Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #150559 üzenetére
Ott megy félre, hogy 2 konzolról és 3 profilról beszél icemad, a kérdés keddig az, hogy ha A profilra megvesz egy játékot van-e rá mód, hogy B és C profil egyszerre játszon vele, erre a válasz az, hogy nincs, mivel a megosztást csak az egyik gépen kapcsolhatja be. Arra viszont van mód, hogy a két gépen A és B vagy C profil egyszerre játszon A játékaival.
-
válasz
s7evcsenko #150559 üzenetére
Ezt írtam, igen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #150553 üzenetére
Ha eddig kimaradt, akkor nézd meg az Ősök Gyűrűje című filmet is. Ez a játék előzménye, és szerintem teljesen jó.
Plusz nekem is tetszett a XV, platináztam is anno. Nagyon karaj a Road movie fíling, de a harcrendszer és történet is érdekes. Igazából a XIII óta megy a sírás a harcrendszer modernizálása miatt, de szerintem ez a legjobb, ami történhetett a sorozattal. Szóval hajrá! A pecázás pedig külön jó benne
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Kendek #150558 üzenetére
Nem lehet, hogy elbeszéltek egymás mellett?
Engem is érdekel a dolog, ezért örülnék, ha ez tényleg úgy menne, ahogy Mr X mondja...
Vagyis az egyik konzolon bekapcsolja a megosztást, ezen a konzolon játszik a gyerek a saját profiljával, a másik gépen pedig nincs megosztás, csak az a profil, amin a megvett játék van, és így egyszerre ketten tudnak játszani, nem? -
-
icemad
nagyúr
Hát srácok köszönöm a válaszokat, és bocs, ha ekkora felfordulást okoztam itt. Ha ez a dolog így nem működik, akkor nem lesz második ps5 karácsonyra. Hülye azért nem vagyok, hogy minden játékot kétszer vegyek meg. Akkor vagy lesz egy második sx, ahol elég egyszer megvenni. Vagy Quest 3, arra úgy is kíváncsi vagyok már én is és az eddigi Quest 2 játékok is futnak rajta.
-
Beletúrtam a backlogomba és kiszemeltem magamnak a Final Fantasy XV-öt. Belenyomtam 2 alkalomra egy 4-5 órát és basszus ez baromira tetszik
Mééér hagytam én ezt ki eddig. Ezen kívül sok FF-hez nem volt közöm, anno ~8 évesen tettem egy próbát az FF 8-al, sokáig nem jutottam benne, meg az FF7 Remake demoját végignyomtam, az is tetszett. Na de a 15. Tök jó a 60 fps, tetszik az art, jók a zenék, látványosak a harcok. Ha még a sztori is jó lesz...
-
Itt az idézet, amit kérdezett, és amire válaszoltam:
Pl én megveszem a Spider man 2-t a saját profilomra. Az egyik ps5 a saját konzolomra van állítva. Ezen mindenki eléri a Spider man 2-t. Ezt tudom.
A másik ps5-n saját profilom automatikusan bejelentkezik az én profilommal. A második konzolon másik profil tudja játszani a Spider man 2-t?
Tehát az egyik PS5-ön be van aktiválva a megosztás, így az egyik gyerek fog tudni játszani a saját profiljával.
A másik PS5-ön nem fog élni a megosztás, így a másik gyerek nem fog tudni játszani a saját profiljával. -
Mr X
veterán
válasz
Kendek #150545 üzenetére
icemad nem is ezt kérdezte, hanem, hogy ha ő megveszi a játékot, akkor a másik profil tud-e játszani. Én erre válaszoltam. Az tiszta sor, hogy megosztani csak egy géppel lehet.
"Én arra gondoltam, mint xboxon. Nem igazán megosztásra. Vagyis egy ps5 konzol(A) home, a másik ps5-be(B) automatikusan bejelentkezik a fő profil. De a másik ps5-be(B) felhasználó váltás után, tudja használni valaki az előfizetést és a játékokat? Vagyis nekem van egy ps5 meg a gyerekeknek veszek egy ps5-t karácsonyra, akkor elég egy gépre megvenni a játékot?"
-
Mr X
veterán
válasz
icemad #150540 üzenetére
Ha a másik ps5-ön be van kapcsolva a vásárlós profilon a megosztás, akkor de, fog tudni játszani a másik ember is Pókival.
Megveszed a játékot a saját profilodra, ps5-re. A másik ps5-ön már van egy másik user. Ha itt belépsz a te profiloddal, beállítod a megosztást, elindítod a letöltést, majd átlogoltok a másik profilra, az a profil is fog tudni játszani a játékkel, miután letöltött.
-
ProEvoFan
nagyúr
Végre meglett ez is.
[kép]
Most már játszani kellene a Pókember 2vel is, ha már előrendeltem. -
icemad
nagyúr
válasz
Kendek #150539 üzenetére
Nem, nem megosztásról van szó. Fortniteban igazad van, az tiszta sor.
Pl én megveszem a Spider man 2-t a saját profilomra. Az egyik ps5 a saját konzolomra van állítva. Ezen mindenki eléri a Spider man 2-t. Ezt tudom.
A másik ps5-n saját profilom automatikusan bejelentkezik az én profilommal. A második konzolon másik profil tudja játszani a Spider man 2-t?
-
-
Moby
veterán
Tökugyanúgy működik a két konzolon, ne kavarjatok. Az egyetlen különbség a vásárolt játékok letöltésében, amihez ps-en be kell jelentkezni a tulaj fiókjával. Xboxon ez sem kell, de ez itt a téma szempontjából lényegtelen. Elbeszêltek egymás mellett. A nem home gépen is elérnek mindent a többi fiókok, amíg be van jeletkezve a tartalomtulaj.
-
icemad
nagyúr
válasz
Kendek #150532 üzenetére
Remélem nincs igazad, mert így ez egy szar... Xboxon úgy működik, hogy az egyik sx a home az én fiókomnak. Arra van minden játék és előfizetés megvéve. A másik sx-en bekapcsoláskor automatikusan belép az én fiókom, de, ha mellette belép egy másik profil, az is elér mindent. Így tud együtt játszani a 2 gyerek, pedig minden az én fiókomra lett véve.
Magyarul az én fiókomon van minden cucc, akkor a két gyerek tud játszani 2 ps5-ön a saját profiljával? Pl Fortnite-ot? -
-
icemad
nagyúr
válasz
Kendek #150530 üzenetére
Én arra gondoltam, mint xboxon. Nem igazán megosztásra. Vagyis egy ps5 konzol(A) home, a másik ps5-be(B) automatikusan bejelentkezik a fő profil. De a másik ps5-be(B) felhasználó váltás után, tudja használni valaki az előfizetést és a játékokat? Vagyis nekem van egy ps5 meg a gyerekeknek veszek egy ps5-t karácsonyra, akkor elég egy gépre megvenni a játékot?
-
válasz
icemad #150529 üzenetére
Egyszerre egy PS5-ön, és mellette egy PS4-en lehet beaktiválni a megosztást. Vagyis a harmadik konzolon - legyen az PS5 vagy PS4 - nem fog élni a megosztás.
Olyan nincs, hogy egyszerre két PS5-ön is beaktiválod a megosztást, mivel egyszerre csak egyet lehet. Illetve nyilván ha aktiválás után megszakítod az internetkapcsolatot, akkor addig élni fog. -
válasz
ferni #150527 üzenetére
Van egy account-od, ezzel bejelentkezel egy PS5-ön, és ott tudod aktiválni a megosztást:
Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék
Bejelentkezel egy PS4-en, és ott is tudod aktiválni a megosztást:
Beállítások > Fiókkezelés > Aktiválás elsődleges PS4-ként
Így ezeken a konzolokon a bejelentkezett többi fiók is futtathatja a letöltött digitális játékaidat, és a Plus előfizetésed szolgáltatásainak egy részét is kihasználhatják (pl. tudnak multizni).
Egy harmadik konzolon is bejelentkezel, ez lesz a sajátod. Ott nem aktiválod a megosztást, hanem játszol a saját account-od alól.
-
ferni
őstag
Sziasztok, barátaimnak akarok segíteni.
Meg lehet osztani egy ember PS Plus előfizetését kettő darab PS5ön?
Ha nem akkor a PS4 és PS5 között megosztható?
Mert két darab PS4 között megosztható volt anno.
-
válasz
Willhunting #150521 üzenetére
Inkább vennék már slimet, de hogy lehet-e idén vagy nem, jó kérdés.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #150518 üzenetére
Slim érkezése előtt kiszórják a készleten maradt konzolokat, lesz még itt akció nyugi!
-
pr0bi
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #150518 üzenetére
Most kezdődik csak BF és a karácsonyi őrület, mindenhol lesz ilyen akció.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
itldj #150509 üzenetére
én olyat kerestem, ami nem konnektorba dugható, hanem usb csatlakozója van:
https://www.emag.hu/hori-xbox-series-ps5-dual-kontroller-tolto-spf-012u/pd/DX6DGVMBM/
(mondjuk anno kb fele ennyibe került)
A ps-en meg olyan beállítás van, hogy pihenésbe rakás után 3 órán át adjon áramot az usb csatlakozókon. Így nincsenek állandóan töltve -
Na már nincs is 200-ért PS5 2 kontrollerrel
Azt hittem ez egy tartós ár lesz karácsonyig, annyira iszonyatosan olcsó nem volt. És a kontroller sem akciós már. -
lo_jo
senior tag
válasz
itldj #150509 üzenetére
A töltésvezérlő a kontrollerben van, majd az eldönti, hogy mikor és mennyit akar tölteni. A gyárinak előnye, hogy nem kell semmilyen kiegészítőt a kontroller USB csatlakozójába dugni és teljes a csomag, nem USB kábel van benne fali töltő nélkül, hanem egy szabvány csatlakozós (5.5/2.1), szabvány teljesítményű táp adapter. A helyére rakod a kontrollereket és tölt. Amikor kész van, a kontrolleren a fény kikapcsol, semmi világító alkatrész nincs a töltőn.
-
itldj
aktív tag
Most hogy sikerült beszerezni egy második kontrollert gondolkozom valami töltőállomáson.
Van a gyáritól jobb / szebb / praktikusabb megoldás? [link]
Vajon mennyire b*ssza tönkre az akksit, ha ezen is tárolom őket? (Értsd: Gyerek és egyéb elfoglaltságok miatt van, hogy hetente kb 1x van időm 1-2 órát játszani, és ezen kívül rajta lenne) -
zipcss
tag
fulesre nincs valami tippetek ps5hoz? mindenkeppen vezetekest szeretnek, asus rog strixem volt, de erintkezi hibas lett sajnos
-
Peat76
őstag
válasz
Willhunting #150499 üzenetére
De jóóó ár...sajna a géphez kapott 3 éves controller, bal analóg használhatatlan! Van egy kék, az még bírja remélem jó sokáig!
Gran Turismo 7-et most vettem 14-ért -
Medocsabi
addikt
válasz
Kontrollert szerintem az Alzáról éri meg venni. Oké,nem a legolcsóbb,de 24hó garit ad a többi áruházzal szemben,ami a dualsense-nél bizony kell,nálam mindegyik driftelt eddig másfél év után. És másfél évente kapok egy újat
-
fausto
addikt
-
syler123
veterán
válasz
Ráadásul ha hozzácsapsz még +1 fehéret, akkor a 2. 16000.
Én mondjuk csak 1-et vettem, de akinek kell több controller, most nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest