Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Tavares #114119 üzenetére
"Sziasztok. Használ valaki Avermedia vagy Elgato capture cardot? Lenne velük kapcsolatban egy elég fontos kérdésem.
PS4-ről szeretnék a közeljövőben közvetíteni egy Avermedia vagy Elgato capture eszközön keresztül PC-ről OBS segítségével, vagy van egy dolog, amivel nem vagyok tisztában. Ha egyedül streamelek nincs gáz, bedugom a headsetet a PC-be, és onnan tolja a hangom az OBS... viszont ha PS4-en partyban chatelek haverokkal és úgy közvetítenék, akkor vajon az én hangom is átmenne PC-re a capture device-on keresztül, vagy csak az ő hangjuk? Tehát ebben az esetben vajon 2 mikrofonra lenne szükségem (egyik a PS4-be hogy haverok halljanak, másik a PC-be hogy a streamben halljanak), vagy meg lehet oldani 1-el is? Jelenleg csak egy HyperX Cloud II headsetem van, azt meg vagy itt vagy ott tudom használni. Esetleg rakjak egy jack elosztót a headsetre, és egyik vége capture card másik vége controller?
előre is köszi"Az alábbi beállítással a játékhangok mellet a barátaid hangját is megkapja a PC:
-Settings
-Device
-Audio Devices
-Output Devices
-Válaszd ki a kívánt hangeszközt a listából (avermedia/ tv)Minden alkalommal be kell állítani ha a headseted lecsatlakoztatod.
Mikrofon részéhez:
Vagy veszel egy mikrofont a PC-hez is.
Jack elosztóval próbálkozol bár szerintem ez kényelmetlen lenne.Ha az elosztós megoldás mellett döntenél szükséged lesz egy olyan adapterre ami külön csatlakozóra szedi szét a mikrofont és a fejhallgatót, és értelemszerűen a mikrofont kell elosztanod két fele.
Itt lenne az én megoldásom: [kép]
A működését nem garantálom, de elvileg ennek így jónak kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Tavares #109331 üzenetére
"ezt most csak én nem értem? Árpi, vagy félreolvastál valamit (mondjuk a "törlődnek" részt) vagy tényleg nem értem Diablo nekem csak digitálisan volt meg eddig, erről nem tudok nyilatkozni, de más játékoknál ha lemezről váltottam digitálisra, akkor nem törlődtek a mentések, tudtam őket használni, csak igen, nyilván régió kérdése"
A törlődést nem tudom hol olvastad,
én azt írtam ha nem egyezik a régió nem fog menni a mentés.Csak egy példa, magyar lemezes kettes régiós játékot vásárolt, de anyagi megfontolásból az USA store-ból vásárol 1-es régiójú játékot digitálisan, akkor nem fog menni a játékmentés, amit még a lemezes hazai régiójú játékkal csinált.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Tavares #106500 üzenetére
Bocsi, erre reagálnom kellett egy ilyet, de amúgy tényleg, ha valami jó dolog van a digitális vásárlásban, azért ne az legyen már, hogy fel kell állni lemezt cserélni.
Nálam is az akció a döntő, tök jó játékokat tettem magamévá az elmúlt időben, szinte fillérekért, amik dobozosan sosem voltak ilyen olcsók.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Vhiktor
veterán
válasz Tavares #106449 üzenetére
Tökéletes
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
bandi0000
nagyúr
válasz Tavares #105989 üzenetére
beszólás? dehogy, én komolyan mondtam
1 hete megy a találgatás h mi lesz a ps+, aztán mikor kiadják akkor mindenki nyavalyog h ennyi pénzért mért nem mást adnak, ha emelnék az árát, amibe bele lenne számolva a jó játék is, akkor nem lehetne nyafogni minden hónapba
(#105992) sut3kh: ps+... mert bár mindenki foggal körömmel ragaszkodik az ingyen játékokhoz, a ps+-al nem a játékokat fizetjük, hanem a multit, ergó a játék még mindig csak ajándék, de minden hónapba sírás megy csak, egyiknek tetszik másiknak nem...
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Tavares #105901 üzenetére
Ha tetszik, ha nem, a 4. rész volt az első a sorozat mélyrepülésében. Legnagyobb fájdalmam, hogy a mai napig úgy emlegetik, mint a legjobb RE. Csak az a kár, hogy a RE egy túlélő-horror sorozat, ami az 1-2-3 volt. A 4-5-6 egy akciójáték. És igen, végigjátszottam az utolsó hármat is. Közepesen gyenge akció lövölde. A 3. rész után megjelent játékokon túl csak a filmek tudták jobban meggyalázni a RE nevet. Erről (7) nem mondok véleményt. Az látszik, hogy új az irány, és legalább nem egy újabb akció-fos.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz Tavares #105886 üzenetére
Minden hónap első keddjén tölthetőek le a játékok (dél-kora délutáni óráktól) és az azt megelőző héten szerdán-csütörtökön derül ki, mik lesznek azok. A PayStation Blogon történik a bejelentés, szintén többnyire a kora délutáni órákban.
-
-
maszekember
aktív tag
válasz Tavares #105725 üzenetére
Szerintem olcsóbb lenne, ha vennél egy tetszőleges hangrendszert valamint egy digitális-analóg audio átalakítót.
Átalakítóból a FiiO DK03-at nagyon tudom ajánlani, egy Logitech Z623-hoz vettem és abszolút tökéletes, olyan mintha ott se lenne a hangminőségen semmit nem ront.
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
-
A`rpi
addikt
válasz Tavares #105414 üzenetére
Ebben a sorrendben jöhet mind: COD, UO, 2, 3, WaW.
Nem baj, majd a bilibe ér a kezem, de azért jó lenne... Az első részekből már szerintem a remastered nem is feltétlen állná meg a helyét, inkább remake kellene. Második résztől felfele, viszont a PC max grafika még most is elfogadható lenne (számomra). Bár a harmadik rész anno ugye konzol exkluzív volt, az rondább volt mint a 2 max grafikán, de ez a konzolok "sara".
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A`rpi
addikt
válasz Tavares #105405 üzenetére
"tudja valaki, hogy a God of War idén vagy jövőre jön?"
Ez alapján nincs még megjelölve pontos dátum, aztán az is lehet csak rosszul gugléztam.
-
Szakiii
addikt
válasz Tavares #105280 üzenetére
Én értem hogy azt is felrakja de össz tárhely nem 400 pár gb hanem maximális üres hely 360 lett lehet nem voltam érthető, tehát a maximálisan használható terület 360gb lett.
Btw azzal a vinyóval nagyon jó lehet csak sajna nekem drága az ajánlott 17 ezres viszont bele fog férni, de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Tavares #84943 üzenetére
A twitch és ilyesmi témával kapcsolatban nem írnék, mert korábban már érdeklődtem...
Viszont a netem digi-s 80/50 és előfordul olyan, hogy ps4-es mérésnél 4/48 vagy 6/48 ilyesmik... a lényeg, hogy a letöltés drasztikusan lecsökken, aztán a harmadik méréstől számítva akárhányszor mérem, tökéletes eredményeket produkál.
Betelefonáltam érdeklődni, az első hölgy azt se tudta mi az a konzol (nem kamuzok, tényleg nem tudta...)
A másik hölgy állította, hogy a router-em és a ps4-em rossz, ha garis vigyem vigyem vissza.
Jah és képet is kért, hogy a ps4-en menjek fel a digi oldalára és úgy mérjek, ne a settings-en belül, mert azzal nem tudnak mit csinálni. (szerintem ez teljesen jogos)Említettem neki, hogy akár laptop-on, akár telón, akár más ismerős ilyen eszközein mérek tökéletes, viszont a ps4-es beállításoknál meg ilyen "ingadozó".
Tényleg valami gebasz lehet? Vagy egyszerűen az a test ennyit ér és valótlan állítana? (kábelről használom, decemberben vettem)
-
A`rpi
addikt
válasz Tavares #84919 üzenetére
Ki milyen eszközt ajánlana gameplay recordinghoz?
Ingyenes alternatíva:
-PC-s remote paly szoftver +
-Video capture szoftver.Video rögíztő eszközök:
Nézegettem anno a kártyákat, nem mondható egyik sem olcsónak...Akkor inkább egy önálló cuccot érdemes venni,
lényegesen egyszerűbb, PC nélkül rögízt.Avermedia Game Capture HD II-höz volt szerencsém,
jó minőségű, egyszerű cucc.[ Szerkesztve ]
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tavares #83016 üzenetére
Különösen te, ahogy mindenki által tudvalévően fake képpel próbálkozol meggyőzni arról többeket, hogy mennyire "okosak", hogy nem tudják, hogy volt egy kamubejelentés egy nem létező Battlefield 1944-ről.
AdeX: pont eleget játszottam vele/láttam a BO3-ból ahhoz, hogy megállapítsam: számomra kalap szart nem ér. Tucat divatjáték, semmi más. Ezerszer inkább egy I. Vagy II. vh.-s BF, mint ez. Remélem így is lesz. De még a COD4 Remaster-t is sokkal szívesebben tolnám, az teljesen rendben volt, plusz volna benne nosztalgiafaktor is, lassan 10 éves lesz az is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest