Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Akkor lehet belenézek. PS5 unboxingot néztem náluk, az sem volt trágya (bár jó se). Xbox Series X tesztet egyedül Magyarósi Csabánál néztem, de egy nagy nulla volt a teszt. Látszik, hogy köze (közük) sincs konzolokhoz, remélem ps5-t nem kapott, mert neki tényleg nem jár, nem az ő műfaja.
-
Jól sejtem, hogy mától jöhetnek a PS5 tesztek?
-
.LnB
titán
Na, a tisztesség megkívánja, hogy leírjam.
Megnéztem a TheVR Xbox Series tesztjét. Mert sokaktól olvastam, hogy jó, más magyar meg nem is nagyon van. És azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon jól megcsinálták. Le a kalappal. Nem leszek a nézőjük vagy ilyesmi, de korrekt videó nagyon. -
Sordoran
addikt
válasz
bako01 #27834 üzenetére
Azért az a pár százalék használja a magyar store-t erősen túlzás. Még az itteni, szakmai közösségnek is csak egy része használja ki US store lehetőségét, ennél pedig jóval nagyobb a casual réteg aki itt nem képviselteti magát, és meg se fordul fejében ez a lehetőség. Ráadásul ez nem magyaros dolog, ugyanígy más országokból is kihasználják ezeket a lehetőségeket. Sony számára pedig ez nem veszteség, hiszen ha ÁFA mentesen veszünk valamit, akkor nincs ÁFA amit be kell fizetnie, neki így is megfelel.
Részben ez is hozzájárulhat a kis készlethez, de mindenütt hiány van a konzolból. Magyar vásárlóerő meg kicsi. -
VTom
veterán
válasz
bako01 #27834 üzenetére
Gondolod, hogy pár százalék használja a magyar store-t?
A 99% megveszi a PS-t, és regisztrál egy magyar fiókot, és játszik., zt sem tudja, hogy lehet USA accountot regisztrálni, nem azt, hogy hogyan.Nem ezért nem kapsz akkora allokációt, hanem a használt lemezes biznisz miatt.
-
Moby
veterán
válasz
the_mad #27835 üzenetére
Attól, hogy HDMI2.0 van rajta, még nem egyenes út, hogy 4K-t fogadjon. Ezt tegnap is leírtam. Minden 1440p-s monitorra kell a HDMI2.0 ami 60Hz felett tudja a 1440p-t(HDMI1.4-en nem megy át a 1440p@120+hz). A ps4 topikban is fogsz olyat találni, aki ilyen monitorral rendelkezik, és nem megy neki a pro-val csak a fullhd. A legtöbb 1440p-s monitor nem fogad 4K jelet azok közül sem, amik HDMI2.0-val rendelkeznek. Eddig pár típusról tudjuk, hogy tud ilyet.
-
hyggelig
senior tag
Egyébként az pont, hogy egy fullos környék. Le se szarják a PS5-ödet. Ott csak arra figyelnek fel, ha nem a legújabb Alma 12 Pro MAX-od, és a Luis Vuitton táskad van.
Fogalmam sincs, hogy hol laksz, de gondolom, nem Budapesten. Mert azért nem annyira fullos környék az. Valamelyik eltés kolis arc majd ismerteti a jogaidat és erőszak nélkül veszi el tőled a konzolt -
Melorin
addikt
Most fogok először készíteni PS accountot. Van valami tanács amivel a későbbiekben jobban járok? Látok a korábbi hsz-ekben USA accountokat, az miért éri meg nekem?
-
A tvm tudja a 120hzet 1440p-n de 4k-n nem, asszem kimaradok ebből a buliból egy darabig.
-
ambushka
aktív tag
PS Plusszal kapcsolatban jol ertem, hogy a PS5 tulajok mar az elso nap megkapjak a Collectiont?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy a következő Battlefield 2021. végén érkezik. [link]
Tavasszal jönnek első infók.
"The next Battlefield is set to launch in holiday 2021, and we are excited to share a lot more
about the game in the spring"#27816 hombre[EU]
Tudom, láttam személyesen is ilyet.
-
opr
nagyúr
válasz
cyberkind #27771 üzenetére
Az a "sokan" az egy gyakorlatilag statisztikai hibahatárnyi user. Olyan 0.001%, vagy az alatti számra kell gondolni (inkább az alatti). És de, az 1440p támogatása mérhető plusz meló lenne, igaz, szinte csak az ex címeknél.
99%, hogy a jövőben sem lesz támogatott, sajnos ez van, el kell fogadni. -
Steve1207
veterán
Akárhogy nézem, ezt simán bezárták a vitrinbe és jónapot', max a hátán szellőzhetne kicsit, de ott is fedettnek tűnik.
Szerintem itt max a PS-es és led-es felületeket biztosította a márkaképviselet és a nagy áruházláncok nem minden esetben kérnek "hivatalos" tartó cuccokat (lehet nincs is annyi elkészítve, leszállítva). Van, hogy simán megbízzák őket, hogy tervezzenek az aktuális üzletlánc látványába megfelelőt és beszállnak a költségekbe, aztán ilyenkor születhetnek ilyen mesterművek.
Az előző generációnál is eljátszott ilyet pár üzletlánc, sajnos nincs semmi meglepő ezen, csak majd jönnek megint az idióta klikkvadász cikkek... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest