Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Jó Reggelt!
3 hét után ismét VB futam elé nézhetünk, jo hosszú idő volt ez! Nézzük mi is történt ez alatt a 3 hét alatt. Hiába a rengeteg teszt, a sok próbálkozás, sok állítgatás, sok időtöltés, sok gyakorló futam, de mégis csak 17 ember indulhatna a VB futamon a 19 emberből:
Proof: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Szabesz: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Dyno: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
JColee:Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
LaCeen: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Farkas23: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Stirlitz: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Ervin: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Sub-S: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Cila1: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Ace100: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Cobi: Teljesítette az elvárásokat, indulhat! Még nem tudta meg mondani biztosra, hogy tud-e indulni a VB futamon!
Macy: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Speed: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
rESET: Teljesítette az elvárásokat, indulhat! Sajnos nem tud megjelenni a mai VB futamon!
Tomax: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Frenky: Teljesítette az elvárásokat, indulhat!
Woody: Teljesítette az elvárásokat, de sajnos kevés a gyakorlata és ezért biztonsági okokból nem indulhat! Reméljük nem veszi kedvét, és még többet megtesz, hogy indulhasson a következő futamon!
Szabi79: Az elvárásokat sajnos nem tudta teljesíteni, úgy hogy sajnos ezen a futamon ő sem indulhat! Reméljük neki se veszi kedvét és ő is még többet fog rá gyakorolni!Akik nem tudnak, vagy nem indulhatnak, azoknak reméljük, hogy a következő futamon már tudnak indulni!
Jó futamot mindenkinek!!!
Mai napon esetleg csak 1 gyakorló futam lesz, hogy senki se fáradjon le szellemileg
A VB futam mint már tudjátok legkésőbb 21:30-kor kezdődik, de ha a 21:00-i időmérő előbb befejeződik, akkor előbb kezdjük!
Megkérnék mindenkit, hogy ne az utolsó pillanatban essen be! Lehetőleg az időmérő előtt jöjjön be mindenki!!!! És az időmérőn ne egymásra várjuk, hanem mindenki mindnél hamarabb menyen ki, hogy mindnél hamarabb kezdhessük a futamot![ Szerkesztve ]
-
ace100
csendes tag
Ma hánytól vagytok fent a serveren?
-
ace100
csendes tag
Bocs,fiúk!Tegnap elaludtam a tv előtt,igy nem tudtam vissza jönni.Bocs ha hiányoztam a létszámból.Ma leszek,megígérem!
Üdv:ace100 -
Stirlitz
senior tag
Sajnalom, nem birja. Talakozunk holnap delután-estefelé már az otthoni gépemröl. Anyira megfagyott mindig, hogy meg a chatet sem birtam hasznalni.
-
Farkas23
aktív tag
Lehet feljönni!
Kövi futam: 21:30 időmérő 21:10 -
proof88
addikt
sztem csak a fél10-esre fogok menni
-
ervin33
tag
http://www.youtube.com/watch?v=36Kt5Fp178U&feature=player_embedded
-
Farkas23
aktív tag
Lehet jönni!
Kövi futam 20:00 és időmérő 19:40! -
Stirlitz
senior tag
Ha minden igaz, 8órára rfactor futatására alkalmassá válik az őreg gép, ami elött ülök Kedveseméknél. Szurkoljatok!
-
proof88
addikt
később én is csatlakozok egy futamra!
-
Farkas23
aktív tag
Ak akar jöhet!
Következő futam: 18:30 és időmérő 18:10 !!!
Gyertek gyakorolni! -
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet!!!
16:40-től időmérő, 17:00-tól futam!!! -
proof88
addikt
volt asszem
Más: JColee tegnap asszonta, hogy alacsonyra rakva a stabilitási segítséget, nyer vele 3 tizedet. Gondoltam én is kipróbálom, hát akkor láttam, hogy nekem az ki van kapcsolva... úgyhogy otthon is megnézem, mert lehet, hogy ott meg be van kapcsolva, azért vagyok lassabb a DFP-vel, tehát nem a kormány miatt ...
-
cila1
aktív tag
Szia Farkas23.
A szerverre beszeretnék lépni és ezt írja ki mikor belépek (cila1 "F109_11 gdb"eltérés:eltávolítva a versenyből.Mi ez? -
Farkas23
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy Stirlitz, Laceen és Ervin milyen időt mentek a barceolnai időmérőn???
Vagy legalább kb-ra, és hogy hányadik helyről indultak? -
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Frenky-nek igaza van, mer amikor még játszott, akkor a pole ideje 27.7 volt, de a futam időd roszabb volt mint az enyém, mert nekem 27.012 volt neked meg 27.056 asszem!
De az időmérőben igazad volt, mer az gyorsabb volt mint az enyém!
Mer nekem az utso futamon 27.8 volt csak!
Ma ki tud jönni gyakorlóra? Gyertek mer holnap vb futam!!!!!! -
macy
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
De értetlenek vagytok....
A pole, vagyis az időmérő leggyorsabb körére lettem volna kíváncsi, de ha a futam leggyorsabb megvan az is jó.
mod: tisztelet a kivételnek
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Lehet jönni szerora!
Kövi futam 21:30 időmérő 21:10
Aki akar jöjjön! -
proof88
addikt
elaludtam... nemrég ébredtem fel.
Amúgy Farkas, nekem amúgy sem jó az első verseny, mert 3-ig órám van és mindig rizikós, hogy mikor érek haza.
szerk.: mennyi a legjobb időd Rönóval?ja amúgy előző témához: tudom, hogy nem a te ötleted a 21 megás cucc, én csak a kitalálóján botránkoztam meg
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
a büdös ***** életbe...
-
Farkas23
aktív tag
Lehet feljöni szerora!
Következő futam: 20:00 előtte 20 perces időmérő
Lehetőeg gyertek mer most is csusztunk!Ok rESET!
-
Iron Funeral
őstag
-
Farkas23
aktív tag
Nem jön senki gyakorló futamra? Kezdjük az időmérőt gyertek!!!!
-
Szabesz
őstag
Sajnos előre láthatólag nem tudok indulni a mostani VB futamon.
¯\_(ツ)_/¯
-
Farkas23
aktív tag
Mi legyen? 18:00-kor legyen a következő futam, vagy maradjunk az eredetinél, amikor is 18:30-kor lenne???
Jó lenne ha mindnél többen lennénk mer vasárnap vb futam! -
ervin33
tag
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/kormany_beallitasok.html
-
Farkas23
aktív tag
Azér nincsenek a főtáblán, mer rESET nem tudtam h tud-e jönni, a szabi79 meg woody-nak nincs meg a limit ideje, vagyis nem tok rola!
Amugy volt már futam? -
ervin33
tag
válasz Iron Funeral #4235 üzenetére
van 1 olyan patch-em fsone 2008 hoz ami még pluszban berakja a brawn gp, és a jaguar csapatot. ha esetleg elkel majd minden ülés, de még akarna vki jöni a bajnokságba. lehetne alkalmazni.:-)
-
Iron Funeral
őstag
Kipróbáltam hőn szeretett pályánkat CTDP05-ben, hát, mit is mondhatnék? Vissza a V10es motorokkal!
Kezdő időm volt 1:25.1
itt nem nehéz a setup, motorerő van, szárnyakat felrakod valami nagyobb fokra, tapad az autó egyenesben meg 330at mészWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
cila1
aktív tag
A woody nincs a főtáblán.Miért?
-
Farkas23
aktív tag
Mai napon vki vegye át az 1 futamot aminek az időmérője 15:10-kor kezd!
Szabesz Macy Proof, lécci vmelyikötök vegye át! 2.-ra megprobálok hazaesni, nem garantálom h hazaérek! Köszi!Majd leszek! -
Farkas23
aktív tag
Sajnos a számlálo kicsit rosszul lett beállitva:S:S
Sajnos nem tudjuk előrébb hozni:S De ha nem kell senkire se várni fölösen akkor olyan 22:10-ig vége kel h legyen a futamnak! Az lenne a legjobb, ha 21:20-kor a futam elé nézhetnénk, és nem kell várni az időmérőn másokra!
Remélem igy 1-1 alkalommal tudc kicsivel tovább maradni[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Oldalon a baleset szavazásra kérem mindenki mindnél hamarabb szavazzon, mer vasárnap a futam elött 1-2 órával lezárom, és akkor dől el hogy lesz-e ujrainditás vagy nem, és ha igen akkor hány fős balesetnél!
-
Farkas23
aktív tag
Nekem se könyü döntés! Igazábol Sub-S-nak is kéne a véleménye, hogy ő mit gondol!
Egyenlőre a büntetést feljegyeztem és úgy van könyvelve az oldalon, de ha arra kerül a sor, természetesen átirom!Stirlitz: H-h csak este jösz gyakorolni? Egész nap lesz futam, ahogy szokott!
-
Farkas23
aktív tag
Az eredményt feltettem az oldalra, és a pontversenyt is! Ha valami elirást érzékeltek, jelezzétek!!
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
2 pilota kérdéses, abból az 1. kilépett (Iceman), a másik Proof, a barcelonai futammal kapcsolattal!
Még mindig nem irt senki, hogy proof megkapja-e a 10 sec-es büntetést vagy ne?
Miután elvileg meglökte Sub-St! Most akkor, ha nem ir senki akkor ugy vehetem h elfogadjátok a büntetést! Akkor az azt jelenti, hogy Sub-S lesz a 2. és Proof a 3.!
Lehetőleg mindnél hamarabb irjátok, mer már akarom szerkeszteni a táblázatot![ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
de hallod macy... látom hogy szép az autó, éles rajta a szöveg meg a logo meg minden... de ehhez minek 21 megás textúra? ezt nem értem... hogy jöhet ki 21 mega... ráadásul DDS-ről van szó, ami legalább a negyedére tömöríti a képet, mintha nyers bitmap lenne... (tudja nyolcadára is, ha kell). De most nézzük a negyedelést. Durván 80 mega a tömörítetlen textúrák össz mérete. Egy 4096x4096-os textúra, ha 1 pixelre 4 byte-ot számolok, mert vörös, zöld, kék, és átlátszóság (bár erre szerintem itt nincs szükség), ez 4 byte, akkor egy ekkora böhöm nagy textúra is 64 MByte. Egy ekkora textúrán aztán el kéne férnie mindennek, logóknak meg minden. Szerintem a logók nem lehetnek olyan nagyon meg a feliratok sem, 512x512-es méretekkel meg lehet oldani szépen. Igaz, ha már ott van a gumi textúra is, el tudom képzelni az elvetemülteket, hogy 2048x2048-as méretben van tárolva, de minek? Szerintem ez mindenképp el van túlozva.
Az 5 mega jónak tűnik... mert az meg 20 körül van tömörítetlenül, mi fér abba? Negyedakkora textúra, tehát szélesség és magasság is felezve, 2048x2048-as méret. És ez csak 16 mega.
Jól van macy, elhiszem, de elég vadállat dolog volt az a 21 megás cumó szerintem, a fent leírtak miatt. 4x-es méret, hogy egy kicsit szebb legyen ehh... az a baj, hogy ez a játék előbb kódilag igényelne egy kis ráncfelvarrást, sebesség ügyileg is. Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Hétvégén cserélem ki megint a koax kábelemet, mert a mostani vagy el van törve valahol, vagy nincs rendesen árnyékolva. A lényeg, hogy vettem tisztességeset most. Az alap probléma az volt, hogy mozgatásra szemcsésedett a TV-m képe, de nem törődtem vele, mert ki mozgatná? Másrészt meg szép a képe, net is oké. Egyébként ugye múltkor hoztam be a szobámba a modemet, azért cseréltem ki a kábelt múltkor egy másikra, ami jó a nethez is, de mint kiderült, nem véletlenül nincs használatban már a kábel.
Csak ez most odáig fajult, hogy a héten az átlagosnál nagyobb pingeket kaptam Quake Live-ban (bevallom erre is elcseszem mostanában az időt, de ezek csak röpke felfrissítő játékok, szal nem olyan kemény koncentrálós meló, mint amikor beülök az f1 autóba), és a pingtest.neten is volt mikor B-t kaptam, de ha A-t, az épp határon volt.
Szeretném a upc-t felelősségre vonni emiatt. Igen ám, csak hát bekapcsoltam a tv-t és most valamiért alapból zajosabb a képe, úgyhogy amíg a kábelt nem cserélem ki tuti kábelre, addig nem akarok panaszkodni nekik. Mert lehet azért rosszabbak a pingjeim, mert most zajos kicsit a tv képe is, tehát a kábel megmozdult valahol és nem okés neki valami.
Aztán ha így sem lesz jó, akkor tényleg mondom a upc-nek, hogy nagy a ping és nem megy a bömbi. :/ -
macy
addikt
-
macy
addikt
Itt egy fullscreen videó. Persze HD-ben kell sasolni.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Nekem az RFT autók olyan műanyag hatást keltenek, de ez az LMT igencsak jól néz ki, megjegyzem sem a CTDP/FSONE/MMG autók nem keltenek bennem műanyag érzést, szóval nem akarom nyalni az LMT seggét, mindenestre a 25megás textúrákból jó buli lehet
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
macy
addikt
Nyah, elfelejtettem Itt a vidi. Baromi szépen megcsinálták az autót.
-
macy
addikt
válasz proof88 #4210 üzenetére
Jaja, így írtam ace100-nak valamelyik nap
Kipróbáltam az LMT demóját. Ferka van benne meg a singapuri pálya. Viszont 21MB-os textúra fájlok vannak az autón ami enyhén szólva is durva. Sompir 5MB-os fájlokat használt mikor kijött az RFT, de azóta kihozott egy low machine patch-et amiben lecsökkentette a dds fájlokat 1MB-osra, mert többen panaszkodtak, hogy akad a játék. A demóban lévő pálya akad mint a veszedelem nálam, monza viszont jól megy. Nagyon szép az autó benne, persze full segítség nélkül megy a mod
Mindjárt dobok fel egy videót. -
proof88
addikt
válasz proof88 #4208 üzenetére
én nem megyek ma futamra.
megnéztem ezt a /usepmtimer kapcsolót, és bizony ajánlják néha, ha a proci energiagazdálkodási funkciói engedélyezve vannak, akkor lehetnek időzítési hibák, ezt hivatott javítani ez a kapcsoló ...
ja és a chatben így lehet suttogni a másikhoz, azaz csak az látja az írásod, akinek el akarod küldeni:
/w <sendee> <chat>
vagy
/whisper <sendee> <chat>ahol sendee a címzett neve, chat a szöveg, amit el kívánsz neki küldeni. Nem muszáj teljesen kiírni a címzett nevét, elég csak az első pár karaktert belőle, ha az egyedi. Pl. Szabesznek akarok így írni, elég "/w Szab üzenet"-et írnom, mert senkinek sem kezdődik Szabbal a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Jön még valaki gyakorló futamra? Mer már időmérőn vagyunk!!!!
-
proof88
addikt
Megnéztem a helpben, és bár alapból nem használja ki a több magot az rFactor, tudja használni, ha megkérjük rá. Ehhez a program indításakor a +fullproc paramétert kell megadni.
Meg is néztem, hogyan alakul a proci használat az itthoni kétmagos E7200-amon a paraméter megadása nélkül, és megadásával. Sajnos időközben kicsit átméreteztem a Feladatkezelő ablakát, de ez ne zavarjon titeket, így is látszik a különbség.Tehát első kép, a pirossal bekeretezett rész az, amikor hagytam állni a programot a menüben, tehát amikor az autónkat látjuk és az forog. Így hagytam 20 mp-ig kb, ez az időszak van keretezve.
Ugyanez a +fullproc paraméterrel indítva.
Az 1. mag terhelése csökkent, a 2.-é nőtt, tehát jobb a helyzet.Aztán mentem 3 kört a török pályán a paraméter nélkül, majd a paraméterrel.
Itt is jól látszik a kiegyensúlyozás.Szerintem érdemes kipróbálni, a gyengébb prociknál sokat segíthet, amik kétmagosak, csak alacsonyabb órajelük van.
A HyperThreading kihasználásához viszont NE használjuk ezt, azt írják a készítők. Az alapból gyorsít szerintük, a paraméter használata nélkül.szerk.: még annyit, hogy akik a fullprocot használják, azoknak ad egy tippet, hogy miként lehet javítani, ha bugzik a játék... a /usepmtimer kapcsolót kell berakni a boot.ini-be, bár szerintem ez csak akkor szükséges, ha bugokat tapasztalunk a +fullproc használata esetén és XP-t használunk. Ezt képpel elmagyarázza a helpben.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Mikr van a futam hétvégén?
-
Farkas23
aktív tag
2 új szavazás van az oldalunkon, mind 2-re csak regeltek szavazhatnak! Kérem mindenki szavazzon, és mindnél hamarabb!
Most közölte velem Iceman hogy kilép, mer megy 1 másikba! A McLaren felszabadult, de ha Macy marad továbbra is akkor visszakaphatja az autót, ha igényli persze!
Megkérdeztem h törölhetem-e végleg, azt mondta rá, hogy igen! Úgy hogy innentől kezdve 1-el kevesebben leszünk![ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Sajna a boxot tényleg nem mindig veszi észre:S pl volt olyan a spanyol versenyen, hogy vki 120 fölött ment be és semmi, csak néztem!
Mér csak 6 sec a büntetés? Mer a fölött már bizti nézi a gép, most egy 130-al bemenő pilotát csak észre vesz már!
Remélem mindenkinek tetszik az uj szabályok! Ha nem akkor most közöljétek!Este futam? Lenne rá jelenkező?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest