Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    Sziasztok! Múlt héten én is PS4 tulaj lettem, a Pro-ra esett a választásom. Nem volt előtte konzolom, így gondoltam ez időtállóbb dolog lesz.

    Amiben tanácsot szeretnék kérni, az a letöltés sebessége.
    1000-es netem van, a PS4 mérése szerint is 600Mbit megy kábelen (ez reális), de természetesen ettől függetlenül a letöltés elég lassú.

    Nos, tudom hogy erről leginkább a Sony szerverei tehetnek, de mivel lehetne gyorsítani?
    Guglizgattam egy csomót, és van többféle megoldás, de hálás lennék ha megosztanátok azt a módszert, amivel esetleg ti nagyobb letöltési sebességet tudtatok elérni.

    Mit csináljak? Static IP, PortForward, valami?
    Nem kell szájbarágós leírás, elég ha egy nektek működő leírást belinkeltek, vagy valami irányvonalat adtok.

    Összességében egyébként első konzol tulajként elégedett vagyok a géppel.

    A menürendszerrel mondjuk nem vagyok kibékülve, szerintem 2016-ban nem túl user friendly, de célnak megfelel.

    A hangja nem tudom hogy milyen, nincs összehasonlítási alapom ugye. Hangosnak hangos néha, de a hangszóró általában elnyomja a zúgást, csak csendes részeknél feltűnő, így nekem nem zavaró...

    Black Friday alkalmával megvettem a God of War Remastered-et, végig is toltam egy péntek este - szombat napközben alatt :) Nagyon durván epic játék. Igazából csak hallottam a szériáról, de fogalmam sem volt hogy milyen, nem volt elvárásom, de nem bántam meg, hogy megvettem :)

    inFamous second son-t vettem még meg, illetve lemezesen a driveclub-ot, illetve uncharted collections-t, illetve kölcsön van még Doom, GTA5, és Dragon age inquisition, úgyhogy egy darabig ezekkel elleszek :)

    Olvasgatom a fórumot is, sok hasznos tippet olvastam már Tőletek, amit ezúton is köszönök ;)

Új hozzászólás Aktív témák