Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
-
proof88
addikt
no akkor felnézek én is
-
Szabesz
őstag
Offline száraz verzió felrakva.
ps: Bocsika, alvás & fogorvos & meló
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ace100
csendes tag
Mikor lesz új pálya a serveren?Jó lenne menni már rajta!
-
Frenky89
addikt
Közbe rájöttem, hogy ütközik valamelyik alap rF-os pályával...
-
Sub-S
senior tag
válasz Iron Funeral #5580 üzenetére
Nekem volt mert korábbról megvolt egy másik montreali pálya is és azt tette be helyette valamiért...
ahhoz képest ez nem is csúszós...[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz Frenky89 #5577 üzenetére
itt a link hozzámontreal 2008 4 pálya van exe telepitöben 2 online 2 offline: száraz és vizes
-
ervin33
tag
canadát akarunk
-
woody724
csendes tag
csá skacok lesz uj pálya a szeron ma ???
-
Frenky89
addikt
Sztem a 08-as RFT pálya egész jó, bár az ISI-t még nem próbáltam. Egyébként ugyan ez van az egyik FSONE trackpack-ban is...
macy: biturbo-ba melyik hangot kell berakni? A Default elég alap.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz ervin33 #5564 üzenetére
Szerintem a '97-es track nagyon régi, van ott változás talán vonalvezetésben is, de a visszafordító kibővített bukótere tuti hiányzik! Szerintem a '08-as track jó lesz, nem rosszabb az sem mint Monaco!
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ervin33
tag
-
ervin33
tag
sajnos az EMG montreal nem indul akármit csinálok vele mas file hibát ir.pronbáltam több féleképen be másolni sehogy nem jo. viszont a wcp itt van innen tölthetitek... a telepitése: csomagoldki a fájlt: kapsz 1 canada 1997 mappát,nyisd meg és a tartalmát másold az rfactor/gamedata/ location mappába.wcp/canada 1997
-
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #5561 üzenetére
most töltötem le 2 montrealt, wcp 1997, meg motreal emg. most probálom ki öket.
-
Iron Funeral
őstag
válasz ervin33 #5560 üzenetére
Az eredeti ISI pálya nem buckás és kevésbé csúszkál, viszont egy csomó helyen fű van ott ahol a 2008as verzióban aszfalt, viszont a lényeg, a visszafordító bukótere ki van szélesítve már. Szerintem megfontolandó, hogy azt használjuk. Jó lenne egy módosított változat ami ugyanezt az aszfaltot használná de lennének szélesített kerékvetők
-
proof88
addikt
válasz proof88 #5555 üzenetére
Leírás
Montreal a pilóta szemével - Adrian Sutil rovataWebber szerint inkább motokrossz kellene a kanadai pályára
Räikkönen a pályát szidja és a futam miatt aggódik
Räikkönen szerint a taktikának fontos szerepe lesz Kanadában
Massa: Szeretem a kanadai pályátJó éjt, én alszok. A ma esti futamról videókat holnap rakok fel, és a héten hozzákezdek a korábbi futamok leírásához.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Gilles Villeneuve Circuit
Videók:
Kimi Montreal onboard
Button Montreal onboard
Wall of Champions összeállítás
wtf
csak úgy ...
Elrajtoltak a profik
Hajtűkanyar
Rosberg vs Montoya by Palik[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
szabesz rakj légyszi canadai pályát a szerora
-
JColee
őstag
hogyne számítana, nem csúszik meg a kocsi segge
jó neked, nem tudom hogy csinálod, de nekem hajlamos megcsúszni (itt kanadában nagyon könnyen, de monacoban is pl az első kanyar elég trükkös)utálok beállítást keresgélni
sokkal jobb lenne, ha készen megkapnánk és kész[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
válasz Iron Funeral #5540 üzenetére
Ha csúszik az még nem baj.
Támogatná valaki a következő futam 1 héttel való csúsztatását?
-
proof88
addikt
addig sajna nem tudjuk amíg nincs mindenkinek kormánya... egyébként abs-t meg kéne tartani akkor is, mert gyúrni kell arra, képzeld el a mostani rajtolásokat, abs nélküli féktávval
én is múltkoriban közepessel rajtoltam, mert gondoltam jobb, de inkább magassal most már és 2-es fokozatban kikapcsolom ideiglenesen, úgy gyorsulok. Nálam a stabilitás ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Nézzétek meg az RFT 2008-as montreali pályát is. Bár lehet ugyanaz mint amit Ervin linkelt.
-
-
JColee
őstag
nekem csúszik mint a fene, és a hátsó gumik jobban melegszenek (pontosabban melegebb, mert tökhideg minden)
rajtolós dologhoz: az is benne van, hogy közepes tcvel és alacsony stabilityvel csöppet nehezebb rajtolni, várom, hogy mikor homologizáljuk /hogy is van ez a szó / a segítségeket
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Pontosan, ha mondjuk az első szektorig nem lehetne előzni, akkor kb. a 6. helyen csoszogtam volna be, mivel lerajtolni nem lehet senkit, és minek feszengjen az ember ha nem lehet előzni az elején amikor még együtt van a mezőny... Aztán mivel előzni nem lehet, csak próbálkozni, mindenki tolná utána és amiatt potyogtak volna ki az emberek.
Egyébként meg, PR00F jól ment, végig egyértelműen övé volt a tempó, én mondjuk nem is próbálkoztam mert annyira megtetszett a 2. hely, hogy nem kekeckedtem senkivel sem inkább , bár így is majdnem összejött, hogy megcsókoljam a szalagkorlátot egyszer
Szóval szerencse neki vagy sem, nagyon is jól autózott végig[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Megvolt a Monacói Nagydíj.
Időmérő eredmény: link1, link2.
Verseny eredmény: link1, link2.-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Remélem, mindenki tisztában van a szabályokkal. A biztonság kedvéért idéznék belőle egy részt a futamon való viselkedéssel kapcsolatban:
Chat használata TILOS (suttogva lehet a csapattárssal kommunikálni itt is), kivétel a felvezető kör, ahol csak rendkívüli esemény miatt szabad kommunikálni, illetve ha a szerver kezelője akar tudatni közérdekű információt a többiekkel, azt a futamon bármikor megteheti. Ha valaki hirtelen rájön, hogy nem tud valamit, azt még itt megkérdezheti. De olyan jellegű kérdéseket, hogy melyik proci a jobb, stb., kizárás követ! Esetleg "sok sikert!" és hasonló szövegeket lehet nyomni. De felesleges szövegeket nem! Akkor se használd a chatet, ha kiestél és mérgelődsz valaki miatt, sőt elköszönésre se használd a chatet, annyit se írj, hogy Bye! A véleményed írd le a fórumba!
cila: ezt főleg Neked írtam le, mert Te kezdtél hozzá VB-FUTAM KÖZBEN kikelni magadból. Le lett írva, hogy A FÓRUMBA ÍRJ! Ez nem gyakorló futam, hanem az, amire mindenki készült. Kérlek ne hivatkozz a lelkiállapotodra, mert már meg kellett volna tanulnod uralkodni magadon!
A verseny újraindítással kapcsolatban: 2 ember esett ki az első körben, 14-en vagyunk. Megbeszéltük, hogy ilyenért nincs újraindítás. A végtelenségig lehetne újraindítani, valaki tuti nyafogna, mert valaki figyelmetlenül akarja bevenni az 1. kanyart. Nem azért gyakoroltál 2 hetet, hogy sérthetetlen legyen az autód, hanem hogy körbe tudj menni a pályán egymás után sokszor a többiekkel. Nem attól függ az újraindítás, hogy ki vagy... Vagy ha én estem volna ki, szerinted újraindítják a kedvemért? Gyakorló futamon igen, ha nem a 10. alkalom, de VB-n nem. Nem sikerült pontot szerezned, majd a következő alkalommal felhasználhatod az itt szerzett tudást. Volt kivételes eset, amikor VB-futamot indítottunk újra, pl. a maláj futamot lag-problémák miatt, amikor még ilyen szerverünk sem volt, hanem Farkas csinálta vagy macy, illetve a Török futamnál is kavarodás volt, a nagy létszám miatt, azért is halasztottuk el, hogy gyakoroljunk rá. De ez mindegy is.Az embernek elmegy a kedve ettől az egésztől. - képzeld el Buttont meg Hamiltont, amikor Spa-ban a két újonc az 1. körben kilökte őket ... Ez ilyen, sajnos itt nagyon érzékeny a jármű, benne van a pakliban.
JColee: Szerintem ne lehessen előzni az első szektor végéig, vagy ilyesmi. - én pont azt szeretném elérni, ha olyan szintet érnénk egy idővel, hogy a liga minden tagja képes legyen felmérni elég gyorsan a szituációt és helyesen reagálni rá. Az egyik legjobb dolog a rajt utáni előzgetés. Mi izgalom van abban, hogy mindenki libasorban elrajtol... El kell érnünk, hogy ésszel történjen minden és senki ne menjen bele értelmetlen veszélyes manőverekbe. Te is tudod, hogy ebben a ligában sok ember képes erre. Te is képes vagy rá. Én úgy gondolom, hogy idővel mindenki képes lesz erre. Addig sem szabad szerintem megtiltani az előzést a rajt után... Van itt olyan ember, aki korábban már versenyzett online komolyabb szinten, van olyan is, aki nem. Jó lenne egy összeszokott társaságot összehozni, sajnos az első évünk ennyire fájdalmas, de hosszú távon megérheti a szenvedés...
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
Szerintem ne lehessen előzni az első szektor végéig, vagy ilyesmi. Ezt már többször felvetettem, szerintem érdemes lenne bevezetni. Rendesen elrajtolunk, de addig nem lehet előzni, így nem lesz olyan, hogy egyszerre tömörülünk be az első kanyarba 15en.
Farkas23 Ez nem az f1, csak nekünk sikerül így
Felraktam a pályát, de nem tudom kiválasztani teszteléshez
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Figy, én együttérzek veled, elhiszem h szar, de gondolj bele törökbe, h ott mivolt, ha 1x ujra inditjuk, akkor jön a láncreakció, h akkor ő is kéri a restartot! Na most 14x-er ujrainditan, hát nem tudom! Azt is sajnálom h ilyen sokan kiestek, mer jobb lett volna h mindenki befejezi, de ez a f1!
Jcolee: Hát azér élőben is vannak rajtbalesetek, nem is kevés!
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Farkas23 #5520 üzenetére
Eléggé csúszós a pálya, mondjuk a valóságban sem a legjobb tapadású helyszín. Az utolsó sikánban eléggé magas a kerékvető, úgyhogy néhány ember jó lehet majd a bajnokok falára
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
Hidd el cila, nem vagy egyedül, én szerintem elég esélyes lettem volna jó helyet elcsípni, de rajtnál nem tapadt be a kerék, megelőztek ketten, aztán meg nekimentem Farkasnak,
és hülye módjára félreálltamFarkas23 Megesik az ilyen, azt hittem, hogy egyenesen mész tovább, én meg sima féktávot vettem, így ez lett
Valaki nem akar szervert nyitni Montrealban? (otthonról, csak azon a pályán)
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
Megtennéd, hogy visszanézed? Ez az én értelmezésem szerinti megállás: váltó üresben, 0km/h.
(#5519) cila1: Hidd el, akkor is ez lenne a véleménye, és az enyém is. Persze bosszantana, de ilyen az élet.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Farkas23
aktív tag
Ne veszekedjünk! Azér nincs restart, mert török pályán is veszekedés lett belőle, és akkor megbeszéltük h továbbiakban nem lesz! Elhiszem h szar, mer rögtön kiestél, de nem tok mit tenni! Azaz igazság, h nem lett volna értelme ujra nyomni mer megint baleset lett volna, és akkor éjszakáig kezdhettük volna elörrölmire 1-et rajtolunk!:S Ez ilye pálya!
Jcolee: Sorry ha én voltam a hibás, de sajna nem tudtam mást tenni középre kellatt huznom h ne kapjam telibe a falat, remééltem h észleled és letudc fékezni, sajna nem igy történt! Én téged nem okollak, nem számithattál rá, de sajna énse
A montreal pályával kapcsolatban, az a külömbség az online és a offline közt, hogy az online-ban vannak gumifalak a sikánokban, az offline-ban viszont nincsnek! Ugy h én azt javaslom h jó ez amit az ervin küldött, és az offline-t használjuk!!
-
Iron Funeral
őstag
Az új pályáról az első benyomásom az, hogy MI EZ A SOK FAL MÁR MEGINT? De komolyan, ti emlékeztek ilyen falakra? Mondjuk lehet az offline verzióban nincsenek még lecsekkolom
Igen, az offline verzió mentes a falaktól
[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
válasz Szabesz #5504 üzenetére
Teljesen egyet értek Szabesszal!Nem kell restart VB futamon,mert csak a többieket zavarja meg.Tudom könnyen beszélek,mert én nem estem ki,de máshogy is lehetett volna,és akkor sem lenne egy szavam sem.Szórakozni jövünk össze (meg egy kicsit bosszankodni ),és szerintem ez legyen az első számú dolog.
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
Sub-S
senior tag
Nem próbáljuk ki a montreali pályát?
-
Szabesz
őstag
Cila, visszanéztem, és Harcos legalább annyira nem tehetett arról a balesetről mint bárki más. Te is elnézted a féktávot (ilyen szűk pályán, ilyen hátul nem könnyű belőni), mint én is, majd nekemjöttél, és meg is álltál a kanyar előtt, amire aztán pláne nem számíthatott Harcos.
És mégis, csak úgy kettőnk közt, hogy szeretnéd kivitelezni ezt a restartot? Csak egy db? És ha megint lesz egy ilyen balaset? Az nem igazságtalan?
Szerk: Nézd vissza, én nem álltam meg.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ervin33
tag
-
cila1
aktív tag
válasz Szabesz #5509 üzenetére
Igen!Ha 4.vagy 5. lennék és restart biztos bosszantott volna de talán belegondólnék annak a helyzetébe aki jelen pillanatba én vagyok hogy nem azért a 100 méter versenyzésért gyakorolt 2 hetet.Akkor ezentúl én csak a következő pályákon 100métert fogom kúrvára jól begyakorolni .
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
De az. Jobban éreznéd magad, ha többiekkel lehettél volna egy restarttal igazságtalan? Na ugye.
(#5508) JColee: Azért a Profiknál sem mindig az dönt. És mi messsze vagyunk attól. Egy verseny szvsz elkerülhetetlenül hoz néhány ilyen igazságtalan, s kellemetlen eseményt.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Stirlitz
senior tag
Csigavér, nekem sem tartott sokáig. De én szinte már menekülnék innét, jöjjön a következő pálya, mert ettöl rosszul vagyok.
-
Szabesz
őstag
Nyugi.
Én is estem már ki úgy, hogy valaki belémszáltt, és pápá. Persze nem volt restart.
Én is balhéba keveredtem az elején, neki is mentem valakinek, és elég erőseny megváltozott a a kocsi kanyarodási tulajdonsága, és bizony le is zúztam annyira, hogy nem tudtam folytatni.
Ennek ellenére azon az állásponton vagyok, hogy restart VB futamokon nem megengedhető. És nem, az élboj sem kérhet restartot. A multkori hiba volt, és meg is beszéltük.
Gondolj bele, a többiekkel szemben lenne ez igazságtalan; és komolytalan is lenne az egész.
Szerintem ez a "jobbik" rossz.Baleset volt, mindenki igyekszik tanulni belőle. PR00F biztos rak majd fel videókat elemzéssel, és mindenki okulhat.
Ne feledjétek, ez csak egy játék, kikapcsolódás.¯\_(ツ)_/¯
-
cila1
aktív tag
Ez nem volt szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100méter után picsán nyomnak egy VB futamon akkor az ember elvárná hogy ujra indítsuk a futamot.Nem ezért gyakorol az ember 2 héten keresztűl.Óvást nyujtok be.Ezt nem viccből írtam.Kíváncsi lettem volna ha az élbojból esett volna ki valaki akkor rögtön jött volna az üzi"UJRA?".Remélem én is egyszer elérem azt a rangot illetve elismerést hogy ilyen esetbe más bánásmódot kapok. -
ratkaics
senior tag
Cila, nagyon sajnálom!!!!!!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest