-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
bandi0000 #80953 üzenetére
Nem tudom a nevén kívűl amúgy ez mitől is félgeneráció. Egyáltalán hol a határ ahol fél vagy teljes generáció cseréről beszélhetünk? Mi van ha 3 év után megint "csak" ennyi fejlődés lesz? Ilyen gyakori váltásnál muszáj megtartaniuk azt, hogy minden gépen fusson a néhány éves szoftver, de szerintem ez máris rendes generáció váltás, a GPU azért eléggé nagy változás ha igazak a pletykák...
Szerintem itt arról van szó, hogy szemtanúi vagyunk egy új stratégiának. 3 évente új gép, a régit is hagyják olcsóbban, de már nem lesz fókuszban, mindent butítva kap majd, a 30fps limitig butítanak.
Azert nem PS5 lesz a neve, mert akkor sokkal nagyobb lenne a felháborodás. De tulajdonképpen ez az lesz, csak gyávák annak hívni. Lehet ezt szépítgetni, de nem érdemes, nevezzük nevén a gyereket.
Videókártyáknál is ilyen időintervallumban van generációváltás. Egész egyszerűen így több pénzt szereznek. Fogyasztói társadalom ugye... 2019-ben ugyanúgy jönni fog a következő. Marad az is x86 meg GCN, kompatibilitás ezzel letudva.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Madwe
nagyúr
válasz
bandi0000 #80953 üzenetére
A legracionálisabb döntés piacvezetőként új terméket piacra dobni a ciklus felébenkonzolok esetében, ahol nem a konzol ára hanem a rá eladott játékokból profitálnak ergo minél tovább húzzák annál jobb a RoI... Főleg egy olyan mamutcég esetén aminek minden ága veszteséges s csak ez az egy nyereséges, mindenképp kockára kell tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PR-Telecom
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- További aktív témák...