Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz zbundy #102279 üzenetére
Nem akartam negatívnak tűnni, pedig a komment alapján annak látszódhatott. Alapból lehetetlen feladat végletekig polírozott játékot készíteni, hát még covid időszak alatt. Nincsenek irreális elvárásaim egy day1 játékkal szemben, csupán megjegyeztem, hogy technikai oldalról nem tökéletes. És ezek a hibák olyanok, amik javíthatók, ezért se befolyásolják a rá adott pontszámokat.
Eddig 8 órát tettem bele, két főbosst legyőztem, illetve 4-5 területi bosst is. Haladok, felfedezek, fejlődök. Nagyon jó a world design benne, tényleg bármerre nézel, látni fogsz valami érdekességet, amit felfedezhetsz, és ezért a játék mindig megjutalmaz (nemcsak azzal, hogy kipipálhatsz egy kérdőjelet a térképen, ugye Ubisoft). És tényleg nagy szabadságot ad a játékos kezébe, sokféleképpen túl lehet jutni az akadályokon. Zelda BoTW + Shadow of the Colossus + Dark Souls 3 játékokat összegyúrod, és megkapod az Elden Ringet.
Amit eddig láttam belőle, az alapján abszolút megértem a magas pontszámokat, jobban megérdemli, mint pl. a Deathloop. Simán GOTY materiál.
-
d@vee
őstag
Ekkora baromságot is rég láttam (a kép)
Ja nem, valaki már kirakta napokban
Amúgy eddig hidegen hagyott a játék, ezek a pontszámok pedig nyilván nem relevánsak. De ha ennyire elpriccolt mindenki, aki a fentiek közül tesztelte, ha a mostani elkezdett címeket végigtoltam, neki kellene ugrani ennek is.
Talán addig reszelnek valamit a teljesítményen is.[ Szerkesztve ]
Ja
-
BusinessGuy
őstag
""Az Elden Ring a Horizonhoz hasonlóan bugos, nagyon gyakori a pop-in, és a 60fps-t se tartja."
Mint az írtam ez a megjelenés elötti verziókra igaz, a dfoundry-t is direkt kérték megjelenés elött ne benchmarkoljanak mert a játék megjelenésekor patch aktiválódik, az után teszteljenek.
Persze nyilván van szemellenző is de ettöl még beszédes eredmény. -
Frod
addikt
Jó esetben a technikai hibákat kijavítják, így bár megjelenéskor ezeket illik jelezni egy tesztben, de emiatt csak kivételes esetekben húzzák le a címeket (lásd CP2077 konzolos tesztjei).
Igen, nyilván van egy hatalmas fokú elfogultság a FS felé, de az eddigi munkásságuk fényében, és az ebben a címben rejlő potenciál miatt kapta ezeket a pontokat.
Legalábbis is ezt hiszem :DDo you see the white shadow?
-
belan
addikt
Most játszik vele egy ismerősöm több órája és és azt mondta hangulata nem olyan jó mint egy ds-nek vagy bloodborne-nak vagy mint egy nioh-nak ,és szerinte OW tehet róla eddig neki unalmas mint egy AC csak pepitában , ezek után kiváncsi leszek többi souls rajongó mit mond róla . Persze lehet véleménye változni fog idővel .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
3L1T3
addikt
Nem is azért fontos a design hogy megveszi-e az ember vagy sem. Sokan a hűtése miatt kíváncsiak rá és az miatt, hogy kézzelfoghatóbb infót kapjunk mint sem egy DEV-nek szóló specifikáció leleplezés, és fejlesztői kultúra bemutató.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
d@vee
őstag
Ha valaki szemellenzős buta fax, azzal sincs gond Nem lehet mindenki tökéletes. Ezt meg az veszi magára aki akarja.
Én azt mondom mindenki azt vesz amit szeretne, a lényeg hogy élvezze és használja ki. Csak ne magyarázza már meg a másiknak hogy valami szar anélkül, hogy tudná mivan vagy lett volna a kezében, stb...Ja
-
Def26
félisten
sokunknak sem lenne pénzkidobás egy második konzol, csak sajna időnk nincs rá.
Nekem egyébként úgy tűnik a ps5 lenne a legjobb választás (gampass ide vagy oda), mert ott a multi játékok mellett van lehetőség jó kis exkluzív játékokra is. De én sajnos jobban húzok a box felé, ez ilyen mazochista gondolat nálam, tudom. De ha valaki ismeretségi körömben rákérdez mit vegyen, akkor simán a ps -t mondom.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest