-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Eladó Asus ROG G15DH Gamer számítógép: [link]
-AMD Ryzen™ 7-3700X (8mag 16 szál)
-NVIDIA® GeForce® RTX 2060S 8GB
-8GB 3200MHz RAM
-Intel 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD
-Wi-Fi 5 (802.11ac)+Bluetooth
-Aura sync támogatás
-Windows 10 Home
-gyári garancia 2023-ig -
-
nesa
veterán
Ahol én ülök onnan a műszercsoport teteje 120-130cm, maga a műszerfal mélysége is 90cm, a képen nem látszik de pl a kormány teteje és a műszerfal legközelebb eső éle között is 44cm van, beállított ülés mellett ezek elérhetetlen távolságok, nem kínlódnék ilyesmivel.
Mikor olyan ül be aki még nem ült hasonló kocsiba az elvan képedve mekkora a tér, a szélvédőt belülről meg se lehet pucolni kb az 1/3 részét éri el az ember, a többihez teleszkópos segédeszköz kell, sokan a kisgyereket rakják fel a műszerfalra hogy másszon be pucolja meg.[ Szerkesztve ]
-
Nemtom, az F Astra műszerfalán nálam elfér a telefon, tartóval, pedig az sokkal kisebb
Én a középső szellőzők fölött hoztam ki egy lemezt, arra csavaroztam a telefontartót.Amúgy szerintem neked a kormány mögötti műszercsoport tetején férne el. Ott nem takarna semmit.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Ebben a kocsiban nem fogom használni, most "csak úgy" beraktam, de amúgy nem takar ki semmit. Rádió van csak mögötte, de azt meg mi úgy használjuk, hogy sehogy, vagy bekapcsolom és úgy marad. A céges autóban lesz használva jobban, ott az égvilágon semmit sem takar ki, olyan helyre tudtam tenni, hogy semmi sincs mögötte.
-
Exian
addikt
-
rnrn
aktív tag
Széchenyi tértől Kertvárosba a Csontváry sétányig mennyibe kerül a taxi? Éjjel/hajnalban, 3 fő. Vasárnapra virradóra... Készülök... Köszi!
-
Exian
addikt
Na erre írtam, hogy egyszerű és jó megoldás nekem a 10" tablet. Azon nincs ilyen gond, hogy régi a térkép, mindig a legfrisebb, online, ráadásul netkapcsolattal útinfós térkép van ugye. Holnap a kis Opellel megyünk hosszabb útra, raktam abba is egy tartót neki.
Ha lenne ilyen gyári cucc a kocsiban, akkor persze én is arra próbálnék ügyeskedni. De nekem nincs egyik autóban se, az 5-6" telefon és/vagy navigáció nagyon kicsi, úgyhogy ez így a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
nesa
veterán
Pont ez a lényeg, nem akarnék tartóval bajlódni, 7" vagy 8" a kijelző de a mérete mos mellékes navigálni, telefonálni elég most is, csak a jelenlegi térképem 2014 es és úgy tudom 16 vagy 18 as legújabb amit ehez adtak ki, meg nem akarok a kocsiba kábel erdőt ha van más lehetőség.
-
-
-
-
-
-
Exian
addikt
"nagy navi + monitor van"
Erről jut eszembe, szenvedtem már régóta a telefonnal való navigálás miatt, utáltam, mert pici (még egy 5.5-6" körüli is apróka erre), utáltam az egérmozit, meg közben hívás jön, akkor ugye kilép a navigációból átmenetileg és persze pont akkor, amikor leginkább kéne látni, hogy melyik utcán merre kellene kanyarodni.
Aztán jó múltkor hozzám került egy Samsung 10"-os tablet, amiben van GPS és SIM kártya foglalat is, így net is tud lenni rajta rögtön egy csak netes simkártyával. Maga a gép már semmire sem jó (nagyon régi verziójú az Android rajta és normál használatra lassú), de kipróbáltam rajta a navigációt és az frankón megy, ezzel nyomtam le egy romániai utat a héten. Nagy (kisteher) autóval, szóvan van bőven helye a műszerfalon látótér alatt és egész más így menni, hogy látom is rendesen, amit mutat. Egy kinyitható billentyűzetes tablet tokból barkácsoltam hozzá tartót, amit fel tudtam rakni a műszerfalra úgy, hogy semminek nem zavar be, mintha oda tervezték volna, úgy áll. Nagyon frankó!
Azon viszont végtelenül meglepődtem, hogy a tablet most lesz már 10 éves, de az ~5 órás utat úgy bírta az akku, hogy 20% még maradt is benne. Gondoltam majd bír 20-30 percet, erre tessék. Visszafele úton is ugyan így, a végén maradt benne 20-30%.
[ Szerkesztve ]
-
A kérdés az, hogy tud-e a telefon kompozit jelet kiadni.
Mint ez : https://www.youtube.com/watch?v=eQ5CuDix2dE
Ilyen micro USB->kompozit kábel fényképezőgépekhez szokott lenni (merthogy azokon van ilyen kimenet, de a Canon általában mini USB-t használ, a Nikon meg talán mini B-t vagy Micro B-t).
Ha nem, akkor kell valami, amire tükrözöd a telefon képét, és van kompozit kimenete. Ilyen mondjuk : https://www.youtube.com/watch?v=eQ5CuDix2dE , és ez a kompozit eszköz : https://www.qualitymobilevideo.com/bu-hdmiv.html?utm_source=YouTube&utm_medium=Video&utm_campaign=BU-CHDMI6Vagy a telefon USB-jéről HDMI kábel (elég sok esetben működik az USB-C-ről vdeojel kimenet), és egy HDMI-kompozit átalakító.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
Valakinek esetleg van ötlete hogy youngtimer autónál hogy lehetne megoldani telefon tükrözést, nagy navi + monitor van, ezenkívül külső jelet hangot és képet 3db rca bemeneten fogad, ebből lehet gazdálkodni, létezik erre megoldás, valaki csinált már ilyet?
-
Amantius
senior tag
válasz M_AND_Ms #94657 üzenetére
Sajnos a kínait is hamisítják a kínaiak, meg jönnek gagyi cuccok is. Én is a JOLÁ-val csináltattam és én is aggódtam. Megmutatták, hogy mi a nagy különbség a gagyi és a jó ajtó között, meg is néztem párat már úgy. Természetesen a praktikerest is. Na, az pont úgy nézett ki, de csak lestem, hogy hogyan hajlik, meg nyeklik ahhoz képest, amit mutattak a JOLÁ-nál, amit végül nyugodt szívvel be is rakattam. Akkor 150-ért (mert rendeltem 5 beltéri ajtót is berakással), de az 5 éve volt. A zárra nekem is azt mondták, hogy elmegy kategória, de amúgy is olyat akartam, ami akkor is nyitható, ha ven belül kulcs a zárban, így én eleve cseréltem is. A véleményem egyébként az, hogy ha van keret, ne a legolcsóbb legyen, de bármelyik jobb a gyári panelajtónál.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
rnrn
aktív tag
Gyanus ez a nagy különbség, szóval valószínűleg nem u.azt értik a munkán. A szederkényiek kifejezetten jó áron dolgoztak nálunk, ezért furcsa ez nekem.
-
a2d2
addikt
Felhívtam őket és 350km-re vannak. Oda-vissza 700km és mivel csak huszonpár méterről van szó nem éri meg nekik.
@rnrn: Ő kint volt nálunk, tőle kaptam árajánlatot ugyanilyen magasnyomásos szigetelésre. Ami a fenti linken nettó 150e-re jött ki arra mondtak ők bruttó 550e-et. Kiszámoltam, 70eFt/m2. A fenti linken ez bruttó 25e-re jön ki. Nem lenne gond ha mondjuk 20%-al drágábbak de 2,5x-es árnál semmiképp sem hívom őket.
Ha nem lesz más akkor megcsinálom inkább "kézzel" valamelyik szilikofób termékkel.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
M_AND_Ms
veterán
Mondjuk, nálunk az egyik helyen lapos küszöbbel van. Azt jónak látom.
Mondjuk, nem is biztos, hogy jó, ha az ember egy bedönthetetlen kapuval védi magát. Ez egy csapda is lehet. A betörő úgysem ezzel a technikával fog jönni (a zárra megy, vagy egy sima befeszítés....de inkább az előbbi, de nem hiszem, hogy faltörő kossal járnának lakásokat kipakolni, az tuti bukta), de ha baj van, akkor meg jól jön, ha azért az ajtó felől a nyers erő egy szint után enged és nem kell daruzni, vagy alpinistákat hívni.
A tűzoltók mindig tapsolnak ha lépcsőházi rácsokat és páncélajtókat találnak...még jó, hogy nincs vizesárok, meg felvonóhíd a ház előtt.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
rnrn
aktív tag
Szia! Nálunk ők dolgoztak: https://utolagosvizszigeteles.com/
Szederkényiek! Mi nem az injektálásos módszert kértük, de sztem azt is végzik! Erb Ödönt keresd, nagyon normális és korrekt csapat. -
Exian
addikt
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg olyan utólagos vízszigetelő csapatot aki lejön Pécsre is és hasonló áron dolgozik mint ők? A lényeg hogy ilyen szelepes nagynyomású technológia legyen.
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
tamas.nick
aktív tag
Pedig egy sima, egyszerű panelajtó is elég biztonságos [videó]
-
-
Exian
addikt
Izen, ezért írtam, hogy 300e felett indul a normális ajtó. Amúgy annyira nem rossz ám. A zárat is írtam, hogy csere.
De maga az ajtó nem konzerv doboz azért.
Nekünk volt személyes tapasztalat szomszéddal kapcsolatban. Egy idióta család lakott itt, ugyanilyen ajtajuk volt, egyszer a csávó bedrogozva akart bejutni, kulcs nélkül. Össze vissza szana széjjel verte, ütötte, rúgta, kalapálta. Rendesen behorpadt az ajtó itt-ott, az igaz, de amúgy semmi baja nem lett, nyitni-csukni lehetett, utána évekig úgy használta az utánuk beköltöző. Még a kilincs sem tört el, csak elgörbült, pedig azt is rúgta ezerrel.
Épp otthon voltunk, amikor ez történt (este későn...), azt hittük földrengés vagy ilyesmi van.
Ezekhez a rendőrség is rendszeresen járt ki, meg volt, amikor a tűzoltók jöttek és daruval mentek be az erkély felől, mert nem nyitottak ajtót, be voltak akkor is tépve, ám volt egy kisbaba is a lakásban... azért jöttek ki és próbáltak bejutni, mert a nagyszülők (akik viszont full normálisak voltak), aggódtak a pici miatt (el is vették tőlük végül, a nagyszülők nevelik mai napig). Na de ez már más téma.
Szóval az ajtó ezért a pénzért nem olyan rossz, a zár igen, de azt lehet cserélni, manapság már van többféle típus hozzá, még ujjlenyomatos és egyéb digitális megoldású is.
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
Sokan szidják, hogy piachoz jussanak, de a nagyrésze hülyeség. A küszöb az tény, de panelban küszöb nélküli ajtót rakni is érdekes játék lehet, gondolva itt a lépcsőházi és a lakáson belüli (víz) szintekre...
Ár érték arányban pedig jók, lehet jobbat találni, de sokkal-sokkal drágábban.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
M_AND_Ms
veterán
Ja, ez a kínai ajtó.
Én erről sok rosszat hallottam a biztonság terén: nem szabvány, gyenge zárbetét, amihez -a pletykák szerint- univerzális kulcs forog közkézen. Gyenge ajtólap (vékony fém burkolat, amit csavarhúzóval át lehet bökni, belül papír)
A személyes tapasztalat, hogy már a kulcs is olyan könnyű, mintha alumíniumból lenne. A küszöb pedig kb 3-4 cm magas.
Én nem építettnék be ilyetAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Ajándékok
aktív tag
A lépcsőházak nem zajosak? Mert akár dupla ajtót is lehetne rakni.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Exian
addikt
válasz zszszs #94653 üzenetére
Nekünk ilyesmi van, csak HiSec néven, a Hisec régi "bevállt" kínai cucc, ez talán ugyan az csak más néven (ja most látom az általad linkelt oldalon is van HiSec). Miénk is 130 körül volt. Én szeretem. Ha tudod, a zárat cseréltesd rögtön, bár mindegyik záras szaki le fogja hurrogni, hogy ne zárat, hanem ajtót cseréltess, de szerintem ez hülyeség, az ajtó meglepően masszív és jó, a zár tényleg ócska gyárilag.
Fontos! Beépítésnél sorsdöntő és nagyon fontos, hogy a hézagok megfelelően legyenek kinyomva purhabbal. Sokat számít nagyon a zaj és egyéb szigetelésben. Ezt nekem a beépítést végző szaki mondta, hogy ők nem spórolnak vele, kinyomta szépen, ahogy kell, se többet (az se jó), se kevesebbet. Én utána meg raktam még rá bőven vakolatot, így hangszigetelésben nagyon durva, nálunk ez (4 gyerekkel) fontos szempont, hogy ne hallatszódjunk kifele annyira a lépcsőház felé
Korábban a gyári fa ajtóval, nulla szigeteléssel brutális volt, olyan volt, mintha nem lett volna csukva az ajtó.
Most az acél ajtóval semmi sem hallatszik.
A legjobb dolog az acél ajtóban, hogy telerakhatod hűtőmágnessel nekünk kívül a névtábla is az, én csináltam házilag.
[ Szerkesztve ]
-
zszszs
tag
Köszönöm mindenkinek! Akkor ezt át kell gondolni még egyszer. Ez nagyon gagyi? 120 beépítve: [link]
-
Exian
addikt
válasz zszszs #94649 üzenetére
Mi is acél biztonsági ajtót rakattunk most már második lakásba is. Műanyagot nem ajánlom és elvileg tilos is, ám persze sokan rakatnak, de elvileg nem lenne szabad.
Acélból nem a Praktikeres olcsót javaslom. A legallja azután a duplájába kerül, az sem perfekt, de dupla annyi anyag van benne, mint az olcsó praktikeresben.
A normális ajtók viszont 300e felett kezdődnek.
Mi ugyanattól a cégtől rendeltük mindkétszer, ugyanaz a belépítő bagázs jött.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
válasz zszszs #94649 üzenetére
Szia!
Tavaly cseréltük ki a régi lépcsőházi ajtót, acél biztonsági ajtóra, a JOLA nevű ajtós cégen keresztül vettük meg az ajtót (Siklósi út 22.), ők ajánlottak szakit is. 100K-s értékhatár mellett szerintem bele se kezdjetek a teljes ajtócserébe, egy tisztességes fa, vagy acél ajtó ennek a duplája lehet most, műanyag sem sokkal olcsóbb most, mivel alapanyag hiány van.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
zszszs
tag
Sziasztok! Apósoméknak kellene utána néznem pár építészeti témának, mostanában költöznek egy panelbe. Lépcsőházi bejárati ajtó cseréjére max. 100-ig mi lenne jó megoldás? Milyen céggel érdemes itt Pécsett? Esetleg szaki? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz CPT.Pirk #94646 üzenetére
Nem annyira vicces. Hallottam már esetet, ahol a faluban eltűntek a kóbor kutyák, viszont az egyik család, akiknek sosem voltak juhai elkezdtek birkahúst árulni... A fél falu vásárolt, olyan jó áron adták. Aztán jött az Ántsz, a bevizsgálás és a bukta...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Lacko87
tag
Sziasztok,
Egy korrekt kőművest és egy korrekt burkolót tud esetleg valaki ajánlani? Nagyon hálás lennék érte
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Laca1212 #94640 üzenetére
Csak mint érdekesség... Ismerősömnél maga a számítógép nem volt elég az 1000-es net teljes kihasználásra, igaz 5 éves gép az akkori legolcsóbb alkatrészekből, de már giagbites lan portja van.
Néztük speedtest közben, a proci kalapolt le 100%-on, ő volt a limitáló tényező és e miatt hittem azt, hogy a diginél elfelejtették megemelni a sebességet.
Átvittem a laptopomat, azzal egyből megvolt az ígért sebesség.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Laca1212 #94635 üzenetére
Ha alap digid volt, az 500/330 MBit körül tudott le és feltölteni, az alap optikai netnél meg 1000 / valamennyi amit tud. Mire megemelték az 500-at 1000-re, az tartott nálam 5 napig nekik.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Laca1212 #94630 üzenetére
Így van, nem kell semmit se állítanod, ugyanakkor (jó) pár órába beletelik, mire átállítják bridge módba és fel is tud csatlakozni a te routered a szokott módon.
Valamint még lehet, hogy napok telnek el, mire átállítják a sebességkorlátokat is az új értékekre, az nekem 5 nappal a bekötés után történt meg most két hete.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Laca1212
őstag
Digi behozta optikát. Telefonon kértem, hogy az általuk adott eszközüket bridge módba tegyék, hogy tudjam a saját routerem használni. A saját routeremen belül kell állítgatni valamit? Vagy ha digi átállította bridge módba az eszközét, akkor működik a net?
[ Szerkesztve ]
-
HoldChore
tag
Weboldal(ak) készítéséhez keresek hozzáértőt. Webshop is. Magyarán, ne nálam gyakoroljon. Csak az írjon (privátban) aki valóban csinálja is és nemcsak az ismerősét ajánlja. Ha van ilyen, akkor neki írjon és majd az ismerős írjon nekem
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok, valakinek nincs véletlenül PICKIT programozója (2-es lenne a legjobb) kölcsön vagy eladásra? Pár napra kellene (vagy örökre), egy régi valamit kellene újra égetnem.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
-
M_AND_Ms
veterán
Egy rendes kardiológiai kivizsgálás (24 órás vérnyomásmérés, terheléses vizsgálat, stb) szükséges és nem csak a prompt vérnyomásmérések az általános orvosnál..Ezek után jó, ha naponta méred magadnak, amit meg vezetsz égy naplóban.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz Ajándékok #94616 üzenetére
Igen. Én ezt nen értem amúgy, amikor még nem szedtem gyógyszert, akkor is az volt, hogy rendelőben, orvosnál mindig magas érték volt, de itthon sose tudtam mondjuk 130/80-nál magasabbat mérni. Bármilyen helyzetben.
Fehér köpeny szindróma... Ám azt mondják az okosok, hogy az ilyen vérnyomás is veszélyes, ha bizonyos helyzetekben meg felugrik ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Ha az orvos mér, idegesebb lehetsz, ami befolyásolhatja a mért értéket.
Én egyszer elvittem a saját vérnyomásmérőmet az orvoshoz és azzal is megmértem. Így már tudom, hogy pontos.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen alacsony vérnyomással valszeg ájulás kerülgetne, kezdésnek cserélj elemet a mérődben, valamint érdemes lenne egy másikkal is megmérni.
Nekem 155/105 körüli magas vérnyomásom volt, de mindenféle tünet nélkül... Erre szedek reggelente egy fél Telmisartan Ratiopharm-ot, azóta 115 / 75 körül van állandóan. Nálam szervi okot nem találtak, még azt hiszem szív ultrahang vizsgálat lenne, de a covid miatt már 3. alkalkommal mondják le az időpontomat 1.5 év alatt.
Már várom, hogy az oltatlanok körében ősszel berobbanó 4. hullám miatt megint jön a telefon, hogy el kellene halasztani pár hónappal a vizsgálatot...[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Tommy77Hun #94612 üzenetére
Na egyszerűbb volt, mint gondoltam, az ügyeleten telefonon megoldotta, kedves volt nagyon az ügyeletes orvos.
Ajandekok: az igazság az, hogy azért nem véletlenül kaptam gyógyszert. Akármikor mérte orvos, valóban mindig magasakat mértek, 160/90 és hasonlók. Évek óta. Aztán egyik évben a munkaalkalmassági doki elkaszált, nem adta meg az alkalmassági papírt, kénytelen voltam lépni...
Én itthon viszont mindig csodálatos értékeket mérek, mondjuk gyógyszer mellett.
De ez a tegnap esti... Folyamatosan ilyeneket mért, vagy errort dobott, hogy túl alacsony és nem tudja mérni
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Sima felnőtt háziorvosi ügyelet vajon? Most az jutott eszembe. Talán ott is lehet.
Ám lehet, hogy ellentétes gyógyszert kellene szednem. Magas vérnyomásra szedem (idióta munka alkalmassági orvos talalta ki). Mert azt mondták kell. Sose szoktam mérni, de most megmértem és 77/65 meg ilyeneket mér (feleségemnek normál értéket mutat).
Lehet nem is csökkentő, hanem növelő szer kellene?!
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Elkövettem egy bakit. Van egy gyógyszer, amit naponta szedek. Elfelejtettem időben felíratni. Ma elfogott, hétvége jön, nincs háziorvos. Hétfőn hajnalban külföldre utazok.
Milyen lehetőség van felíratni a gyógyszert? Hol, hogyan? Mit lehet/kell ilyenkor tenni?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok srácok hol csinálnak Pécsen igényes alváz és üregvédelemet?
-
Raptor™
tag
Sziasztok! Pécsett a távolsági buszpálya környékén lehet valahol csapolt pécsi sört inni? Lesz egy szabad órám két busz között.
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #94600 üzenetére
Köszi, akkor talán ez kipipálva, de most megint keresek mégvalamit:
Kellene egy szivargyújtós töltő, nem telefonhoz, hanem autós kamerához, mini usb csatlakozóval. Hosszú kábellel.
Van valakinek eladó?
Egyszerűen nincs időm elmenni boltba ilyenért, de jó lenne mielőbb.
UHHH?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Visszatér a Pebble
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest