Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Az új atlas és bossok standardon ugyanakkor fognak élesedni mikor a liga elkezdődik?
Sajna csak a mostani hétvége egy részét tudom rászánni (azt sem kéne igazából), és abba nem fér bele egy új karakter szintezése, viszont nagyon érdekelnek a változtatások. Úgy gondolom így legjobban azzal járok ha már meglévő karakterrel próbálom ki a dolgot.
-
Har_melin
addikt
Ha ligát kezdenék, akkor én hagynám a francba a sok hájpot és maradnék a Death's Oath occultistnál. Nem egy endgame bosskiller, de most az atlasz passzívval le is került ez a fajta kényszer a játékosról. A páncélt bagóért meg lehet venni, két lehetőséggel:
- vagy eleve a buildhez szükséges RR-GG-BB 6S változaot veszi meg valaki (Vorici miatt elég sok egy-két fehéres szokott lenni, azokkal sokkal egyszerűbb a 4 offcolor)
- vagy gyorsan csinál egy 5S darabot jeweler spammal és gyűjt még egy kis pénzt a megfelelő 6S-hez.Az Alpha's Howl fillérekért megy, a Despair-es Impresence sem egy vagyon. Most direkt kipróbáltam íj és tegez nélkül, csak a Death Aurával futottam egy T6-os rare mapot (nem volt beazonosítva), semmi gond nem volt vele. Persze, már jóval magasabb szinten vagyok, de szerintem a piros mapok elejéig gond nélkül és minimális bektetéssel el lehet jutni, legfeljebb gyakrabban kell használni a Caustic Arrowt. Cserébe az összes "pénzes" elemet (delirium, templom, expedition, heist, breach, harbinger) könnyedén viszi, bővan van hol összeszedni a pénzt a következő karihoz. Már nem emlékszem, hogy levelinghez (lvl68-nál lehet a páncélt felvenni) mit használtam, szerintem Toxic rain - Caustic Arrow párost.
-
freddirty
senior tag
válasz
DjDanee87 #34493 üzenetére
Ritual nagyon szerencse alapú sajnos. Vagy nem jön semmi, de lehet egyszer kapsz egy jó cuccot és futnod kell utána a ritual mapokat és deferelned. Nekem ebben aligában volt egyszer benne 5 ex és egy +1 skill gem fractured wand. A +1-es fractured wand ráadásul liga legelején és 6 exért ment el, amikor nagyon kellett a currency. Szóval érdemes erősen nézni milyen fractured cuccok vannak benne.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #34496 üzenetére
igen, ez a része megvolt nekem is. Pont ezért zavar össze a 100% more likely...
Vagy lehet úgy lenne, hogy van X% chanche-d, hogy megjelenik valami, majd ha gyűjtesz hozzá passzívból még %-t akkor X%+Y%, és ha erre jön a 100 inc, akkor 2X%+Y%, még a more likely-nál az egészet duplázná és lenne 2(X+Y)%? -
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #34495 üzenetére
A 100% more likely-t nem tudom, de a 100% increased chance az szimplán csak a base chance duplázást jelenti. Ha korábban volt rá 1% esélyed, most lesz 2%.
-
TrollBalint
addikt
A "100% increased chance to" és a "100% more likely to " között mi a különbség az Atlas fán? Az előbbinél 2x akkora esély van, a másodiknál meg tuti, hogy bejön, mivel 100% esély van rá?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DjDanee87 #34493 üzenetére
Őszintén szólva nekem se volt soha top bevételi forrás. Volt 1-2 nagyobb cuccom ott, meg sok apró currencyt szinten tartott, és nem kellett trade-elgetni, de az expedíciós cucc beváltós része hasonlóan stabilan hozza az altert-alchemyt-chaost de összességében jobban hoz, és jön hozzá a pénzeső a logbookokból. Úgy emlékszem aki jobb pénzt keresett Rituallal az töltögette a Vesseleket és discordon árulta.
Amúgy tényleg jó a passzív fa. Sok jó cucc van, ráadásul nem vagy beszorítva egy régióba attól függően mi éri meg vagy mi szórakoztat. Nagyon bízom benne, hogy az új cuccok(Scouting Reports, új influence) droprate-je nem úgy lett belőve, hogy passzíval átlagos anélkül szánalmas.Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy a Kirachoz tartozó passzívok nagyon hamar elérhetőek, amivel sokat lehet majd gyorsítani a korai előrehaladáson. Összességében jól átgondoltnak tűnik az egész fa. A hardcoreabb farmolós nodeok(Scarabok, sextant +1 map, Shaper/Elder, Maven) felül vannak, de ha valaki sárga mapokon akarja élvezni valamelyik contentet simán talál hozzá pár cuccot ami feldobja a dolgot.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34479 üzenetére
A Replica Last Resortos változat? Ahogy elnézem, az inkább self farmolással fog menni. Nem tudom, hogy a videó hatására, vagy más is rájött, de bőven nem a pár-tíz chaosos sávban fog mozogni az ára szerintem. Most próbáltam venni kettőt standarden, 4-5 exától indul a frissen érkezett darabok ára is, de inkább 10+
-
Remiel
őstag
Akkor én valami mással tankoltam le szinte minden bosst, Shapernél is benne álltam a beanben, nagyon nem szeretek rohangászni, meg helyezkedni, taktikázni, oda kell állni aztán jóreggelt.
Mielőtt azért azt mondanád halott a skill hallgass tibee77 re és nézd meg ki az a Ruetoo
én is rá hallgattam és megnéztem
de tessék itt van 3 variáció árban emelkedő sorrendben
https://pastebin.com/fSFeS1jF
https://pastebin.com/dJSURfy4
https://pastebin.com/a5eLSkVN(#34487) tibee77 utolsó előtti nap megcsináltam a Paradoxicat is azért, csak a miheztartás végett, mondjuk 8 try volt, de ebben volt olyan amit 1-2 exért vettem
-
DjDanee87
addikt
Legjobb Atlas passive tree guide [link]
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #34481 üzenetére
csekkold le ruetoo mindentvivö moltenstrike buildjet, messze van a dead skilltöl
En persze csak akkor jatszanek vele ha mar van ra penzem, mert moltennel mapozni nem egy hu de nagy elvezet, bossok ellen viszont nagyon erös.(tankos, dps nem op de nem is annyira szar).Az a baj, hogy ö a karit anno poison concoction-nel levelingelte championnel, hat mondjuk ugy, hogy töke kivolt mar a levelingtöl de aztan mikor atspecelt mar nem volt gond.
-
Har_melin
addikt
hülye kérdés: deliriumos mapon hogyan kapom meg a dropot, amit baloldalt alul mutat? Itt nincs timer, aminek a végén automatikusan kiesne.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #34482 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=mGX7PjKKnrg
Explosive Arrow Hierophant / Champion
-
TrollBalint
addikt
hiero? Én elementalistból ismerem
aki esetleg nem tervezni akar, hanem csak végigszaladni az Atlas notable-kön, annak itt vannak kigyűjtve: Atlas notables
-
Remiel
őstag
Nálam szerintem marad a Molten strike Champion, van belőle aránylag olcsó és jó drága endgame verzió, de én szeretek facetankolni mindent és mondhatom, hogy szinte halhatatlan (szinte), nem is látom, hogy drasztikusan nerfelték volna, mapot is jól pucol, bossokra is tökéletes, csak az endgame verzióhoz vagy szerencse kell, vagy kb 100-150 ex
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #34477 üzenetére
Ziz rakott össze egy fullos vidit hozzá, keress rá, ott van minden hozzá. Nekem is szimpi, de nem akarok Hiero-t indítani megint.
-
Badlof2k
senior tag
hali urak, kinek mi lesz a kezdo?
-
válasz
TrollBalint #34473 üzenetére
Szerintem ebben a sorrendben 🤡
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #34472 üzenetére
Téged ismerme a kérdés inkább az, hogy milyen sorrendben kezded ezeket
-
Én icicle mine deadeye, vagy bleed bow gladiatort, vagy fire trap chieftain karaktert kezdenék.
-
la_cc
addikt
Atlas passzívokat mivel lehet majd visszaszedni? Sima regret? Tuti át akarom majd variálni egy párszor...
-
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #34462 üzenetére
The Orb of Unmaking can now also be purchased from Kirac for two Orbs of Regret.
Cameria's Betrayal Research Safehouse rewards are now Orbs of Unmaking.Updated - The Orb of Unmaking can now also be purchased from Kirac for two Orbs of Regret. (Note that the Orb of Unmaking can now drop from The Maven again.)
-
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34460 üzenetére
Annyira nem szeretem ám a beasteket, de amíg actozok és korai mapozok addig jó ha gyűlik aztán mire elérem az endgame-et lesz egy raklapnyi beastem amit fogok eladok és helyből lesz pár exem és gyakorlatilag nem grindeltem érte
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #34448 üzenetére
Ez nagyon menőőőőő
-
Har_melin
addikt
válasz
Rayner #34457 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt, ahogy fogalmaztam - nekem is szimpatikusabb ez a megoldás, mint a korábbi, csak egyelőre még zavaros, hogy merre éri meg igazán menni. Főleg, ha nehéz lesz respecelni és valaki több karit is indítani akar.
Én első közelítésben a metamorphos clusterek felé mentem, mert az viszonylag kiszámítható boss, extra direkt currency minden pályán (legalább egy currency elem mindig van) és a bossfightból eső catalystok is használhatók. -
-
Pitymaszter
tag
válasz
Rayner #34457 üzenetére
Igen pont ez a jó benne mert mindenki más tartalmat szeret csinálni. Például +1 alva room növelés nálam kötelező + szeretem is a Templet, endgame szoktam double corrupt tolni gemre és itemre is.
Például ott van Beastiery passzívok én speciel elkerülöm mert nagyon nem tetszik, de te pl. biztos szereted mert szinte mindet kiraktad.Amúgy lehet majd kifogom próbálni az abyss passivokat az a corrupted jewel drop 5-6 moddal (úgye a max 4 helyett) elég csábító ha éppen összejön vmi jó akkor lehet vele kaszálni.
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #34458 üzenetére
Jogos már rajta is van
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #34453 üzenetére
Ez tetszik
és akkor hogy kapcsolódjon Rayner hozzászólásához is; az atlas passive-on láttam olyat (amit Te pont nem raktál ki) hogy a unique map bossai 3% megnövelt eséllyel dobnak unique item-t. Ez akkor gondolom vonatkozik a Cortex-re is? Ha jól emlékszem ott van valami értékes cucc.
Mondjuk én örülnék, ha PoB-ba behoznák az Atlas Tree-t is, mert nekem ott könnyebb tervezni, mint ezen az online felületen. -
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34451 üzenetére
Amúgy pont emiatt tetszik ez a fa hogy nincs kötelező másolandó vagy nincs tuti legjobb, mivel itt mindenki úgy alakítja hogy amit farmolni akar.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #34454 üzenetére
Remélem meg tudják majd oldani, hiszen a meglévő remove only tabok mutatják, hogy kellene legyen. Ha üresen kapom vissza, az se ver le annyira, amúgy is konvertálni kell majd minden mapot.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #34450 üzenetére
A Kiriac eladó mapjait lehet velük rerollolni, hogy legyen köztük tutira olyan (mondjuk deliriumos), amit szeretnél.
-
Har_melin
addikt
Na, ez most meglepi volt - eltűnt standardon a map tabom. Megvan a ligás, meg egy régebbi, mindkettő természetesen remove only, de nincs amibe átrakjam a mapokat. Írtam a supportnak, remélem legalább üresen visszakapom...
-
Pitymaszter
tag
Így első neki futásra ilyen lett. [link]
De majd még pofozgatom. -
Rayner
őstag
Én összeraktam magamnak a starter fát aztán meglátjuk később mi lesz.
[link] -
[link] ultimate atlas passive guide
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34445 üzenetére
Ennek a tervezgetésével is el fog menni pár másodperc.
Szerintem a fa a szétszórtsága miatt nehezebbé teszi a nekünk fontos dolgok összehozását, mint a korábbi szisztémában. Cserébe nem leszünk beszorítva egy blokkba és rákényszerítve annak a fejlesztésére és a haladás közben próbálhatunk currency farmolós passzívokat választani.
a 117 map mellé ezek szerint kapunk még 11 bónusz passzívot, gondolom a főbb bossok leverésekor.
-
TrollBalint
addikt
válasz
freddirty #34438 üzenetére
A sebessége nekem tökéletesen megfelelt. Nyílt terepen. Valami zárt zegzúgos mapon viszont botrány volt, főleg, ha valami szűk folyosón, vagy platformon voltam. Ettől függetlenül annyit beszéltetek róla, hogy újra ki kell próbálnom, de tuti nem kezdek vele még egyszer
(Mondjuk, ha elementalist leszek, akkor akár át is tudok specelni, szóval nem is kell végigrohannom mégegyszer az actokon
)
Hát nem mondom, a +1 essence tier jó messze került...
-
dante3
addikt
Ha valaki szeretne előre tervezni: [Atlas tree]
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #34439 üzenetére
Sajnos nem, de ment fragmentbe.
-
freddirty
senior tag
válasz
Rayner #34436 üzenetére
A skelemage-nek csak egy hátránya van és ez a movement speed. Asszem olyan 50 körül tudtam összeszedni rá amikor második kariként elindítottam egyet. A clear speed kiváló, mindent beterítenek a projectile-ok még offscreen is, de nem lehet vele gyorsan szaladni.
Ezen csak a mageblood tud segíteni, ott már ~130-ra fel lehet tornászni a movement speedet.
Bosskillernek meg azért jók a skeletonok mert tulajdonképp teljesen úgy működnek mint a totemek, tehát ledobod őket és onnan helyből ontják a projectile-t egyenesen a célra. Közben meg bármerre lehet rohangálni. A bossoknál ez aranyat ér, Sirus/Maven ground degen effektjeit biztos be fogják dobni az új bossoknál is. Az idegesítő boss teleportálásról nem is beszélve. Sokszor a player nem is láthatja hová teleportált Sirus, csak hallod hogy die aztán ténylegA skeletonok meg ezzel nem foglalkoznak oda lőnek ahol a boss van, nem kell cigánykerekezniük közben.
Sokban megnöveli ez a játékstílus a túlélést a bossok fázisai között. Az meg hogy nagyon nagy a single target damage sokat segít utolsó bossfázisban. Pl Maven utolsó fázisa a degen lézerek, pocsolyák és memóriajáték közben engem kiidegel, de mivel nagy a dmg, ezért nem kell többször elviselni/meghalni elég 1x mert az utolsó fázisban már pillanatok alatt leszedi Maven hp-ját a sok skellie. Sőt ha nem akarsz ezzel foglalkozni akkor egy portállal kimész az utolsó memóriásfázisban, majd visszajössz, erre vége az utolsó memóriás cseszekedésnek a skelliek meg pontot tesznek a bossfight végére.
Igazából ezért sem készítek self cast karit, vagy valami melee-t, amivel közel kell maradni, mert a mostanában design-olt bossokra nem ideális. -
Edge
veterán
válasz
TrollBalint #34435 üzenetére
az ignite-os ascendancy miatt sztem
Rayner: na igen
én egyelőre maradok olyannál amit nagyjából ismerek, a berserkerrel toltam scourgeben is és minden atlas content lement vele minden erősségen, de qrva drága volt és nehezen jött össze, nem biztos hogy megint ennyire rá akarok feküdni a nonstop tradelésre nagyon fárasztó tud lenni...
-
Rayner
őstag
igen ez minden buildnél így van
igazából rendes necróm még nem volt úgyhogy azért esett erre a választásom. fogalmam sincs hogyan fog működni de hát majd rájövök és beszerzem ami kell
@TrollBalint: azért mondják mert nagyon erős a single és mivel boss liga lesz és nem nerfelték így ésszerű start, de persze jöhet még sok minden kezdésre -
TrollBalint
addikt
Annyira mondják a skeleton mage-t, megint, hogy még a végén indítok megint egyet. De már az előző ligában sem sikerült vele sokáig jutnom, úgy hogy nem most kellene beletanulnom
Szemezek az EA ballista-val is, bár érdekes számomra, hogy elementalistból csinálják, nem ranger valami -
Edge
veterán
válasz
Rayner #34433 üzenetére
ofc én is túrom a netet nézem a youtubereket és qrvajó hogy mindenki nyomja hogy az a tuti amit ő mond, meg még a hozzászólásokban is az van rendre hogy fú de cool ez az jee, de bazz mi a szart válasszak akkor?
najó amúgy 2re szűkítettem, 2hnd cyclone slayer staff-al, meg generals cry blade flurry berserk. Még nem döntöttem.
-
Rayner
őstag
még 3 nap de eddig a skelemage a befutó, a brutál single miatt
-
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #34429 üzenetére
Hat sok különbseg nincs, csak annyi, hogy 400+ms-ed van konstans meg vagy 10.0 Attack speed.De imadta mvele mapozni bazz.
Trollbalint:hat ehhez meg hozza tudnek szokni, szeretem a gyors playstyle-t de ez hogy körbe kell fordulaszni hogy a kepernyön levö mobok lehaljanak ez eleg kaka. Na majd szokasosan indulas elött kitalalom, hogy mi legyen.
Plazma:Amiota nerfeltek az aoe-jat, azota inkabb csak deepdelvere hasznaljak szerintem es ott is a fulldps no defense modban csillio exaltot beleölve.Most majd meglatjuk, hatha jobb lesz mint volt, bar a dps növeles nem oldja meg az eredeti problemat sajnos, kell a proj speed nagyon, hogy messzire szalljanak a "tüskek".Annno amugy nagyon szerettem, eletbe nem gondoltam volna, hogy lesz egy deadeye minerem.
-
Icicle mine-t tolt valaki az elmúlt 2 ligában? Olyan jó meg mint régen? Azzal kezdeném, de vagy 2 éve nem játszottam vele.
-
Pitymaszter
tag
válasz
tibee77 #34426 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom erről az LS selfchill-ről és nem is rémlik annyira... de talán pont szerencse is így nem rontja el a kedvemet
(ahogy sajnos neked)
A strike-ból kettőt lehet kirakni egy a passive fán van nodeként, a másik úgye a kesztyű amit eleveted mod ként 2 is lehet. Az eleje úgyis szenvedős szinte minden karival, de ha jön a zsé akkor majd megoldódik... -
dante3
addikt
válasz
TrollBalint #34427 üzenetére
Hasonló érzéseim voltak a buildel kapcsolatban, rohansz előre dobálod az üvegeket, és ami nem döglött meg az a nyakadba ugrik, és nehéz mindenfelé targetolni a lassúsága miatt. Persze biztosan van aki ügyesebb, vagy erősebb/endgame cuccokkal lebontja a fél képernyőt! Viszont nekem a leveling nagyon nem jött be vele, hozzáteszem, hogy a fehér mapokig mentem vele, hamar feladtam...
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #34426 üzenetére
nálam a poison concotion ott buktatta el magát, hogy barom lassú a üvegcse. Rádobom valakire, de mire leesik a földre már ott van nálam a mob és kapom az ívet
Ha jól emlékszem területre hat, szóval valamennyire a mögötte állót is sebzi, de nem egy off screen clearer, viszont szerintem elég olcsó tuningolni, így az actokon átrohanni jó.
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #34422 üzenetére
Az a baj, hogy en anno jatszottam az igazi ls selfchill zerkerrel es ez ahhoz kepest tök gagyi.
marmint biztos gyors meg erös is ha mondjuk az ember 100 exet beledob de meg akkor is gagyibb lesz mint az a valtozat. Egyik kedvenc mapperem volt, kar, hogy nerfeltek. Meg azt mondjuk en nem is tudom elkepzelni, hogy-hogy jatszik az ember +1strike modos kesztyü nelkül, anelkül nagyon mehh az a skill.bar lehet van a tree-n mar valahol amit kirakhat az ember igy ligastartkor mikor ilyen kesztyük meg nem nagyon vannak.
Egyebkent neztem több videot is pf conc-rol, ez nagyon nem jön be, hogy csak az elötted levö mobokat tudod sebezni,mondjuk clearrr ott a plague bearer, az meg jo lehet.amugy ahogy neztem, minden szir szar kapott buffot, csak stormbrand nem? Wtf... Minden spellnek emelik a sebzeset 40-50%kal, ahhoz meg hozza se nyulnak, miközbenerfelik az added dmg gemeket...azt ugy akkor hereltek is erre a ligara ugy, hogy hozza se nyultak. -
Rayner
őstag
válasz
Pitymaszter #34422 üzenetére
Ez jónak néz ki lehet megcsinálom 2. karinak
bár a helixet rühellem
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #34423 üzenetére
Igen ez igaz, viszont ha van currency tudsz tradeleni tudsz craftolni és jön a több currency. tudod pénzből lehet csak pénzt csinálni
pont ezért szenvedtem 3.16ban mint az állat mert nem volt chaosom mert ugye item liga volt... kínszenvedés volt mire elértem heistbe gemet farmolni és esett pár exes gem. na onnantól habzsidőzsi volt.... vissza is lehet keresni 2-3x is fel akartam adni a ligát... talán Edge hozott vissza
-
Pitymaszter
tag
válasz
tibee77 #34418 üzenetére
Csak ennyiben nyúltak hozzá a Deadeye Ascendancy-hez a Mark on hit support miatt:
The Deadeye Focal Point Ascendancy Passive Skill no longer has "Marks you inflict are not removed from Dying Enemies". Instead, it now has "Your Mark transfers to another Enemy when Marked Enemy dies".
Többről én se tudok.Ligakezdőnek ajánlom a LS Raider / Berserker buildet. Bár annyi csavar van benne hogy leveling alatt spectral helix-el kell menni.
A fehér mapok alatt váltasz Vaal LS-re (addig találsz / vagy csinálsz is egyet).
Elég pozítiv commenteket olvastam róla több videón is. Bár az end game gear-t összeszedni nem lesz egyszerű, de pont ez benne kihívás mint minden karinál. -
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #34418 üzenetére
Akkora az új kontent, hogy új skillekkel és nagy változással (2021 kb csak erről szólt) nem foglalkoztak. gyanítom az új atlasz és bossok nem első napos killek, ha jól értettem nehezebb mint maven/sirius. liga pedig kb csak maszatolás, egyszerű bossfight de lehet meglepi ha erős köveket pakolsz a mechanikába. Currency liga lesz szóval nem kell aggódni hogy nem lesz lóvé gearre. (bár így is lesz pár birka aki visít hogy nem esik az ex
)
-
tibee77
őstag
Elsö liga ahol nem mutatnak be uj skillt, nincs semmi extra ascendancy valtozas (vagy csak lemaradtam rola?!) es igy fogalmam nincs mit kezdjek. Ja a masik meg, nincs 5link prophecy se? Eleg razos kezdes lesz ez mar most latom. En sokszor inkabb dobom a tabulat valami jo kis 5l chestterthat most erdekes lesz enelkul. Nalatok van mar valami 5let ligakezdöre? Ha nagyon nem latok semmit ami jo lenne, akkor pf pconc lesz, ahhoz elmeletbe nem nyultak. Bar marha lusta voltam patchnotes-ot olvasni igy lehet nem lattam valamit.
-
Van egy olyan érzésem, hogy a spellek még így is gagyik on low budget.
-
Pitymaszter
tag
válasz
Har_melin #34412 üzenetére
Jah ezt én is láttam, de én úgy döntöttem hogy LS raidert csinálok. Rég volt már Raider karim így most esedékes. Néztem LS raider league starter videót(kat) és összeszedtem pár hasznos dolgot liga kezdéshez. Így kicsit felkészült vagyok a liga kezdésre. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Remélem az új implicit modok között lesz pár hasznos mod ami jó lesz a karinak.
-
Har_melin
addikt
Velem ez jött szembe, ha minden igaz, akkor nem is nerfelték. Ha nem sokan cuppannak rá, akkor a két replica talán nem lesz drága és ha tényleg elvisz T16-ig (az extra bossok nélkül), akkor elég budget.
Utána van egy fullosabb verziója is a leírásban, az olyan 10-20 exa, de ha nem hal állandóan, akkor összehozható. Szerintem főleg a boss része lassú lenne azoknak, akik hatékonyságra utaznak, de aki csak úgy játszani szeretne állandó halál nélkül, azoknak talán érdekes lehet. Van bossfightos videó is Sirussal, a beam sem csapta földhöz.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #34400 üzenetére
Ziz miatt?
-
Rayner
őstag
Nem vagyok mester sokat nem tudok minionról de ránézésre ez elég nagy katyvasz.
Sehol sincs benne minion jewel. phys rez reduction nincs, és mivel blockod nincs semmi más védelem nincs a karin. (bone barrier ascendancyból talán segítene) -
.OM.
aktív tag
Sziasztok,
Egy minion mester rá tudna nézni erre?
https://pastebin.com/86hAMCrV
Ami nem látszik, hogy 3 spectre fut: Host és Carnage Chieftan plusz egy Frost Sentinel.Jelenleg T7-10 mapok még mennek, de gyakrak vagyok 1-hit a magasabbakon, vagy hogy 10 percig ütik a mobokat és semmi..
Jun féle küldik még mennek, de bánya és a sacred grove nagyon nem megy..
A crusader mapboss-t 3. aklakommal gyözném le, de azt is csak karcolgatják a minionok. Volt, hogy 10 percig futottam körbe - mert 1-hitelne - és nem nyomták le.Hogyan lehetne növelni a sebzését?
Illeve a kari is sokat hal - azzal lehetne valamit kezdeni?Mivel nem sok minden esett eddig, itt elsősorban arra gondolok, hogy beéztem valami teljesen alap dolgot (nem arra, hogy egy 20 exás tárgy kell...)
Köszi,
.om. -
Rayner
őstag
Ez mondjuk jó nagy nerf
Cast while Channelling Support
Added Supported Triggered Spells deal 30% less Damage -
Rayner
őstag
Nem nyúltak semmihez szinte, 1-2 nerf (TR meg ele gemek) sok single target gem meg buffolva lett
-
Kint van a gem módosításokról a post. Csak én nem találom a cremation-t?
-
válasz
TrollBalint #34403 üzenetére
Sztem nem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #34400 üzenetére
Nem ezt mondták erre a ligára is? Aztán kiderült, hogy magas szinten nem ér semmit?
-
Edge
veterán
erősen filózom rajta hogy várok 2 hetet míg szokásosan patchelik azt amit induláskor benéznek ggg-ék és akkor az ebből adódó frusztrációt megúsznám...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest