Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vik1382
csendes tag
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. egy hete vettem Ps 4 konzolt és a DiRT rally. Karier módban játszotam pár napot majd mentem multyba kb. 1 óra játék és jött is a CE 34878-0 hiba kód nem tudtam mindent róla elolvastam sok forumot és hozzászólást. Majd elkezdtem Inicializálni a gépet minden lejőtt róla újra elkeztem név , ps live stb... a gép leszedte 3.50 frisítést a játék pedig 1.01 frisitést. mentésem volt a felhőben letőltötem folytatam a játékot. 3 óra és újra jőtt a hiba kód. vissza vittem a gépet és a játékot a boltban ki is cserélték a játékot minden probléma nélkül és azt mondták valoszinű a játék okoza. kb 1 óra és újra jött a probléma. kicseréltetem a konzolt az is ment simán mert egy hetes volt. végig csináltam mindent telepítés stb. Játék indit 1 óra és újra hiba kód.
Tehát: 8 nap alatt 2 db konzol és 2 Db Dirt rally és semmi változás hiba kód téren.
és csak multyba van ez a probléma. karier sima úgy nincs hiba kód.
Ha valaki szenvedet már ilyen CE 34878-0 kód miat és valahogy sikerült megjavítani az ossza meg velem hogy is csinálta.Köszönőm szépen előre is.
-
Pöttön
őstag
válasz Adam_Shepard #85093 üzenetére
Igen!
A PC-n készült pályákat tudod konzolon is tolni, illetve fordítva, ellenben tudtommal a pc-s és konzolos játékosok itt sincsenek össze engedve.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
oriic
HÁZIGAZDA
3 hét lesz a Titanfall 2 és a BF1 megjelenése között. Szóval vagy november közepén jön, vagy október elején.
"Speaking at the 2016 Bank of America Merrill Lynch 2016 Global Technology Conference, EA Chief Financial Officer Blake Jorgensen revealed that Titanfall 2 is planned to launch "roughly three weeks from Battlefield 1." The latter game has a release date of October 21st, which suggests that Titanfall 2 will launch in mid-November, or possibly earlier in October.
Source: DualShockers"
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #85092 üzenetére
Esztet írom én is,baromi jó áron van most egy csomó minden,de PS3-ra is!
(#85093) Da Shep: Mármint hogy a PS4-es pályákat játszhatod PC-n/Xbox-on? Nem tudom,de gugli a barátod Vagy oric megmondja,ő mindent tud
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #85090 üzenetére
Igen elvileg tartalmaz minden epizódot. Csak 3 van benne amúgy,nem a szokásos 5.
-
Sirandrish
legenda
Azta..Thrine trilogy 3K alatt...ideje eldurrantani a free plust
Kérdés..The Walking Dead: Michonne ...ez tartalmaz mindent vagy hogy van ez?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
Fúú Store-on jóféle új akciók vannak El lehet b*szni rendesen a pénzt most az biztos Majd fizukor tuti bezsákolok pár gammát,pl. a TWD Michonne-t
-
marilllyo
veterán
válasz Pöttön #85081 üzenetére
Hát...az biztos. Bár szerintem azt már nem a kontrollereseknek találták ki.
(#85085) Nescafé : Utolsó pálya a bossfight előtt.
Egyébként a Doom-mal kapcsolatban eszembe jutott pár gondolat. Azért jó ez a játék mert játszol. Nem az unlock-ért vagy az xp-ért. Nem leszel 10 kill után sargent mastersargentmaster. Faék egyszerűségű de pont a lényeg van benne. Az, hogy játssz vele...de nem is akárhogyan...mert, ha n00b vagy bizony nem mész tovább.
Egyébként valahol bátorság kellett, hogy egy kiadó bevállalja ezt 2016-ban. Mert manapság XP-meg unlock meg hasonlók nélkül már nehéz eladni egy játékot és szerintem ha nem az ID és nem a DOOM lenne akkor annyira nem kavarja fel vizet.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bozont
veterán
Üdv
Ez a PS4 Megapack kapható még valahol (csak megbízható helyről)? Vagy lemaradtam róla? Sajnos csak most jutottam oda, hogy megvan rá a keret és ez nagyon jó vétel lenne számomra. Több webshopot is néztem, de már nincs egyiknél sem.mod.: Ha nem sok a szállítás külföldi rendelés is szóba jöhet akár.
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
GTA V-be miért nem akarja megadni a Three Man Army trofeat? Mértem stopperrel, és már 10 percnél jártam (3at kell a trófeához) és nekem ráadásul már 4es körözésem volt, egyszer sem léptem ki a zsaruk rangeéből, és így se adta meg...
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
marilllyo
veterán
Kevés játék veszi igénybe ennyire a kezet mint a Doom. Nyomtam 2 órát és szinte görcsben állnak az ujjaim. Le kellett tennem annyira megfájdult. Talán a dc-nél éreztem legutóbb ugyanezt.
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #85078 üzenetére
Oké Add-on (ep 1-5) és Bundle (1-5 és 6-8 Adventure Pass) . BOCS, kitalálhattam volna.
Bundle-ben van az alapjáték is, ugye?
Ha van vélemény a játékról köszönöm előre is...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
MInecraft Story Mode milyen, elsősorban 7-10 éves fiúknak játszani, apukának idegrendszerrel bírni a fordítást?
És mi a különbség a Season Pass és a SP Deluxe között?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
A store-os [witcher3 + expansion pack] tartalmaz magyar feliratot? Nem írja a listában.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
addikt
Xo topicba valaki irta hogy az osztrak penny ben (lol?) volt uc4 boundle 249 euroert ez tenyleg igaz lehet el valaki ott ? Akkor inkabb ott veszem meg.
-
Jessus81
tag
válasz Adam_Shepard #85070 üzenetére
tegnap este toltam vele pár percet, de többet töltött mint játszottam volna....
PSN: Thorpapa
-
törölt tag
-
toompa
őstag
Üdv!
Meg tudja valaki mondani,mekkora feszültséget ad le a PS4 usb-n?
Köszi! -
Becksman
őstag
Hogy lehet az alvó mód helyére rakni a kikapcsolást? (egyszer alvóba tettem a gépet és ha hosszan nyomom a karon a PS logót akkor az az alapértelmezett..)
Samsung A54 5G 8+256GB
-
addikt
-
Rathrol
senior tag
Figyelem a következő képtartalmak
+18 éven aluliaknak NEM AJÁNLOTT!
[link] -
no01ricsi
tag
-
A`rpi
addikt
válasz Amadako #85052 üzenetére
Szünetmentes tápegységet érdemes beszerezni. Itt tudsz érdeklődni:
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » Szünetmentes tápegységek (UPS) -
Amadako
tag
Ha gyakori nálunk az áramszünet, mit tudnátok ajánlani?
-
Sefter
veterán
Utak!
Most 5990 a Diablo 3 minden MM-ban...
Nem tudja valaki ps3-ról át tudom húzni a karaktereimet[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
no01ricsi
tag
válasz n000rbi #85048 üzenetére
Érdekes lehet, szemezgettem már vele.
Szerintem ez az a játék amit nem digitálisan kell megvennem, ha mégsem jönne be el tudjam adni.
Vagy esetleg ha vki megengedné,h kipróbáljam(mondjuk 10-20 perc nem biztos hogy elég h megszokjam az irányítást) ki tudja...
Este nézek majd pár gameplay videót róla.kevepapa
Forza Horizon 2 majd ha lesz pc re akkor talán...
PSN ID: PRicsi83
-
no01ricsi
tag
Szerintetek melyik a legjobb hanggal rendelkező autós játék, elsősorban a motorhangokra gondolok, de beletartozhat szinte minden( zene, környezet stb...)
PSN ID: PRicsi83
-
Tuomas
addikt
We were here
-
Csabee86
senior tag
Én is megvettem és kipróbáltam a Bully-t. Én személy szerint nem vettem észre semmilyen szaggatást a játékon.
-
Prof01
veterán
Június 7-ig ingyenesen tölthető a BF: Hardline Getaway DLC minden platformon!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
Tyuhhhuuu, de meg fog noni az nba 2k16 elotti reszek eladasi szama.
-
N@idia
őstag
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
lazsi
tag
Most a mediában 5400 egy 6000-es feltöltőkártya. Szerintetek ha feltöltőkártyával feltöltök 18k-t a walletra, akkor abból enged majd venni ps+-t a 15havis akcióval? Vagy az az akció csak is bankkártyás vásárlással működik?
-
Tavares
tag
Valaki segítene bloodborneban leverni a temetői hunter bosst? kevés már hozzá a heal potim. megcsengettem már a harangot, jó lenne valaki csatlakozna
-
kevepapa
aktív tag
Bár valszeg el fog sikkadni a ps plus téma miatt (le a kalappal az e havi kontent miatt, tényleg!), de próbálta már valaki a remastered bully-t? (canis canem edit) Megér 2500 pénzt? Sosem játszottam még vele. Ha lehet a nosztalgiafaktort próbáljátok félre tenni, arra lennék kíváncsi h van e olyan aki szintén ps4-en találkozott először a játékkal és hogy ő mit szólt hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wlac
Ármester
válasz james001 #85020 üzenetére
"Siren Blood Curse™ is available to download as a Full Game containing 12 episodes, or in four Chapter Bundles of three episodes. If purchasing the bundles, you need to play the chapters in numerical order and will need previous chapters installed in order to access the next."
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Adam_Shepard
addikt
Hasonloba beleszaladtam a multkor es par sikertelen vasarlas utan 48 orara uarolja a walletet. Ha veszel top up kartyat azt tudod hasznalni minden tovabbi gond nelkul. De itt varnek 2 napot amig magahoz ter. Most meg ahogy latom nem is mentek a psn szerók lehet az is a baj.
.
-
Hopsz
tag
Igazad volt, az volt a gond, hogy nem volt rajta pénz.
Viszont, most meg azt produkálja, hogy nem enged vásárolni. Ha a wallet-re akarok pénzt tölteni akkor azt írja ki a végén, h a kártya információk nem érvényesek, és kiszedi a security code-t.
Ha a store-n keresztül akarok vásárolni akkor pedig azt írja, hogy most nem lehetséges a vásárlás próbáljam később.
Nem értem miért szenved ez ennyire nekem. Minden gondja van, pedig most már pénz is van rajta, elég a játékra amit akarok. Pedig a mostani akciók nagyon jók, de csak 2.-ig vannak :SBármi ötlet vagy menjek most már a bankhoz hátha ha ott tudnak vmi okosat.
-
törölt tag
Valaki próbálta már a Just Dance 2o16 játékot, ha igen milyen +/- tapasztalatai voltak?
Alien-el kapcsolatban szintén ez volna a kérdésem. [Szerk.: a kamera miatt, ez kimaradt ][ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
NBA 2K16 (PS4)
Gone Home (PS4)
Echochrome (PS3)
Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3)
God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita)
Little Deviants (PS Vita)Bejött az NBA. Wow.
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
válasz Nescafé #85004 üzenetére
The Division Update 1.05 Today on PS4 Is 4.5GB, Fixes Double UI Issue -Mint egy falat kenyér...
(#85006) orichalcos: Ez valami futurisztikus autókázás?
Egyébként emlékeztek még a Split Second-re? Vagy a Blur-re? Mekkora játszik voltak már.
Btw. hol késik a Distance?
-
oriic
HÁZIGAZDA
RISE: Race The Future - Project Announcement
"'RISE: Race The Future' is the upcoming racing game from the studio VD-DEV renown for their technical skills.
They decided to broaden their vision through the art of a professional automotive designer, Anthony Jannarelly, famous for having penned the exclusive supercars of W Motors and for having co-funded Jannarelly Automotive."Live-Die-Respawn
-
Nescafé
őstag
Division patch 1.05 tölthető
4,5 giga iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
A`rpi
addikt
válasz dinostaRR #85002 üzenetére
Ha az ingyenes játékok, és a további kényelmi funkciók nem érdekelnek.
Alternatív megoldás lehet ha regisztrálni egy új fiókot és arra vásárolsz.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dinostaRR #84998 üzenetére
A megadot linket követve fent van, 15000Ft gondolom a magyar store-ra utal.
(szerk.: ahogy Madwe is írta)
Nekem azt írja, hogy azért nem vehetem meg, mert "You already own Playstation Plus"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Bestbuy játékok