Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
PainKiller13 #119294 üzenetére
DC?
-
laragirl83
őstag
DC multiban benne vok
-
laragirl83
őstag
Hali!
Elgondolkoztam kéne egér+bill kombó ps4-re, mert egyszerűen a sok-sok éves pc-s múlt miatt képtelen vagyok megszokni fps-ek irányításást kontrollerrel.
Néztem ami ki van emelve topikban is, ez a titan one, ez az egyetlen működőképes dolog? Mármint, hogy kell egy ilyen vagy ehhez hasonló adapter, felprogramozni őket és csak úgy működik a téma?
Nincs azóta vmi akár sony által hivatalosan ps4re fejlesztett, kiadott egér, bill? -
laragirl83
őstag
válasz
mrterminator #82849 üzenetére
Nyomhatjuk vmikor!
-
laragirl83
őstag
Kösz mindenkinek tippeket, belevágtam Life is Strange-be, adja nagyon
-
laragirl83
őstag
Hello!
Nos, szeretnék beruházni vmi olyan játékba ami a sztorival meg tudna fogni!
Nézegettem storeban meg itt topikban, mikor szóba került 1-2 amit néztem, pl last of us remastered, heavy rain stb. Néztem kiemelt részt is, játék ajánlót, de ott egyiknél se leltem felhasználói apasztalatot.
Igazából nem tudok dönteni.
Olyasmire gondolok, pl ami anno pc-n maximálisan megfogott, a fahrenheit indigo prophecy, na az eddig nálam 10/10. Ebből kiindulva lenne ötlet, mit szerezzek be? -
laragirl83
őstag
Sziasztok!
Az új NFSről vkinek vmi tapasztalat, vélemény?
Gondolkozom rajta megvenni, első rész óta pcn végigtoltam mindet, szóval nevezhetünk fannak
Hozza a jó kis nfs hangulatot? -
laragirl83
őstag
Driveclub.
Nekem maximálisan bejött, nagyon szép, remek pályák, irdatlan sok autó/motor, ütős hangok. Nekem az irányíthatóság is bejött, nem full aracde és nem is sim, kb. nfs-hez képest kevésbé arcade, de nem sokkal, szóval pont élvezhető annak, akinek nfs széria kevés, de egy rendesebb szimulátor már sok, főleg ha kontrollerről tolja. Multi része kicsit érdekes, sok kamikaze eltudja rontani a preciz köröket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest