Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
Mi köze van a válaszidőnek a képminőséghez?
"Élőben nem tudom megnézni."
Szerintem ez itt elbukott.
Főleg a régi C samsungot megnézés nélkül, nagyon kockázatos. Talán még megnézve is, leginkább csak kockázatokat rejt. Persze van az az ár, de az közelebb kell hogy legyen az ingyenhez mint sem.Ha a válaszidő fontos neked, esetleg azért mert játszol, akkor főleg nem ajánlanék plazmát.
-
mhmpista
aktív tag
válasz Dare2Live #73058 üzenetére
A lényeg, hogy valószínű logós, majd szélesvásznú filmet néztél rajta rendszeresen.
Ha nincs változó képtartalom egy adott területen akkor az a terület nem pihen.
Tehát ha vegyük azt napi 1 órát nézel csak RTL klubbot, majd kikapcsolod, akkor nem pihen. Ezt folytatod hosszú ideig, nem járatod a panel logós részét változó képtartalommal, akkor beég.
Hiába csak 30 órát néztél 30 nap alatt, ha az alatt a 30 óra alatt, van olyan rész ahol statikus tartalom van és közben nem járatod mással, akkor beég.Én hálisten sok sorozatot nézek sőt inkább azt, így nincs nagyon fekete sávom. Illetve az enyém nem is háklis, ez a samsungok kisebb kontrasztjának pozitív hozadéka. Meg sajnos vannak panelek amik hajlamosabbak a beégésre. Járasd kisebb fényerőn, közép (esetleg sötét) driveon.
Amúgy meg lehet ez miatt ledet választani, a fogyasztói társadalom tv vásárló részének 90% így is tett.
Cserébe szétesik a kép mozgásnál, szar a mozgókép felbontása, nincs feketéje, felhősödik, de megszokja az inhomogén panelt, azthiszi mozgásnál a forrással van a baj, a fekete meg minek, a fehérhez képest a szürke is fekete...De biztos vagyok benne, ha ezek alapján fogod nézni, eltűnik, tehát csak ghost.
-
mhmpista
aktív tag
válasz anonym1s #72724 üzenetére
Feketeszintet nem lehet lefotozni mivel az zarido fuggvenye mennyi vilagossagot engedsz ra az erzekelore.
Ha nem 0 a feketeszint akkor ez nem lehet mervadoan lefotozni. VT60rol is fotozok neked olyat, hogy kieg a "fekete". (iso12800, 30pzarido, allvany)
Azonos beallitasok mellett azonos geppel azonos objektivvel esetleg ossze lehet merni valamilyen szinten, de az is inkabb csak korulbelul.Amugy szerintem nem fejlesztett semmit az LG egy par eve, a meglevo gyarto sorokat hasznaljak amig ki nem dobjak. Esetleg a smart resze amit fejlesztenek LCD fronton, abbol csurranhatott at valami.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
D vagy C szériás samsungra sikerült valakinek feltelepíteni a HBO GOt?
Neten azt írják lehet, de az appok között nem találom.
Valaki tud erre megoldást? -
mhmpista
aktív tag
Cserelj.
Nagyobb, ujabb, ha a kepminoseg eleg volt, akkor itt is eleg lesz. (60as meret meg wow, legalabbis egy darabig )
Aztan ez sem lesz, mar az LG is leallitja a gyartast, aki lemarad lemaradt.Max annyi hogy ha avit neztel ezutan mkvt nezzel. Azt biztos meghallalja ha nem neki kell felskalazni a gyenge minosegu forrast.
-
mhmpista
aktív tag
válasz Il Dottore #72102 üzenetére
A lenyeg, hogy vedd meg, es szamolj be rola!
(#72100) Gicz Akkor nem lesz tole "kekebb az eg" ? nyugi-nyugi
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Pro Koryak #72097 üzenetére
De a panel csak egy resze a "csomagnak" illetve a tvnek.
Illetve ugytudom, a csatlakozoi is aranyozottak a ZT nek, nem?
Persze ez is aprosag, de az ilyesmit szereti a premium reteg.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz frei34 #70390 üzenetére
Ha az ember szeme hozza szokik a plazmahoz, legfokeppen a mozgas megjelenitesere, onnantol fogva eleg nehez visszaszokni a lcd nyugodt de cserebe hihetetlen lassu kepmegjelenitesehez...
Nekem a csucs sony mozgasa is zavar. Pedig eddig az volt a legmeggyozobb lcd fronton.
-
mhmpista
aktív tag
válasz 206 cc #69678 üzenetére
Igen azt megertem hogy jobbnak gondolsz egy ujabb technologiat. Bemesz az uzletbe aztmondjak neked hogy ez a jovo, legy reszese, es megveszed, majd nyitsz egy 4K topikot es ott keresed a visszaigazolast.
De hogy 3meterre jobbnak is latod en azt vitatom. Termeszetesen vak teszt keretein belul.
(#69679) BBéci Ezzel egyet kell hogy ertsek, de az meg csak tv (tehat plazma) melle, nem helyette. Es ott se LCD
A moziban a meret a lenyeg, asszony szerint a haloban is de en ezt vitatom
(#69682) Sanci38
Igy van sajnos eleg korulmenyes ezert nem valthatja ki, csak kiegeszitheti a tvt. Sajnos...[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz 206 cc #69669 üzenetére
De akkor ez alapjan Te jobbnak latsz egy olyan fullhd tvt amire ravan irva hogy 16K?
Mert ez alapjan ez jon le.
Probald ki, ha nem mesz hozza 30cmre akkor nem latod a kulonbseget. Ha kozel mesz 30cmre akkor termeszetesen reszletesebb a kepe.
30cmerrol nezve viszont plazmaban ne gondolkodj, mert bizony ott nezhetetlen a kep felbontastol fuggetlen attol a franya ditheringtol.Jo a 4k, 30cmrol nezve mint en a munkahelyemen.
Ennyi, otthon 3.5m nem cserelnem le a 64es plazmamat, max 85os lcdre mert arra is rajottem hogy a mozinal a meret a lenyeg. -
mhmpista
aktív tag
válasz hunspikey #69659 üzenetére
+1 , en teszteltem.
Nincs az az isten hogy eszre vedd 3-4 meterrol.
Max ha jobb is a kepe akkor az a jobb elektronika lehet.Bar en latom a letjogosultsagat a 4knak csak nem tvzesnel hanem monitornal
Persze ott sem mindenhol de itt meloban jo lenne...(terkepekkel foglalkozunk) -
mhmpista
aktív tag
válasz kyle23 #68620 üzenetére
Imadom az ilyen hirdeteseket, elado tv, ennyi es ennyi.
Az ilyen ember el tud adni valamit is?Nem nagyon figyelem az auto piacot, de ott is felkerulnek olyan hirdetesek, hogy elado negykereku auto 500.000Ft!?
Csak mert a tvknel rendre megesik.
Ha a markat oda irjak akkor azzal ugyerzik kielegitettek az osszes erdeklodo kivancsisagat.... -
mhmpista
aktív tag
válasz SlágerTibo #65207 üzenetére
Ha nem vagy videofil és elfér akkor inkább a méretre menj rá, én azt ajánlom.
Focin, sporton is nagyot dob, meg minden máson. -
mhmpista
aktív tag
Peldany fuggo.
Pananal a tap zug halkan, samunal meg a panel. Mind ketto lehet zavaro bizonyos esetekben.
Bar a samsung panel zugasa azert lehet zavarobb, mert elorefele zug, a pana tapzugasa inkabb csak hatrafele.
Mindket markanal talalkoztunk olyannal, hogy zugas miatt lett visszakuldve sajnos. -
mhmpista
aktív tag
Akkor ezt a cikket nem te jegyzed?
Ebből nem ez jön le.
A kalibrálhatóságát színek beállítását pedig mindenhol példaértékűnek írják.
Ditheringelésben is nagyon jó. Sokaknak kevésbé vibrál mint a pana. Mozgásnál leadja az 1080 sort, 3D ben úgyszintén. (ST nem tudom)A változó feketét én sem értem miért kell erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
"Volt a tesztpéldánynak más baja is."
Annó az E8000 meg tetszett nem?
Amúgy én is az STt választanám helyette, mert jóval olcsóbb A feketéje meg még jobb is.
Viszont a színhűsége meg a mozgása a samunak jobb. Legalábbis volt aki erre jutott. (biztos fizetett samu ügynökök)Amúgy meg Te amúgy is fekete, kontraszt fetisiszta vagy. Ami nem baj ne érts félre.
Csak nem mindenki az.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz hunspikey #65166 üzenetére
"Feketéje is jócskán elmarad"
Nem IS, hanem A.
Ebből adódóan a kontrasztja.
Másban hozza szintet.
Szolgáltatásokban meg pár (igaz nem olyan látványos) dologban még jobb is.
De ez olyan mint a kábel vita. Már sokszor végig járta a fórum ezt az utat.
Jó tv az is. Csak nagyon túl van árazva. Valamivel a VT alá lőve, lenne keresni valója.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Shadowbull #64883 üzenetére
De valami jó sztereó erősítő jobban keveri le.
Amúgy szerintem valami alap 5.1 jobb filmre, tvzésre.
Zene hallgatás már más tészta, oda inkább valami komolyabb sztereó. -
mhmpista
aktív tag
+ az is fontos hogy az expót a VThez igazítsd.
Egyszerűbben a VT éppen elkezd világosodni de még fekete, akkor lehet látni hogy ahhoz képest mennyit világosodik a GT.
És szerintem reálisabb képet mutat ha valami felirat is van a képen.
Persze ez részlet kérdés de akkor ugrik ki fényképen kontraszt mértéke.
Bár lehet azt az átfogást már nem tudja kezelni az érzékelő és kiég a felirat... -
mhmpista
aktív tag
Sajnos a szenzor zaja elnyomja nagyon.
Minimum ison (100) kellene, hosszabb záridőn fényképezni.
Sajnos ahhoz állvány kell. 10-15mp záridő elég kell hogy legyen még picit lerekeszelve is.
De ezt próbálgatni kell.
És az expót hozzá igazítani a VT feketéjéhez, akkor látszódna a különbség.
Nincs a gépen Manual mód?
Ezt megörökíteni sajnos nem elég az autó mód.A monitorért miért kellett bontani?
-
mhmpista
aktív tag
Csak hogy belevitázzak én is
Nekem brutál bögre szettem van. Le sem írom mert csak kapnék érte.
De sokkal jobb 5+1 x hang mint amikor a tvből jön.
Pedig nálunk a gyerkőc még pici.
És ez panel lakás.
De jobb hogy körül vesz a halk hang, minthogy üvöltessem 2 "hangszóróből" hogy meg is halljam a szoba másik végén.
És ez a "robbanás hangos a beszéd pedig halk" ez általában akkor van, ha ami lekeveri a hangot (legyen ez a ripper vagy az erölködő) a center jelét egyszerűen eldobja.
Mert a center hangja adná a beszédet, a többi szóró pedig az effekteket. (persze valamennyire átszól minden mindegyikre)
Itthon ha ez a helyzet fennáll, (mert bizony ismerem az érzést) Akkor tekerek picit a bögreszett centerén és lám azonnal kiegyenlítődik.
Summázva, kell a hangrendszer mellé. (főleg VT mellé)
De egy alap szett már bőven elég, hogy halkan élvezhető hang jöjjön ki.
Aminek akár elég halkabbnak is lennie, mert körülvesz a hang, nem szemből hódít teret magának.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
Es ezek utan hanyan fognak csodalkozni hogy megugrik a villanyszamla, mert hogy eddig lesotitve kikapcsolt villannyal tvztek most meg, hogy hasznalhato legyen a kepminoseg, felkell kapcsolni minden villanyt
Es amit nyernek az LCD technologian elveszitik a villanykortenAmugy fenyessegben a Samu F7000 led feketeje teljesen jol nez ki.
Sotetben meg nem tudtam megnezni, de fenyaradatban igen fekete. -
mhmpista
aktív tag
válasz liszi70 #64425 üzenetére
Persze hogy alacsony, azért menne el hamar
Mennyi gari van rá? Ez sokat nyom a latba.
Ha már csak 1 év akkor 400 körül kérdéses.
Ha vettél még plusz sok évet akkor lehet akár 450-480 is, csak nem hamar.
De többért szerintem csak árulgatnád.
De ez az én véleményem.
A piac mindig beáraz.
Szerintem buknál rajta, ha nem is annyit mint amit gondolok, de többet mint amit gondolsz.(#64426) DM-Fan
Igen ezek valós jelenleg is fennálló kételyek.Jó 350 tényleg alacsony. (El is adná gyorsan )
A 450 pedig gari függő.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
válasz DM-Fan #64415 üzenetére
Liszi kolléga mellé kell állnom.
Mert ha jól emlékszem még Te is nagyon sokat örlődtél, G20 váltásánál.
És ott is kb a "képminőségre nincsen panasz de a méret miatt már megéri" mondat többször is elhagyta a klaviatúrádat.És pedig ha Te sokat őrlődtél, hogy megéri e a 50G20ról való váltás akkor 65ST50ről meg méginkább őrlődés, mert biztos vagyok benne hogy minden igényeit kielégíti. És Liszi által említett méret különbség sincs meg.
Gondolom ha nem számítana az az egyesek által nem fontos részlet, hogy bizony 800.000Ft már rég megvette volna.
De sajnos számít. (gondolom)
Szóval én megértem őt. Nem kell letámadni, ugyan ebben a cipőben jártál nem rég, pedig ott aztán minden szinten hatalmas ugrás volt.Ha pedig nagyon kiéhezik a minőségre akkor vesz pár sört, nachoszt és átmegy VT forum taghoz filmezni Na jó nem verem más f...val a csalánt.
-
mhmpista
aktív tag
válasz Gaben01 #63674 üzenetére
Mindenképpen megérné ha megnéznéd valahol élőben.
Szerintem eléggé rendben van. Kontrasztot ha nincs mellette Pana akkor megfelelőnek fogod találni.
Egyetlen valódi hátránya hogy nincs rajta szűrő.
Bár a CRTn sincs ha jól tudom
Illetve némely példány hajlamos a panel zúgásra. -
mhmpista
aktív tag
válasz Gabor970 #63660 üzenetére
Nem akarok belemenni igazabol a temaba, igy leis zarnam egy pont ide illo idezettel. Nem tudom mar hol olvastam Az elgondolast amugy ertem, nem is lenne hulyeseg csak "Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád!" Es adopolitikaban a legnagyobb hulyeseg unortodox adopolitikat folytatni a kornyezo orszagoktol meroben elterve, mert az mindig megkerulest (lasd apeh botrany) eredmenyez.
-
mhmpista
aktív tag
válasz dgyuri0123 #63222 üzenetére
Szerintem itt nem az alkalmatlansagrol volt szo az utobbi 1-2 honapban az STvel kapcsolatban. Hanem hogy a Panashop illetve az Edigital nem arult mar ST-t.
De ha tenyleg bontatlan paneu jeggyel rendelkezo ST-t lehet kapni abban a bizonyos uzletben akkor az sokak szamara fontos info.
Mar vagy 2 honapja nem arult az a bizonyos 2 shop ST-t. -
mhmpista
aktív tag
válasz Perillustris #63165 üzenetére
Pedig mekkorat robbantananak vele!
Nem kell 3d sem smart sem. Nagy kep, jo mozgas megjelenites, elfogadhato kontraszt, olcso ar.
Szerintem siker termek lenne! -
mhmpista
aktív tag
válasz Perillustris #62566 üzenetére
F4500<X60<F4900
Szerintem -
mhmpista
aktív tag
Panasonic U30 as szériáról vannak valakinek emlékei?
Milyen tv?[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Dave567 #62012 üzenetére
Kamu, ne foglalkozz vele.
Anno 64es samu plazmat is 200 ert arulta.
De arul fenykepezo gepeket is, az "0 Expo" szoveget nem is irta ujra...
Persze jo fej mert nem kell neki az egesz osszeget atutalni csak egy reszet...(#62022) Gicz
Nem tudom hogy egyaltalan hogy lehet elkapni oket, gondolom nem veletlen hogy nem azon orszagban arulja ahol el.
Meg szerintem havonta valtoztat mindent, a szovegen kivul.
Siman lehet hogy ez is az a bizonyos Nigeriai netes "hulye leso" maffia.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Ha veletlen lat valaki hasznalt 42es plazmat, szuper jo aron (50-70k) akkor szoljon mar legyszivel.
Eppen projektben vagyok hogy ne 32es led legyen hanem inkabb hasznalt, de plazma, mindezt egy jo baratomnak.
-
mhmpista
aktív tag
válasz kolosszus87 #61714 üzenetére
Ja ertem, akkor ez inkabb egy FHD X60?
Ugy mas. Ugy lehet befert volna. Hisz az X szeriat max a felbontasa miatt nem szereti a tobbseg.
Ha FHD lenne akkor kaposabb lett volna az igaz.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz viharkabat #61698 üzenetére
Szerintem sincs baj a 3dvel.
Nuke +1Viszont azt tudni kell hogy a 3Dhez nem szükségeltetik plusz hardver a tvbe.
Csak elektronika függő. Tehát a tv nem lesz attól olcsóbb mert nem tud 3dt.
Plazmák tudják azt a gyors képkocka váltást ami kell az aktív 3dhez.
Jó ha 15-20kval olcsóbb lett volna az S és úgy már nem verseny képes, szerintem, nem fér be abba a résbe.Amúgy meg ez kell az embereknek, persze egyre kevésbé, de ezt a tendenciát, kellő mennyiséggel normális tartalommal meg lehetne fordítani. UHDnál meg szerintem a passziv 3d fog futni.
Csak le lenne csíkos, mert engem az nagyon zavar.... -
mhmpista
aktív tag
válasz DM-Fan #61538 üzenetére
Tudom off de itt mire gondolsz?
"Másik döbbenetesen jó példa, amit a Sony csinált a PS3-mal az évek alatt: firmware-frissítésről firmware-frissítésre vették el a korábban szlogenként pufogtatott funkcióit a gépnek és hiába forrongott a gamer-társadalom, szartak a fejükre magasról."
Tényleg érdekel, tényleg nem vágom.
-
mhmpista
aktív tag
válasz Gyulus76 #61452 üzenetére
http://www.mall.hu/tv-allvanyok/stell-sho-1005b
Nekem ez van.
Teher bírása 80kg.
Nagyon strapabíró darab.
És olcsó is.
Szerintem jobb mint a 20k-s hama.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz kk831228 #61065 üzenetére
Igen van élmény faktor, megállni és megnézni fél méterről hogy hú meg fú az üzletben (marketingesek értenek a szakmájukhoz). Csak sajnos nem életszerű.
Otthon nem 1 méterre ülsz a tvtől, és jelenleg nem azért nem ülsz 1 méterre a tvtől mert rossz a felbontása...
Viszont amig nem 1méterről nézed hanem a sokkal életszerűbb 2-3 méterről akkor az a 4k már nem is olyan látványos.De amúgy ez igaz hogy ez a jövő, de nem azért mert olyan jó hanem mert mozdulási kényszere van a gyártóknak, viszont nem nagyon tudják hogy merre.
Képminőség soha nem mozgatta meg az embereket, egy szint után. Kell valami vakítás is hogy lecseréljék a készüléket. Eddig bírta a smart meg a 3d.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz dgabro #60885 üzenetére
+1
Sajnos az en panelem is cicereg, ez tuti nem tap, hanem a panel.
Csak kozepen, 20-20 cm kb.
Alltalaban este fekve nezem a tvt szoval nem vagyok benne a kozepebe.
Senki nem halja rajtam kivul csak en. Amugy valami hangnyelokkel majd kiprobalom hogy meglehet e fogni a cicergest. Mert mintha a falrol verodne vissza.
Az elejen engem is zavart, de mivel kihagyhatatlan ajanlat volt igy megtartottam.
Nem bantam meg.
Cicerges csak teljesen hangtalan allapotban lehet hallani akkor is csak kozepen.
Ha nem figyelem, nem hallom.
Szerintem is eggyut lehet elni vele. Meg a 164cmelAmugy szerintem sem gariztatna le a samu.
Bar megsem probaltam, igaz meg van ra 3 ev garancia. -
mhmpista
aktív tag
válasz Dave567 #60317 üzenetére
A mai plazmák azért nem philips flatronok
Nehezebben égnek be, persze belehet őket égetni.
De ha a win ablakban pl a háttérképet 5-15perces váltogatásra állítod, belepakolsz jó sok képet, a tálcát beállítod hogy eltűnjön, az ikonokkal nem teszed tele az asztalt, a képernyőkímélőt pár percre teszed, akkor winben garantáltan nem fog beégni.
Onnantól már csak a hudokra kell figyelned.
De 2-3 óra játékkal, este, levett fényerővel, nekem még ghostom sem szokott lenni samu plazmával.
Persze készülék/felhasználó függő. -
mhmpista
aktív tag
válasz Gomezforewer #60298 üzenetére
Ha elfér és kapsz akkor 50ST60.
Nincs az a nézési táv amire inkább a 42es lenne jobb
Na jó de az 1m és alattaCsak sajnos aztmondják az okosok hogy nem kapni. Bár vannak pletykák hogy lesz még 1 adag nem? Vagy az csak GT/VT?
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
Akkor lehet érdemes volna megnézni pl a gravityt ott. 13 év alatt sok minden változhatott, akár fejben is
Mert bizony az nagyonis hozzá ad az élményhez.
IMAXban rendesen szédültem az űrben.
Szerintem nagy élmény.
Persze sok a vacak, de ami jól sikerült, az igenis növeli az élmény-faktort. -
mhmpista
aktív tag
válasz dgabro #59938 üzenetére
Igen bizonyos tartalmaknal megemeli a feketeszintet.
Olyankor mikor sok fekete arnyalat van a kepen, akkor felveszi a feketet hogy az osszes reszletet megtudja mutatni.
Ha nincs sok sotet arnyalat akkor meg visszaugrik. Biztos valami technikai megoldas az arnyalatok minel pontosabb visszaadasara.
Ha figyeled zavaro, ha nem, akkor 99%ban nem lehet eszrevenni.
En sem szeretem, sajnos latom.
Illetve sokszor azert nem latni mert pont akkor valtozik mikor maga a kep is valtozik, vagasoknal.
Ha latni akarod akkor ne a filmet nezd hanem magat a kepet, vizsgalo uzemmodban.
Akkor sajna latszik.
Nem igazan ertem miert ehez a megoldashoz folyamodtak a samu mernokok, de biztos megvan a magyarazatuk.
Amugy amikor a fekete sotetre ugrik akkor egesz jo a feketeje, legalabbis nekem boven jo, de amikor vilagosabb feketere ugrik akkor tenyleg LCD szeru...
Ez van, gondolom mashol nyertek azert valasztottak ezt a megoldast.
Amugy D8000em van.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Pro Koryak #59864 üzenetére
A tobbi hozzaszolasra az a valaszom hogy +1 ide.
Siman ossze lehet pakolni 150bol egy olyan szettet ami kesobb kipofozhato, de addig is elvezheto.
Erosito + 2 front esetleg valami bogre mely, kabelezes nelkul (tehat olcso alap kabelekkel). Es idovel ahogy felre tesz az ember ugy tol bele annyit amennyi nem terheli meg.
En bogre szettel filmezek. Sokkal jobb mint a tv hangszoroja tehat nem bantam meg.
Ha a kapott valaszokra hallgatok akkor sajnos meg mindig a tv hangszorojan filmeznek.
Termeszetesen nekem is tervbe van vele valami rendes hang. De elindulni ellehet 100bol is. (persze az igaz hogy ez inkabb hasznaltan lehetseges.)De ez orokke visszatero vita. Ha az a kerdes hogy milyen tvt vegyek 150bol hal isten itt mar leszoktak arrol hogy akkor gyujtsel hozza meg 150et, valaszkent mert ez nem valasz.
Gondolom a hifi topikban ez meg mindig megy. (nagyon reg jartam arra es ott ez nagyon jellemzo volt)[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Gondolom azért mert sokan csak kibontatták velük majd nem vették meg, majd haza érve rendeltek netről és feltételül szabták hogy bontatlan példányt kérnek belőle.
Sajnos sok ilyen van.
Kibontatni lazán kibontatja a vásárló de ha véletlen bontott viszacsomagolt pár órásat akarnak rá sózni akkor meg felvan háborodva.
Nehéz igazságot tenni.
Ha velem eljátszanák párszor, én sem engedném az üzletben kibontani. (ha csak ki nem fizette, és akkor az elvitel elött oké akkor a szándék tuti meg van.)
Rendeld meg és ha nem tetszik 8 napon belül visszaküldheted.
Persze ezt is nagyon szeretik szóval 2. már nem engedik a rendelést.
Ami szintén vitatható eljárás de még is csinálják, mert volt aki 3x küldte vissza majd kért másik bontatlan példányt.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Thunderzolee #56981 üzenetére
Az hogy kijelzot csereltek az inkabb pozitivum. (Ha tenyleg hivatalos samu)
De B-s Samu plazmat nem vennek akkor sem.
Akkor inkabb az F5000Samu plazmat D/E/F-set nezzel. Azok jok.
-
mhmpista
aktív tag
válasz snefftamas #56880 üzenetére
Nagy a csönd... -
mhmpista
aktív tag
válasz lcee79 #56705 üzenetére
u.i: Azt nem tudom arra mennyire van lehetőség, hogy az üzemórát valahogy visszaállítsuk nullára és újra ugyanazt a feszültségértékeket kapja mint új korában, mert akkor ezzel talán lehetne varázsolni valamit, persze valószínűleg a tv gyorsabban befejezheti földi pályafutását
Erre Janos666 dobott pár hónapja egy posztot, hogy megtalálta a megoldást erre a problémára.
Most kerestem, de nem találom.
De ha jól emlékszem pont erre talált megoldást valamelyik régebbi szériás Panáknál. -
mhmpista
aktív tag
válasz daniel2121 #56648 üzenetére
A kérdés része inkább BBécinek ment.
Engem érdekel, mi van a plazmák után OLEDig ha már így alakult, mozgás fronton.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Igen erre gondoltam.
Hogy majdnem fél áron kapható 55ös méretben 700kvs400k és mégis ST.(#56646) daniel2121
Abból is a 65ös 1misi annyiért pedig kapható VT, és hiába jó a mozgás megjelenítése, még sem lehet olyan jó.
Vagy ez a parádés mozgás megjelenítés ez behozza a plazmákat?
Mert nálam ha egymás mellett vannak ott buknak el nagyon hamar az LCDk. -
mhmpista
aktív tag
válasz lemmy9 #55663 üzenetére
Amúgy tényleg.
De annyira, hogy a fisfos LG monitoromon nem tudja megjeleníteni a feketét egyenletesen és így vibrál meg szemcsés, meg néhol csíkos plazmán meg tökéletes. Jó nálam a Pioneer The KURO Experience is mocsokul néz ki, mármint monitoron.
Akkor nekünk csináltam ilyenre mert szerintem 99%ban lcdn lesz nézve -
mhmpista
aktív tag
válasz bigdady #55660 üzenetére
Hát van albumuk, de ott csak orosz zenék vannak. Orosz ská zenekarnak indult amúgy. De talán picit az én benyomásomra is írta, szóval ez az első magyar zenéjük.
Az új albumon még van tervezve magyar szám, spanyol, angol és orosz is.
Ilyen multi-kultiban nyomják. A srác perfekt ezeken a nyelveken. jövőre franciát tervez tanulni szóval az is várható
De koncertezni szoktak, az ismertető jegyük hogy vízipuskából locsolnak No1 minőségű vodkát a hallgató közönség szájába.
Mondanom sem kell jó bulikat szoktak tolni. -
mhmpista
aktív tag
OFF:
Egy jó barátomnak készítettem egy klipet (operatőr, fotós, vágó, rendező asszisztens voltam)
Megosztanám veletek.
Ajánlott sötétben plazmán, nagy képernyőn nézni Mire jó a smart ugye (elméletileg 23.976fps en lett lőve illetve lekódolva is, bár nem minden kép, volt ami 59fps bár youtubon asszem ez mindegy ).Annyi ON van a dologban, hogy a folyamatos tesztelést (hogy is néz ki a különböző beállításokkal) plazmán néztük.
Szóval plazmára lett "finom hangolva".
Ezért osztanám meg veletek, na meg kell a nézettség -
mhmpista
aktív tag
válasz janos666 #55173 üzenetére
Nekem is furcsa az egész.
Ha OLED még nem lesz, 4k sem válig jövőre minden napossá.
A plazma nem tűnhetett volna ki megint mint annó, érvényesítve egyik fő erényét, hogy lehet nagy méretben gyártani?
Kiadnak 55-65-75-80 as méreteket?
Akkor lett volna az oled kontraszt bajnok, 4k LED felbontás bajnok, plazma méret bajnok.
Fogyasztás? Vagy már nem éri meg ekkorában gyártani?
Miért nem toltak 1 évet még rá?
Nem tudtak berendezkedni arra a 5%os tv piac részesedésre gazdaságosan?Lg nem száll ki ugye, samsungos belső ember nincs?
[ Szerkesztve ]
-
-
mhmpista
aktív tag
válasz liszi70 #55128 üzenetére
Koszi
Mert mar en akartam megkeresni ezeket.
Szep amugy ugy lenne ha datumozva lenne de onnan indulva, amikor meg az ST a legeslegjobb tv volt a vilagon es a GT meg VT csak hulyeknek valo mert az ST boven eleg barkinek.
Es ez mind 2 het leforgasa alatt.
De ugyan olyan hevvel bizonygatva mint most a GTnel.De jobb nem etetni.
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
válasz zapco1269 #55082 üzenetére
Mind a 2 tv kalibralasa nelkul eleg nehez messze meno kovetkezteteseket levonni egy uzletben.
Foleg szineknel. Azokat a kalibracio helyre teszi.
Hiaba allitod be ugyan arra a beallitasra ez peldanyokon valtozik.
A tenyleges kulonbseget kontraszt, fekete stb ilyesmiben kell keresni. (amit szinten nehez kiszurni uzletben)Latom mar sokan leirtak mindegy nem torlom...
-
mhmpista
aktív tag
válasz Black Phone #54433 üzenetére
+ garancia az x60ra most nem jar?
Mert ha kapsz melle +2 ev hivatalos pana garit akkor megint csak, nem feltetlen eri meg. -
mhmpista
aktív tag
válasz Black Phone #54424 üzenetére
De ez egy szurke importos webshop.
Szerintem 10kt meger hogy a panashopbol vasarold. -
mhmpista
aktív tag
válasz Norbi 72 #54339 üzenetére
annyira azert nem durva, de eszre veheto sajnos.
amig figyeltem addig zavart, miota nem figyelem eszre sem veszem...(#54334) Gergőke88 ezt ertem de hidd el az ST-t fogja ajanlani inkabb mert maganak is azt venne. Ezt mar tobbszor leirta.
ugyan annyiert en is STt vennek.
De van az az ar kulonbseg amiert mar nem. de itt nincs kulonbseg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest