikai szempontból Ha kompetitív játékot akartak összerakni FSONE-ék(már pedig azt akartak...) akkor itt is ugyanaz az összes autó és szimplán csak a feeling (nem a feel) változik
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13272 üzenetére
Nem tudom miért vagy így felháborodva, szerintem akármikor leülne egy versenyző és be tudná állítani magának az autót laptoppal meg csavarhúzóval, ez összesen azért nem történik így mert a versenyzőnek van más dolga... A játékban a setupolás nem kér 3 diplomát, ha pl. elolvastad PR00F segédletét akkor gond nélkül be tudod állítani az autódat, úgy ahogy neked jó. A setup cserélgetés amúgy sem hoz mindig sikert, és különben is csak az utolsó tizedeket teheted vele könnyebbé, ha 2+ másodperc a lemaradásod akkor ne a setuban keresd a hibát.
Ja, légy türelmes
-
Iron Funeral
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz JColee #13147 üzenetére
Tudom, azért használtam olyat amin nem volt megszámozva a fordulatszám, de pont rovátkán volt az összes ezres érték. Vagy a másik, hogy olyat használtam ami 19K-ig volt számozva de az nem tetszett valamiért, lehet azért mert a baloldalon volt
-
Iron Funeral
őstag
Olyan hangokat hallok, mintha nyúznának egy macskát
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12379 üzenetére
Nem rossz, de ha Iron feldolgozás akkor ez
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #12305 üzenetére
Kúl írás, én ezért variáltam mindig a motor programokkal, kár, hogy 20 kör alatt nem jött ki nagyon az okoskodás
Egyébként csinálok egy klubot, aminek az lesz a neve; "nyerjünk futamot végig letekert motorral"ps.: Még mindig a tavalyi vb állás van az oldalon
ps2.: Látjátok milyen vicces vagyok? Ezt teszi velem a kollégiumi élet
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #11894 üzenetére
Hű, ha ez így folytatódik akkor haza sem fogok járni a koliból olyan kúl órarendem lesz, hogy <>&@{{}}<<;;>>
-
Iron Funeral
őstag
biztossá vált, hogy vasárnaponként járok be majd koliba, úgyhogy nem fogok nevezni
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #11762 üzenetére
Esetleg Monaco
-
Iron Funeral
őstag
WTF? Ezt látta már valaki?