Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Páran biztosan használjátok a Seagate 2 TB-os vinyóját, ahogy nézem nálunk az ST2000LM003 típusszámú érhető el. Túl sok választás mondjuk nincs ebben a méretben, mert ezen felül csak a még drágább, 7 mm-es Seagate lenne, szóval az nem opció. Mi a véleményetek, azon felül, hogy talán egy hangyányit még gyorsabb is mint a gyárilag bent levő, érdemes megvenni, megbízható?
-
Shamat
aktív tag
Vettem ma egy One-t a PS4 mellé az eddig kihagyott exkluzívak miatt.
DEAD LIKE ME
-
Robi86
senior tag
Eddig nem volt okom panaszra a ps4 hűtés hangerejével kapcsolatban, de megérkeztem Madagaszkárba, és megmutatta a gép, hogy nem passzív hűtés van benne
A játék eddig egyébként nagyon bejön, csak úgy mint az előző részek, de nem részletezem, annyian megtették már előttem.Kicsit más: tv kapcsolgatása közben néha belefutok a Csillagkapu: Atlantisz nevezetű sorozatba, és ha neadjisten megfilmesítenék egyszer az UC-t, szerintem ez a John Sheppard (Joe Flanigan) simán jatszhatná Draket.
-
N@idia
őstag
válasz #63761920 #84489 üzenetére
Mint mondtam egy PS4 topicban PS4-et fognak neked ajánlani, ha megnézed a hozzászólásokat! Szerintem egyik konzol sem jobb én PC-s vagyok, ha az én véleményemre kíváncsi vagy én azért vettem PC mellé Ps4-et, mert sok olyan játék akad ami nem jött PC-re és ezek a címek csak PS4-en vannak párat megemlítenék The Last of Us, UC trilógia, The Order 1886, Beyond Two Souls...A másik ok amiért PS4 mellett döntöttem hogy megoszthattam a profilom így olcsóbbak a játékok is na meg a barátaim miatt is szóval mindenki maga dönti el mi alapján választ konzolt...
(#84495) vg Igen, én is erre számítok, hogy jönni fog. A Forza Apex sem lett rossz játék az már legalább optimalizálva is van.
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Becksman
őstag
válasz #63761920 #84489 üzenetére
Ps4
Alapjába véve a Sony expluzivok jobbak és szvsz egyszerübb és tényleg játékra termett konzol.
Egyébként, ha nem volt ps3ad ez a bundle megéri az árát:
http://www.arukereso.hu/jatekkonzol-c3154/sony/playstation-4-players-megapack-1tb-ps4-1tb-uncharted-trilogy-god-of-war-iii-remastered-last-of-us-remastered-p319565365/Samsung A54 5G 8+256GB
-
Mister_X
nagyúr
válasz #63761920 #84486 üzenetére
Konzolt exkluzívak miatt szokás venni. Előtérbe kerülhet az ismerősi kör, ha van valakinek PS4-e vagy One-a, akkor plusz tényező, hogy tudsz velük zúzni. Egyéb esetben a PS4 erősebb konzol, a World of Tanks is elvileg szebb rajta, de neten találsz összehasonlító videót (megjegyzendő, hogy a YouTube szarrá tömörít mindent) - egyébiránt a multiplatform játékok is szebbek szoktak lenni. Ha nem volt PS3-ad, akkor "jó hír", hogy tele van a kínálat remasterekkel, így bepótolhatod az előző generáció nagyágyúit jobb minőségben (Uncharted trilógia, God of War III, The Last of Us, stb.).
#84489: azért jobb, mert Sony és PlayStation masterrace. Meg sajt. Egyébiránt azonos áron erősebb hardver, kevesebb kompromisszum és kolbászból van a kerítés. Meg sajtból.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
N@idia
őstag
válasz #63761920 #84486 üzenetére
Szerintem játékok alapján döntsél PS4-re több az exclusive játék, mint Xbox one-ra. Mellesleg egy PS4 topicban egyértelműen mindenki a PS4-et fogja neked ajánlani mi nem mondhatjuk meg helyetted mit vegyél. Milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi ?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Konzol gépet szeretnék vásárolni, nem tudom eldönteni hogy
PlayStation 4 vagy Xbox one?
Amire szeretném használni: world of tanks.
Ki szeretném kérni a tapasztalatotokat a PlayStation 4 konzolról! -
N@idia
őstag
válasz Jeanne d'Arc #84484 üzenetére
Igen állítható! Megnyomod hosszan a PS-gombot "Adjust Sound and Devices" és a legelső lesz az "Volume Control (Speaker For Controller)"
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt- e kérdés mar, de a kontrollerben található hangszóró hangereje állítható? Néha szívbajt kapok olyan hangos.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
sittes79
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz __Zs__ #84478 üzenetére
Hadonászós ugrálós játékból egyelőre igen kevés van PS4-re, de még a korábbi generációra is csak egy két jobb szoftver van szerintem.
Ettől függetlenül persze vannak jó játékok Little Big Planet, Minecraft, stb.
Bármely nagyobb üzletláncnál, vagy konzolboltnál nyugodtan megveheted, garancia szempontjából minden európai gép hivatalos garanciával rendelkezik, amit a Sony szervizben azonnal intéznek is alkalomadtán.
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
PS4 vásárlás előtt állok. A célközönség - magamon kívül - egy 11 és egy 8 éves leány gyermek.
A következő kérdéseim lennének:
- a JustDance-en kívül van még olyan játék, ami érdemben használja a kamerát?
- milyen játékokat ajánlanátok a fent írt korú gyerekeknek?
- jól gondolom, hogy szinte mindegy hol veszem meg a gépet, mert az árban nincs jelentős eltérés (legalább is a netes keresőket átfutva); vagy van esetleg valamilyen szempont miatt különösen ajánlott bolt a vásárlásra?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv': __Zs__
-
Def26
félisten
Azt tudtátok, hogy pár samsung tv -n van playstation app amin keresztül játszhattok a ps now -al?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
james001
veterán
Ja amúgy Doom Snapmap.
Elkezdtem csinálgatni egy pályát benne 1-2 napja,és bakker már nem is tudom hány órát beletoltam Pedig sok mindent még mindig nem értek benne,meg nem értem miért nem működik egy-két dolog... Szerintem lassan abbahagyom inkább,felrakom online azt legalább egy trófeát ad érte
Meg baromi nagy flashback-em lett tőle,a TimeSplitters Future Perfect jutott eszembe,mivel ugye abban is volt ilyen pályacsináló mód. Kár hogy az a játék is eltűnt a francba,pedig mekkora lenne már belőle egy 4. rész[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Madwe
nagyúr
De nyilván nem ért hozzá s azt hiszi az 4k s kész. Ilyen erővel én meg a snesemmel játszok 4kban... Azt is szeretem mikor valaki a hd ready tvre ps4et köt s ő meg 1080pben játszik. Néhány fejben akkora a sötétség. (félreértés ne essék, nincs azzal bajom ha valaki nem ért valamihez, de amikor váltig állítja a hülyeségeit az felháborít...)
-
dilipok
veterán
-
Becksman
őstag
Offba:
Van a melohelyemen egy srác akinek oneja van. Azt állitja , hogy ő a 4k tvjén az x oneal 4kba(!) játszik. Hiába mondtam neki, hogy az lehetetlen hisz a ps4 se tudja a 4kt csak filmek esetébe. Minden esetre egy remek példa arra , hogy vannak hülye emberekSamsung A54 5G 8+256GB
-
marilllyo
veterán
válasz james001 #84452 üzenetére
Nagyjából.. 30 és 60 között ingadozik.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
laragirl83
őstag
válasz james001 #84452 üzenetére
Hogy 60fps-e azt nem tudom, de nagyon gondolkozom rajta 3e ft-ért, hogy behúzom!
Vidik és reviewok alapján jó kis game...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
vg
addikt
válasz szallasi007 #84458 üzenetére
kb 35-40 percig fog installálni a háttérben, addig fogja pörgetni a lemezt, majd leáll. Az installálásos fehér csík mutatót a lemezes installálásnál kiszedték már régen, ki tudja miért.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
mai napon (kb 20 perce ) beléptem a klubba egy 500-as 1216-os géppel és egy Nathan Drake Collectionnal, mivel gondoltam ne a 4-el kezdjek egyből. Minden patika, letöltötte a legfrissebb update-et, regisztráltam psn-re is.
Viszont az normális hogy betettem a lemezt és kb 10 perce mióta kiválasztottam a játékot Preparing felirat 0%-on áll? A gép teljesen új, csak mivel eddig haxol boxom volt, illetve pc-m van nem tudom hogy hogyan is működik a "telepítés".
ui.: összefoglalót még olvasgatom, tehát ha hülyeséget kérdeztem akkor sry
-
teko99
tag
Sziasztok.
Rokonom szétakarja szedni a PS4-ét kitakarítani,és valószínűleg ráfér majd egy pasztázás is mert lassan 2,5éve mégcsak megbontva sem volt a gép.
A kérdés az lenne hogy milyen pasztát ajánlotok ami erre a célra megfelelő?
Jó a síma minőségibb processzorpaszta is hozzá?BAZINGA!
-
nagyúr
válasz marilllyo #84451 üzenetére
Az ilyen Rayman szintű dolgokat nagyon szeretem. Sőt a Trine széria is jó, a 3-at is megveszem majd ps4-re, bár láttam, annyira nem jók az értékelések, mint az első két részé. Plusz a "piros fonalemberkés" játék is tetszik, nem jut eszembe a neve.
Azt hiszem, állítva fogom tárolni a gépet, vertical stand-en (nekem így praktikusabb majd). sajnos én hülye eladtam a védőkupakokat a konzollal annó, szóval most rendelhetek olyat, ami régen is bejött, csak 100 év, mire ideér. Amik aprón vannak "szuper színesek" azok nem kellenek, bár lehet, amíg megjönnek a feketék, jók lehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
TR Definitive amúgy 60 fps?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
sutyesz96
őstag
Most van ez a Flash Sale a storeon, és láttam a LBP 2 most csak 4.49$. Megér ennyit? Vagy van valami hasonló játék ami megüti ezt a szintet? Főként local co-op lenne a fő szempont, és ha van best-buy ilyen célra ami sokáig elszórakoztat minket, arra nem sajnálnám a pénzt.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
flegga92
senior tag
GTA V-ben nem tudja valaki, hogy miért nem menti el a beállításokat? Gondolok arra, hogy a feliratot minden alkalommal be kell kapcsolni, mértékegység visszavált stb.
-
nagyúr
Sziasztok!
Még mikor volt PS4-em, megvettem a driveclub season pass-t. Közben ugye eladtam a gépet és a játékot is. Most azonban holnap lesz egy új 1216-os gépem, és hozzá megvenném az alapjátékot a store-ban, viszont kettőt is látok. Van különbség?
1. Driveclub
2. DRIVECLUB™ Full Game for PlayStation®PlusPS+ előfizum lesz egyébként.
A`rpi: Köszönöm a választ, igen, a season pass megvan már.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Tatyla #84431 üzenetére
Az a baj,h nem tudjak.....
Mert mar a csapbol is a ~150ezres 40"- os uhd/4K xarsag folyik es a szerencsetlen joska/pista meg bekajalja.....nameg mennyire komoly,h pistanak csak egy xaros 3désfulhádéja van mig neki mar a 4K virit a kredencen.
Abba meg bele se menjunk,h mivel taplalna vagy hogy honnan is kellene nezni azt a tv-t,h lassa a 4k-jat es egyeb finomsagok....Hisz tobbsegunk(koztuk En is)meg a hd-fhd tartalmat is csak alkalmankent latja mert a szolgaltatok meg mindig extra penz huznak erte.....amire ugye nem fizetunk elo,igy jon az 576i es keveske 1080i.
De kell nekik a 4k,mert az a meno .[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
marilllyo
veterán
válasz Gabesz1019 #84432 üzenetére
Ha van ismerősöd... Esetleg beállnál mellénk akkor vedd meg. Egyedül uncsi.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Becksman
őstag
Gta trilógia megér 5490t? Nincs most 15ezrem gta 5re igy vagy ezen vagy a tomb raider definitiven gondolkodok. (Tudom nem egystilus , de nagyon a gta felé dőlök. Azokkal sokáig ellehet szórakozni, ezrk már gondolom 60fpsel mennek?)
Samsung A54 5G 8+256GB
-
kevepapa
aktív tag
válasz konikan #84418 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanígy voltam vele, de aztán a sok pozitív cikk, kritika stb miatt beruháztam rá (igaz lemezesen) és nem bántam meg!!! Sőt, mióta megvan, azóta gyakorlatilag lényegesebben kevesebbet alszok, tekintve h csak este van időm játszani... Nagyon durván beszippantott, elképesztő mennyi munka van a cuccban, grafikailag, történetileg, zeneileg csúcsteljesítmény. Ráadásul sztm a legjobb magyarosítás jár hozzá amihez valaha szerencsém volt. Választékos, humoros, pontos fordítás. Sztm kihagyhatatlan vétel, ott a helye minden rpg szerető ember (virtuális) polcán, de ezt a játékot még az rpg-t egyébként kevésbé kedvelő játékosoknak is nyugodt szívvel ajánlanám! Na megyek is vissza játszani!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
The Division mennyire játszható most? Olvastam olyat, hogy elég komoly hibák vannak/voltak benne. Javítottak mostanában rajta? Érdemes egyáltalán megvenni?
-
Tatyla
őstag
Felejtsétek már ezt a 4k dolgot kurva sokáig nem fogtok ti még ilyen játékot látni úgyhogy maradhat a sima HD tv de a sok write only ember tele fossa a topikot olyan butaságokkal hogy csodálom hogy be tud regisztrálni egy fórumba és oda sületlenségeket irkálni...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
konikan
aktív tag
válasz Prof01 #84429 üzenetére
Várja a halál
Első olyan játék volt ami ennyire tetszett, és bár pár cikkben említették, hogy jól van a befejezés ahogy van, és nem kell folytatás, egy ideig én is ezt vallottam, de a sok remux meg remaster között ami folyik mindenhonnan most már tényleg nem bánnék egy hasonlóan, vagy majdnem olyan színvonalas folytatást mint az első rész.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Prof01
veterán
Az idézett szövegben írják, hogy azzal kapcsolatban hazudott csak, hogy nem keresik tovább a gyógyírt, de arról nem, hogy 12-ön próbálták, sikertelenül. Mit számít az egy élet? Mindent! Egy nagyon erős kapcsolat alakult ki közöttük, egymás életét mentették meg számtalanszor az útjuk során. Az érzés pedig kölcsönös, ez többször is tapasztalható volt a történet alatt, különösen a Ranch-es jelenetnél.
Ez a történet többről szólt, mint a gyógyír megtalálása, ezt kell megérteni![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
MODERÁTOR
válasz konikan #84418 üzenetére
Nézz bele egy végigjátszás videóba (van magyar kommentárral is), abból kitűnik, hogy mennyire hasonló az előző részekhez. Én speciel csak ezt nyomtam, a korábbiakat nem, de az egyik - ha nem a legjobb - játék amivel eddig PS4-en találkoztam. Mindenképpen ajánlott vétel, és ugyanannyit megér a Season Pass is. Igaz én a jelenlegi akciónál még akciósabban jutottam hozzá az áruházban (vagyis volt már ennél nagyobb akcióban is).
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Akciós jelenleg a Witcher 3. Mennyire ajánlott az a játék annak fényében, hogy a 2-vel játszottam egy pár órát, de annyira nem fogott meg?
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
MODERÁTOR
válasz #45378816 #84416 üzenetére
Elnézést a kérdésért, de gondoltam hátha van valakinek tapasztalata. Nekem nincs, de mivel a hardveraprón feltett valaki hirdetést amelyben jó árú kódokat kínál, gondoltam utána nézek ezek kereskedelmének. Ekkor jutottam el ehhez az oldalhoz is, és kicsit meglepődtem a - kellemes - áron. Ezért érdekelne, hogy most ez egy okés dolog, vagy felejtős?
-
MODERÁTOR
Szerintetek ez a consogame.com (ami francia oldal) megbízható és működő megoldás játék vásárlásra (mármint magyar régiós accounttal)? Csak azért mert ahogy nézem elég jó akciója (50%) van az Uncharted 4-nek és a Doomnak. Összevetve az áruházas digitális árakkal, elég jól hangzik.
-
-
Akra_hu
tag
Addigra legtöbb embernek úgy is "Neo"ja lesz Azon pedig embertelen szép lesz.
-
boost
addikt
-
sutyesz96
őstag
Nem feltétlen. Ez pl egy érdekes gondolatmenet:
Near the end of the game you can actually find a tape recorder from a firefly that says that they actually had 12 test subjects with every test failing. They were hoping that Ellie would bring them the cure even though the previous 12 test subjects were the same as her and they failed with each one. Joel did lie with his comment about the Fireflys not looking for a cure anymore. But when Joel does say this comment, he may be actually right. Joel a large amount of Fireflys including the Firefly Queen. Whose to say that the Fireflys would continue on even though their leader is dead and the previous 12 test subjects weren't able to find a cure? In my mind I really think they wouldn't. [ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
james001
veterán
válasz sutyesz96 #84396 üzenetére
Hazudott mivel nem akarta őt is elveszíteni mint Sarah-t is ugye. Több olyan jelből is látható a végén hogy Joel konkrétan bekattan kissé,hogy pl. ugyanúgy nevezi Ellie-t mint a lányát (baby girl),arról beszél folyamatosan hogy milyen jókat kirándult vele régen meg hogy gitározni megtanítja majd Ellie-t mivel a lányát nem tudta,stb. Ellie meg nagy valószínűséggel levágja ezt,ezért is kérdez rá a végén. Aztán hogy most vajon elhiszi-e Joel-nek a dolgot azt már csak Druckmann tudja de ő úgyse fogja elmondani soha. Max a TLoU2-ben kiderül https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest