Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
válasz eisento #85859 üzenetére
Hello!
Én tényleg nem tudom, hogy miként lehet, de a most frissen vásárolt szetthez csak számlát adott a bolt (DVD Galaxis) és megadta a helyi (Veszprém) Sony szervíz pontos fellelhetőségét is, hogy ha bármi gondom lesz, oda vihetem.
A dobozban található, többnyelvű garanciafüzetben én szintén csak azt találtam, hogy a vásárlás tényét igazoló számla elegendő a garanciális igény kielégítéséhez (egyéb feltételek a készülékház megbontásmentességére, ill. az azonosító címkék épségére vonatkoznak csak).
Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
válasz wolf13 #85856 üzenetére
Hello!
Hát alapvetően egyértelmű, hogy nem ár-érték bajnok így a kamera, mert a játékok (szinte egyáltalán) nem támogatják ugye. Én 18E-ért vettem, de úgy voltam vele, hogy ha már megkapják ezt a játékot, akkor tudják is értelmesen használni. Szóval látva a szinte egész napos jókedvüket és, hogy tényleg mennyit nyomják (persze később biztos fogy majd a lendület, ahogy már nem lesz újdonság) a táncot, úgy döntöttem nem volt rossz döntés, hogy erre az esős hétvégére végül is egyben meglett e szett.
Egyébként úgy látom, hogy nagyon motiválja őket, az hogy pontokat kapnak, meg hogy mennyi csillagot értek el. Azt meg kamera nélkül vagy a Move-val (amit szintén be kell szerezni), vagy okost-telós app segítségével kézben tartott telóval lehet csak elérni (ha jól tudom).
Én azt mondom, hogy esetemben bejött és rászánt pénzt sem sajnálom, de természetesen mindenki maga dönti el, hogy mire tud/akar/látja érdemesnek költeni a kiegészítők közül.
-
__Zs__
tag
válasz Tegla80 #85772 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Végül is úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom tovább a használt konzolok témakörrel. Számomra nem ér annyit az egész, amennyi szívás esetleg lehet később (account, garancia rövidebb). Tegnap megvettem egy 1TB-os készletet (Uncharted 4 Bundle) kamerával + Just Dance2016-tal. Este/éjjel belőttem rajta, ami elsőre egyértelmű volt, úgy hogy a lányok már tolják is ezerrel a táncokat; az Uncharted-et meg majd kipróbálom én valamikor.
A mediaplayer free app nagyon állat: egy tényleg lassú, régi 8 GB-os pendrive-on lévő 2 filmet (avi, ill. mkv) próbáltam, mer azok voltak kéznél, és ledöbbentem, hogy milyen gyorsan és mennyire finoman lehet jelenetet keresni a kontroller L, ill. R gombjaival. Szóval nagyon tetszik.
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget, és engedelmetekkel jelentkezem majd, ha újabb kérdéseim lesznek.
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Külföldön - Ausztria - 3 hete vásárolt készüléket amihez csak számla van, itthon lehet gariztatni, ha gond van vele, vagy az felejtős?
-
__Zs__
tag
Hello!
Köszönöm a gyors választ!
Hát ez bizony elszomorító, de érthető a szolgáltató (mármint a Sony) hozzáállása is.
Persze nekem egy csomó kérdésem egyből felvetődött az általad írtak kapcsán, de az hiszem inkább elolvasom még egyszer - most már alaposan - a vonatkozó részeket a topik-nyitóban, és csak utána kérdezek, ha még mindig nem világos valami.Üdv': __Zs__
-
__Zs__
tag
válasz toompa #84831 üzenetére
Szia!
Találtam egy eladó 1T-s PS4-et még majdnem 1/2 év garival és rajta 34 db letöltéssel megvásárolt játékkal.
Az eladó account-tal együtt, tehát a játékokkal értékesítené a gépet.Ez esetben természetesen nem törölném az account-ot, mert akkor ugranának a játékok.
A kérdésem az, hogy tudja-e esetleg törölni maga az eladó miután eladta a konzolt?
Ezek a játékok amíg az account él mindig használhatóak, vagy valamennyi idő után "lejárnak", esetleg PS+ előfizetés kellhet a használatukhoz?Ha megkapom az eladó korábbi, játékok letöltésekor használt account-ját, én viszont szeretnék létrehozni egy sajátot azt úgy tudom, hogy gond nélkül megtehetem (ld. bevezető). Viszont mi a helyzet ilyenkor a két account egymáshoz való viszonyát tekintve egyazon gépen? Ha idővel mondjuk úgy döntök, hogy már törölném a régi account-ot, akkor a saját ettől függetlenül érintetlenül, és teljesen használhatóan rendelkezésre fog állni?
Sajnos nem sikerült teljesen összeraknom a bevezetőben taglalt elsődleges és másodlagos account témakört + megosztást egymás között, plusz nekem még bekavart az is, hogy 1/2 után ha nincs hosszabbítva az előfizetés akkor törlődnek/elérhetetlenné válnak dolgok. Már ha jól értettem persze.Végül de nem utolsó sorban. Egy account tovább vihető másik PS4-re megvásárolt játékokhoz való hozzáféréssel együtt? Mondjuk, ha teljesen gallyra megy a konzol és veszek másikat, vagy mondjuk, ha a játékokat el szeretném adni, mert nincs rájuk szükségem.
Az az igazság, hogy nagy a kavarodás a fejemben, ígérem, hogy próbálok majd még után nézni ennek a témának, de természetesen segítő / megvilágosító válaszodat - és mindenki más válaszait is - ettől függetlenül előre is nagyon köszönöm!Üdv': _Zs_
[ Szerkesztve ]
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Még valami eszembe jutott esetleges használt gép vásárlás esetére.
Mire érdemes, ill. kell-e valamire figyelni az online Store-(ok)ra, vag PSN-re való regisztráció/account miatt? Úgy értem, hogy a gépet valaki már egyszer regisztrálta a hálózaton, azaz ha én megveszem és saját accountot szeretnék létrehozni, akkor abból gond(om) lesz/lehet?
Bocs', ha nagyon alap a kérdés! Természetesen megnéztem a topik-kezdő leírásokat, de vagy kihagytam valamit, vagy nem teljesen értem a lényeget a vonatkozó témakörben.Válaszaitokat előre is köszönöm!
__Zs__
-
__Zs__
tag
Hello!
Igen, részben erről van szó. Kicsit utána néztem és ezt találtam:
http://www.euronics.hu/garancia
"Garancia termékbiztosítás és plusz védelmi termékbiztosítás esetében
Gyártói garancia letelte után jelentkező anyag-, illetve gyártási hiba
Kizárólag plusz védelmi termékbiztosítás estében
....."és akkor itt jönnek a mindenféle külső behatások, balesetek, stb.
Ha csak az elsőt kötöm meg, akkor a saját bénázásomból fakadó (vagy annak is felróható) hibát nem térítik.
2. esetében pedig önrész is van bizonyos esetekben.Összességében egyáltalán nem haszontalan dolog, persze ár függvénye is, hogy érdemes-e vele foglalkozni, aminek nem jártam utána.
Még egyszer köszönöm a felvilágosítást!
__Zs__
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
A jófogáson láttma egy használt konzolt 2019. novemberig (!!!) érvényes garanciával. A garancia 1 év minden boltban, ha jól láttam. Én nem tudok valamit, vagy ...?
__Zs__
-
__Zs__
tag
válasz __Zs__ #84478 üzenetére
Sziasztok!
Mindekinek köszönöm szépen a kérdéseimre adott válaszait!
Az ajánlott játékokat megnéztem. Úgy látom tényleg lesz miből választani.
Kamera kérdéskört, meg mé csócsálgatom egy kicsit. Az egyik ajánlott linken említették a JustDance-t is, és ott láttam, hogy a 2015-ös évtől van egy app-juk, amit használva, nincs szükség a konzol kamerájára, "csak" kézben kell tartani tánc közben az okos-telot. Hát nem tudom, akkor már inkább a kamera. No, majd meglátjuk.
Még egyszer köszönöm!
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
PS4 vásárlás előtt állok. A célközönség - magamon kívül - egy 11 és egy 8 éves leány gyermek.
A következő kérdéseim lennének:
- a JustDance-en kívül van még olyan játék, ami érdemben használja a kamerát?
- milyen játékokat ajánlanátok a fent írt korú gyerekeknek?
- jól gondolom, hogy szinte mindegy hol veszem meg a gépet, mert az árban nincs jelentős eltérés (legalább is a netes keresőket átfutva); vagy van esetleg valamilyen szempont miatt különösen ajánlott bolt a vásárlásra?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest