Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Hétvégén cserélem ki megint a koax kábelemet, mert a mostani vagy el van törve valahol, vagy nincs rendesen árnyékolva. A lényeg, hogy vettem tisztességeset most. Az alap probléma az volt, hogy mozgatásra szemcsésedett a TV-m képe, de nem törődtem vele, mert ki mozgatná? Másrészt meg szép a képe, net is oké. Egyébként ugye múltkor hoztam be a szobámba a modemet, azért cseréltem ki a kábelt múltkor egy másikra, ami jó a nethez is, de mint kiderült, nem véletlenül nincs használatban már a kábel. :D
    Csak ez most odáig fajult, hogy a héten az átlagosnál nagyobb pingeket kaptam Quake Live-ban (bevallom erre is elcseszem mostanában az időt, de ezek csak röpke felfrissítő játékok, szal nem olyan kemény koncentrálós meló, mint amikor beülök az f1 autóba), és a pingtest.neten is volt mikor B-t kaptam, de ha A-t, az épp határon volt.
    Szeretném a upc-t felelősségre vonni emiatt. Igen ám, csak hát bekapcsoltam a tv-t és most valamiért alapból zajosabb a képe, úgyhogy amíg a kábelt nem cserélem ki tuti kábelre, addig nem akarok panaszkodni nekik. :D Mert lehet azért rosszabbak a pingjeim, mert most zajos kicsit a tv képe is, tehát a kábel megmozdult valahol és nem okés neki valami.
    Aztán ha így sem lesz jó, akkor tényleg mondom a upc-nek, hogy nagy a ping és nem megy a bömbi. :/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés