Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz mttssz #225830 üzenetére
Azért mentségükre szóljon, hogy az Altered Carbont irtó nehéz magyarítani, de még a Breaking Badet is, bár azt a sorozatot nem ismerem, így nem tudom mennyi a közös kapocs a cím és a cselekmény között. Az Altered magyarja ebből a szempontból még illik is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
30z.Samu
félisten
-
félisten
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz mttssz #216861 üzenetére
Ez hasznos írás, köszi.
Videók alapján úgy tűnt, hogy a Dead Cells-nek egy sokkal fluidabb harcrendszere van konzolon. Most inkább felé húz a szívem a random generált pályák miatt, de az biztató, hogy mindkettőben van 70 órányi tartalom.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KaitouP
nagyúr
válasz mttssz #208475 üzenetére
Elég bármilyen, ugyan minél magasabb minőséget szeretnél, ahhoz érdemes választani a hangkártyát is.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
szgabor12
tag
válasz mttssz #207954 üzenetére
+ Xaels és RangerFox
Igen DS4Windows-zal próbáltam, amit első indításnál kér drivert (ha jól emlékszem valami VigEmBus) azt telepítettem is, de sajnos egyáltalán nem ismeri fel se a DS4W, se az eszközkezelő, semmi..
De megpróbálom ezt a driver eltávolítást és újratelepítést, hátha sikerül így.
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
.LnB
titán
válasz mttssz #200705 üzenetére
Na igen. Mikor megjelent csak a cirkusz ment körülötte. Aztán elmúlt hónapokban láttam a híreket a nagyobb update-ekről. És elkezdtem gondolkodni, hogy kipróbálnám. Kíváncsi vagyok meg tud e fogni, mert ugye itt sztori az nincs. De a sci-fi bejön. Majd azt játszom, hogy én vagyok Cooper és keresem a Gargantuát.
Tényleg, van a játékban fekete lyuk?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
válasz mttssz #199605 üzenetére
Limitált Ps4 masina, felső linket elszartam, köszi, hogy szóltál
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
válasz mttssz #199270 üzenetére
NG2+ végén szereztem meg a platinát, gyakorlatilag semmi újat nem nyújtanak az újrajátszások, kivéve, hogy csomó idegbajt megspórolsz, mert hullanak a bossok, mint a legyek.
Ha a többi ending kell csak, ne kezdj új játékot, toljad NG+ban. Owl-döntés előtt mentsd az állást, csináld meg a Shura-endinget, állás visszatölt, majd csináld meg a másik két, speckó ending feltételeit, menj végéig a játékon, endboss lebaszcsi, közvetlen utána mentés, ez után meg a másik két endinget meg tudod nézni.
-
.LnB
titán
válasz mttssz #198823 üzenetére
Ma végeztem vele 2:44-kor. Fél kilenckor ültem le vele játszani tegnap. De megfogadtam, hogy most már befejezem. Sikerült is szerencsére.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz mttssz #198805 üzenetére
Bocs, aludtam, tegnap sokáig játszottam vele (P5-tel.) De látom a többiek már válaszoltak. Lassan végzek vele, lehet, hogy ma (holnap hajnalban).
-
penge111
addikt
válasz mttssz #198805 üzenetére
Jrpg, mégpedig a generáció legjobbja, 90-100 óra játékidővel. Körökre osztott harccal, fantasztikus zenével, gyakorlatilag művészi szintre emelt grafikával, menürendszerrel. Természetesen rétegjáték, nem mindenkinek ajánlott. nagyon jó ki csavaros története van, viszont megvannak benne a japán sajátosságok, ami sok embernél kivágja a biztosítékot. (pl macska, ami busszá tud változni...) A dungeonokat (palace) kell kipucolgatni , mindegyikhez egy jó ki történet párosul, illetve ezzel párhuzamosan a kamaszok szociális életét élni. Moziba járni, csajozni, órákra járni, teszteket megoldani a suliban stb...
Kismillió oldalt lehetne írni a játékról, ha kicsit is fogékony vagy a japán játékokra, ezzel garantáltan nem lősz mellé!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mttssz #196803 üzenetére
Két hétig 6k volt akcióban.Ma hajnalban járt le.
De a konzolvilágban 7k dobozosan. -
-
Nayrobi
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz mttssz #194171 üzenetére
Pontosan igen, remastereden gondolkoztam, mondom majd 5-6-ért megveszem. ds3 már rég óta szeretném, de mindenhol 7-8 a dlc-s verzió, kettőt játszottam, de a 3 egybe ennyiért.... Most van játék dögivel, de ezt tényleg nem lehetett kihagyni
Meg is rendeltem, nincs raktáron, de remélem tudnak rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz mttssz #192888 üzenetére
Connectbox van nekem is, szóval a típuscsere kizárható. Az alap sebességgel egyébként nincs probléma, szimplán a lag spike-ok elviselhetetlenek. Berendeltem 20 méter UTP kábelt, úgy néz ki hogy megvan a holnapi program, remélhetőleg tényleg ez a baja.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz mttssz #192879 üzenetére
Nekem nem ennyire vészes a helyzet, legalábbis a Telenoros mobilnet megosztva kb. hasonló élményt ad, bár mintha kevesebb lenne azért a lag. Veszek akkor próbaképp egy UTP kábelt, csak nagyon macerás lesz a beépítése, de hátha megoldja. Egyébként a csere mit jelent? Más példány a szolgáltató részéről vagy más típus is? És az újjal jó a wifis játék?
penge: igen, tudom hogy az újakban van 5 GHz, de más tekinteteben nagyon jól elvagyok a mostani géppel. Slimre biztosan nem cserélném le, a Pro-ra pedig sokat kellene ráfizetni, és így a generáció vége felé már annyira nem vágyom erre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Diego46
csendes tag
válasz mttssz #191495 üzenetére
Ezek bounty hunterek, nem rivális bandatagok. Azért lovagolnak rád, mert vérdíj van a fejeden. Minél magasabb ez a vérdíj, annál többen lesznek egy kupacban.
Ezzel arra sarkallna a játék, hogy ne legyen rajtad magas bounty (ha egyáltalán), de hát ez ellentmondás, hiszen ilyen törvényen kívüli gunslingerként mégsem élhetsz tisztes (horgászgató) kispolgári életet. -
Deck
titán
válasz mttssz #189207 üzenetére
Ha csak a fő sztorit akarod végig vinni akkor mindig találsz jobbat, de úgy nézhet ki bármelyik ruhád, fegyvered ahogy akarod (ami már volt nálad) Ami nem kell add el vagy nyersanyagra daráld be. Így nem kell farmolnod se. Ha a Mercenary vonalat viszed és minél feljebb jutsz annál olcsóbban tudsz a kovácsoknál upgradelni.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest