Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Néztem YT-on videokat zaj szintről és azokban a videokban melyekben valakinek gondjai voltak a ventillátor zajával/melegedéssel mind kivétel nélkül állva volt a PS4. Nem akarok kombinálni mert nem tudom biztosan, hogy az állva használat okozhatja e az abnormális ventifelpörgést de ahogy dunc is mondta elképzelhető, hogy megváltozik a levegőáramlás és ezáltal kevésbé lesz hatékony a hűtés.
TV-vel kapcsolatban: nekem W650-em van és meg vagyok elégedve. Mindenhol ezt ajánlják a PS4-hez meg az eseményeken is ezt tolták alá. Az ára meg igen kedvező ahhoz képest amit tud. Kategóriájában igen ajánlott PS4-hez. Ha valaki ebben gondolkodik akkor egy jó tanács: ha van hely 42-et vegyen mert a 32-esnek valamivel nagyobb az input lag-je (AVF-en nagyon sokan írták, hogy a 32-es modellnek valamivel magasabb az input lag-je bár valószínűleg nem nagyon vészesen) ill. az 50-esen pedig rosszabb az utánhúzás jóval mint a 42-esen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Nintendo Switch használt+ bontatlan játékok,kiegészítők eladóak
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- SONY PlayStation 5 DualSense (The Last Of Us Limited Edition) / Bontatlan - 2 év gari
- XBOX Series kontroller. Vadonat új. Bontatlan! Notebook.hu Árkádban vásárolt. Számla, 2 év gari
- XBOX 360 RGH3 500GB + 1db gyári Hall Effect kontroller OLVASS!!
- XBOX 360 Slim RGH3 500GB HDD + 1db gyári Hall szenzoros kontroller
- XBOX Series kontroller. Vadonat új. Bontatlan! Notebook.hu Árkádban vásárolt. Számla, 2 év gari
- Bomba ár! Acer Swift SF314-58 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest