-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #41605 üzenetére
Köszi mindenkinek. Nem is baj ez, addigra talán játszható is lesz . Fizetni nem fogok, 1-hez vettem pár pakkot, de nem is igazán hoz lázba se ez se a 2. Ha 1 év, akkor egy év múlva majd kipróbálom.
-
dbius
veterán
A nem béta teszt mikortól lesz elérhető, annak van már dátuma?
-
dbius
veterán
válasz DjDanee87 #40924 üzenetére
Ha a swap során van olyan fegyver vagy pajzs bent (tehát a cserehelyen!), amelyiknek van +1 lvl to all minion gems tulajdonsága és azzal megvan a lvl limit a 3. spectrehez, akkor nem fog eltűnni a harmadik spectre swap során. A lényeg, hogy HA swapelsz, akkor is meglegyen a szükséges gem leveled a 3. spectrehez.
CSak arra figyelj, hogy ha kiveszed a + minion levelt adó tárgyat, akkor lehetőleg városban legyél és mielőtt visszamész hideoutba, rakd vissza!
-
dbius
veterán
válasz DjDanee87 #40849 üzenetére
Volt egy olyan frissítés abban a ligában amelyikben bejött ez a vásárolható spectre body, hogy ha a hideoutban (lehet máshol is, nem emlékszem pontosan) kiveszed a gemet akkor a vásárolható spectre hullák a földre kerülnek és így újra tudod őket használni. Így lehetett cserélni probléma nélkül őket. Most pont nem minion buildet játszok, de szerintem ez most is így kell működjön.
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #39159 üzenetére
Pedig nem vagyok színvak Akkor kék
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #38754 üzenetére
Ja, nálam ugyanez. Két perc mire betölt belépéskor, utána maponként kb egy perc töltési idő és aztán bedob, de üres a map. Azaz minden ott van csak épp nem látni semmit...
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #38609 üzenetére
Nekem a liga legelső (sima mapon megjelenő) harbringere dobott 2 fracturing shardot, azóta semmi, pedig az még javába fehér map volt, most meg pimpelt t16-ot megyek
-
dbius
veterán
válasz forguet #38605 üzenetére
Srácok pont tök mind1, hogy mi a definíciója a klasszikus tower defense stílusnak, engem sem az sem ez a ligamechanika nem érdekel, nem kell túlgondolni és védeni. Számomra ez tower defense, akárki akárhogy nevezi. Tornyokat kell védeni meg támadni.
Egyszerűen ez a stílus nem érdekel, ezért ki sem próbálom, egyetlen alkalommal sem. A blight viszont pont nem tower defense számomra.
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #38601 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nem diablozok. Egyetlen játékkal játszom általában, ez jelenleg jó ideje a POE. De hogy csináltak belőle egy tower defense game in gamet az nem tetszik, nem az én stílusom. Ennyi, peace ✌️
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #38599 üzenetére
Nem érdekel a tower defense. Nem foglalkozok vele, nem nézek tutorialokat miatta. Ha hatékony akarsz lenni benne akkor igenis foglalkozni kell(ene) vele. Nekem ez nem ér annyit, nem ezért játszom, hanem hogy kikapcsoljon az agyam.
-
dbius
veterán
válasz forguet #38594 üzenetére
Még szerencse, hogy a ligamechanikát nem piszkáltam, teljesen ignorálom. Ez a tower defense nem tetszik. Ezért nem is játszom egyetlen ilyen stílusú játékkal sem. Én csak szórakozni akarok, de anélkül hogy kiégjen az agyam. Az már előtte, munkaidőben megtörténik, így nem agyalni akarok a játék mellett, hogy kit hová, stb, csak kikapcsolódni. Erre alkalmatlan ez a ligamechanika (nekem).
Ettől függetlenül a poison srs build nagyon tetszik, kár, hogy csak most próbáltam ki.
-
-
dbius
veterán
válasz m.lala #37206 üzenetére
Calculator szerint mit kellene adjon?
-
dbius
veterán
Online most valaki? Kirac mission közt van Twisted Distant Memory map, de a karakterem szerintem túl gyenge hozzá, bele se kezdek, de nem szeretném elpocsékolni. Ha kell valakinek és megcsinálná, akkor jelezze fél órán belül kb, addig online maradok:
Account: dbius, karakternév: Kalandra_Elemental [link]
-
dbius
veterán
Én szombaton befejeztem a ligát és a játékot is félrerakom egy darabig.
Alapállásban azért ülök a gép elé játszani, hogy kikapcsolódjak, szórakozzak, levezessem a stresszt és megnyugodjak.
Ez már az előző ligában se nagyon ment, ezért azt is kb. egy hónap után jegeltem, de ebben a ligában pedig végképp lehetetlen a kikapcsolódás ezzel a játékkal. Szombaton nem bírtam 80-ról 81-es szintre lépni, mert vagy 20-szor meghaltam.
Ez nem szórakozás, hanem szenvedés. Megyek inkább keresek valami sétaszimulátort
-
dbius
veterán
Nem tudom milyen sextantrol van szó a videóban, de ki kéne próbálni: link
-
dbius
veterán
Én azt hiszem ezt a ligát kihagyom.
Act 3-ig mentem első két nap a szokásos witch minion builddel, de már act 1-ben többször haltam, mint előző ligákban egészen a mapozásig eljutva.
Ez így számomra nem szórakoztató, mivel azért ülök a gép elé, hogy kikapcsolódjak és szórakozzak a játékkal. Ez a liga viszont inkább "rage game" lett ahogy elnézem így nem erőltetem tovább, törlöm a karaktert ne foglalja a slotot sem, néhanapján inkább akkor már standarden próbálkozok valamelyik korábbi ligás karakterrel.
-
dbius
veterán
válasz hajsza #35489 üzenetére
Köszi, most este beléptem, és ekkor már ott volt több új heist remove only tab belépés után közvetlenül (amik tegnap még nem), azokban pedig benne voltak a cuccok. Úgy tűnik, hogy először a karaktereket migrálták és egyes spec cuccokat (heist/expedition) később syncelték standardra.
Csak eddig ilyet nem tapasztaltam egyszer sem,a mikor a karakter át lett migrálva standardre,f ezért hiányoltam. Egyébként én sem klikkeltem sehová, hogy standardre migrálódjon a karakter, az magától megtörténik, csak az egyes spec eventes karakterek nem migrálódnak maguktól (endless delve pl.)
-
dbius
veterán
Most beléptem, már standard ligára migrálódott az archnemesis karakter, viszont a heist contractjaim és úgy kompletten minden, ami a heist stashben volt, az hiányzik. Pedig szinte fullon volt mindegyik, csomó unique contract mindegyik fajtából, blueprintek, meg közel 200k marker.
A heist stashben valamelyik korábbi liga tartalma van, alig pár contracttal, és remove-only tabok között sincs. Van Heist remove only tabom három is, de csak az npc-k felszerelései vannak benne.
Most írják 6666-on, hogy van, akinek ugyanez van az expedition lockerrel, van akinek az nincs meg... fasza
-
dbius
veterán
válasz Har_melin #35362 üzenetére
Köszi, régóta szerettem volna, ha sikerül valamelyik ligában elérni először a 100-as szintet az épp aktuális karakterrel. Ebben a ligában jutottam ehhez a legközelebb és szerencsére sikerült. Hihetetlen, mennyivel felszabadultabban lehet játszani, ha már nincs tétje (xp), ha valahol épp elhasal a karakter.
-
dbius
veterán
válasz crazygamer #35358 üzenetére
PC-n egyszerű:
Host és Carnage Chieftain: ACT 7 - The Ashen Fields (Act 2 - The Old Fields, itt Carnage Chieftain biztos, hogy van, csak lehet sokszor kell desecrate-t használni, de Host chieftain nem biztos)
They of Tul - Tul breach stone, vagy mapon ha a talált breach "Tul" lesz.
Arena Master - Drox conqueror maponDe van a global 6666, ami a necro/spectre "csatorna", ott gyakorlatilag ha kérsz segítséget, másodperceken belül meghív valaki, akinek a hideoutjában meg tudod szerezni desecrate után a legnehezebben elérhető spectreket is.
-
dbius
veterán
Tegnapelőtt végre meglett az első lvl100-as karakterem a játékban (nagyjából 1200-1300 City Squaret futottam érte, kétszer sajnos meghaltam figyelmetlenség és rossz gomb nyomása miatt)
Nagyjából sikerült kimaxolni is a Skele mage buildet, csak a zealotry wand marad ki, ahhoz már nincs időm kifarmolni a currencyt, mert egy hétig nem fogok tudni játszani. Mapozáshoz awa greater multiple projectiles van, bossoknál pedig Hypothermia volt, simulacrumba viszont hypothermia helyett slower projectiles volt berakva, POB szerint sokkal több a dmg.
Sikerült minden - kivéve delve - bosst megcsinálni szintén először (mármint ligán belül) mióta játszom (Shaper, Elder, Uber Elder, Sirus, összes Maven invitation, ill. maga Maven is, Synth mapok, valamint a Simulacrum wave 30 szintén első próbálkozásra - játékban először mentem be - meglett, illetve a két új boss, a Searing Exarch és Eater of Worlds is.
Ehhez persze kellett az itt javasolt boss farmolós módszer, amiért köszönet a megosztónak, az indított meg a build és a karakter min-maxolása irányába. kb. 150 chaosom volt, mikor kezdtem futni a City Square mapokat, és ennek a módszernek hála soha nem volt még ennyi currencym, mapom, stb. A buildbe kb. 150 exát fektettem, de valójában nem számoltam össze, ahogy jött a curency, úgy cseréltem le a a cuccokat.
Persze az abszolút min-maxoláshoz lehetne még cserélni pl. a nem corrupt gemeket corrupt lvl21 gemre, de így is elég volt mindenhová a DPS. A wandot sajnálom egyedül, hogy nem sikerült összefarmolni.
Odif skele mage buildjével indítottam, majd erről tértem át (kombinálva) Kay skele mage buildjére.
Ha valakit esetleg érdekel, feltöltöttem, itt a POB-hoz pastebin link, remélem működik. Spectre: 1 Host, 1 carnage chiefain, 1 They of Tul, 1 Arena Master van.
Ez a liga nagyon tetszett, de ebben főként az elért sikerek játszanak nagy szerepet, amihez tényleg elengedhetetlen volt ez a boss farmolós módszer. Anélkül a fele se lett volna meg nekem.
-
dbius
veterán
válasz LittleBoss67 #35300 üzenetére
"A saját timeless jewelem csak értékében más. Az övén 81000, nálam 131000."
Ez a lényeg, ez az érték dönti el, hogy mit tud az adott timeless jewel, ami egyébként az általa kijeleölt körön belül megváltoztatja a képességfa tulajdonságait. Az egyes értékekről nincs pontos nyilvántartott adat, akkor derül ki mit tud, ha megveszed, vagy előtte tudsz kommunikálni az eladóval erről.
Annyit tudsz tenni, hogy "Divine Orb" használatával random változtatod a jewel értékét, és minden divine orb után berakod egy slotba és megnézed, hogy - esetedben ami érdekes - hol van "Slum Lord" a körön belül és az hány pontba kerül, hogy aktiváld.
Ráadásul ha több gem slotod is van, a már aktivált többi képesség függvényében érdemes lehet több slotban is megnézni, mert slotonként változik, hogy mi hol lesz.
Nekem egyébként van egy Elegant Hubrisom, ami a képességfán bal oldalon, az "Endurance" fölötti gem slotba helyezve ad 2 Slum Lordot (2*80% minion damage), mégpedig egyik az "Overcharge", másik pedig a "Divine Fervour" vagy a fölötte lévő "Holy Dominion". Szerk: 10240 az én hubrisom értéke.
Aktivált skill pointok függvényében nekem 4 plusz pontba kerül a Slum Lordok aktiválása, de nem használom, mert nagyon nincs fölös pontom, ezért a stashben hever. Ha érdekel és beleillik a Te skill fádba, akkor beszélhetünk arról, hogy átadjam valamennyiért.
Profilom, karakterem pedig a ligában: Just_usual
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Tegnap este mondom befejezem a napot egy Elderrel (Maven on), mert meglett a négy különböző fragment.
Lement gond és halál nélkül (bár utoljára akkor öltem, amikor még nem volt Sirus, mert azóta nem jutottam a közelébe) és amikor a lootot szedtem fel, dobott egy maven invitationt is, akkor megfagyott a játék, majd crashelt.
Vissza a játékba: sehol semmi, a maradék portálok eltűntek, stash üres, fragmentek oda, maven haladást sem jelzi, mintha nem is jártam volna a közelébe.
Kicsit keserű szájízzel léptem ki utána, mert nem vagyok egy nagy currency farmoló, ha van pár exányi értékem akkor már örülök és így jobban jártam volna, ha eladom a fragmenteket.
-
dbius
veterán
válasz gdevil #35169 üzenetére
Igen, autohotkey kell hozzá, és kell fusson a poe is, mert különben nem indul el, csak ha a játék is fut.
Az elején kell egy scan-t nyomni, és egyenként megmutatni, hogy milyen alkatrészek vannak a stashben, ezt követően pedig én mikor kijövök mapról akkor nyomok neki megint scan-t, hogy frissítse, mik vannak aktuálisan és miket használtam el.
Vannak kedvenc recept beállítási lehetőségek, mutatja mik vannak meg, mik kellenek még (hiányzó alkatrészek melyik mapon esnek nagyobb eséllyel), stb... Ilyesmi kéne legyen alapból is... nagyban megkönnyíti a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Aki esetleg nem ismerné, vagy csak szeretné megkönnyíteni az archnemesis receptekkel kapcsolatos hajcihőt: Lailloken UI
Pár napja használom, bárcsak GGG munkája lenne....
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #34439 üzenetére
Sajnos nem, de ment fragmentbe.
-
dbius
veterán
Filterblade? Bejelentkezel POE fiókodba, beállítod a filtert ahogy szeretnéd, majd szinkronizálod, utána játék beállításaiban pedig ha szerencséd van, akkor ott lesz az általad beállított és elmentett, elnevezett filter. Saját pc-re simán leszinkronizálja nekem, szerintem működnie kéne.
-
dbius
veterán
válasz DjDanee87 #33587 üzenetére
Ha van egy felszabadítható slot valahol, akkor érdemes berakni bármelyik buildbe egy holy flame totemet. Curse immunity playernek és nearby allies-nak is.
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #33516 üzenetére
Írd be chatbe:
/played
/age
Ha minden igaz a felsővel megkapod az aktuálisan bejelentkezett karakterrel játszott időt, a másodikkal pedig, hogy mikor hoztad létre a karaktert.
Ha az első parancsot az összes karakteren (feltéve, hogy nem törölted valamelyiket) megnézed és összeadod az órákat akkor ..... verheted
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #33510 üzenetére
Kösz, következő ligában lehet megnézem!
-
dbius
veterán
Nálam nem tudja frissíteni magát a játék (nem steames verzió):
Az oldalt manuálisan megnyitva panaszkodik a chrome, hogy gond van az oldallal:
Mondjuk annyira nem is izgat pár liga óta már a játék. Ebben a ligában eldöntöttem, hogy nem necroval fogok játszani, ezért indítottam egy cyclone buildet.
Hát bárcsak ne tettem volna. A negyedik actig bírtam. A sima mobokat is másodpercekig tartott megölni, az actok végén pedig több percig kellett kínlódni, hogy a bosst megölje. Én nem játszottam még soha melee karakterrel, nem tudom, hogy mind ilyen harmatos-e az actok alatt. De borzasztó "élmény" volt, ennyit egy ligában egész liga alatt se haltam karakterrel, mint ezzel act 4-ig összesen. Hozzáteszem, hogy elég rosszul viselem, ha meghal a karakter, főként amikor már xp-t veszít az ember. Na olyankor halál után kilépek és van, hogy napokig vissza se nézek. (Ligánként olyan 30 halálig "jutok" el, de akkor már nagyon elegem van )
A fenti borzalom után csináltam egy szokásos necro karaktert, amivel legalább otthonosabban érzem magam és nem esek-kelek. Most Kay minion starter buildjét indítottam, de azzal is még csak lvl 85-nél járok és 1x/116 az atlas completion.
Nem igazán van kedvem, ráadásul ebben a ligában semmi currency nem esik (korábban ha másból nem akkor alter stb. orbokból tudtam valamennyi currencyhez jutni, de most semmi se gyűlt actok alatt). Tudom, nagyon keveset játszom, mivel mapozás után hetente megyek pár mapot. Néha be vagyok jelentkezve, aztán van, hogy órákig van a karakter hideoutban, én meg mást csinálok a gépen közbe. Azt is tudom, így nem is fog semmi currencym lenni, de valahogy nem is igazán tudja a játék most meghozni a kedvemet.
Bejelentkezek, megyek egy mapot, és ennyi elég is ahhoz, hogy megunjam az egészet, kilépek, mert nem érzek semmi motivációt hozzá. Ligánként egyetlen karaktert szoktam indítani (ez az első, amiben próbálkoztam volna másikkal indítani), még egy karakterrel nem csinálom végig az actokat, hogy valami mással próbálkozzak. Majd talán következő ligában lehet megint próbálkozom - remélhetőleg több sikerrel
Na jól kipanaszkodtam magam ahhoz képest, hogy csak a frissítési hibát akartam belinkelni
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #33065 üzenetére
Egy-két nappal ligakezdés előtt már szokott lenni friss POB.
-
dbius
veterán
Pár újdonság, amivel szembesültem, nem tudom ki tudja, ki nem, ezért írom le:
- Orb of binding nem csak sockettel rendelkező normal tárgyon használható, hanem pl. normal mapra, heist contractra, stb és rare lesz belőle. Ha kevés az orb of alchemy, akkor jól jöhet.- Sirusnak nem akartam nekimenni, nehogy elveszítsem az 50% xp-met, ezért summoner global csatornán hívtam valakit. Nem tudta elindítani a csatát egyedül, csak ha bementem én is egy teleportkaput felhasználva. Viszont a pályára már nem mentem be, hanem kívül maradtam, ennek ellenére valahogy Sirus maga alá teleportált amikor ledobta a meteort.!
Tehát ha valaki carryzik, akkor érdemes bemenni és egyből teleportot nyitva visszamenni a hideoutba, onnan már csak nem teleportál vissza maga mellé. Na a vége -20%xp lett így is, ráadásul a srác meg se tudta ölni. Lehet, hogy ezt ti már tudtátok, nekem mindkét dolog új volt, ráadásul ez utóbbi kicsit fájdalmas is
-
dbius
veterán
válasz Csokishurka #31424 üzenetére
A bányában tudod összegyűjteni: link
-
dbius
veterán
válasz Csokishurka #31411 üzenetére
Tudsz corrupted tárgyat is módosítani a crafting benchen, ahogy említették. Socketek számát, színét és a linkeket is tudod variálni, de költséges, mivel annyi vaal orb is kell, ahány egyéb chrome orb, vagy jeweller orb, stb.
Ezt figyelembe véve pedig általában olcsóbban jöhetsz ki, ha megveszed a cuccot "készen".
-
dbius
veterán
válasz TrollBalint #31368 üzenetére
Próbáljátok ki a YoloMmouse-t. Az újabb verzió fizetős, de a linkelt oldalról letölthető verzió ingyenes. Ahogy láttam streamerek is használják.
-
dbius
veterán
Én személy szerint nem vártam a Heist liga végét és őszintén szólva csalódás volt, amikor bejelentették ezt az új ligát a tartalmakkal együtt.
Nem tartozom a gyors, vagy ügyes játékosok közé, ligánként egyetlen karakterrel játszom. Mire elérek a mapozáshoz, megunom a játékot, pedig pont a ligánkénti újrakezdés és az actok végigjátszása az, amit a legkevésbé kedvelek.
Mégis, mire végigszenvedem magam act10 végéig, kifogy a szusz belőlem és napi egy-két mapnál többet ritkán szoktam játszani. Heist ezért volt számomra jó és felüdülés, mert nem kellett kínlódni mapokkal, kavicsokkal a tornyokba, lehetett fejlődni, haladni.
Épp ezért az igazi end game nem nagyon érint, valójában nem is érdekel. Amíg csak Shaper és Elder, meg "Über Elder" voltak a "fő bossok", addig volt kedvem végigtolni, de mióta bejött ez az új térkép, meg Sirus, abszolút nem motivál odáig eljutni. Általában addig játszom, hogy ligánként egyszer bemenjek Sirushoz és jól legyakjon, Ő engem .
Sirust először és egyetlen alkalommal Heist ligában tudtam leütni, AL5 vagy 6-on, nem is tudom már, többször nem is próbáltam Heist ligában sem. Nem az általam játszott (mindig vmilyen minion) build nem tudja legyakni, hanem az a problémám, hogy egyszerűen annyi effekt van már az amúgy is sötét képernyőn, hogy egyszerűen semmit nem látok ki belőle és nem tudok időben reagálni arra, amire épp kéne . Szinte kivétel nélkül mindig a meteorok ütnek ki, mert mire felfogom, hogy ja, be vagyok "kerítve" és elkezdem keresgélni hogy hol pilácsol a kijárat, addigra késő. A képernyő fényerejét pedig nem akarom feltolni az egekbe, mert nem akarom a szemem kiégetni.
Ez egyébként személy szerint nekem az egész játékban általános problémaként jelentkezik (nem, nem a szememmel van gond), ebben a játékban ugyanis a legtöbb pálya túl sötét, vagy ha épp nem, akkor az egész képernyő a "démoni" vörös különböző árnyalataiban játszik. Persze vannak kivételek. Túl sok az effekt, és nem igazán lehet őket kikapcsolni sem.
A fentiek miatt számomra teljesen érdektelen ez a liga ezzel az új Mavennel meg a konfigolható régiókkal, ki sem akarom próbálni, hogy hány másodpercig maradnék életben közöttük, ha egyáltalán el tudnék jutni odáig. Egyszerűen nem motivál, hogy odáig elmenjek.
Most is indítottam egy minion buildet, de ligakezdés óta épp a 3. act elején járok... Szerintem liga végére még act 5-ig sem lesz kedvem elmenni. Bejelentkezek, egy küldit megcsinálok, és rájövök, hogy ezt nem akarom újból végigcsinálni majd kilépek.
Sokkal inkább motiválna, ha foglalkoznának a félkész "új" stash tab rendszerrel, hogy mindent be tudj pakolni a helyére, currency, fragment, stb, az egyes effektek ki/bekapcsolásának lehetősége opció lenne, vagy lenne valami alternatív fejlődési lehetőség az actok helyett, a trade helyrerakása (pl. amit rengetegen javasoltak ha valaki kirak valamit, akkor azt lehessen megvenni interakció nélkül is), ne kelljen már több db. 3rd party szoftver futtatni azért, hogy kényelmesebb legyen a játék és az után kutatni, hogy vajon a használatáért nem fognak-e bannolni.
Lehet, hogy majd csak a POE2-ben akarják ezeket a dolgokat rendezni, vagy ott sem, pedig nem kellene halogatni. Nem csak a játék "végét" kéne faragni minden ligában, hanem az elejétől a végéig, vagy nem kéne ennyi tartalmat benne hagyni ligáról ligára, vagy csak egyszerűen néha egy új liga egy bugfix lenne és nem az előző liga nerfeléséről szólna.
No, most elolvasva egy jó kis panaszkodós hsz-nak sikerült, pedig csak személyes véleményemet akartam megosztani Veletek.
-
dbius
veterán
fú, hogy mennyire fájdalmas az endless delve után ez a flashback. Egyszerűen büntetésnek érzem, de talán az 50. szint meglesz...
-
dbius
veterán
válasz m.lala #28007 üzenetére
Megértem, hogy ez a játékstílus hozza a sok currencyt, de azt nem, hogy hogy lehet ezt így játéknak nevezni?
Ez nem az, legalábbis saját szemszögömből nézve. Ez a zoom-zoom vmi egyáltalán nem szórakoztató, még nézni se.
Mondjuk épp ezért nem is fogok tudni saját játékstílusommal ebben a játékban kimaxolni egyetlen buildet sem
Necro builddel játszom szinte minden ligában, ligánként kizárólag egyetlen karakterrel ligakezdéstől a végéig, így is épp elég unalmas mindig az actokat végigcsinálni. Jelenlegi builddel +1 wandról akartam frissíteni +2 wandra (+1 spell, +1 minion lvl). Minden áldott nap nőtt az ára, mint mindennek, csak kullogtam az árak után, aztán szinte minden currencyt eladtam, így végre le tudtam egy wandot cserélni (azt hiszem 24 exáért. Egyeseknek ez tudom apró, de nekem talán utoljára a blight ligában volt összesen ennyi currencym, és most full nullán vagyok ) . De közbe meg beleuntam ebbe a currency hajkurászásba.
Kiürült a heist készletem is, azaz a sima heistek. Van még mindegyikből pár lvl83-as, de ott már figyelni is kell, hogy ne boruljak el, és ez a folyamatos ugrálás, rohanás nem az én stílusom, így kizárólag max lvl81-82-es heisteket megyek, ott még nem kell különösebben rohanni, megállhatok minden csapat szörny közepén ha akarok.
A blueprintekkel nem foglalkozok, több százezer markerbe is belekerülhet egy full reveal, aztán amilyen stabil a netem biztos kidobna mindegyik szárnyból, így neki se kezdek.
Ha már itt vagyok: Nem értem, hogy miért van az, hogy ha néha egy Heist pályán meghalok, újraéledés után ott van a portál, vissza tudok menni. Ha lefagy, vagy kidob a játék, akkor néha szintén. De néha pedig nem, se halál, se fagyás esetén.
Szerk: még valami eszembe jutott. Van ez a Replica bated Breath öv, ill. láttam Redditen egy képernyőképen valamilyen új npc-t, de semmi konkrétumot nem nagyon láttam arról, hogy mi ez az egész horgászat??
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Én ezt a layoutot használom, bár még csak most raktam le először t2-es magokat.
-
dbius
veterán
válasz crazygamer #26298 üzenetére
Én valahogy élénkebbnek, élesebbnek, kontúrosabbnak, összességében valamivel szebbnek láttam a grafikát Vulkan apival.
Azonban nálam már a városban és a hideoutban is alapból leesett az FPS 30-ra vagy az alá ha megmozdultam, pályára be se mertem így menni, inkább visszaraktam DirectX-re, azzal az időszakonkénti laggolás ellenére az fps viszonylag stabil 60. (A gép Intel4770K, 16GB RAM, AMD380 (3GB) VGA, valamint ssd, 1680*1050 felbontással, alacsony vagy közepes részletességgel, ablakos teljes képernyős módban)
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #26244 üzenetére
Ne röhögjetek ki túl hangosan de nekem eddig fel se tűnt, hogy a delirium elindítása után valahol valami boss is van.... szerintem én még egyszer se jutottam el odáig ezek szerint
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #26175 üzenetére
Köszi, próbáltam keresni, de annyi találat volt a poe overlayre, hogy elvesztem.
Nos, ezek szerint nem bannolják, hanem lockolják az accountot. Van különbség, bár akinek lockolják az egyelőre szintén nem tud bejelentkezni.
Valóban az okozza a problémát, hogy az egyes tulajdonságok változtatásával azonnal elkezdi a keresést, mely miatt több millióval nőtt a napi lekérések száma. Azonban ez könnyen orvosolható, ha a fejlesztő egyszerűen berak egy search gombot, amire klikkelve indul el a keresés.
Úgy gondolom, hogy a fejlesztőnek nem volt semmilyen hátsó, vagy rossz szándéka és meg fog ez oldódni rövidesen.
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #26171 üzenetére
Linket pls én nem találom.
-
dbius
veterán
próbálj csatlakozni a global 820-as chat listára és figyeld. Ott szoktak írni azért ilyenkor is, ha valakinél van vmilyen trial.
Csatlakozni úgy tudsz, hogy a chatbe simán beírod:
/global 820
Sokszor fullon van, olyankor próbáld egymás után többször is, pár másodperc múlva sikerülni fog. Amikor pályát váltasz, vagy ugrasz hideoutba, városba, akkor figyelni kell, hogy maradsz-e a 820-as "csatornán", mert ha tele van, akkor átdob automatán egy másik csatornára.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Azon kívül arra is figyelned kell, hogy a map amit mész olyan tierű legyen mint amit a 4 watchstone behelyezése után mutat a térképen.
Ha alacsonyabb tierű mapot akarsz futni a régióban akkor ki is írja hogy a map szintje alacsony ahhoz, hogy bármelyik conqueror megjelenjen.
-
dbius
veterán
válasz m.lala #26116 üzenetére
"ha rámirnak jobb gomb a nevére: invite to party, utána elmegyek a hideoutomba, ő már oda tud jönni mivel csopiban van gondolom, és nekem már csak annyi dolgom lesz gondolom, hogy a bekészitett árut mikor csopiban van rákattintok baloldalon a nevére és trade?"
Igen. Mielőtt azonban leokézod az egészet érdesem mindig kétszer is átnézni, hogy pontos árat fizetett-e érte (akár a saját inventorydban is, hogy nálad mennyiért van kirakva eladásra, mert van aki átírja a pm üzenetet, amit a trade oldalról kimásol...), ha pedig Te veszel valamit akkor a tárgy tulajdonságait, mert vannak cseles emberek, akik bedobnak egy ugyanolyan cuccot, csak épp alacsonyabb stattal és ha nem figyelsz, akkor ilyenkor bukta van.
"Ja és még egy kérdés, automatikusan eltünik a poe.trade-ről az áru vagy hogy kell kiszedni mert a spam áradatot nem csipném."
Igen, ha eladod el fog tűnni a trade oldalról, de van amikor ez csúszik és eladás után egy ideig még jönnek az üzenetek. Olyankor vagy nem foglalkozol már velük, vagy csak válaszold tömören: sold
(#26117) brunnehilde: Blight liga óta összesen nem jött össze annyi currency
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz crazygamer #25784 üzenetére
Azért nem, mert ott van mellette a csizmában a cast when damage taken és 4 linkes a csizmád.
Jelen állásban csak akkor aktiválódik a (sima és nem a vaal) molten shell - magától -, ha sebződsz.
Ha így hagyod a gemeket akkor te magad nem tudod aktiválni se a sima molten shellt, se a vaal verzióját.
Ha azt szeretnéd, hogy te magad aktiváld szükség szerint, akkor vagy ki kell venned a cast when damage taken gemet, vagy a csizmán a linkek számát kell csökkentened 3-ra és utána a negyedik, nem összekapcsolt slotba kell beraknod a molten shell gemet.
-
dbius
veterán
válasz TrollBalint #25713 üzenetére
Nekem működött tegnap, de szokni, tanulni kell a szűrési lehetőségek állítását
-
dbius
veterán
Nem tudom ismeritek-e, de most olvastam róla és szimpatikus fejlesztésnek tűnik: PoE-Overlay
YT videó a működéséről, egyébként a linkelt oldalon is ott van.
Trade macro helyett be is állítottam, sokkal tetszetősebb számomra. A fejlesztő további tervei közé tartozik a trade implementálása (üzenet küldés, stb)
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #25676 üzenetére
Igaz én csak pár liga óta játszom a játékkal, de ez a mostani a legkevésbé tetszetős nekem. A metamorph se igazán tetszett, de akkor már inkább azt választanám, ha lehetne
Tegnap értem Act 3 végére, de könnyen lehet, hogy a mapozásig se fogok eljutni ebben a ligában, annyira nincs kedvem hozzá. A drop miatt nem igazán érdemes ebbe a ködbe belemászni, legalábbis abból, amiket eddig dobott (egy-két-három db. rare)
-
dbius
veterán
válasz persil #25580 üzenetére
Külön kell választani a kettőt.
1. Amikor a pályákon mentél, akkor automatikusan összegyűjtötte az egyes szerveket, amiket a pálya végén be tudtál rakni az "üstbe" kotyvasztani és abból lett egy metamorph boss.
Ez a boss dobhatott random egyedi, unique szervet, ami ugyanolyan drop, mint a többi, fel kell venni és bekerül a tárgylistádba.
Nos, ezekből az egyedi szervekből tudsz aztán Tane laborjában a Hideouton belül egyedi Metamorph boss-t kreálni, ha sikerül mindegyik egyedi szervből legalább egyet-egyet összegyűjtened!
tehát ez az egyedi meta boss a 2. eset.
Szerk: Nézd meg ezt a videót, a végén mutatja az egyedi szervekből történő kreálást. [link]
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #25572 üzenetére
Ha tényleg az hibás könnyen lehet, hogy az vitte magával a vga-t is. Vegyél egy megbízható példányt [link]
-
dbius
veterán
válasz BoneDragon #25569 üzenetére
Tápegységgel minden rendben? Én azt nézetném meg. Nem ad-e le valahol túlfeszt pl.
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #25158 üzenetére
3 exa körül van két hasonló: [link]
-
dbius
veterán
Előző ligában semmi gondom nem volt sem droppal, sem currencyvel, sorra tudtam gyártani és eladni a cuccokat sok exért, de most semmi, hiába csináltam pár jó cuccot, a kutyának se kell még átlag ár alatt sem. Így nehéz.
Igaz kevesebbet is játszom, mert nem sok kedvem van hozzá, és még csak 14 watchstone van meg a 32-ből és arra nincs időm, hogy túrjam a buildeket, hogy mit érne meg kajtatni és craftolni meg utána eladni, stb.
Szerk: Nem panaszkodás volt részemről egyébként, csak érdeklődés. Egyébként nekem eddig bonyolultnak tűnik ez az új map rendszer, igaz mivel sok kedvem sincs hozzá nem is nagyon erőltetem, van hogy 2-3 mapot megyek egy nap, mert nem igazán tetszik ez az összerakom lesz belőle valami dolog.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Badlof2k #24740 üzenetére
Ezt: Speaker for the Dead
Igazából - jelenleg - nem nagyon van szükségem más utility flaskra. A curse immunity a lényeg belőle és hogy azt ötször tudom elsütni mire újratöltés nélkül kimerülne, illetve no regen mapon jön még jól cyclone miatt. Amúgy Blood of Karui, Rumi's Concoction, Quicksilver, valamint Basalt flask van berakva még.
De ha már itt vagyok, ez a liga nekem nagyon szűkös currencyben. Előző ligában összejött vagy 100 ex, de ez a liga nem igazán bőkezű.
Találtam az első két hétben egy Inspiring Learning gemet "sima" mapon, akkori áron eladtam 4,5 exa körül (most nézem jelenleg több, mint 8 exa ), abból vannak a jelenleg cuccaim és nagyjából ennyi. Jelenleg van kb. 60chaosom. Nem tudom miből csináljak valami currencyt, pedig szeretném kipróbálni a KING OF ALL SUMMONERS buildet, de nem tudom miből kigazdálkodni a cuccok árát, nem nagyon tudom, hogy mikből lehetne valami kis haszonra szert tenni.
-
dbius
veterán
válasz Badlof2k #24736 üzenetére
Én "Enduring Eternal Mana Flask of Warding" mana potit használok, igaz az bent is van mindig, mert ez a curse immunity flaskom is egyben:
Suffix:
of Warding: Immune to Curses during Flask effect Removes Curses on usePrefix:
Enduring flask: Flask Effect is not removed at Full Mana, 25% reduced DurationÖtször tudom használni, mire "kimerül" és a prefix miatt a mana regen és a curse immunity is végig aktív flask effect végéig. Remek párosítás
Login után egyszer elnyomom a potit aztán amíg tarta a mana regen meg is idézem a zombikat és mehet buli.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Plazmacucci #24136 üzenetére
nekem megállt 7197-nél és percek óta változatlan
Igen, most elölről kezdte... azaz 16k
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nekem meg elkezdett megint letölteni egy 62 megás patchet, de folyton visszaugrik, nem bírja letölteni, majd leáll hibával...
Szerk: Na most végre lejött, de továbbra is server maintaince.
élnek a szerverek, indulhat a sorban állás...
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz sirdond #23974 üzenetére
Amazon accountom nekem is van sok éve, volt amazon primeom is, de lemondtam az ingyenes fázisban korábban. Nem néztem, hogy lehet-e megint ingyenes amazon prime trialt indítani, de köszönöm a részletes leírást, mindenképp könnyebb másoknak is ez alapján elindulni, ha be akarják szerezni. Este én is futok még egy kört benne.
-
dbius
veterán
Ahogy már javasolták olvasd el először a topik összefoglalót. Hosszú, de megéri átrágni magad rajta. Alapvető dolgokat kell megérteni először, aztán jöhet a karakterépítés.
Vendor recipe: [link] Chaos orbot recept: egy teljes szettnyi - rare - felszerelést (ami még nincs identifyolva) két kezes fegyver vagy egy kezes fegyver és pajzs, sisak, két gyűrű, amulett, csizma, öv, páncél, kesztyű - ezeket eladod és kapsz egy szettért 2 chaos orbot. Szerk: A tárgyaknak item level 60-75 között kell ehhez lenniük, 75-ös szint fölött már regal orbot ad, nem chaos orbot.
A jewelt azért nem tudod berakni a passzív fába, mivel először "aktiválnod" kell azt a slotot, amibe bele akarod helyezni. Azaz a szintlépésenként kapott egy-egy skillponttal arra bővíted a fán a képességeidet, amerre akarod, vagy inkább amerre a követni kívánt build javasolja és amikor elérsz egy ilyen jewel slothoz, akkor fogsz tudni oda egyet berakni.
Itt vannak Ranged buildek, érdemes mazsolázni belőlük és mindenképp ajánlott, hogy amíg nem ismered meg a játék mechanikáját, alapjait, addig egy build alapján építsd a karaktered: [link]
Ellenkező esetben sok lesz a negatív élmény. Build követése esetén is amíg bele nem jössz, de nem kell feladni!
Érdekes, nekem is Ranger volt az első karakterem: [link]
Szerintem Te is tudod linkelni böngészőből a karakterladod, csak jelentkezz be a poe accountba böngészőn keresztül, gondolom xbox-on is kellett fiókot létrehozni.
Az káosz ellenállás mindenkinek -60% az utolsó act végigvitele után, kivéve ha a passzív fán valami ad káosz ellenállást. Azzal igazából nem is kell foglalkoznod, rárérsz majd akkor, ha majd a bányában akarsz mélyebbre jutni.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Szerencsések voltatok. Aki kapott valamit annak gratulálok!
Én is követtem jó pár órán keresztül mindkét este, éjszaka (háttérben, hanggal együtt böngészőben ment, miközben játszottam) de semmit nem kaptam. Majd legközelebb
-
dbius
veterán
válasz TrollBalint #23056 üzenetére
Lehet, hogy így működik, nem próbáltam. A lényeg, hogy a kövek nem vesznek kárba.
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #23053 üzenetére
Csak egy valódi dmg support van, a melee splash, valóban nem a sebzése miatt kell a guardian.
Az elemental armyból pedig a lényeg elsődlegesen a "Minions from Supported Skills inflict Exposure on Hit, applying -10% to the Elemental Resistance matching highest Damage type taken by Enemy", valamint a + ellenállás a guardiannak.
Sokat keresgéltem, hogy mik lennének jók a hungry loopba, nagyjából ezeket találtam érdemesnek, de ha van jobb ötlet a melee splash cseréjére szívesen várom, mert szerencsére ugye ki lehet cserélni a köveket vendor recipe használatával (eladom a gyűrűt regret orbbal azt hiszem és akkor 19-es szinttel visszakapom a benne lévő köveket, csak a gyűrű megy a levesbe, de az pár chaos csak, a +1 gem szintet meg hamar összeszedi az ember)
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #23039 üzenetére
Én egy Hungry Loop (4L) gyűrűbe raktam az Animate Guardiant, az alábbi support gemek "beolvasztásával":
- Meat Shield
- Elemental Army
- Minion Life
- Melee Splashigaz így vesztettem kb. ~200 életerőt, de eddig megérte a guardian felszerelései által adott buffok miatt.
-
dbius
veterán
Nem tudom, nekem ez a craftolás módszer nem igazán vált be, egyszer se kaptam eddig semmi használhatót ha próbálkoztam. Hozzáteszem július óta játszom a játékkal, így valószínűleg csak nyomokban ismerem még a játékot.
Tegnap pl. a simondr által is említett elder bone helmetre próbáltam craftolni bound fossillal saját részre. 3 exányi alapanyagot elkraftoltam és semmit nem dobott be, de tényleg semmi használhatót.
lvl80-as volt a helmet, tehát +2 socketed minion gem lett volna a max és a többi minionos craft.
Részemről craftolásos móka be is lett fejezve a játékban, nem fogok többet szerencsét próbálni. Bánom, hogy nem vettem valami kész sipkát inkább. Na mind1, ebből is tanultam, nem vagyok szerencsés.
Ma a maradék pár exából próbálok találni valami használhatót inkább. Persze nem elder bone helmetet, mivel azok valami eszméletlen áron mennek.
Szerk: Ha már itt vagyok, pár napja pedig shaper claw-ra próbáltam spammelni +1 lvl. socketed gemet, meg lvl20-as maim-et. Hát ez sem jött össze ~ 1.800 db. orb of mittudomén most mi a nevéből És onnan jött volna még a további, költségesebb része a kraftnak. De szerencsére elfogytak az orbok, így akkor nem vesztettem annyit, mint a tegnap esti próbálkozásommal (mondván miért ne jönne össze... )
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz brunnehilde #22835 üzenetére
nem lehet, hogy a flaska item level szintje túl alacsony?Szerk: Nem valószínű, már 5-ös item leveltől kellene "dobálnia" azt is. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Star Wars Outlaws - Special Edition - PS5 + Steelbook ( Fémtok )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest