Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
A ZVR1 technikailag csak 1.4-es HDMI-t támogat, ezért ugyanúgy lekorlátoz mint mikor a monitorodon állítod át. Ettől függetlenül még lehet megoldás a ZVR2, attól függően, hogy mi az inkompatibilitás oka. De alapvetően 2.0-ás HDMI-re fog váltani, mint mikor közvetlen kötöd rá a konzolt. Ezért nem biztos, hogy jó lesz a kép, és akkor nem leszel előrébb, mert HDR az továbbra sem lesz.
Nem azért írom, hogy mindenképpen lebeszéljelek róla, csak számolj azzal is, hogy előfordulhat, hogy feleslegesen adod ki rá a pénzt. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Akkor ez válasz lehet arra is, hogy miért jó bekötött VR-ral. Mivel ha első szériás, akkor az már alapból 1.4-es HDMI-re limitál. Még azt megpróbálhatod, hogy visszaállítod 2.0-ra, majd a PS felbontását Safe Mode-ban állítod 480p-re. Ha újraindítás után így ad képet, akkor megpróbálhatod az 1080p-t.
-
MODERÁTOR
Azt tudom javasolni, hogy kézzel állítsd be a PS felbontását 1080p-re. Ha ez még nem oldja meg a problémát, akkor próbáld meg úgy is, hogy letiltod a HDCP-t.
-
Lackooo84
nagyúr
Ja tudja, minél drágábban ránk sózni a szarjait, amihez a sok hülye még tapsol is a rendezvényeken. (még az US felhasználók seggét úgy ahogy nyalják). Mivel a MS befürdött, nem is nagyon törték magukat, nem volt verseny, teljesen elkényelmesedtek, azt csináltak, amit akartak velünk. Már nem azért, de én most már szeretnék egy valódi next gen gépet, amin nem 30 fps lesz a sztenderd, mert már nagyon unom. Ex címek ide-vagy oda, ezeket is csak azért játsszuk így, mert kénytelenek vagyunk. És ha belegondolok, hogy a onex 6TF ami majdnem annyival több a pronál, mint amennyivel a pletykált ps5 lesz az xnél, hát az nem valami acélos, és sok fejlődést nem is fog hozni... És most lehet itt azzal jönni, hogy "hú de hát az erő nem számít csak a játékok" na ez azért nem igaz, mert hát akkor maradhatnánk ps4-en is nem? Kellenek a játékok is, de most már látni akarok igazi fejlődést, mert ez a generáció igen elcseszett volt minden téren.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
.LnB
titán
Semmi különös. Ha van valami érdekes, akkor játszok vele, de igazán én már a Death Stranding-re pihenek. Egy ideje nem falom a játékokat. De lehet, hogy csak a nyár miatt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Minddel játszottam. Titokban, csak oriic tudott róla kb mindig. Vele beszéltem meg priviben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
xkoti
senior tag
Ugyan ezt mondtam én is és ha logikusan gondolkozol akkor már bőven megéri váltani ha vissza fele is kompatibilis
Egyébként tény hogy erősebb a box de valljuk be az őszintét ki az aki e miatt vett játékot.
Mindenki a játékokat nézte melyikre mi a felhozatal pl: én is így választottam.KO
-
RangerFox
veterán
Én se azért írtam le a véleményemet, hogy mást meggyőzzek az igazamról. Továbbra is egy kedves és szép platformer játéknak gondolom, csak épp középszerűnek. Az environmental storytelling-et jól használja a játék, de szerintem túl rövid volt a játékidő, és ezért nem tudott rám komoly hatást gyakorolni, érzelmeket kiváltani belőlem. A puzzle részek pedig igenis egyszerűek, és a fonál kötögetése, meg trambulinok készítésében kimerül sajnos. Ott van pl. a Hue nevű játék (azért hozom fel ezt, mert ez volt a legutóbbi 2d platformer játék, amit végigjátszottam), abban sokkal ötletesebb és több gondolkodást igénylő platfromer részek voltak, jobban szórakoztatott. Végezetül a játék nem túl tartalmas, a maga 4 órás játékidejével (persze ezt nem rovom fel hibának, kis költségvetésű címről van szó).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Az elsőt. Csak azt vettem meg most, kíváncsi voltam, hogy bejön e. És a második inkább co-op. Én meg egyedül vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Változtass jelszót, de ne a mailben lévő linken, hanem itt:
[link] (Account-Security)
Biztonság kedvéért a hozzá tartozó email fiókodon is.
szerk: Ilyet amúgy kérhet bárki, ha megvan a mail címed, de az is lehet hogy mailedet már feltörték és úgy akarnak ide belépni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Na meg a 200-400ft-ért àrult GP-vel, amit orrba-szàjba nyomatnak nehéz több hasznot hozni a Now-nàl.
Most pl 6 havi GP csak 7500ft.Ràadàdul a Now nem is ugyan olyan szolgàltatàs, mint a többi.
Azt tudom hogy bizonyos jàtékok màr ott is tölthetőek. Na meg szerintem a BC hiànya nyomhattja meg PS-en + hogy PC-n is működik.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Különállóan nem is lehet. Vagyis lehet, de úgy nem top 5. De ha végig eléd ezt a kalandot, akkor onnantól tuti top 5. Ezért is vicces amikor azzal támad valaki, hogy nekem azért nem tetszik a HZD mert nem értem. Na akkor a MGS? Ott volt a szövegkönyv végig mellettem, és még azok mellett is nagyon sokat olvastam utána a dolgoknak. Persze ez sokaknak sok lehet, de így olyan élmény adott nekem amit soha semmi más. Persze az is nagyban segített, hogy egy seggel toltam le, egymás után nagyjából az összes részt.
[ Szerkesztve ]
-
vkrisz
csendes tag
Nekem is ilyen van, én aliról rendeltem. Töletni tölt rendesen, de nekem viszont mindig piros a kijelző az elején. A leírás szerint ha tölt akkor pirosnak kellene lennie, ha feltöltött vagy nincs rajta kontroller akkor zöldnek. És valami olyat is olvastam, hogy ha 70% felett van a töltöttség amikor rádugod akkor nem tölti a vezérlőt. Én mondjuk kértem refundot azért mert nem úgy működik mint ahogy a felhasználóiban van, de csak egy újat küldenek.
-
-
törölt tag
Nem, nincs. Mivel ZVR1-em van, és HDR-t is használok, ezért is lehetséges. A VR proci ventije csak akkor zúg fel, ha használva van a fejes, illetve amikor elindul a rendszer. Utána még pár percig megy, aztán ha nem használod, szépen lekapcsol ventistől. Akkor is, ha állandóban rá van kötve.
Egyébként (és ezt is leírtam már többször) ZVR1-nél sem kell dugdozni, csak kell egy hdmi 2.0-s bidirectional kapcsoló, meg 1 helyett 2 szabad hdmi a tévén. Amit én vettem anni amazonról, az már sajnos nem kapható, de most is találni olyat, ami a leírás alapján alkalmas a célra.
-
KaitouP
nagyúr
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
.LnB
titán
Én sem vagyok oda a western-ért. Meg sem akartam venni. Azt el kell fogadni, hogy a RDR2 egy lassú, realisztikus játék. Már-már szimulátor! Ezt vedd figyelembe, nem könnyű anyag.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem nem, a kiadók azért foglalkoznak jobban a konzolos szerverekkel mert sokkal több pénzük van belőle mint pc-n (persze az exkluzív dlc-kért meg ilyesmikért nem keveset fizet ki a Sony és az MS, de az más).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
De az MS vagy a Sony egy fillért nem add mondjuk az EA-nak a live gold/ps+-ból, hogy csináljanak több szervert, az a store és egyéb kiszolgáló rendszerek fejlesztésére/fenntartására megy el. Ilyen erővel bevezethetnének a konzol mellé egy használati díjat is, megvetted a konzolt de attól még fizess (ha nem akkor meg fillérb@*** vagy meg torrentgeneráció), a Steam ezt úgy oldotta meg, hogy bevezette a marketplace-t, ahol a játékosok kereskedhetnek tárgyakkal, de az árnak egy szép részét a Valve kapja.
szerk: Én is megfizetem, mind a két oldalon, de ennek örülni vagy ha valakinek nem tetszik lehülyézni, na az az igazi fanboyság.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
Szerk: nekem úgy rémlik, hogy kifejezetten BF nem volt. Legalábbis arra emlékszem, hogy ment anyivák, hogy miközben a az alza meg mindenki nyomta ezerrel az akciókat, a sztórban ugyanazok az akciók voltak, amik akkor épp futottak. De nem biztos, hogy jól emlékszem, és még ha így is volt, idén lehet másképp is.
-
markknight
veterán
Ezt benéztem, a psn-re gondoltam. Mert az ui és ux szempontból is egy katasztrófa, a letöltési sebességre meg nem térnik ki, mert pont a héten volt, hogy 150 megás patchet 3 óráig szedett.
A PS appot említik felettem, ami az xbox appjához képest sehol nincs. Nem sokat használom ez tény, de sokkal többet ki lehetne hozni belőle.
Jók a játékok, jók az akciók, jó kis platform ez, de a körítésben nem jeleskedik a Sony.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
" ha azért egy minőségi szolgáltatást adnak, az még mindig jobb, mint egy szar szolgáltatás ingyen."
Sosem fogják megérteni, mert az ingyen mindig jobb, egy szolgáltatás fenntartása pedig mindig "lehúzás" lesz. Egyszerűen ez egy beidegződés, a potya az isten.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
-
seniman
veterán
-
Bogyi007
veterán
Én is annak ismertem meg őket. Ha ők nincsenek akkor húzós villámkárom lett volna Ps3-as időszakomban. Nagyon korrekt bolt!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
Nem, teljesen igazatok volt. Én is tudtam, hogy hülyeséget csinálok, és nem is szoktam ilyet. És komolyan azon kattogtam, hogy meg fogom szívni.
(#171525) izd6583sawoe Belekarcoltam az aljába, hogy "Love LnB" fel fogjuk ismerni. (amúgy nem)
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
Jó, csak az hbogo úgy hirdeti magát, hogy minden tartalom min hd, max fullhd felbontású, de szerintem legtöbbször maximum a 720p van meg, de inkább az sem, a bitrátáról meg ne is beszéljünk. Netflixnél meg ott egy rakás 4k/hdr anyag, ami persze nem olyan, mintha bedobnék egy uhd lemezt a gépbe, de az hbogohoz képest még így is ég és föld a különbség. De ugye a magyar tartalom miatt sokan így is az hbora szavaznak, amivel nincs is baj. Na de ez már nagyon off.
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért nem annyira szar az a Hori Tac Pro.Jól kell beállítani és majdnem hozza az egeres érzést.Igen, kicsit genya dolog ha valaki ezt használja, de abban megegyezhetünk, hogy ez egy hivatalosan licencelt periféria, ami nincs tiltva.Bárki vehet Horit, senkinek nincs megtiltva.Igaz, borsos az ára; 40000 forint... A kormány vs kontroller sem éppen etikus, de ezt kb mindenki leszarja.
-
Tegla80
addikt
.....Már többször leírtam legalizálni kellene az egeret hogy ezt a xim és Hori szart kiiktassák az egész konzoljátékból, még ha elsőre ez sok embernek ellenszenves is az ötlet......
En is soxor leirtam mar,h akinek egereszni van kedve az osonjon vissza pc-re,mert ez nem az a hely. (es remelem sosem lesz.)Sony® & PlayStation®
-
.LnB
titán
Őszintén nem látom, hogy ebben mi a nagy cucc. Ügyesen bunnyzik, és ennyi. És még csak nem is elsőre nyomja a játékot, ez látszik. Bármelyik jobb quakes szerintem így nyomja a Doom-ot. Ez csak mozgáskultúra kérdése.
-
WaterWave
veterán
-
törölt tag
Hát izémizé, ránéztem az oldalra, de sok helyen azt látom, hogy még szarabb lett, de sehol nem látom, hogy akkorát gyógyult volna, mint amekorrát zuhant a videó szerint. Nade nem mélyülnék én el ebben, szopjanak evvel azok, akik még saját pénzükből köröznek a szopórolleren, az enyém már a fészerben rothad
Deck: ilyenre nekem is van egy "gémer" notebookom, de a valóság közben az, hogy azon is csak böngésző megy, hiába van feltéve rá az összes steam, gog, uplay, stbstbkliens.
[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 Éves jubileumi Kontroller
- Super Mario 3D All Stars
- Új, bontatlan PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition PS5
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest