-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
15-ben kezdtem vele játszani. Visszakerestem a topikjában most, volt is komment váltásunk. Szóval gondolom te is akkoriban játszottál. Én abszolút a nemzetközi közösség (értsd ugye az Oroszok) miatt hagytam abba. Nem bírtam már idegekkel. De a játék szeretete megmaradt. Ezért is nézem minden évben a TI-t. Mást már nem, de az megmaradt.
Igazság szerint úgy gondolom, hogy a Dota2 érdemelné meg a Fortnite sikerét... pont pont pont.. De ez csak az én véleményem, és nem az lett ennyire sikeres.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Packeta
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest