Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Lackooo84 #238616 üzenetére
Egyetértek.Nekem is Astro 20 van szenzációs és nem csak játékra, fimekhez is nagyon jó,plusz kényelmes is. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon megszerettem egyedül zenét nem annyira szeretek rajt hallgatni,de a metált nem sok füles szereti. Egyébként van egy Pioneer SE is, azt PC hez használom, az is jó,de az inkább zenében mutatja meg magát, és egy AKG N700 NC is ( nekem az az, amire azt mondom hogy számomra tökéletes,de hát az ára is magasabb ) Én is kerülöm a Sony füleseket, úgy általában is.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Callisto
őstag
válasz Lackooo84 #238693 üzenetére
A kis tudatlan.
Bizony fogadd el, az GAGYI és bizony az általam említett (nem is említettem konkrétumot érdekes...) kategória mérfööldekkel jobb azoknál a GAGYIK-nál.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
S e t h
nagyúr
A Batman Arkham Knight batmobil mozgásáért felelős alkotáját tuti érte gyermekkorában vmi abúzus.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #238505 üzenetére
Oldalon kiírva, 14 giga.
A valóság, 54.
Jól beszopatott.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
saelin
veterán
Ez a Dishonored 1 nagyon jó volt! A grafika már eléggé kopottas, de a gameplay.... Ah, a gameplay!
Kíváncsi vagyok a Dlc-k mit nyújtanak, mert van egy pár belőlük. New game+ vajon van? Ahogy elnézem többféle befejezés van.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tegla80
addikt
válasz Tdizsolt #238691 üzenetére
Akkor tegyuk tisztaba....... ps3 nal nem a tagsag volt ingyenes hanem a multi. Igy neked akkor gyakorlatilag nem volt semmid,max ugy erezted,h van plus -od,de azert ott is fizetni kellett,szval valojaban nem volt.
pl az acbf -nel a freedom cry dlc is megy az alap nelkul ha csak azt veszed.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Callisto #238662 üzenetére
Astro gagyi.... aha... azért ne túlozzunk... Játékhoz tökéletes, megvan a mély és magas tartománya, és nagyon jó dinamikus a hangzása. A sony füleseknél senki ne keressen pl. mélyet, mert nincs, az azért eléggé a legalja. Az általad említett fülesek nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak.
The Truth is out there...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Tegla80 #238690 üzenetére
Előtte ps3-on nyomtam,ott ingyenes volt a tagság. Az account-om onnan maradt meg, de kb 2 évig nem volt konzolom,akkor nem használtam a plus-t. Viszont a MGS V. Ground Zero amivel játszom, utána néztem, egy dlc. Még mindig nem értem, hogy egy sima dlc hogy játszható az alap játék nélkül?
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Tegla80
addikt
-
Tdizsolt
senior tag
-
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Bogyi007
veterán
válasz Dreimus #238681 üzenetére
Az eddigieknél is lassabb lesz?!
De jó hogy a Digis Gigás netem még kevésbé ér bármit is...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dreimus
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz #42308056 #238677 üzenetére
Durva, hogy elkezdték szórni az UC-t, a 4-re nem gondoltam volna, hogy egyhamar lesz. DR2 is meglepő, mert egy éves a játék, viszont nagyon hamar beesett az olcsó kategóriába, volt 4e-ért is már heti akcióban. Ennyire nem vették volna? Várjuk ki a végét, amúgy szép pack lenne.
.
-
-
_drk
addikt
válasz tboy93 #238672 üzenetére
Nem szabad backlogot duzzasztani.
Szerintem simán megéri, 13k de akár a 18 is mert az online játék jó, a mentések nagyon jók a felhőben.
Első darabos ps4et még én adtam el kollégának. Pihenő módban áramszunettel meg is baszódott a rendszer. Hard reset segített de days gone fele meg rdr2ből rengeteg és sok más játék idő is oda lett...A double discount miatt már jó!
Egy évben meg ha bejön 4 játék akkor már anyagilag is ugyan ott vagy. -
Tdizsolt
senior tag
Egy adott játék demo-ja mennyi ideig játszható? Rosszul fogalmaztam, mennyi játékidő van benne?
Azért kérdezem, mert a MGS V. a letöltési listámban volt már egy ideje(igazából gőzöm sincs honnan/hogyan, vélhetően a store-ban rányomtam), és a napokban elindítottam a letöltést. Hétvégén játszottam vele legalább három órát. Ez nem is lenne érdekes, de az tuti, hogy nem fizettem érte, és nem emlékszem rá, hogy bármikor is ingyenes lett volna, ezért kissé furcsálom a dolgot... (jelenleg is 6k)Psn ID: Tdizsolt
-
-
nagyúr
Na, pont egy éve van PS Plus előfizetésem, összeszedtem milyen játékokat kaptam ez idő alatt és melyikkel mennyire voltam elégedett:
Játszottam vele:
- Overcooked
- What Remains of Edith Finch
- Batman: Arkham Knight
- Titanfall 2Játszani fogok vele:
- Bioshock: The Collection
- The Sims 4
- Shadow of the ColossusNem érdekel / nem fogott meg:
- Witness
- Surge
- Conan
- Horizon Chase Turbo
- WipeOut Omega Collection
- Darksiders III
- MLB The Show 2019
- Nioh
- Outlast 2
- Monster Energy Supercross - The Official Videogame
- Goat Simulator
- Sonic Forces
- Firewall Zero HourMegvolt már korábban:
- COD Modern Warfare
- Borderlands: The Handsome Collection
- Detroit: Become Human
- Sniper Elite 4
- The Last of Us Remastered
- Uncharted: The Nathan Drake CollectionÖsszességében a játékok miatt nekem nem annyira nagy deal ez a plus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tdizsolt
senior tag
válasz hombre[EU] #238544 üzenetére
Nem tudod,a digitális verzióban van magyar felirat?
Psn ID: Tdizsolt
-
Callisto
őstag
válasz Lackooo84 #238568 üzenetére
És hogy kinyílna ha nem ilyen gagyi Astrot vagy Razert hallgatnál, hanem egy normális audiophile/high-end fülest...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki az eddig saját maga által tapasztaltakhoz mérten nyilvánít véleményt. Számára előrelépés és majd a jövőben remélhetőleg fog még előrébb lépni. Nem kell rögtön leszarozni mindent, lehet normálisan is.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
nagyúr
-
Frod
addikt
válasz saelin #238657 üzenetére
Hát, de én is ezen a véleményen vagyok
Ami a leárazást illeti ezzel egyelőre kár spekulálni, ki tudja milyen helyzetben lesz addigra a piac, meg a mennyire lesz erős (lol) a Ft.
Plusz tudni kéne a dátumot is (beleeshet-e egy black friday, stb, lesz-e megint Alza-kupon ), sok a változó.Do you see the white shadow?
-
saelin
veterán
Szvsz egyáltalán nem éri meg prora váltani most... Max ingyen. Sokkal nagyobbat fog legalább ütni a grafikai és teljesítménybeli különbség. Én óva intek mindenkit az ilyen vásárlástól. Inkább tegye félre a pénzt és Ps5, ami meg marad mehet játékokra, ps+ra stb. Ne legyünk szarkák feleslegesen, amikor a kanyarban van egy milliószor jobb deal.
Egyébként kisebb-nagyobb leárazások konzol esetén - magára a a gépre értve -, mennyi idővel megjelenés után szokott lenni? Már egy 10-15k HUF is egy plusz játék ára majdnem.
Szerk:
Áh, ma nagyon pörgök.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Peace
nagyúr
válasz Citroware #238640 üzenetére
Akkor nagyon jó vétel lehet, ha tényleg menni fog a visszafelé kompatibilitás és sok PS4-es cím kimaradt. Akkor az valószínűleg jobb élmény lesz majd a köv. generáción. Már ha gördülékenyen fog menni a start és nem lesz problémás a mostani játékok futtatása. Nekem személy szerint még két cím van hátra a jelen generációból, a TLoU 2 és a GoT. Úgyhogy nem sietek PS5-öt venni, amíg nem érkezik rá valami igazán ütős. De lehet leesik majd az állunk és olyan játékokat jelentenek be a startra, hogy csak nézünk. Nem lenne rossz!
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz saelin #238648 üzenetére
Ha lesz is Pro változat már olyan sokkal nagyobb különbség nem lehet.
Eleve a simába is biztositani fogják a 4k-t.Nem lesz framerate probléma sem.És már a standard változat is ray tracinges lesz.(#238555) Plague666 "A wolf a németeknél és az osztrákoknál cenzúrázott csak"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #238649 üzenetére
Tudom, csak én egyből a multira asszociáltam.
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #238631 üzenetére
Az nem jó. Túl sok figyelemelterelő mechanika van benne. Paladins vagy az ingyenes Destiny 2. Én az előbbit ajánlom, mert nagyon casual és egész jó játék ahhoz képest, hogy egy Overwatch copy. Deee, talán a Titanfall 2 story módja simán ajánlható. Én azt nagyon élveztem.
Ps5 téma:
Én nagyon gondolkodom a day one-on. Már csak a jobb teljesítmény miatt megérheti, csak az tart vissza, hogy ne legyen külön pro változat, mert akkor inkább azt venném....[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Senki nem fogja tudni neked megmondani,hogy lesz problémája az elsō szériának vagy konkrétan az általad vásárolt darabnak ha ez megnyugtat öcsém fat ps4 még mindig megy...de ez valójában lényegtelen, te is tudod de a helhedben én sem vennék prót
Life, Uh, Finds A Way
-
A nyers technikai adatokon túl nem tudunk még semmit a PS5 fizikai valójáról, áráról vagy hogy egyáltalán mikor jön hazánkban.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gyuromoj
veterán
válasz FollowTheORI #238641 üzenetére
Én is így tervezem az idei játékokkal.(TLoU2, GoT, CP2k77)
Majd ps5-ön év vége fele.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Mivel sose volt Pro-d én mindenképp vennék a helyedben PS5-öt... és van pár játék amit megérheti majd újra játszani még jobb grafikával, vagy amivel még sose játszottál esetleg lehet mégjobb lesz. Márcsak ezért is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
De akkor nektek nincs semmi ellenjavaslatotok a PS5-nek a Day 1 vásárlásával kapcsolatban?
Én eddig még nem vettem első naposan konzolt, de most így lehet hogy sor kerülne rá.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Citroware #238637 üzenetére
Kibírható sima ps4-el is a 4K tv, slimet már láttam rákötve és nem olyan brutális a különbség. Így, hogy van konzol, nem feltétlenül éri meg váltani. Én váltanék, de nem gondolkodok mindig racionálisan Használtan egy pro-t ki lehet fogni 70 körül, a fat-ből ki tudsz szállni 40 környékén, 30-at ráraksz és megvagy.
-
addikt
válasz FollowTheORI #238636 üzenetére
Van sima PS4-em meg PC-m is, azokon el tudok lenni addig, de hamarosan lesz 4K TV-m és ahhoz már jobb lenne a Pro. Karácsonyig tudnék várni, csak azon filózok, hogy akkor érdemes-e megvenni a PS5-öt rögtön kezdésnek, nem lenne-e jobb mondjuk fél-egy évvel később egy újabb, kiforrottabb verziót, több kapacitással stb... de az már másfél év várakozás lenne, az már túl sok, szóval akkor addig a PS4 Pro-t kéne beszerezni ha nem első nap vennék PS5-öt.
-
nagyúr
válasz Citroware #238635 üzenetére
Ha nem akarsz játszani karácsonyig akkor nyugodtan várd meg a PS5-öt... de hát én ha játszani szeretnék pl nyáron, meg most a vírusos zárkában, akkor mindenképp vennék egy Pro-t... messze van még az a karácsony.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
Vennétek-e a közeljövőben PS4 Pro-t a helyemben és akkor PS5-öt nem megjelenéskor hanem amikor már kiforrottabb lesz, vagy inkább most már várjak még pár hónapot és PS5-öt első naposan? Kicsit tartózkodom az első napos konzolvásárlásoktól, az első verzió nem szokott annyira tartós, megbízható lenni, bár még sosem vettem úgy. Tapasztalatok?
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238631 üzenetére
Hülyeség ez az egész ahogy van. Azzal kell megtanulni játszani, amivel épp játszol és kész. Ha az a DooM, akkor neki kell állni DooM-ozni és kész. Nincs semmi féle trükk, meg recept. Nem is értem az egész témát, ezért is hülyéskedtem el a Siege-es témával.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
válasz RangerFox #238630 üzenetére
De ő a kontrollert akarja szokni ha jól értettem, abban meg sok sikerélménye nem lesz ha rögtön beugrik a darálóba. Elég az ha már nem fél perc mire becéloz valakit és már nem lövi körbe. Egyébként én a Titanfall 2-t ajánlanám tanulni, az elég jó.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
RangerFox
veterán
válasz Carlos Padre #238627 üzenetére
Csak hirtelen lesz a váltás egyrészt 30-ról a 60-as fps-re, másrészt a buta AI-ról az élő ember által irányított enemyre. Ilyen szempontból egy cod TDM sokkal jobb gyakorlásra, vagy valami f2p fps.
-
nagyúr
válasz bandi0000 #238557 üzenetére
Szerintem kár erre külön app... ott a discord meg a hasonló cuccok, whatsapp... elég csinálni egy szobát/szervert/csoportot rá és megtalálja mindenki, csak terjeszteni kell.
De ez csak my 2 cents...
Én biztos nem feccölnék ebbe energiát, hogy feltaláljam újra a spanyol viaszt/kereket.Főleg hogy android only... a többi meg elérhető telefonokon, PC-n stb.
Egyébként elég sok multis játéknak van már magyar/PH-s DC közössége.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238626 üzenetére
Jah... hát úgy bírtam, hogy gyakoroltam a mapokat.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RangerFox
veterán
válasz Carlos Padre #238621 üzenetére
A THunt meg a 30 fps miatt nem ajánlott.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238622 üzenetére
Nem nyomtam casualt sose (csak ami kötelező). Eddig unranked. Mostanában only ranked.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #238619 üzenetére
Én is majdnem írtam rá valamit, de aztán arra jutottam, hogy tuti csak viccelnek
Viszont a terrorist hunt része kikapcsolt aim assistal jó gyakorolni.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238614 üzenetére
Most már azt csinálom. Pénteken mindent beleadtam, rengeteget játszottam, szóval megpróbáltam. Nem ment, hát akkor ennyi, csak játszogatok majd, a játék élvezetéért, a rank meg lesz amilyen lesz.
-
penge111
addikt
Hmm, a Pillars of Eternity II sajnos hozza egyelőre, az első rész fogyatékosságát, azaz itt is irgalmatlan hosszú töltési idők vannak. Itt a magyar teszt róla
Pedig azt hittem a DOS 2 után lesz hasonló kaliberű játék. Lehet ps5-ön tudnak majd a töltési időn gyorsítani, vagy marad a Baldur's Gate 3PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
RangerFox
veterán
válasz markknight #238613 üzenetére
Nyilván poénnak szántam, a konzolos Siege-dzsel max megutálná a konzolos fps-eket.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Peace #238580 üzenetére
Nem kell 80-at költeni, Astro A10 olyan 20k körül van, kontrollerbe kell dugni, és k. jól szól, valamint szinte elpusztíthatatlan, eltörni az életbe nem fog az tuti. A vezetéknélküli párja az A20 45k körül van. Turtle Beach-ek törnek mint a ropi (és a sony). Sennheiser szerintem eléggé túlárazott, akármennyi is jó, játékhoz kicsit luxus kategória.
The Truth is out there...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
markknight
veterán
válasz RangerFox #238604 üzenetére
Miért? 99% stream amit néztem, az arról szólt, lyukban kempelnek és nézik ki jön, aztán csak a lövést nyomják meg és ennyi. Ez gyakorlásnak nem jó. A COD legalább pörög, ha meghalsz, akkor gyors a respawn és nem kell kisautóval össze-vissza menni 2 percig, hogy a bombát keresd. Mellesleg pont szidtátok a randomokat, szóval lehet nem kéne oda elirányítani "gyakorolni"
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
Na itt is látszik, hogy ebben a játékban nem minden a k/d. Sokszor van nekem is, hogy kapom az üzeneteket, hogy szar a k/d-m minek játszok meg hasonlóak. Ha folyamatosan tolnám és nem hagynék ki akár hónapokat akkor valszeg jobb is lenne, mert nem kéne állandóan "újra tanulni" a játékot. Én sokszor az ilyen üzenetekre nem is válaszolok, mert látom/érzem, hogy az illető egy cod növendék vagy hasonló, ahol kb csak ez számít. De ebben játékban nem feltétlen a k/d a lényeg, hanem a végén a felirat, hogy win vagy lose.
De láttam már nem egy platina rangú egyént, aki azt se tudja, hogyan kellene védeni egy bombát, de hízik a mája és büszke magára, hogy a k/d-ja legalább jó.
-
.LnB
titán
-
mango21
csendes tag
Ki rendelte elő innen a Last of us 2-t?
Honnan érdemes?Tudom, hogy még messzebb van a megjelenés, de már nagyon várom.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #238606 üzenetére
Áááá.. nem is tudsz felcseszni már ezzel. Pénteken mindent megpróbáltam. Fel tudtam menni a "brutális" Silver 3-ig (konkrétan még az is a középszer alja), aztán onnan megint vissza le (még aznap!). Hát sz*rok bele... Persze játszani játszok vele, de ez van. Fogjuk arra, hogy egyedül ennyire futja. Az kicsit szépíti a dolgot, de nagyon nem is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #238604 üzenetére
Pofon egyszerű.
Kill/Death ratio (ranked) 1.45
Erre azért büszke vagyok. Arra nem, hogy leestem bronzig megint.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz markknight #238602 üzenetére
Siege, abban aim assist sincs. És ha abba megtanulsz rendesen lőni...!!
-
.LnB
titán
válasz markknight #238600 üzenetére
Én tudok még jobb tippet erre. Írjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest