Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
az 576-ba új játékba is számítanak be használtat?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
proly01
őstag
Valaki megtenné nekem hogy a PRO alját lemeri hány centi hosszú?!
....Pr:)ly....
-
Gabesz1019
senior tag
Nov. 8.-án a zavvin leadott rendelésem most érkezett meg. Kíváncsi vagyok a pénteki game-es mikor jön.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Mrdevil #99785 üzenetére
Esetedben az lg lehet,h hatrany e teren mert soxor meg a jack dugot is lesporoljak a tv-ikrol....most az a kerdes,h nalad az atalakito be van e kabelezve telibe vagy csak bemenetre,h sporoljanak par forrasztast es kabel cm-t.
Amugy a Sony-nal pl menubol ki/be kapcsolhato a jack kimenet,igy itt dugdosni sem kell(es ha jol tudom a pana is ilyen). De a samu e szempontbol olyan,mint a tied... ez is gyarto specifikus.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
marilllyo
veterán
Ps+ December:
Invisible inc
Stories: The Path of Destinies
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ugy nez ki hogy este berendelem a ps4 et ugyhogy hamarosan csatlakozom hozzatokIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
A`rpi
addikt
-
Mrdevil
addikt
Jó majd ránézek, csak már jó mélyre elástam a sok kábelem hozzá, még évekkel ezelőtt próbálkoztam ezzel. Ezt a HDCP tiltást a PS-en, vagy a TV-n kell belőni?
Most olvasom amúgy, hogy TV gyártó válogatja mit küld ki a scarton.[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
-
A`rpi
addikt
válasz Mrdevil #99781 üzenetére
Próbáld már HDCP tiltással, ha úgy működik, akkor ezt jó tudni, és be is tenném az ajánlott cuccok közé.
Nyilván nem egy nagy tétel egy ilyen átalakító beszerzése, de nyugodt szívvel csak akkor javasolnám a fórumtársaknak ha működik mindenkinél.
-
Mrdevil
addikt
Igen ez érdekes, én is úgy tudtam, hogy le lehet venni a hangot a scartról, ha sok lábú. De pl nekem sehogy sem sikerült az LG TV-nél ezt megoldani. Így én a fejhallgató kimenetéről veszem a hangot a hangfalakhoz. Itt pl az a hátrány, hogy mindig ki-be kell dugdosni a jack-et, ha kell a hang, már félek, hogy elkopik a jack a TV-n.
-
Tegla80
addikt
válasz perfegor17 #99751 üzenetére
Szia
itt vannak az elerhetosegek.A`rpi
Pedig a scart az ki es bemenet is tud lenni ha ugy vannak bekotve a labai.Sony® & PlayStation®
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Valaki vett ps4-et t-home előfizu mellé részletre?
Mennyi idő után szállították neki ki?Nekem most jött egy sms,hogy 30-napon belül szállítják.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
gamegod
senior tag
Konzolvilág is sunyi, blekkfrájdéjes Titanfall 4 nap várakozás után küldik a mailt hogy egy héten belül raktáron lesz...
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Mrdevil
addikt
válasz proly01 #99758 üzenetére
Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, de most játszok SOKAT a Tomb-al, itt pro-n valami eszméletlenül gyönyörű. A full graf 30 fps-es módban játszom, de néha tényleg csak ámulok, és bámulok, már már kis túlzással Uncharted szint, főleg a belterek szépek, különböző tombok, kripták, ahogy süt be a nap a sziklák között, a hó, a különböző tüzek, robbanások, szikrák. Imádom......
-
KaitouP
nagyúr
Szemezgettem én is pár akcióval, jó lenne ez is meg az is... Aztán átgondoltam. Van egy rahedli játékom, 3 CoD játék amivel napi szinten multizok, van egy FF VII - m, ma lesz egy FF XV -m, van BF 4 -em, egy két horror címem, meg van még egy rahedli PS+ játékom, ezek meg még csak fel se férnek az 500 -as vinyómra. Így arra jutottam hogy mi a fenének dobjak ki most megint pénzt, mire ezeknek a végére jutok (kivéve a multi címeknek, mert azok mindig pörögnek), amiket kinéztem, arra már nem akciósan veszem meg őket olcsón.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Zanik
addikt
Sikerült megállnom hogy bármit is vegyek Black Friday és Cyber Monday alatt.
Amúgy is rogyásig vagyok játékokkal, minek bővítsem még a játékkönyvtáram feleslegesen, mikor amúgy sincs időm végigjátszani a már megvett játékokat sem.
Tudom-tudom, itt fanatikusok vannak, de azért én mégis kicsit büszke vagyok magamra, hogy nem vettem semmit.
Lehet meg is alapítom az Anonim Játékgyűjtők Klub-ját: "Sziasztok, Zanik vagyok, és már 2 hete nem vettem egyetlen új játékot sem..."[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
losilee1337
aktív tag
-
A`rpi
addikt
válasz proly01 #99758 üzenetére
Előző nap jó páran leírtuk a véleményünket, írtál te is egy kisregényt,
de komolyan! Ha te most attól nyugszol meg hogyha veszel egy PRO-t akkor tedd!De ne kínlódj itt nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz proly01 #99742 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából az érdekelne hogy aki például játszott Rise of the tomb raider el originál Ps4 en és PRO-n érezhetően jobb volt PRO-n a grafikai tuning bekapcsolásával pl?
Vagy ugyan azzal a játékkal ps4 en és pspron?Létezik egyébként porszűrő filter PRO hoz már?
....Pr:)ly....
-
A`rpi
addikt
válasz #42308056 #99755 üzenetére
"Lehet, hogy lerágott csont, de még mindig kicsit ingoványosnak érzem a tudásom:
Van a gépen egy US és egy UK account. A gép mindkét account számára primary.
Ha előfizetek US accounttal Plus-ra, akkor az UK accounttal is elérem majd az ingyenes játékokat és a multit, ugye?"Ha Plus előfizetést vásárolsz US account-ra, abban az esetben tudsz majd játszani UK accounttal interneten keresztül (multi), továbbá, az US account letöltött játékait is eléred majd UK fiók alól.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Petreszku #99753 üzenetére
"Sziasztok! Számítógépen keresztül lépek be a fiókómba. Itt hol tudom leellenőrizi a plusz tagságim lejárati idejét?"
Jelentkezz be PSN fiókodba itt:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com1. Media
2. PlayStation®Plus (Keresd ki a játékok között.) -
törölt tag
Lehet, hogy lerágott csont, de még mindig kicsit ingoványosnak érzem a tudásom:
Van a gépen egy US és egy UK account. A gép mindkét account számára primary.Ha előfizetek US accounttal Plus-ra, akkor az UK accounttal is elérem majd az ingyenes játékokat és a multit, ugye?
-
kevepapa
aktív tag
Flash saleben akciós az INSIDE. (A LIMBO készítőinek új játéka). Sztm senki ne hagyja ki, főleg a limbo rajongók ne.
(ugyanitt: a vanishing of ethan carter is kihagyhatatlan élmény szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Számítógépen keresztül lépek be a fiókómba. Itt hol tudom leellenőrizi a plusz tagságim lejárati idejét?
-
darksogi74
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapi nap én is tulajdonosa lettem egy ps4 konzolnak.
Fekete péntek alkalmából be is húztam a Destiny Collectiont,God of war 3 remastered és a killzone játékot.Aki esetleg tolja még a destinyt és van kedve játszani jelöljön nyugodtan. Psn:mgabo74-HUN -
perfegor17
senior tag
Sziasztok kellene nekem egy kis segítség. Tegnap venni akartam egy pár játékot ps storeban kiírta hogy adjam meg a jelszavamat megadtam de nem fogadta el. Gondoltam hülye vagyok és elírtam hat nem. Kertem egy jelszó emlékeztetőt nem jött semmi e-mail.benne van az összes jatekom a ps plusz minden de nem férek sehogy hozzá. Kihez forduljak segítségért ? Igazolni tudom hogy az enyém a fiók a vásárlások üzeneteivel meg a PayPal számlákkal.
-
8nemesis8
veterán
válasz T_Oroboroz #99733 üzenetére
Engem is letiltott, de nyitottam egy inkognító ablakot chromeban és mire összeszedtem mi kell megint letiltott, erre firefox inkognító mód és ott sikerült leadnom a rendelést!
Nem IP cím alapján azonosít, de még csak cooki alapján sem teljesen, mert akkor a bezárás után működnie kellene. Érdekes! -
unravel
őstag
- Komoly probléma nem jelentkezett. Talán annyi hogy azt hittem gyorsabban le tudja tölteni a Fifát. 7 csapatos odavisszavágós fifa bajnokság után jó meleg lett a gép, de talán ez normális.
Viszont jó gyors, a menü is pillanatok alatt vezerélhető.
...
Azokra kell figyelni amire minden más műszaki cikknél. Nem tudom mire gondolsz még.
...
Ha veszel konzolt, akkor magadnak kell eldonteni hogy használt vagy új, slim vagy pro. Mindegyik jó döntés, árban vannak eltérések.
Én pro mellett döntöttem mert miért ne, és bízom abban hogy a jövőben szebb játékok jönnek és a régiekhez pedig a Pro patchek. De biztos vagyok benne hogy a slim is ugyanilyen király.¯\_(ツ)_/¯
-
v-man
őstag
Ma is van egy kérdésem:
Game.co.ukról vásárolt lemez menne magyar store accal? Köszi szépen 😆XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok.
Ha van itt olyan szaki aki a következő témakörben kompetens,priviznék vele egy pár mondatot...
"ps4re hangfalak-DVDn keresztül-hdmi+optikai csatlakozás hiányában"
-
front3r
őstag
Nekem komolyabb rendellenességem nem volt.
Volt olyan, hogy bekapcsolt, de egy ideig nem adott képet, de eltelt fél perc és az után minden rendben volt, ezt egyszer csinálta.
Volt olyan hogy nem reagált semmire, amit a kontrolleren nyomtam, ez után egy másik kontrollert bekapcsoltam, és vissza a "saját" kontrollerjére, és az után minden OK volt.Ezeket lehet később javítják, de ilyen nekem a régi gépen nem volt. De nem fordult még elő sokszor.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
proly01
őstag
Akinek PRO gépe van attól kérdezném,hogy mennyire megbízható az új gép?Jelentkezett már valakinél komolyabb hiba rendellenesség stb?
Kell valamire figyelni vásárlás során ha mégis úgy döntök befektetek egyre?
Olvastam most egy cikket ahol azt írják hogy a számomra youtube videókon láthatatlan különbség a sima és a pro között grafikában a pro javára 1080p ben mégis csak elég látványos.Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Gondolok itt pl a Rise of the tomb raiderre.....Pr:)ly....
-
-
Lefty
addikt
Doom ha erdekel valakit, akkor az europai amazonnal ~6 ezer forint.
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz T_Oroboroz #99730 üzenetére
Akkor viszont már nem lesz akciós a játék, ami miatt nekifogtam az egésznek
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Robi86
senior tag
Nem értem miért kínlódnak sokan napokon keresztül bankkártyával, ha ennyire nehezen működik.
Magyar konzolboltokból is lehet venni feltöltőt akár átutalással is, a kódot pedig mailben küldik, ki sem kell mozdulni otthonról.
Én így vettem pl.most a Dirt Rallyt 6ezerért.
Persze nem mindig pont annyiba kerül a játék mint amennyi a feltöltőkkel kijön (ha jól tudom magyar storehoz 6 és 15ezres feltöltőket lehet venni) de a maradék is úgyis el lesz költve a következő vásárlásnál -
Dinasti
senior tag
-
toompa
őstag
válasz Sammie30 #99723 üzenetére
Maestro kártyával ne is próbálkozz. Azt nem szokták szeretni internetes fizetésnél szinte sehol. A mastercard nyerő lehet. Ha a kártyaszámnál hibát dob,lehet próbálkozni másik böngészővel. Nekem csak ez szokott segíteni. Persze nem árt ha pakolsz rá pénzt és úgy próbálkozol.
-
v-man
őstag
válasz T_Oroboroz #99722 üzenetére
Naná, hogy sokszor, délután óta kínlódok vele, nyomtam v 10x egymás után, aztán mostmár csak egy félóránként megpróbálom újra, hátha megy végre
Ha letiltott, akkor is be tudok jelentkezni? Mert azzal nincs probléma.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Sammie30
csendes tag
válasz toompa #99721 üzenetére
Na a story! Rátettetem az fhbs maestro kartyara zsetont majd megakartam venni a gamet a storeban erre kibokte hogy nem jó a kartya szam! Gondoltam kiprobalom hatha rlfogadja a k&hsat (azon nincs zseton) de arra is ugyan azt írta ki mint az fhbsra de smst kaptam hogy tranzakció lett volna. Létezne hogy befozetésnel ha nincs a kartyadon zseton akkor is azt írja ki hogy kartya szám hiba?
[ Szerkesztve ]
-
T_Oroboroz
csendes tag
-
Wlac
Ármester
Kösz, akkor lecsaptam rájuk. Egyébként a kontrollerproblémámra visszatérve, a BF4 alatt nem tapasztaltam, szóval ha mázlim van, akkor az Uncharted hülyesége volt. Vagy csak nem próbáltam elég ideig.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
mm00
aktív tag
Konzolvilag black friday ps4 pro mai info: a héten péntekig küldik ki mindenkinek a rendelését. Ehhez képest múlt pénteken jött az üzenet, hogy becsomagolva/átadásra kész a futárnak.
-
Wlac
Ármester
A Plus játékok mikor derülnek ki? Van egy-két cucc a Store-on, amit kinéztem magamnak, de nem akarok beleszaladni a klasszikus "megvettem, két nap múlva meg ingyen lett volna" dologba.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sammie30
csendes tag
K&H-s Mastercardal lehet vásárolni play station storon?
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nekem angol accountom van és a game.co.uk-ről szoktam feltöltőkártyán venni. PayPallal fizetek és perceken belül meg is érkezik e-mailban a kód. Eddig soha (kopp - kopp) nem volt semmi baj. Éves plusz tagságit is így vettem.
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A Black Friday-ben szeretném megvenni az Arkham Knight Premium edition és GOW 3 remastered játékokat. Eddig egyikhez sem volt szerencsém.
A Batmanről jókat olvastam, a GOW pedig tudtommal "alapmű".
Csak megerősítés képpen, ugye érdemes mind a kettőt beszerezni?
-
BOBAKILL
őstag
Bankkártyánál ékezet nélkül írd be az adataidat és konzolon próbáld. Nekem úgy sikerült a vásárlás hogy mindent töröltem és újra megadtam a kártya adatokat ékezet nélkül a konzolon. Paypallal nem tudom mi a helyzet az nincs nekem. Esetleg vehetsz feltöltőkártyát is, elméletileg adnak kódot is digitálisan is bár én ezt nem próbáltam de valaki említette itt.
-
v-man
őstag
válasz toompa #99686 üzenetére
Köszi, de egyszerűen nem akar menni a vásárlás
Az account meg lett minden gond nélkül, kitöltöttem adatokat, hozzá adtam a paypalt is, de rányomok a vásárlásra és nem megy (van rajta elég pénz), már próbáltam credit carddal is, de úgy sem.
"Your purchase may not be complete. Check your transaction history in your Account settings."
A transaction history tele van Missed Charges 0 Ft-tal. Nem értem miért
-
Neoteric
addikt
Samsung 4k-s tv-vel és ps4 pro-val rendelkezőknek hasznos lehet a hdr beállításához. [link]
PSN: ne0teric_sAN
-
proly01
őstag
válasz proly01 #99623 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát véleményét
Ezek alapján és főleg amit ribarszki kolléga írt valószínűleg maradok az original PS4 emnél. . Igazából én is ezen agyaltam,hogy nincs szívem 60 ért eladni mikor ezelőtt nem egész 1 évvel 108 ért vettem és aztán így buknék ugye 48 at plusz a PRO ra még rákellene költeni olyan 70-75 öt ami így már 118 ami majdnem gyakorlatilag már egy pro ára. Arról nem beszélve hogy VR biztos nem lesz 4K tvt nem tervezek venni kb 4 évig ha valami közbe nem jön pl bedöglik a jelenlegi ami másfél éves .Multizni egyáltalán nem multizok csak kampány és extrák. Ezen felül még ráadasul ott van hogy heti kb 5-10 órát játszom ezt álltalaban 2 szerre, és most is amit 2017 végéig meg tervezek venni az a final fantasy XV az új Rezi a Days Gone ha kijön és az új god of war. Ezért prot venni jelenleg nem látom nagy értelmét. Én megmondom őszintén tesztek alapján azt hittem hogy látványos grafikai változást hozott a vérfrissítés de felhasználói tapasztalatok alapján nem úgy veszem ki mintha hanyatt estek volna tőle a full HD tvt használók.
Ennek fényében pro es kontra hogy:
Érték allóbb a pro nyilván bár ha majd elszeretném adni akkor ha most jelen feltételek mellett beruhazok rá
Sem fogom tudni majd egyszer úgy eladni hogy viszonylag jól száljak ki belőle.
Az új, újra 1 éves garancia.
Kontra: minden fentebb említett dolog és amit írtatok.Illetve megdöbbenve hallottam hogy talán még hangosabb mint a 1216 os széria ami nekem nagyon negatív.Tudom ez kényes téma nem is szeretnék ebbe belefolyni vagy belemenni csak annyi hogy nekem a jelenlegi is elég hangos és zavaró főleg mikor már 4óraja pörgeti maxon a ventilátort igen monoton tud lenni.Akkor mit mondanék errre?!
Akkor inkább használom ezt amíg lehet,véleményem szerint ezeknek az exkluzív dolgoknak úgy is van egy minimum kereskedelmi áruk ami alatt nem adható így megszabva a csere bere adok veszek árat ami nem mehet ez alá.Ez szerintem az originál PS 4 nel 50 a PRO nal 100 K . Ha értitek? Miért menne lejebb a ps4 ára már? Max ha probol kijön valami újítás esetleg slim ből akkor el tudom képzelni hogy még egy 10essel 15el lejebb megy az original. Akkor persze a pro is esik és akkor egy mostani pro lehet lesz 80-90 ert (hozzá teszem már most is van 110ért fent) és akkor megint más lesz az árrés mint jelenleg.Mert jelenleg én is abba a kategóriába esek akikkel a leginkább kicseszett a Sony és a legnagyobbat buktak a befektetésükkel. Ami félőbb hogy teljesen kivonják a forgalomból 1 éven belül.Senki sem akar majd ilyet venni mert lesz a slimből meg a probol is még 1 halkabb kisebb stb. verzió és bla bla....persze ez már mind csak találgatás.
A lényeg hogy jelenleg szerintem a simaról nem éri meg nekem ilyen feltételek mellett váltani gyakorlatilag csak az újabb 1év garancia miatt mert másban nem hozna annyi pluszt ezek szerint.A többi meg még a jövő zenéje.....Pr:)ly....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest