Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mhmpista
aktív tag
Mi köze van a válaszidőnek a képminőséghez?
"Élőben nem tudom megnézni."
Szerintem ez itt elbukott.
Főleg a régi C samsungot megnézés nélkül, nagyon kockázatos. Talán még megnézve is, leginkább csak kockázatokat rejt. Persze van az az ár, de az közelebb kell hogy legyen az ingyenhez mint sem.Ha a válaszidő fontos neked, esetleg azért mert játszol, akkor főleg nem ajánlanék plazmát.
-
Prien
addikt
Sziasztok! 0.01 ms válaszidő mondjuk 58 collon mennyire vállalható képminőséget produkál? Fényerő 500 cd/m2... Egy régebbi Samsung C sorozatról lenne szó.
Érdemes még pénzt kiadni ilyen készülékért?
Élőben nem tudom megnézni.A kevés is több a semminél.
-
hunspikey
őstag
Teljesen off topic - de ha tehetitek nézzetek meg az Interstellar-t- nálam azt gondolom megvan az új VT60 demo film. Brutálisan szép bőrtónusok, helyenként színorgia, helyenként gyönyörű visszafogott pasztellek, az űrjelenetek lemásznak - főleg a 16:9-es arányúak - szóval minden pillanat szájtátás a köbön.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Dudee
senior tag
válasz DM-Fan #77017 üzenetére
Köszönöm szépen. Holnap reggel viszik el. Azért felírtam, hogy most hány óra van benne - bár gyanítom ez az adat elveszik, ha tényleg main boardot cserélnek - már ha egyáltalán.
Nagyon vigyázok erre a tv-re, és nagyon félve és nehéz szívvel adom ki a kezeim alól..Amint kiderül valami, megírom.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz viharkabat #77016 üzenetére
De, hülyeség - már bocs.
Ha megfigyeled, pontosan a képernyő horizontális középvonalánál kezdődik a hiba és a képernyő kb. negyedrészét értinti, ergo ez szinte 100%, hogy vezérlés lesz. Szerintem egyszerűen rakoncátlankodik az egyik IC az egyik panelen és ha pl. elér egy bizonyos hőfokot, vagy terhelést, akkor hibázik, kb. mint amikor egy memóriachip hibás a VGA-n. Az is tud hasonló jelenségeket produkálni, drasztikus esetben a PC teljes lefagyását eredményezni. Itt is hasonló dolog lehet.
Simán körülhatárolható és javítható problémának vélem. Szakembernek ennek alapján könnyen tudnia kell azonosítani a hiba forrását.
Remélem hamar megoldódik Dudee problémája, abszolút együttérzek a márkatárssal. Szerencsére eddig nem tapasztaltam hasonlót a saját 65VT60-amon (kop-kop-kop), de nem is szeretnék. Mondjuk - ahogy néha tapogatom a hátlapot - nálam zömében langyos, vagy csak épp meleg a vezérlés fölötti rész és a ventillátorok is inkább csak langyos levegőt fújnak kifelé.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kovigab
csendes tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani billentyűzetet ST50-hez? Volt egy olcsó kínai, de nem működött együtt a tv-vel, csak számítógéppel. Köszönettel: k -
oil120
senior tag
Jól sikerült elkapnod a villanást!
Ha jól látom ez a harmadik negyed lehet függőlegesen. Y vagy Z bord hibára gyanakodnék elsődlegesen, mivel úgy gondolom az oldalsó cof ic-k, vagy drive-ok ennél kisebb sávokba vannak kiosztva.
De gondolom a Pana szervizben is ki tudnak indulni ebből a felvételből.
Sok sikert hozzá! -
Dudee
senior tag
válasz Petykó78 #77004 üzenetére
Köszi szépen. Szomorú. A sztorid anno sajnos nem olvastam.
A kalibrációról meg annyit, hogy a pana nyilván viccből vagy parasztvakításnak rakta bele a isfccc menüt, és a kismillió beállításokat, amiket műszer nélkül szinte lehetetlen beállítani.
Sőt, az autoCal interface is viccből van benne, amivel pl a CalMan 'lebeszéli' a TVvel, hogy mit hova állítson át.Más:
sikerült felvennem a villanást! 1 órája TVzés közben megint láttam, úgyhogy gyorsan izzítottam a DSLR-t. Nagyjából 55 perc rögzítés után megint villant. Nemsokára felteszem youtube-ra, csak még ki kell találjam milyen elérhető software-rel tudnék videót lassítani, frame-et kivágni... -
Petykó78
tag
Igen, a Video Part volt. Egy hónapja már ide leírtam a kalandjaimat velük. Csupán 4 hónapba telt egy garanciális ügyintézés. Csak, hogy érezd a hozzáértésüket: hülyének néztek, mikor megemlítettem a műszeres kalibrációt. Szerintük összeszerelésnél belövik a legjobb képet, azon utólagos állítással csak rontani lehet...
-
echterion
nagyúr
-
Longue63
tag
Elnézést, ha már szóba került, de milyen CI foglalat van a VT60-asokban: CI vagy CI+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest