Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok kellene nekem egy kis segítség. Tegnap venni akartam egy pár játékot ps storeban kiírta hogy adjam meg a jelszavamat megadtam de nem fogadta el. Gondoltam hülye vagyok és elírtam hat nem. Kertem egy jelszó emlékeztetőt nem jött semmi e-mail.benne van az összes jatekom a ps plusz minden de nem férek sehogy hozzá. Kihez forduljak segítségért ? Igazolni tudom hogy az enyém a fiók a vásárlások üzeneteivel meg a PayPal számlákkal.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok vettem egy PS4-et.Olyan kérdésem lenne hogy valahogy meg lehet oldani hogy a régi hagyományos tv-re rákössem ameddig nem jön össze a lóvé egy új tv-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Miyoo Mini V4
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest