-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Topikgazda
Valakinek 66-os LCD TV? Pécsen ingyen házhoz viszem.
-
rnrn
aktív tag
Adott egy htc one x. Videót készíteni úgy, hogy ne a saját belső memóriáját egye, hogyan lehetne?
Külső vinyót gondolom nem kezel. Esetleg netre lehet menteni egyből? WiFi-n át pl.
Mit javasoltok?
Köszi! -
Exian
addikt
válasz Dluinet #50689 üzenetére
Ja, az lesz, ha nem lesz elég neki a 8GB-s. Mert végül úgy tűnik, hogy kutya baja, az XP szépen felment rá USB-ről és amúgy egyáltalán nem volt lassú, sőőőőt. CD/DVD-s telepítésnél NAGYSÁGRENDEKKEL gyorsabb volt, szinte csak lestem. Valószínűleg még is csak ment az USB 2.0 telepítéskor, amúgy a pendrive gyors, amivel csináltam (másoláskor megy a 15-20MB/sec).
Ja és kizárt dolog SZERINTEM, hogy ebben van hely laptopwinyónak, ahhoz túlontúl kicsi, vékony az egész, fizikailag sem férne bele... lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
Van egy eladó 10"os tabletem áprilisban vásárolták, Odys Cosmo. (valami német cucc ahogy látom) Doboz, töltő kábelek, papírok, tok van hozzá
Specifikáció:
Mobiles Internet Tablet mit Android 4.0.3. Betriebssystem, extrem schneller 1,2 GHz Prozessor (Cortex A8 Kernel), 1 GB DDR III Ram, 4 GB interner Speicher
25,7 cm (10,1 Zoll) LED Kapazitiv Farbbildschirm, G-Sensor (Automatisches Drehen der Bildschirmansicht), Audio-, Photo- und Video-Wiedergabe in HD-Auflösung
3G Übertragungsstandard über Dongle (nicht im Lieferumfang), eingebauter Lautsprecher und Mikrophon, Kopfhörerausgang 3,5 mm
Kamera Vorderseite, WLAN ( 802.11 b/g/n), HDMI-Ausgang, USB 2.0, Micro SD/SDHC-Slot
Lieferumfang: ODYS Cosmo Tablet-PC, USB-Kabel, Ladegerät, Anleitung, Schutzhülle30K
[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Exian
addikt
Ez típusszám alapján az kell, hogy legyen, a kép szerint mintha ott feküdne egy HDD a bill alatt, de én ezt nem tudom elképzelni
Akkor miért nem látszik BIOS-ban? Miért nem arra van telepítve a rendszer? Vagy egyszerűen csak a helye van meg, és ha a pó'gár akar, akkor rakhat bele normál laptopwinyót és telepíthet arra? Hát, szét kell szednem asszem...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #50681 üzenetére
Hát ja. Szívás lesz, akárhogy/akármi is lesz rajta.
Csak azt tudnám, hogy hogy a retekbe raktak erre "gyárilag" (vagy akárhogy) működő rendszert! Nyilván a gazdája meg elkezdte használni, töltögetni le dolgokat és igen hamar megnyekkenhetett a kevés (nulla) tárhely miatt.
Pedig Win7 volt rajta tényleg, a menüig még eljutott a rendszer, utána jött a kékhalál...
Két dolgot tudok elképzelni a korrekt rendberakáshoz: vagy nagyobb SSD modul bele (minimum 16GB-set beszerezni), vagy pedig USB-ről valami Live cucc, esetleg egy nagy laptop winyóról futtatni a rendszert USB-ről, ez talán a legemberibb megoldás, még akkor is, ha netán hurcibálva is van a gép, egy kis USB házikó elfér bárhol a gép mellett. Nem túl elegáns megoldás, de akkor mehet akármekkora HDD is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az elmúlt egy hétben kettőre is raktam, 11 GB volt feltelepítve. Még XP SP2-vel sem volt gyorsabb. Az SSD felesleges, a proci iszonyat lassú.
Simán pendrive-ról telepítettem.
Az XP nagyon lassan megy csak fel (2-3 óra), mert telepítés alatt csak 1.0-ásnak látja az USB-t[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
Nekem oké, én amúgy is Linuxot (is) használok főleg, de a gép tulajának szerintem nem tetszene Persze, mindennek a nyitja a megismerés, majd megszokás... de sokan ezt képtelenek megérteni, hogy untig elég nekik a jól megszokott Chrome és/vagy Firefox, úgy is csak a fészbunkó meg egy kis email megy a gépen... a többi funkciót alig használják az átlag userek, az a pár dolog megszokható LENNE szinte bármelyik disztróval is. Dehát... akkor sem egyszerű ez sok esetben.
Magammal sem akarok kiszúrni, mert már azt tapasztaltam sajnos sokszor, hogy bármi kis probléma miatt hívogatnak, ha valami nem megy úgy, ahogy megszokták win alatt, és akkor nekem megy csak az időm/energiám/idegzetem (tönkre).
-
-
-
krizmo_
addikt
Mi őt hívtuk ki, amiért hívtuk azt elvégezte rendesen:Kocsis Szilárd
Nem sokára ismét igénybe vesszük a munkáját gázkonvektorhoz.
6000 fizettünk, megcsinálta a gázbojlert, és a konyhában a csapot is, mert nem folyt rendesen a víz, és azt mondta azzal van a baj.
Bár nem tudom más munkát mennyiért vállal, de gondoltam leírom, hogy nálunk mit csinált és mennyiért. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz Inception #50621 üzenetére
a vállalkozó beépíti szükséges költségeit (alkatrészek, szerszám kopása, stb) a díjába. vagy legalábbis ez a hivatalos álláspont. egyébként annyit kér el, amennyit nem szégyell, pláne, hogy olyan szakmája van, amivel ezt megteheti...
duguláselhárítónak kellene lennem egyébként, meg víz-gáz-villanyszerelőnek.
I humbly and respectfully decline™
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #50671 üzenetére
Köszi, nézelődök majd, egyelőre még nem teljesen 100%, hogy halott. Amúgy egy 8GB-s van benne. Lehet erre valahogy telepíteni egyáltalán Win7et? Mert most az van rajta, csak hát kékhalállal indul a lelkem... és UNMOUNTABLE_VOLUME-ra hivatkozik, ami jellegzetesen HDD/SDD hibára (is) utalhat, ugye?
-
Exian
addikt
"Gyerekek", ASUS eeePC-be hol tudok legegyszerűbben SSD-t szerezni? Van egy masina, amiben nagy eséllyel meghalt a gyári cucc és kéne bele pótolni. Boltban is szokott lenni ilyen újba?
Amúgy a szokásos:
Laptop SSDEsetleg ha van valakinek használt eladó, az is jöhet.
-
Silenzio
addikt
58 ezer. 50 ezres ajánlatom már van rá. Az 58 irányár ugyan, de az 50-et keveslem. Bezzeg mikor én kerestem tavasszal, akkor még 73-ért volt a legolcsóbb Pécsett. Ilyen a formám.
Sebaj, az Xperia Z majd kiengesztel. Ki is próbálom így, hogy nem utazok.Ow!Ow! TippMix, Tiplizz, TipX tok, bumper, vagy mi a fenének mondják, fekete, S3-ra eladó. Boltban 3000, nálunk 4000, én 1500-ért adom.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Silenzio
addikt
Még mindig elvihető 8 gigás fehér makulátlan iPhone 4. T-Mobile-os.
-
mormota
senior tag
keresek 2 vagy 4 gigás pendrájvot.
lehetőleg olcsónkinél érdeklődjek?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
hoax
senior tag
Azért, mert az még nem a vége! Ha úgy hagyod, akkor a féltengelycsukló idővel szétesik.
Ha még csak halkan kattog, figyelmeztető jel, hogy nézd meg, mivel nagy eséllyel száraz, ergo kiverte a zsírt.
Egy gumiharang csere, friss zsír és minden rendben![ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
blasko92
őstag
Sziazstok!
Költözés miatt van egy pár eladó bútorunk.
A képek itt találhatóakEmellett vannak még olyan bútorok is, amikről nem készültek képek. Az érdeklődők jelentkezését PÜ-ben várnám, illetve részleteket is ott tudok még mondani.
-
-
Antimatrix
senior tag
Eladó hangkártyák:
Sound Blaster Live 5.1 modellje SB0100
Sound Blaster Live CT4870Sound Blaster AUDIGY 1394 - int Firewire 1394 porttal 5.1 két modellje
SB0090Leirás róla: SB_AUDIGY
PCI PATA RAID kártya ujabb gépekbe:
ITE IT8212F - 0546 - DXS - chippel szerelveAMD 70-st mindenkinek
GAINWARD HD4850 512Mb D3 - DUAL slot hűtés -doboz-Akció 10,485k (12k)
Keresek: Am2 vagy Am2+ alaplapot
lehet integrált vga-val mATX méret
lehet ATX-s 2 vagy 4 ram slottal
- SLI vagycrossfire nem célPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
gergobaby
aktív tag
Remélem az adminok nem dobnak ki érte, de lejárt a szerk. idő
Komplett PC:
C2D ready MSI 7267 alaplap
Celeron D 3 Ghz proci
1 GB DDR2 ram
7300GT VGA
80 GB IDE HDD
DVD író
Billentyűzet, USB-s hangfal...Ár alku tárgya, holnap este be tudom vinni Pécsre
-
Exian
addikt
válasz gergobaby #50653 üzenetére
80-as és 120-as 100/100as HDD-im vannak. Egyetlen "hibájuk", hogy a HD sentinel azt írja, hogy adatkábel miatt voltak hibák, de valóban rossz volt mindkét esetben az IDE kábel, sokszor bekapcsoláskor a BIOS sem ismerte fel őket jól. Csere után teljesen megszűnt ez a jelenség. Tehát a HDD-k hibátlanok és úgy egyébként 100/100-asnak is jelzi a HD sentinel.
[ Szerkesztve ]
-
gergobaby
aktív tag
Valakinek 100/100-as 40 GB-s IDE vinyó, IDE DVD iró LG vagy 17" CRT?
Üdv.
-
oPalRx7
aktív tag
Tyű. köszi a tapasztalatot!
Nekem (Peugeot expert) szintén műanyag "gumiharangot" sikerült legutóbb beszereznie a szerelőnek.
Szerencsére a szervíz után kb 2 hónappal vittem kerékcserére az autót, - szerencsére pont nem volt sok csapadék - és kiderült hogy nem is elrepedt ez a harang, hanem lecsúszott a helyéről.Ezek után inkább rendszeresen leszerelem a kereket hogy minden stimmel-e azzal a ... alkatrésszel...
-
Exian
addikt
Megnéztem, Firefox-szal ezen a gépen is jó. A Chrome hülyült be? De miért? És hogyan tudom visszaállítani? Chrome-ot használok...
hcl: kösz, megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
rnrn
aktív tag
Nah, volt ott pont egy VW-konszernes csapat. Az autót már vontatni kellett (1,3 km), totál szétpergett a féltengelycsukló. Talán már ma meglesz, sztem 30 körül lesz a vége.
Az ok is meglett. A szűk másfél éve cserélt féltengelycsukló-gumiharang megadta magát, és befolyt a víz, kimosta a zsír nagy észét. Fém a fémmel pedig jól elbánt. Az a baj, hogy a gumiharangnak csak a neve az, ami, műanyagból van ugyanis. Pikk-pakk feladja... eszem megáll. Szélsőséges esetben az is lehet, hogy 1-2 éven belül megen kinyiffan a féltengelycsukló. Most figyelgessen havonta, hogy nem-e sérült meg a harang? Nevetséges... -
Inception
tag
-
Sz7Cs
aktív tag
Nem tudom mennyire off, de xbox tulajokat érdekelheti :
Xbox Live Gold előfizetők, most ingyen tölthetik a Fable 3-at magyar felirattal, és havonta 2 új teljes játék lesz tölthető majd a jövőben.
-
NGA
addikt
"Ezek után még felháborítóbb szerintem 1 órás csatornapucolásért 15e-et elkérni."
Na akkor lássuk:
1. -27% ÁFA, SZJA, TB
2. este 9 órakor jött ki.
3. Nem csak egy wc pumpája van, hanem igen komoly felszerelése, ami igen sok pénzbe kerül
4. garanciát vállalt rá, és mivel reggel 5-kor ismét folyt a kaki, igy kijött, mert a 10 emeletesben nem ért le minden rongy, amit az idióták bedobáltak a wc-be
5. Először kb 2 órát volt, a másik alkalommal pedig 4-et.Az volt felháboritó, aki a maradék 9 szint valamelyikén tegnap végeztetett duguláselháritást úgy, hogy nem ment végig a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
1 éves Motorola Defy+ független mobiiltelefonom júniusban eladó sorba kerül. 1m-ig vízálló (IP67-es védelem), Android, 5MPixeles kamera, wifi, bluetooth, GPS, LED. 2-3 napos akkuidővel, Pécsett megtekinthető. Privátban keressetek, köszi!*** Be prepared! ***
-
-
-
Inception
tag
4GB micro sd kártya fix 1500ft.
Más: Van valakinek eladó Xbox konzolja? Nem a 360,hanem a régi.
-
Anyám kicsit kiakadt, amikor meghallotta, hogy egy nővér 2 műszakban többet keres, mint ő kettőben + néha háromban
Illetve mondjuk csatornapucolás : az magánvállalkozó, annyit kér, amennyit akar + azért a sz@rpucoláshoz nekem pl. nem tudnának eleget fizetniMutogatni való hater díszpinty
-
a2d2
addikt
Hú basszus, 375Ft-os óradíj 2013-ban gyalázatos.
Őszinte részvétem! Én a helyedben sztrájkolnék.Bár ha belegondolok feleségem 562Ft-os díja is elég siralmas. Hiába, egészségügy.
Ezek után még felháborítóbb szerintem 1 órás csatornapucolásért 15e-et elkérni.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
MZsoltee
veterán
válasz oPalRx7 #50588 üzenetére
Hát el lehet vele játszogatni! De vigye már el valaki!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Silenzio
addikt
Makulátlan lófehér iPhone 4 8 GB T-s. Fóliás, garis jövő évig. 58k.
-
rnrn
aktív tag
A Melindai utcai autójavító műhelyek közül melyiket ajánljátok? Van ott pár...
SOS lenne, mert 1-1,5 óra múlva már mennem kell oda. Köszi! -
-
Inception
tag
-
NGA
addikt
Nálunk most este volt kint a duguláselháritó.
Profi szerszámokkal, kamerával jött ki. Kb 1 óra alatt elháritotta a wc kiszerelése nélkül. Mint kiderült, nincs lerögzitve a wc-nk, és nem is tört el.
Ami a lényeg: Ő számlás, hivatalos, profi, aki garanciát vállal a munkájára. Ennek ára is van: 15e Ft.
Szerencsés voltam, mert szövetkezeti a ház, és a ház fizeti. -
Macka
veterán
Komplett, erős gép eladó. Talán még gémör is: [link]
Ha röhögni akartok, mindenképpen kötelező elolvasni....
-
a2d2
addikt
Egyetértek. Nekem nagyon bejött ez az Espero. Szokásos kuplung/hengerfejtömítésen kívül volt még egy gyújtáselosztó csere. Kb ennyi.
Na végeztem a szereléssel. Kipucoltam 16 évnyi mocskot a fojtószelepből és a léptetőmotorból.
Kb 1 órás szerelés volt. Azóta úgy duruzsol az alapjárat mint az álom, de nem akarom elkiabálni, a héten kiderül majd.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hoax
senior tag
-
-
Exian
addikt
Valaki korábban (jó pár héttel ezelőtt) adott egy leírást/tippet, hogy hogyan lehet neten keresztül, akár egy sima TP-LINK routerrel feléleszteni WOL módon számítógépet... ki is volt az és hol is van az a leírás?
-
nagyúr
van valakinek eladó laptop/notebook-ja 15" vagy feletti 50000Ft környékén?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
nagyúr
a youtube-on egy 30 másodperes videóról a kézremegés leszedése meddig tart?
1 órája feltöltöttem már, de csak azt írja ne türelmetlenkedjek."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN