Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Azt hittem sose lesz kevés a hely de kevésnek bizonyul az 500GB. Aki upgradelt már 1 terrára az milyen winyót vett?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
EczkE
veterán
Na, csak kesz lettem vele, enjoy! [link]
Asszem mindenféleképpen!
-
ImACeltic
őstag
Hol tudom megnézni, hogy mennyi időt játszottam a játékaimmal?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #85589 üzenetére
Aztán meglátjuk, hogy mi marad meg a játékban. Ezt a hekking dolgot is felfújták eléggé már az első részben is. Meg azt a drónt is kellett volna látni vagy 2 játékban, nem?
.
-
Jessus81
tag
Aki elmerült az ingyen kosárlabda világában, annak érdemes feltenni play áruházból az ugyanolyan nevű appot, és összekötni a PSNel, és a telós kártyás játékkal zsetont nyernek amit PSn a gémben el lehet költeni
PSN: Thorpapa
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm a magyarázatot...most már azért értem
"A másik meg, hogy miért nem linkelem inkább a hírt amit írok: volt róla szó, hogy van akit nem érdekel Gamepod, csak fórum miatt jön ide, és más oldalakat követ. "
Ezt inkább nem kommentálom
(#85588) orichalcos Állat lesz
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N@idia #85586 üzenetére
Természetesen marad.
__
Watch Dogs 2 - 7 perc gameplay
__
(#85589) Sirandrish
Nézd, nem is kell. Én senkire nem erőszakolom rá, hogy minket olvasson. Nagyjából a törzsgárda megvan így is, ha meg jönnek extra emberek az csak jó nekünk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Nincs valami lista,hogy ki játszik az overwatchal? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #85584 üzenetére
Az hogy én mindegyik topikban ott vagyok, az nem jelenti azt hogy más is. Sokan vannak akik csak XO vagy PS topikot nézik főoldalt nem, így csak onnan kapják az infókat. Tegyük fel hogy valaki csak PS4 topikot nézi többit nem, mert a híreket másik oldalon követi, X-es topikot meg miért nézné, ha nincs is olyan gépe. Így hogy hírek mellett több helyre megy az infó, több emberhez jut el, mintha csak egy helyre tenném be. Nekem egy perc az egész, mert minden fontosabb topik el van mentve.
A másik meg, hogy miért nem linkelem inkább a hírt amit írok: volt róla szó, hogy van akit nem érdekel Gamepod, csak fórum miatt jön ide, és más oldalakat követ.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Bárki bármit mond..nekem jöhet majd
Viszont lenne hozzád egy kérdésem...már máskor is feltűnt és akkor sem értettem.
Szóval..miért rakod be külön hsz-be minden érintett topikba az adott trailert/képet/bármit ha cikk is jön róla?
Lényegében ugyanazt 86 helyre berakod. Engem nem zavar, de neked plusz munka és van értelme? Pl a Deus Ex és van itt is, a One topikba is meg egy cikk is jött róla...és mernék rá fogadni hogy valamelyik PC-s topikba is besúvvasztottad
Tényleg nem b*szogatás, csak nem értemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
gyuromoj
veterán
válasz #45378816 #85575 üzenetére
Injustice 2 | Announce trailer | PS4
(#85579) AdeX
Hátha, más nem látta még egyszer sem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Injustice 2-t valaki várja?
Végre ismét lesz egy fain verekedős game a Netherrealm-től. -
marilllyo
veterán
válasz Csabee86 #85538 üzenetére
Nagyon bugos. Olyan, hogy mész és szépen sorban szeded fel a collectible-st majd...teszemazt meghalsz valahol... erre egy hat secrettel azelőtt felvett valamit "elfelejt". Ha szerencséd van még vissza tudsz menni érte...de általában nincs és kezdheted újra a pályát azért az egy apróságért.
Mostanra nagynehezen megszenvedtem. Egy trófi hiányzik az "IDKFA". Fel kell húzni minden fegyvert max-ra. Na hát az megvan...de a trófi nincs. Google-t néztem..május 30-án még "tudunk róla és dolgozunk a javításon" volt.
Igazából a gondom az, hogy ha ki is javítják...nem hiszem, hogy a Doom-ot elindítva felugrik a platina. Amit meg nagyon nem szeretnék A-Z-ig újra végignyünnyögni a pályákon....mivel...persze...az összes fegyó unlockhoz töviről hegyire át kell mászni az összes pályán, hogy meglegyenek a pontok.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Akinek megvan a Driveclub Bikes tudna segíteni egy multiplayer trófeában (10 perc)? Egyszerűen lehetetlen játékosokat találni, teljesen kihalt.
PSN ID: Prof_HUN
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
cross56
senior tag
válasz Sirandrish #85571 üzenetére
Az Ac Syndicate is vonz 8-ert
-
Sirandrish
legenda
válasz cross56 #85570 üzenetére
Ahogy olvastam róla annyit simán megér. Olyan mintha a GTAba csak raketad lenne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cross56
senior tag
válasz Sirandrish #85568 üzenetére
Igen en is a 2 napossal tudnam most megvenni. Kerdes h kell-e nekem a jatek
-
Madwe
nagyúr
válasz hyperspace #85564 üzenetére
Keresztbe teszitek primaryvé az accountotokat s a sajátotokat meg használjátok ("secondary" accountként), így 1 játékot megvéve ketten tudjátok használni, akár online is, egyszerre is. Egyedüli gond akkor lehet, ha nincs net vagy psn, mert akkor a megosztott játékok nem indulnak.
-
Sirandrish
legenda
válasz cross56 #85565 üzenetére
Fasza...ez elkerülte a figyelmemet és a giga két napos plus még lejárt
-
sutyesz96
őstag
válasz hyperspace #85564 üzenetére
Gyakorlatilag a rendszer által nyújtott kiskapuk kihasználása.
Ha megosztjátok egymásnak a saját accountotokat, lehetőségetek van féláron vásárolni a játékokat vagy akár a ps plus előfizetést is.
no01ricsi: köszi.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
no01ricsi
tag
válasz #45378816 #85560 üzenetére
óóó köszönöm, végre akkor már én is megbízható vagyok, mert van egy követőm
Amúgy meg eddig csak a bugyuta közhelyes kérdéseimmel zaklattalak titeket
Bocsánat csak ma keveset aludtam
Amúgy, hogy Sutyesz96 üzletét fellendítsem, megbízhattok benne. Volt csereberénk már.
#85562 veled vagyok[ Szerkesztve ]
PSN ID: PRicsi83
-
cross56
senior tag
válasz Sirandrish #85563 üzenetére
Most annyi. 60% kedvezmeny van ra ps plus tagoknak
-
Sirandrish
legenda
-
sutyesz96
őstag
válasz no01ricsi #85558 üzenetére
Oké, nem releváns hogy ki hány dolgot adott el itt a hardverapron.. De te tudsz jobb eszközt erre itt helyben? Kategorizáljak esetleg rang alapján? Detto én sem támadásnak szánom, a véleményetekre vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Udv! Just Cause 3 psn-rol 7000-ert megeri?
-
Ronam
addikt
válasz james001 #85530 üzenetére
Itt meg lehet nézni, mondjuk nem a legjobb minőség: Watch Dogs 2 Trailer
-
no01ricsi
tag
Mivel méritek a megbízhatóságot egy fórumon?
Csak egy kérdés és nem támadás akar lenni, illetve nem is a kedves és megbízható fórumtárs ellen szól.PSN ID: PRicsi83
-
sutyesz96
őstag
Mivel egy jelszómegosztásos, aktiválós-deaktíválós dologról van szó, így szerintem elvárt a megbízhatóság. Ráadásul, ha mondjuk nekem valami okból kifolyólag mégis kell (játékmegosztáshoz vagy valami) a fiókom elsődlegesként a saját gépemen, akkor ahhoz a partner deaktiválnia kell először az ő gépén. Vagy ha bármi hasonló szituáció van.
-
sutyesz96
őstag
Igen elnézést, gondoltam ez evidens és átjön.
Igen ezt valóban beleírhattam volna. Nemrég óta van ps-em, így nincs még telezsúfolva játékokkal az accom, ezért is keresek olyat, aki hasonló cipőben jár mint én. De ez úgyis későbbi egyeztetés kérdése, hogy nagyjából korrektül jöjjön ki a dolog.
-
Beri78
őstag
válasz gunszt #85549 üzenetére
Én egy ASUS RT-N18U-t ajánlok.
Nekem 2 tv, egy pc, egy lapi, 2 mobil, 1 nas és a ps log rajta.
Mókolás nélkül is nagyon szépen muzsikál. TP-linket váltott, mert azt hetente egyszer biztos újra kellett indítani (és az asszony nem értett hozzá )
Kicsit drágább, de nekem megérte
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Madwe
nagyúr
válasz sutyesz96 #85550 üzenetére
Gondolom accmegosztást szeretnél? mert ez a mondandódból nem derül ki. Ilyenkor célszerű még odaírni hogy milyen játékaid vannak az accon. Nomeg ugye ha accmegosztást akarsz, s a tiedbe lépsz be (ergo másnál lesz primary) akkor a ps+ adta előnyök egy része elveszik (tudsz online játszani, havi ingyenes címeket leszedni, ps+ discountot igénybe venni ezzel az accal vásárolva, de pl nincs felhőbe mentés, nem tudsz távolról letöltést indítani a psre s hasonlóak.)
-
sutyesz96
őstag
Most lenne esedékes a ps plus vásárlásom. Lenne esetleg valaki aki társulna? Az itteni megbízhatóságot figyelembe veszem, mert azért egy kockázatos dologról lenne szó.
-
gunszt
tag
válasz gyuribácsi88 #85547 üzenetére
Köszi szépen a tippeket, lehet akkor énis feljebb dobom a lécet és ezek közül ruházok be vmelyikre 17+ k körül vannak ahogy néztem az utóbbi kettő amit írtatok.
PS4 biztos h lannal fog rámenni sok a store-os gémem, meg jobb biztosra menni a multiban latency ellen.
Amúgy én ezt a kettőt néztem ki, jóval basicebbek.
[Cisco E900] 7,3K
TP Link AC750 11K
-
addikt
válasz gunszt #85544 üzenetére
Nekem ilyen van TP-LINK TL-WR1043ND V2, hibátlanul megy vele a ps, (igaz a ps-t vezetéken használom), de pl samsung tv-re, plex appot wifin használom és hibátlanul megy az is.
AdeX; nekem abból a verzióból 2db is megadta magát
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gunszt
tag
Sziasztok,
Új net szolgáltatom lesz és nem adnak wifis routert(d*gi)...
Olvasgattam régebben h több embernek gondjai voltak routerekkel.Tudnátok ajánlani ár/érték arányban megfelelő itthon könnyen beszerezhető megbízhato típusokat amiknél nem volt gond ps4-nél ? Nem akarok rajta fw-t hackelni stb basic ps4 smart tv telok laptopok lennének csak rákötve.
Összefoglalóban néztem de nem volt erre utaló chapter.Köszi szépen!
-
Robi86
senior tag
válasz andro93 #85533 üzenetére
Én is összekinlódtam nemrég egy két perces valamit, hogy kipróbáljam a ShareFactoryt. Fogyasszátok egészséggel
-
Jessus81
tag
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #85539 üzenetére
Nem törölheted, mindenképp rajta kell legyen, de nem kell hogy automatikusan belépjen/megjegyezze a jelszót. Ha azonban újabb játékot akarsz ott letölteni azon az accon keresztül akkor be kell lépjen (vagy miután primary és van ps+od neten keresztül is letöltetheted neki)
Egy adott account összesen csak 1 gépen lehet primary, ha nálad jelenleg primaryre van téve, másnál nem tudod arra tenni, csak ha először nálad deaktiválod.
Primaryként azon a gépen legyen, amelyik másik accounttal jelentkezik be, aki ezt a profilt használja annak nem kell hogy primary legyen, hiszen eleve ebbe lép be, így hozzáfér a játékokhoz.
-
Adam_Shepard
addikt
Az account megosztásnál egy másik gépen is primaryként kell bejelentkeznem, ugye?
(Amúgy lehet, hogy kérdeztem már, bocsi)
Aztan törölhetem onnan az accountomat? vagy be tudom állítani, hogy kérjen jelszót?
.
-
marilllyo
veterán
Hát a Doom-ot kiplatinázni egyelőre rettenet körülményes. Iszonyat bugos. 3-4 trófea is van amit nem hajlandó beadni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
válasz andro93 #85533 üzenetére
Pont tegnap csináltam egyet, igaz nem BF4 hanem UFC 2 ultimate team. Yuri Boyka KO montage
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
andro93
aktív tag
válasz N@idia #85523 üzenetére
Igen, azokat leginkább a poén kedvéért raktam bele, nagyon béna vagyok légi járművekkel.
Ez volt az első videóm, csak próbaképp vágtam össze innen-onnan felvett videókból. Ha lesz egy kis időm összerakok valami normálisat is, amiben nem csak szerencsétlenkedés van.Egyébként rakhatnánk fel többen is ilyen videókat, a ps4-es videókészítőt kb 5 perc megtanulni használni, és gyorsan össze lehet rakni vele faja kis videókat.
Én pl szívesen megnézném mások mit alkotnak. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
james001
veterán
-
caris1
tag
Dark Souls II nagyon jó (persze, ha bejön a stílus). Rengeteg a tartalom benne, mivel mind a 3 megjelent DLC benne van. Szerintem könnyebb, mint a Bloodborne vagy a DS3. Igaz a grafika nem olyan szép, de cserébe 60 fps.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
Tatyla
őstag
válasz Sirandrish #85519 üzenetére
Mi is azt várjuk de persze US store megint szarokat rakott be, de hátha hétvégén már lesz valami flash sale
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
__Zs__
tag
válasz toompa #84831 üzenetére
Szia!
Találtam egy eladó 1T-s PS4-et még majdnem 1/2 év garival és rajta 34 db letöltéssel megvásárolt játékkal.
Az eladó account-tal együtt, tehát a játékokkal értékesítené a gépet.Ez esetben természetesen nem törölném az account-ot, mert akkor ugranának a játékok.
A kérdésem az, hogy tudja-e esetleg törölni maga az eladó miután eladta a konzolt?
Ezek a játékok amíg az account él mindig használhatóak, vagy valamennyi idő után "lejárnak", esetleg PS+ előfizetés kellhet a használatukhoz?Ha megkapom az eladó korábbi, játékok letöltésekor használt account-ját, én viszont szeretnék létrehozni egy sajátot azt úgy tudom, hogy gond nélkül megtehetem (ld. bevezető). Viszont mi a helyzet ilyenkor a két account egymáshoz való viszonyát tekintve egyazon gépen? Ha idővel mondjuk úgy döntök, hogy már törölném a régi account-ot, akkor a saját ettől függetlenül érintetlenül, és teljesen használhatóan rendelkezésre fog állni?
Sajnos nem sikerült teljesen összeraknom a bevezetőben taglalt elsődleges és másodlagos account témakört + megosztást egymás között, plusz nekem még bekavart az is, hogy 1/2 után ha nincs hosszabbítva az előfizetés akkor törlődnek/elérhetetlenné válnak dolgok. Már ha jól értettem persze.Végül de nem utolsó sorban. Egy account tovább vihető másik PS4-re megvásárolt játékokhoz való hozzáféréssel együtt? Mondjuk, ha teljesen gallyra megy a konzol és veszek másikat, vagy mondjuk, ha a játékokat el szeretném adni, mert nincs rájuk szükségem.
Az az igazság, hogy nagy a kavarodás a fejemben, ígérem, hogy próbálok majd még után nézni ennek a témának, de természetesen segítő / megvilágosító válaszodat - és mindenki más válaszait is - ettől függetlenül előre is nagyon köszönöm!Üdv': _Zs_
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Várható valami hatalmas nyári akció store-ba?
-
james001
veterán
Egy pár meccs után rájöttem hogy ez az NBA 2k16 nem az én játékom,úgyhogy ment is a szemetesbe... E hónapos plus számomra itt véget is ért,bár ha felrakják PS3-as store-ba a Siren-t azzal lehet fogok játszani.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Zanik
addikt
válasz andro93 #85512 üzenetére
Első és legfontosabb: a helikoptert nem elsősorban a főrotor lapátjainak dőlésszögévvel kormányozzuk oldal irányba, hanem a pedálokkal! Tehát a függőleges tengely körüli elfordulást tanuld meg jól kezelni, a főrotorral max segíts rá, aztán a kettőt jól kombinálva már mehetnek a mutatványok!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
andro93
aktív tag
A minap összedobtam egy montázst a ps4-es felvett videóimból, akit érdekel, annak jó szórakozást hozzá. Építő jellegű kritikákat elfogadok.
Kb a felétől kezdődik az action. [ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Psychonauts kijött PS4-re!
De csak az észak-amerikai store-ban elérhető egyelőre ($9.99)!
Európai megjelenésre várni kell pár hetet.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
MixY
tag
válasz Adam_Shepard #85501 üzenetére
Hol vetted, ha szabad érdeklődni? Nagy ritkán találni 1-2 darabot a használt piacon, azokat is 7-8ezer körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest