Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #216898 üzenetére
Nincs. Miért lenne? Egyik sportjátékban sincs.
Most keresgéltem és itt egy jópofa gyorstalpaló: [link]Egyébként bár ez egyéni affinitás kérdése, de simán megtanulható a szabályzat játszva (ebből a játékból). Én az Amerikai foci szabályait is Madden-ből tanultam meg(, aztán lett itthon tv közvetítés). És szerintem a baseball szabályai közel sem olyan nehezek mint az NFL-é. Csak más. Szokatlanok, főleg európai szemmel. Mert felénk a csapatsportok abból állnak, hogy egy bizonyos játékidőn belül, két csapat (kapkodva) küzd egymás ellen. Ehhez képest a baseball lassú, nyugodt felépítése teljesen szokatlan. A baseball-hoz le kell lassítani kicsit fejben.
Én is csak pár éve kezdtem el komolyabban nézni, egyik playoff-ot. És nekem is volt egy nagy áttörés mikor leesett, hogy ja?!.. ennyi az egész?! Persze ez nem jelentette a teljes szabályzat ismeretét. De már nézni sokkal élvezetesebb volt. És még mindig tanulok. Sok mindent én se tudok, de ez már nem a szabályzattal van kapcsolatban. Inkább a rövidítések, kifejezések, spéci szituációk.szerk.:
Magyar nyelvű baseball szabály magyarázat.
Ha jól hallom ez Kun "Maka" Zsolt. Szóval nem lesz benne hiba. (rémlik is, hogy van neki valami YT csatornája, hát akkor ez az.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
MLB The Show 19
Egy utolsó poszt a játékról. Látom nem sokan próbálták végül ki. Tudom, hogy szubkultúra itthon a baseball. De én tényleg azt hittem, hogy most, ha már ingyenes, akkor többen adtok neki esélyt.
Tegnap kezdtem egy új Road to the Show karriert, ahogy írtam reggel. Nekem határozottan bejön ez a Pure Power játékos típus. Jobban is élvezem a játékot így. A játék előtt is ragadtam megint vagy éjfélig.
Van egy dolog ami kicsit fura nekem. Ezt a The Show-t már évek óta fejleszti a stúdió SIE San Diego Studio. Egész pontosan 2006-ban jelent meg tőlük az első. Ráadásul ez egy Sony ex cím. És ennek ellenére, a karakterek közt nincs fizikai interakció. Simán átsétálsz a játékostársadon. Tag ugye van az ellenfél részéről, de az inkább csak scriptelt animáció. Fura az egész, mint ha nem lenne a játékosoknak sokszor fizikája. És tegnap volt egy olyan bug, mint ha megpattant volna valami láthatatlan tárgyban a labda mikor dobta a pitcher. Elpattan a francba. Csap pislogtam, de fault hit lett nekem végül.Megtaláltam tegnap, hogy lehet kártyákat nyitogatni. Egyetlen sportjátékban sem foglalkoztam még ezekkel a dolgokkal. És most is csak véletlenül találtam rá a menüpontra. Nyitottam valami gyémánt játékost. Még külön bevonuló animációja is volt a csomag kinyitásakor. De valahogy kellene szereznem kártya packokat, mert spéci felszereléseket is onnan lehet szerezni. Azok meg érdekelnének. Van már Adidas cipőm, kesztyűm..
Van community store is, de ahhoz meg játékpénzt kell szerezni.Az mondjuk nekem fura, hogy a szerződésekért nekem kell fizetnem. Van ami minden ütésért ad 20k játékpénzt. De fizetni kell a szerződés megkötéséhez. Fedezgetem fel szép lassan a játékot.
Na a későbbiekben nem traktálok senkit ezzel (a játékkal). A Death Stranding megjelenéséig én tuti elleszek vele. Addig megpróbálok eljutni addig, hogy a játékosom már a Cleveland Indians-ben játszhasson. De nem tudom sikerülni fog e.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ivcsi86
tag
válasz Carlos Padre #216891 üzenetére
Amugy lehet, de nem probálom ki, mert igy hogy csak Rest-ből ébreszti nekem nagy haszna nem lesz. Restben is megy a gép, azt meg nem fogom mindig csak ezért túráztatni
-
saelin
veterán
Ha meg a ps4-hez párosítva akarom használni a kontrollert ott csak a másodlagos fiókomon hajlandó menni. Az elsődlegesről egyből ledob ahogy megpróbálok bejelentkezni. Jelenleg ez egy bugos xar.
És sikeresen kifagyasztottam a konzolt is vele... Áh.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Nekem engedi hogy Bluetooth-on csatlakozássam a kontit, működik is, de a remote play azt mondja a telefonom nem támogatja a Ds4-et.....
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wlac
Ármester
válasz ivcsi86 #216890 üzenetére
Nekem nem ébreszti fel Rest módból a gépet. "Cannot connect to the PS4. (88001042)" üzenetet kapok kb. 2 perc töltés után. Valamit be kellene állítani a PS4-en?
Szerk:
Megvan a hiba, nem volt bekapcsolva a távoli ébresztés. Így szuperül megy.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ivcsi86
tag
Remote Play:
Rest módos bekapcsolás nekem kicsit lassú, de működik.
Mondjuk ezzel sokat nem ér az ember, m nem fogom minden nap túráztatni Rest módban, hogy kedvem támad vmikor akkor bekapcsolhassam.
Úgy lenne az igazi ha a kikapcsolt állapotból ébresztené fel.A DS4 problémásoknak: én úgy tudom, hogy csak Android 10-től támogatott.
-
lionshamlet
senior tag
Remote play
Használnám a második kijelző funkciot, de nálam a telefon nem ad képet.
Párosítottam a ps4-telefon duot, megjelenik a ps4 beállításai közt a telefon és fordítva, a távvezérlés működik is.
Ugyanazon a hálón van a 2 eszköz, de képet nem látok.Azt írja a telefon a 2 képernyőre:
Ez a képernyő nincs használatban és ennyi.
[link]Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
A remote play csak alvo allapotban levo ps-nel mukodik, igaz?
-
Dreimus
senior tag
válasz felixo #216880 üzenetére
iOS-en gond nélkül megy mobilneten keresztül is, csak elsőnek ébreszt majd time out-ra dobja a programot, második próbálkozásra beengedi. Így használom iOS13 megjelenése óta
luigi106:
#1: Igen, rest módban kell lennie a gépnek.
#2: Igen, minden alkalommal újra kell párosítani a ps-el.[ Szerkesztve ]
-
luigi106
tag
Köszi az infót.
De két kérdésem lenne is egyből. Ahhoz hogy a program bekapcsolja, készenléti módban kell lennie?
A másik kérdésem, a prg regisztrálta a kontrollert, de most nem tudom bekapcsolni vele a ps-t. Vajon újra párosítanom kellene kábellel a ps4-hez?[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Cikk végén megneveznek pár játékot ami a jelenlegi generációra jön és ott említik a Ghost of Tsushima-t, amiről nem rég nyilatkozta a cég vezetője hogy PS5 devkiten látta és az állát kereste a földön.
Szóval tuti crossgen lesz, de lehet a TLoU2 is ezek után. Esetleg a CP2k77 is bele tartozik majd, sőt a jövő évi játékok egy része is...PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bogyi007
veterán
Pont ugyanilyen telefonom van, teljesen okésan működik vele a Remote Play?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
GEIL
addikt
Üdv !
Röviden:
- ps4- en 7.0.....gond nélkül frissült.
- remote play pöpec, hibátlan....ps4- et is bekapcsolja a program.
- 720p 60 fps- sel nincs "késés"...remekül fut.....1080p ben már kicsi " késés" van a gombok lenyomásakor.....ps4 controllerrel is szepen fut minden.....Bocs a képminőségért,
asszony p9 lite 2017- tel lőttem gyorsan:[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ronam
addikt
PS5 2020 holiday, volt már? :)
-
Redneck
nagyúr
válasz Xaels #216864 üzenetére
Az első szériás PS4-et is rendszeresen pasztázta és takarította, gyanítom ezzel is így tenne. Én tuti azt venném amelyik jobban hűt, de nem nekem lesz. Szerinted melyik széria az ajánlott?
Szerk:
Jól tudom hogy az új nem különbözik hűtésben, csak a hangerőt és a fordulatot tekerték le? Valamint új tápot kapott?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
válasz Redneck #216862 üzenetére
Szvsz. A hatékonyság az ugyanaz, a hangerő más miatt nem. A legújabb kicsit jobban engedi melegedni a gépet, szerintem egyébként mindegy melyiket veszi, gari lejárta után új paszta csodákra képes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Egyik barátom kérte hogy kérdezzem meg, melyik szériás PS4 Prot érdemes venni? A hűtés hatékonysága és hangereje miatt kérdezi.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mttssz
senior tag
válasz Bad Pritt #216854 üzenetére
Mindkettovel jatszottam kb 70-80 orat, viszont ezekben a platformerkedes csak nagyon minimalisan van jelen. Mindketto jatek foleg egy metroidvania, ami azt jelenti hogy ahogy kepessegeket szerzel ugy nyilnak meg folyton eddig elerhetetlen teruletek arra, amerre mar amugy is jartal.
A Hollow Knight inkabb egy oldalnezetes soulslike-nak foghato fel, rendes sztorival, "nehez" bossfightokkal, hasonlo halal rendszerrel (ha meghalsz, ottmarad a lelked, es amig nem szerzed vissza addig hatranyban vagy).
A Dead Cells pedig emelle egy roguelike, komolyabb sztori nelkul, random generalt palyakkal, itemekkel, illetve ha meghalsz, elolrol kell kezdened.
Mindketto jatek nagyon jo, a Hollow Knight mellett szol az esztetika es a rendkivul minosegi gameplay, az egesz meg van tervezve kezzel, az animaciok, karakterek szinten "kezzel" festettek, viszont az ujrajatszhatosaga nem annyira jo.
A Dead Cellsben nagyon jo az ujrajatszhatosag, az art style kicsit masabb, nem annyira esztetikus, a harc nehany fegyverrel nagyon jo, nehany fegyverrel eleg silany, viszont ha osszejon egy kor, akkor nagyon elvezetes. Mivel minden kor veletlenszeruen generalt, sosem lesz ket ugyanolyan jatszasod benne.
-
válasz saelin #216856 üzenetére
Én is a BC részletezésre várok, de ettől még nem fogok a játékokkal várni ha úgy van. A gépre meg úgy is félre fogok tenni valahogy, bár az év első felében lenullázódik minden hitelem és akkor úszni fogok a pénzben a lányom múltkor úgy jött haza az oviból, hogy rózsaszín PS-t akar, ha úgy lesz lefestem neki a PS4-et.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
saelin
veterán
válasz Xaels #216850 üzenetére
Én jövőre elkezdek betankolni pénzzel a Ps5-re és a launch-kor már ott leszek vele. Csak előbb közöljenek már több infót a backward compatibility-ről, mert nagyon keveset tudunk róla.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtünk Raymanezni barátnőmmel, még mindig a legjobb koop platformer, amivel valaha játszottam.
Viszont. Az utamba akadt két cím, amik felkeltették az érdeklődésem és kíváncsi lennék, milyen tapasztalatok vannak velük: Hollow Knight és Dead Cells. Nem akarom mindkettőt megvenni, így is alig van időm játszani, viszont most nagyon megjött a kedvem egy kis platformerkedéshez: Hollow Knight mellett szól, hogy gyönyörű és jóval olcsóbb, Dead Cells viszont gameplay-ben erősebb videók alapján. Van valakinek tapasztalata mindkettővel?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz 30z.Samu #216851 üzenetére
Pont az xD Mondjuk most csorog a W40K: Martyr 2.0-s frissítése a maga 14GB-jával ami lehet megint odaültet elé. Már megvettem az új COD-ot is, szülinapomra meg akkor a Respawn meglephet valami jóval jövő hónapban.
-
válasz l.skywalker #216834 üzenetére
Bakker mondjuk így már nem lesz olyan erős az év vége, megkönnyítették a döntést mit vegyek.
-
Wlac
Ármester
-
bbdzyx
senior tag
válasz oriic #216829 üzenetére
Válaszolja már meg valaki, hogy a tapipad alatt 1 középen vagy 2 kapcsoló van a széleken? Évek alatt sem jöttem rá.Valamint arra sem, hogy a fejlesztők mi az istenért nem használták ki magát a touchpadot? GTAV esetében, pl. miért gondolták hogy 3 nyomorult gombnyomassal jobb lesz belépni a térképre, mint egy simítással valamelyik irányba?
Számomra a kontroller lehetőségeinek ilyen gyenge fokú kihasználása az egyik legnagyobb szívfájdalmam ebben a generációban.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
malystryx
senior tag
válasz Xaels #216750 üzenetére
Bár nem ezt a videót néztem amit linkeltél, hanem a theVR csatornáján néztem, nem sokáig bírtam, valami eszméletlen módon játssza Istvánunk, kinyomtam a pékbe és előrendeltem gyors. Legalább a bónuszokat is megkapom érte. Gyönyörű játék, és itt néztük a gyerekkel hogy egészen kreatív, meg helyenként puzzle is van benne, jó lesz ez nekünk. Szerintem és reménykedem benne, hogy hasonlóan sikeres lesz mint a Plague Tale Innocence. Szintén kis csapat csinálta, de egyedi az kétségtelen! A Concrete Genie-ről van szó, aki nem lapozna vissza. Ja és magyar nyelvű feliratot tartalmaz!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Def26 #216828 üzenetére
Majd írják rá a vibrátor szimulátorokat az arra vágyakozóknak.
Jelenleg egyelőre ez a haptic technológia csak jól hangzó bullshit, DS4 kontroller sincs úgy kihasználva, mint ahogy anno beharangozták.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #216823 üzenetére
A rezgő motoros L2, R2 az jó. Egyetlen dolog amiben szerintem az X1 kontrollere jobb.
-
Mike
veterán
Akkor igy jártál. Itt az a lényeg hogy ne fikázzon be senki másokat mert máshogy játszik mint ő. És ide tartozik az is amikor vki azzal jön hogy ez még very ultrahellen is nagyon könnyű, ő háttal ülve játszotta végig, miközben te most haltál meg az első bossnál 5xre normalon
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
A pókiból megéri a GOTY plusz 1/3 árért ?
-
Deck
titán
-
Nayrobi
őstag
Hivatalos infók a ps5-ről
-
Bogyi007
veterán
válasz Woodslave #216754 üzenetére
Tudom van ez az adatvédelmi törvény meg minden, de azt valahol nem lehet látni, hogy pl ki van így lehalkítva vagy így ki által, esetleg azt hogy engem valaki lehalkított-e?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #216809 üzenetére
Fényévvel tàvolsàgot mérsz, nem időt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #216806 üzenetére
Azzal egyetértünk. Egymás után játszottam 2x végig. Másodjára full full happy end-del, mindenki túlélte.
mark nem arra gondol, a menüben az android fog neked feltenni kérdéseket. És láthatod is majd a barátaid, és a globális válaszok százalékos arányát.
-
S e t h
nagyúr
válasz oriic #216790 üzenetére
Valakinek kihívás baleset után fél évvel megtenni az első lépést.
Van akinek kihívás minden nap egy lélegzetvétel.És van akinek kihívás egy közösségben a közösség tagjaként viselkedni, mert az egója nem hagyja neki.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #216801 üzenetére
Nem igaz. Én amikor kaptam valami büntetést, akkor mindig jogos volt.
És, hogy ne legyen annyira fellengzős megnyilvánulás tőlem. Azért leírnám, hogy nagyon, nagyon kevés igazán hülye van itt a fórumon, szerencsére. Szóval nem nézek én le senkit, félre ne értsetek. Bárcsak ez a fórum reprezentálná nemzetünk értelmiségi szintjét, nem itt tartanánk az biztos. Mert kint a napfényen olyan állatokkal lehet találkozni, hogy ihaj..
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Carlos Padre #216801 üzenetére
Erről a vicc jut eszembe, amikor megkérdezi a gyerek a tanárt hogy miért kell mindig dolgozatot írni.
-Azért kisfiam, mert ha pofára adnék jegyet, Te nagy sz@rban lennél.Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest