Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
Farkassacred #192637 üzenetére
azt hittem valahol 173K a Pro
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Farkassacred #192637 üzenetére
Mármint a pro ára a durva?...mert az astro bundi ára teljesen oké.
-
KaitouP
nagyúr
Egy „Project Delta” kódnevű játék fejlesztéséről kötött megállapodást a People Can Fly és a Sony Interactive Entertainment: [link]
-
-
válasz
ProEvoFan #192628 üzenetére
Ahogy én írtam úgy nem. Csak a megvásárolt játékokra igaz ez. Tehát ha egyik profilon van ps+ akkor az a másikon nem használható. Szerintem azt amit te szeretnél valami homeolasnak vagy hogy hívják. Vannak itt szakik akik tudják hogy kell megcsinálni, főleg ha egy háztartáson belül szeretnél játszani több profilon. Amit én írtam akkor jó ha egy másik lakásban élő ismerősöddel szeretnétek spórolni vagy neki van játéka ami neked nincs meg, nem akarsz rá költeni de kijátszanád és fordítva. Lehet topic összefoglalóban is benne van az a lehetőseg amit te keresel.
-
Faresz29
aktív tag
Vett már valaki esetleg PS5 pro-hoz szürke, vagy fekete covert?
Ha igen, lefényképezné?
Köszönöm! -
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker #192626 üzenetére
Csak azért mondod, mert te nem vagy kiégve.
-
-
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és megint játszani lehet érte!
MLB The Show 25 Digital Deluxe Edition
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! -
Bad Pritt
félisten
Celebrate God of War’s 20th anniversary with God of War Ragnarök Dark Odyssey Collection
Ingyenes skin dlc. Ez elég badass:
-
raziel01
veterán
[link] EVERSPACE™ 1.123 Ft
[link] EVERSPACE™ - Encounters 937 Ft (DLC hozzá)
[link] videó[link] Knights & Guns 450 Ft
[link] videó co-op shoot em up[link] EA SPORTS™ Madden NFL 25 - 5.998 Ft
[link] EA SPORTS FC™ 25 Standard Edition PS4 & PS5 8.997 Ft
[link] NHL® 25 PS5 8.997 Ft
[link] Hellblade: Senua’s Sacrifice 3.387 Ft
[link] The Casting of Frank Stone™ 5.996 Ft
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodafon #192607 üzenetére
Önmagában a játékóra nem mond sokat. A demo alapján elég alacsony felbontásúak a textúrák, kb. mint egy FromSoft játéknál, lehetséges, hogy sokszor újrahasználják a meglévő asseteket, kevés a mob, kevés a boss, ugyanazok a területek csak mondjuk egyszer füves, máskor havas, stb.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Wesder #192603 üzenetére
Igen erre gondoltam persze és remélem így van, és egy jóval korábbi build lesz az ! Meg hát lesz a pro enhanced mód is! Na majd meglátjuk! 🙂 Remélem vasárnap éjfél után már játszható lesz, vagy inkább hétfő délután, de úgyis kiírja majd a vissza számláló majd.
Szerk: igen lehet , hogy rip az a topic, 😔 ez van sajnos. Pedig nagyon jó kis játék lesz szerintem! Ha sikeres lesz netán a játék akkor talán majd beindul a topic is, így előre nehéz megmondani. -
Szoke1982
senior tag
válasz
Yodafon #192601 üzenetére
Az egy dolog.. 80 órát mondanak a teljes játékra! Sőt észrevettem a demós yetuga is erős upgrade-n esett át vagy ez a pc verzió, és le lesz butitva a PS5 port?
De remélem nem! Mert mind a fények és effektek, a bossok , és az enemy-k is mind mind sokkal szebb lett a demó után. Tudom mert megnéztem mindent! (Lassítva) Vagy amit írtam lehet ez a pc-s verzió ami az új Trailerben látható , és sajnos akkor nem gyengén lesz lebutítva a PS5 verzió! (Nem tudom)The First Berserker Khazan l Basic Battle Guide [link] itt látható, észrevehető sok minden!
További dolgok, infók, és kibeszélés stb, az új Khazan topicban! [link] Ha már van és lett csinálva gyertek! Köszönöm szépen!
-
bmakszim
senior tag
válasz
KaitouP #192577 üzenetére
Alzánál még ennél is olcsóbb egy kicsit. Vettem egyet én is.
Viszont gondom van. A SS Arctis Nova 7X fejhallgatóm recseg-ropog. Pedig PC-vel és Xboxszal hibátlan. Találkozott itt más is vezeték nélküli fejhallgató problémával? Próbáltam mindenféle audio-beállítást, 3d-t ki-/bekapcsolni, PCM, Dolby, stb. formátumokat.
-
S e t h
nagyúr
AC Shadows
Khazan:The first berserker
Ai Limit
Prince of persiaHát köszi, itt a tavasz, dagad a kinti meló, télen csak vakaróztam, most meg egyszerre minden arcba bele.
-
fausto
addikt
válasz
markknight #192573 üzenetére
De azon mit oldjanak meg, hogy a Ps5 nem bírja az ipv6-ot?
-
válasz
ProEvoFan #192594 üzenetére
Mi ismerősömmel úgy csináljuk, hogy az ő fiókja az enyémen is rajta van, az enyém meg az övén. Az ő gépén az ő profilja a fő az enyémen meg az enyém. Ha vesz ő egy játékot akkor én csak bejelentkezek a saját gépemen az ő fiókjába, letöltöm a játékot majd vissza az én profilomba és már játszom is. Természetesen ez fordítva is így van. Pl a Silent hill 2-őt így vettük meg közösen és mindketten tudunk vele játszani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ProEvoFan #192591 üzenetére
ez az opció a gépre vonatkozik. Ha jól értem egy gép van? Legyen profilja mindenkinek, és aki meg szeretné osztani a játékait, állítsa be ezt az opciót.
Mi amúgy így kölcsönözünk egymásnak játékot két gépen, hogy ha pl én játszani szeretnék ami neki van, belépek a profiljával, aktiválom, így neki ez lesz a fő gépe, és tudok játszani. Le is lehet venni ezt, vagy idővel "ledobódik". Ha két gép van így csináljátok. Egy profil csak egy gépen lehet elsődleges így. Ha másik gépet akarsz beálíltani, előzőből le kell venni ezt.
Ha nekik van gép, akkor azon kell beállítanod ezt és tudnak játszani azon a tieiddel a saját profiljukkal.
-
KaitouP
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
PS+ és digitális játékok megosztása felől érdeklődnék.
Nekem van előfizetésem. A gépemen bejelentkezik a két fiam (állandó profiljuk lesz a gépemen), majd bekapcsolom a Konzolmegosztás és offline játék opciót. A másik ps5ön csak bejelentkeznek és kész is? Vagy én is lépjek be a profilommal náluk, majd konzolmegosztás és offline játék opció bekapcsolása náluk is?
-
semetka
őstag
Aki KV-tól esetleg előrendelte az AC-t, kapott már megerősítés e-mail-t?
-
modflow
veterán
válasz
KaitouP #192576 üzenetére
Megnézem a trailert.
Nagyon ijesztő volt, a megjelenésig rettegni fogok.Ugyanis amikor megláttam a virágok kinövését rögtön a Silent Hill: The Short Message jutott eszembe azzal a kurvára frusztráló menekülős részekkel, amit nem bírtak nem állandóan erőltetni 10 percenként. Én abba is hagytam a francba, annyira idegesítő volt. Félek, ne hogy az F-ben is legyen ilyen. Sőt rettegek. 😂🤣 -
KaitouP
nagyúr
Konzolkirálynál, ha érdekel valakit:
-
KaitouP
nagyúr
Szép ez a steelbook.
-
minilego
senior tag
Ps 4-en be tudok lépni a fiam ps 5 accountjaval,mert neki van előfizetése, meg lehet osztani, hogy ps 4-en is menjen?
-
Szoke1982
senior tag
Death Stranding 2 : Collector's Edition Trailer [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #192565 üzenetére
Kérj a One-tól IPv4 címet, az általában megoldja az ilyen jellegű gondokat.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
F-ECT$ #192553 üzenetére
Bekapcsolni egyből bekapcsol, de a kép a tvn később jelenik meg mint ezelőtt normálisan.
Net egyáltalán nincs nem engedi, pedig nem lett állítva semmi amúgy Vodafone /One. Minden más megy működik wifin egyébként.
Nem tudom mit lehetne csinálni, esetleg kitörölni az eddigit és újra párosítani vagy összerakni a géppel a routert? -
madkiller
őstag
Kicsit elaludtam, lehet még előrendelni valahol the last of usos kontrollert?
-
NyMRooD
őstag
válasz
S e t h #192550 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy arra figyeltek-e, hogy pl egy ellenséges bázis megközelítésekor egy batár nagy fekete embert könnyebb kiszúrni a feudális Japánban mint egy pici japán ninja csajt kapucniban? Írták, hogy két külön játék menet és hogy Naoe lopakodni jó, Yasukeval meg zúzni, de azért utóbbi bárhova toppan be feltűnőnek kell lennie, ez így van vagy csak azért nem jó vele lopakodni mert nagydarab?
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #192516 üzenetére
A késői bekapcsolás passz, lehet valamelyik hw elem kezdi megadni magát.
A késői netre kapcsolódást okozhatja az IPV6. Ki a netszolgáltatód?
-
válasz
S e t h #192550 üzenetére
Ezen a vidin a game director mutatja be ugyan azt a küldit a két fajta játékstílussal és bizony ezen ugyan olyan az ai mint amilyen szokott lenni az AC szériában. 2 méterre ölsz meg valakit másik hátamögött azt se érzékelik vagy nem látnak téged 10 méter messzeségből és hasonlók. Lehet akkor ez könnyű szinten van. Mondjuk engem nem zavar a buta ai de jobb, hogy az is szintezhető mintha csak könnyű vagy nehéz lenne alapból az egész játék.
[link] -
S e t h
nagyúr
válasz
polonic #192549 üzenetére
Elkezdtem nézni, de olyan hosszú, hogy csak az engem érdeklő részekbe pillantottam bele.
Ami nem tudom szerepel-e a videóban, de egy másikban igen azzal engem kb. megvettek, az lopakodás nehézségi foka, ami legmagasabb szinten már kihívás és nekem ez kell egy ninja esetében.
Prezentálták is, hogy alacsonyabb fokozaton mászkálhatsz a tetőn és nézheted mi zajlik alattad, viszont expert nehézségen azonnal kiszúrnak és valljuk be, te is észleled ha nem egy madár üldögél a tetőgerincen.
Innentől viszont erősen felértékelődik a napszak, fény, árnyék szerepe.Én azt látom, a játék alapjai nagyjából azonosak az eddigi AC formulával, ami sokaknak csalódást keltő lehet, viszont aki a széria rajongója és nem mellesleg preferálja lopakodós játékokat, az most nindzsaként kiélheti magát.
Nekem van némi Rise of the Ronin utánérzésem, viszont a megjelenítés sokkal szebb.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Wesder #192546 üzenetére
Deluxe verzióra írja X-en találtam, bár azt nem írja pc, vagy ps5, vagy xbox, .. (De lehet téves az információ akkor bocsi ha az?)
Lehet akkor másabb az adat mennyiség is gondolom ha pc!? Neked már le is szedte ?
Én még nem rendeltem elő majd 23 -án fogom! Jah és gondolom a ps5pro verzió is több lesz, vagy az nem szokott változni? (Nincs ps5pro-m azért kérdezem) -
Szoke1982
senior tag
𝗧𝗵𝗲 𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁 𝗕𝗲𝗿𝘀𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿: 𝗞𝗵𝗮𝘇𝗮𝗻
- 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 25.820 GB
- 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 01.002.007
- 𝑺𝒕𝒂𝒏𝒅𝒂𝒓𝒅 22.490 ft
Pre-Load : March 25
Release : March 27
- 𝑫𝒆𝒍𝒖𝒙𝒆 25.990 ft
Pre-Load : March 22
Release : March 24 -
KaitouP
nagyúr
Silent Hill f - Reveal Trailer
Hát végül se gameplay se megjelenési dátum, de nagyon baba a cucc! -
KaitouP
nagyúr
Úgy legyen!
-
KaitouP
nagyúr
Itt tudjátok nézni a Silent Hill f streamet: [link]
-
LÁZ
addikt
-
KaitouP
nagyúr
2 millió példány fogyott a Split Fictionből 1 hét alatt: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Újra szól a magasnyomású: jön a PowerWash Simulator 2!
-
Zsocy155
őstag
válasz
Beegabor81 #192524 üzenetére
Ez volt a kérdés, ott a kérdőjel a mondat végén.
Csak hihetetlennek tűnik, hogy egy eddig 30.000 Ft-os nemrég kiadott játék 9000 lett. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy az FC25 a Sony playstore-ban most 9000 Ft? [link]Most ismerkedem az áruházzal, de egyenlőre én a lemezes PS5 mellett vagyok, a használt olcsóbb játékok miatt. Egy bizt.ör nem nagyon engedhet meg sokat.
A ONE-tól vennék, de csak digital van, ha van.Köszi ha válaszoltok.
-
Prof01
veterán
Tegnap befejeztük a Split Fiction-t. Nem gondoltam, hogy tudja überelni az It takes two-t, de ez még jobban tetszett! Csak ajánlani tudom minden coop játékra vágyó játékosnak! Fantasztikus!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG #192518 üzenetére
Remake remasteredje, vagy nemtom már hogy soroljuk be ezeket.
Azt tudom, hogy a Second Story felújítástól elmarad, csak az nem volt világos nekem még videók alapján sem, hogy mennyire ősi a játékmenet maga, de szerintem megveszem, 20 órára írja a HLTB, az belefér május végéig.
-
Bad Pritt
félisten
2 ezresért behúzható a Star Ocean First Departure R, érdemes megvenni, valaki játszotta a remake-et? Inkább a befektetett idő, nem a pénz miatt kérdem.
Nem tudom, mennyire nyúltak bele, a Second Story R-t végigvittem és szerettem, a többihez nem volt szerencsém.
-
Szilágyi84
senior tag
Mitől lehet, hogy jóval később kapcsol be a gép és nem tud a netre wifin kapcsolódni? Kihúztam újra be, de megint ugyan az, pedig van net.
-
zojjektum
senior tag
válasz
Faresz29 #192498 üzenetére
A pro-t hivatalos viszonteladóktól venném, majdnem mindegy szimpátia kérdése (platinum talán a kegolcsóbb, de őket én nem szeretem).A meghajtó a sony központiban a legolcsóbb 2 év garival 55 [link] , fizz-en 52, de ott 1 év garit ír. Ami furcsa számomra, hogy 10 mátyással olcsóbb az olvasó, mint mm és kv, ami szintén hivatalos viszonteladó.
-
válasz
Norbii87 #192507 üzenetére
Igen, akár a táp is lehet, de nehéz ezt így biztosra megmondani, vagy akár tesztelni.
Ha állított helyzetben volt használva, akkor valószínűleg már képződött oxidálódott folt a processzor chip felületén. Ebben az esetben első körben egy teljes szétszedés, takarítás, és a folyékony fém megigazításával kezdenék. -
hdanit610
aktív tag
Sziasztok,
ha nekem megvan az Astrobot CD-n, akkor a deluxe upgrade-et megvehetem, vagy az csak a digital Standard változathoz használható csak? 4k, nem sok, de ha haszontalan, akkor majd 1 havi előfizum megy a levesbe.mindegy, ez már az én bajom.
-
l.skywalker
titán
Portal-ra jönnek a Classic Catalogue játékai cloud streamingben:
Sony quietly expands PS Portal cloud streaming with PlayStation classics | Eurogamer.net -
Norbii87
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2,5 éves lemezes fat PS5. Nemrég lepasszoltam tesómnak mert váltott PS4-ről. Én meg újítottam egy slimet. Sose volt semmi baja, még a ventillátort se hallottam sose magasabbra kapcsolni nyáron se. A hiba amit produkál a következő: bekapcsolás után indítok egy játékot és véletlenszerűen 5-10-15 perc után bármiféle jelzés nélkül lekapcsol. Mintha kihúztam volna a konnektorból. A joy-jal nem tudom visszakapcsolni (csak kéken pulzál), a bekapcsológombbal bekapcsol, kiírja, hogy helytelenül lett leállítva. Jónak tűnik minden, majd ugyanez történik újra.
Nem túlmelegedés szerintem, legalábbis a ventillátor hangtalanul (mint egész életében) megy, nem kapcsol feljebb. Egy dolog jutott eszembe, a táp. Jól gondolom? De hogy lehet az hogy megy egy kicsit, aztán lekapcsol? Azt hittem ha az beszarik, akkor be se indul. Nem volt semmilyen nagyobb áramszünet vagy villám mostanában. Max a szokásos évi egyszeri egy pillantra elmegy az áram kategória lehetett, de nem vettük észre azt sem. Amúgy az kinyírhatta? A2 év gari meg lejárt.
Lényegében ami kérdésem lenne:
- kell ennél több bizonyíték hogy a táp a baja? (ha igen, mivel kaphatok 100% bizonyosságot?)
- van értelme tesztelgetnem a dolgokat? (másik konnektor, tápkábel vagy mit lehetne még?)
- károsodhatott még valami a tápon kívül? (mert nem szeretném ha kicserélem, aztán meg kiderül, hogy valami más több tízezres cucc is beszart benne) bár amíg megy olyankor más hibát nem produkál.
- ahogy szétnéztem legjobb esetben eredeti táp kb. 30 ezer, + kb 25 ezer munkadíjba fog fájni. Ez kb a realitás? A garanciás szervízben pénzért fogadnak amúgy ilyen gépet? Vagy maradnak a konzolboltok lehetőségként?
- néztem részletes tápcserés videót, hát nem egy ssd csere de abszolválhatónak tűnik ha van türelmed hozzá. Mint laikus végfelhasználó ha van bennem kurázsi hozzá merhetek nyúlni szerintetek? Arra gondolok itt, hogy nem szeretnék tüzet okozni azzal hogy valamit rosszul kötöttem be stb. Mert akkor inkább nem nyúlok hozzá.
Köszi előre is a véleményeket, tanácsokat, ötleteket stb. Mindent szívesen veszek, akár priviben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest