Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Néztem YT-on videokat zaj szintről és azokban a videokban melyekben valakinek gondjai voltak a ventillátor zajával/melegedéssel mind kivétel nélkül állva volt a PS4. Nem akarok kombinálni mert nem tudom biztosan, hogy az állva használat okozhatja e az abnormális ventifelpörgést de ahogy dunc is mondta elképzelhető, hogy megváltozik a levegőáramlás és ezáltal kevésbé lesz hatékony a hűtés. :)

    TV-vel kapcsolatban: nekem W650-em van és meg vagyok elégedve. Mindenhol ezt ajánlják a PS4-hez meg az eseményeken is ezt tolták alá. Az ára meg igen kedvező ahhoz képest amit tud. Kategóriájában igen ajánlott PS4-hez. Ha valaki ebben gondolkodik akkor egy jó tanács: ha van hely 42-et vegyen mert a 32-esnek valamivel nagyobb az input lag-je (AVF-en nagyon sokan írták, hogy a 32-es modellnek valamivel magasabb az input lag-je bár valószínűleg nem nagyon vészesen) ill. az 50-esen pedig rosszabb az utánhúzás jóval mint a 42-esen.

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák